Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010


Φίλε Ευστάθιε Καλημέρα. Το παρακάτω είχε αποσταλή (επετρεψέ μου να μην αποκαλύψω την πηγή) στον Τζίμη Πανούση για κάτι αηδίες που έλεγε και τα είχαν πάρει οι Αλβανοί και τα είχαν κάνει "σημαία τους" εναντίον μας.

ΤΣΑΜΙΔΕΣ: Πολεμοκάπηλα συνθήματα !!!
Οι γνωστοί «άγνωστοι» φρόντισαν να γεμίσουν τους τοίχους κατά μήκος της Εθνικής Οδού Αργυροκάστρου – Αγίων Σαράντα, στο ύψος της Μουζίνας, με συνθήματα αγάπης για την … «Τσαμουριά».

Η ενέργεια αυτή έρχεται να συμπληρώσει σειρά άλλων, με αποκορύφωμα το πρόσφατο μυστικό «συνέδριο» της Χιμάρας.
Ο στόχος είναι να κρατηθεί στην επιφάνεια του νερού την επιδίωξη κάποιων γνωστών "αγνώστων", να συμπληρώσουν την κατάκτηση, με αυτή της νότιας Ηπείρου (Θεσπρωτία, Γιάννινα, Άρτα, Πρέβεζα), της Κέρκυρας, της Καστοριάς και της Φλώρινας, δηλαδή της "Τσαμουριάς".

Οι ακραίοι εθνικιστικοί κύκλοι, επιμένουν να απειλούν την Ειρήνη και να αναστατώνουν τον ελληνισμό. Με τις συνεχείς επιθέσεις τους βιάζουν την αρχαία ιστορία της περιοχής μας και προσβάλουν ακόμα και τους πραγματικούς τσάμηδες που είναι και γείτονές μας.

Παρότι οι παλιές προσπάθειες των εξτρεμιστών τιμωρήθηκαν σκληρά στην Θεσπρωτία, αυτοί δεν έβαλαν μυαλό και κάνουν νέες προσπάθειες. Σε αυτόν τον αυτοκτονικό αγώνα τους βάζουν φωτιά και άλλοι, γνωστοί εμπρηστές που τους πιπιλάνε το κεφάλι με την ιδέα ότι "Αλβανία δεν υπάρχει χωρίς το Κόσοβο και την Τσαμουριά".

Αυτοί οι άνθρωποι είναι οι παλιοί αγάδες και η συνοδεία τους. Έβαλαν τους δικούς τους ανάμεσά μας, πουλούν και αγοράζουν τη γη μας και φοβερίζουν τον κόσμο μας για να φύγει. Θέλουν να δώσουν ζωή σε ένα ανύπαρκτο ζήτημα, για να αντιπαλέψουν το δίκαιο αγώνα μας για απόδοση και σεβασμό όλων των δικαιωμάτων μας.

Όσα συνθήματα και να γράψουν, όσους και να απειλήσουν, όσους και να χτυπήσουν, όσους και να αγοράσουν πρέπει καταλάβουν πως η Ιστορία έχει γραφτεί και δεν αλλάζει με τίποτα. Τα σχέδιά τους είναι μοιραίο να πνιγούν στα γαλανά νερά του Ιονίου πελάγους.
Ειδησεογραφικό Πρακτορείο Βορείου Ηπείρου
ΔΙΕΘΝΗ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

Αναρτήθηκε από..
ΑΝΩΝΥΜΟΣ.
Δεν αποκαλύπτουμε τον αποστολέα για ευνόητους λόγους.

1 σχόλιο:

  1. Φίλε Ευστάθιε Καλημέρα. Το παρακάτω είχε αποσταλή (επετρεψέ μου να μην αποκαλύψω την πηγή) στον Τζίμη Πανούση για κάτι αηδίες που έλεγε και τα είχαν πάρει οι Αλβανοί και τα είχαν κάνει "σημαία τους" εναντίον μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες