Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Πατριωτικό Μέτωπο: Όσο δυναμώνει η φωνή μας, τόσο δυναμώνει και η ελπίδα.‏

pametopo@gmail.com



Πατριωτικό Μέτωπο

Ακαδημίας 88

Αθήνα

Τηλ. Συντονιστή ΠΑΜ:

6980292626

www.pamet.gr

pametopo@gmail.com


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Αθήνα 17 Ιουλίου 2010

Άναυδος και αποσβολωμένος ο ελληνικός Λαός, παρακολουθεί την κονιορτοποίηση της κοινωνικής συνοχής, την εκποίηση της Δημόσιας περιουσίας, τη μείωση της αξιοπρέπειάς του. Έρχεται η ώρα του Πατριωτικού Μετώπου.


Άναυδος ο ελληνικός Λαός, παρακολουθεί την κλιμακούμενη κονιορτοποίηση της κοινωνικής του συνοχής από την κατοχική συμμαχία που κυβερνάει τον τόπο. Με τη νέα επιβολή εξευτελιστικών μισθών, συντάξεων και αποζημιώσεων, συνυπογραμμένη από τις ανίκανες συντεχνίες του κυβερνητικού συνδικαλισμού.

Αποσβολωμένος ο κόσμος της οικονομίας, διαπιστώνει την πρόθεσή τους να εκποιήσουν και τα τελευταία κομμάτια της Δημόσιας περιουσίας (Αγροτική Τράπεζα, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο) αντί πινακίου φακής.

Αηδιασμένος ο κάθε Έλληνας Πατριώτης, παρακολουθεί τις ξεδιάντροπες θέσεις τους, που δεν κρύβουν τα σχέδιά τους για εκποίηση του εθνοχώρου μας και αμαχητί παράδοση της ιστορίας και του μέλλοντός μας στους σχεδιασμούς του Σόρος και των νεοοθωμανών.

Απελπισμένος ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας, βλέπει να εξανεμίζονται όλες του οι προσπάθειες να κρατήσει με νύχια και με δόντια όρθια την επιχείρησή του, με τον χρηματοδοτικό στραγγαλισμό και την μείωση τησ κατανάλωσης, με τις απανωτές αυξήσεις

του ΦΠΑ.

Αγανακτισμένος ο Έλληνας Χειριστής της Π.Α., βλέπει τον καθημερινό του αγώνα να σταματήσει την τουρκική προκλητικότητα στο

Αιγαίο, να υποβαθμίζεται και να περιφρονείται.

Ανήμπορος ο Έλληνας αγρότης, παρακολουθεί την μείωση του εισοδήματός του και τον εξευτελισμό της τιμής των προϊόντων του από τους μεσάζοντες που έχουν πια αναχθεί σε «αφεντικά» του αγροτικού του νοικοκυριού.

Ανήσυχη η Ελληνίδα νοικοκυρά βλέπει το καλάθι της να γίνεται ολοένα και πιο ακριβό, ολοένα και μικρότερο, στα πολυκαταστήματα των πολυεθνικών που ελέγχουν απόλυτα πια τα είδη πρώτης ανάγκης της οικογένειάς της.

Ανίκανος να αντιμετωπίσει την αυξανόμενη εγκληματικότητα ο Έλληνας πολίτης, βουλιάζει μέρα με την ημέρα στην ανασφάλεια και τον φόβο.


Αυτό το οποίο είχε προβλέψει το Πατριωτικό Μέτωπο, η «αργεντινοποίηση» δηλαδή της χώρας μας, είναι πια γεγονός. Και η μόνη απάντηση σε αυτήν την σταδιακή «σαλαμοποίηση» της Πατρίδας μας και του Λαού μας, είναι αυτό που μας δίδαξαν οι αγώνες των Λαών και των Εθνών: Συσπείρωση στο Πατριωτικό Κίνημα. Ένα Κίνημα, που δεν ξεχωρίζει τους Έλληνες σε «αριστερούς και δεξιούς», αλλά μόνο σε Πατριώτες και λαμόγια. Ένα Κίνημα που δεν πρόκειται να παράξει επαγγελματίες πολιτικούς, αλλά μόνον να συμπαρατάξει όλον τον λαό απέναντί τους.


Ένα Κίνημα που πολύ απλά λέει στον Ελληνικό Λαό :

Μόνον όταν πάρεις την υπόθεσή σου στα χέρια σου, θα δεις «Θεού πρόσωπο».


Οι εκπρόσωποι του Πατριωτικού Μετώπου, περιοδεύουν σε ολάκερη την Ελλάδα, ενημερώνοντας τον Λαό, συγκροτώντας πυρήνες αντίστασης στις πόλεις και στα χωριά μας. Επικοινωνήστε μαζί τους στο pametopo@gmail.com ή στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο www.pamet.gr.

Θα βρεθούν αμέσως κοντά σας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεσθε. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο. Όσο συντομότερα βάλουμε φραγμό στα σχέδιά τους, τόσα περισσότερα θα περισώσουμε από τη σχεδιαζόμενη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού, τη μείωση της εθνικής και προσωπικής αξιοπρέπειάς μας, την κονιορτοποίηση του εθνοχώρου μας.


Aναρτηθηκε από..

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ= Ε. Φ.

mail: stathis.f@windowslive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες