Κυριακή 11 Ιουλίου 2010


ΟΙ ΕΠΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ


Μια πρακτική μελέτη για την Αποκάλυψη του Αποστόλου Ιωάννη, με σύγχρονες αναφορές σε συγκεκριμένους στίχους..

Ύστερα άκουσα δυνατή φωνή από το ναό να λέει στους επτά αγγέλους "Πηγαίνετε να χύσετε τις επτά φιάλες του θυμού στη γη" Αποκάλυψη 16:1

ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΞΕΣΠΑΣΕΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ;
Μπορεί το ανθρώπινο είδος και ο κόσμος να επιβιώσει;

ΚΑΘΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ... ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΘΕΑ... ΜΠΟΡΕΙ Ν΄ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΑΙΩΝΕΣ ΠΡΟΟΔΟΥ... ΜΙΑ ΣΥΣΣΟΡΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ... ΣΤΟυψηλά επίπεδα διοξυδ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ.

Η Ελληνική κυβέρνηση
συμβουλεύει τους ανθρώπους να μείνουν μακριά από τους δρόμους στην Αθήνα, ο λόγος: η ατμοσφαιρική ρύπανση είναι τόσο έντονη, ώστε έχει γίνει απειλή για τη ζωή των κατοίκων. Στο μεταξύ 5 άνθρωποι έχουν πεθάνει και εκατοντάδες ηλικιωμένων Ελλήνων έχουν νοσηλευτεί με καρδιακά και αναπνευστικά προβλήματα. Η Αθήνα είναι μια από τις πιο μολυσμένες πόλεις στον κόσμο. Τα σημερινά προβλήματα προκλήθηκαν από τρομερά υψηλά επίπεδα διοξειδίου του αζώτου στην ατμόσφαιρα. Η τελευταία μεγάλη ρυπαντική επίθεση στην Αθήνα το 1987 προκάλεσε το θάνατο σε σχεδόν χίλιους ανθρώπους!! (Neil Lundy, European Journal, 6/10/1990. Και σήμερα 22/07/1990, παρακολουθώντας το ίδιο πρόγραμμα άκουσα οτι η λειψυδρία είναι τόσο έντονη στην Αθήνα ώστε σ΄ όποιον πιάνεται να σπαταλάει νερό πάνω από κάποιο όριο του επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο. Αυτό είναι πράγματι ανησυχητικό!
Σαν ρεπόρτερ που ερευνά, βλέπω έναν κοινό παρανομαστή για όλες τις σημερινές νέες ιστορίες, που είναι σχετικές με θέματα του περιβάλλοντος και της υγείας, τα οποία μπορούν ν΄ ανακεφαλαιωθούν σε μια μόνο λέξη "ΠΛΗΓΗ".
Παραδείγματα: Η μάστιγα του AIDS, Η όξινη βροχή και η τοξική μόλυνση πλήττουν τους ωκεανούς μας και το πόσιμο νερό, Η μάστιγα της λειψυδρίας κ.τ.λ. Εντούτοις, η ερώτηση που κάνουν πολλοί άνθρωποι σήμερα είναι: Μήπως έχουν ήδη ξεσπάσει οι επτά τελευταίες πληγές της Αποκάλυψης;
Οι πληγές στις οποίες αναφέρονται αυτοί είναι γραμμένες στην Αποκάλυψη του Αγίου Ιωάννη του Ευαγγελιστή και Προφήτη. Ο Απόστολος αυτός του Ιησού Χριστού υπαγόρευσε στον μαθητή του συγκλονιστικές προφητείες για τις τελευταίες μέρες της γης και μερικοί πιστεύουν ότι οι ενδείξεις που υπάρχουν στο τελευταίο αυτό βιβλίο της Αγίας Γραφής ταιριάζουν με πολλά πρόσφατα γεγονότα.
Η πρώτη πληγή που αναφέρεται στην Αποκάλυψη είναι μια άσχημη και κακοήθης πληγή πάνω στο ανθρώπινο είδος. Μήπως θα μπορούσε αυτή να είναι το AIDS;
Η δεύτερη, η οποία οδηγεί όλη τη θαλάσσια ζωή στο θάνατο, φέρνει στο μυαλό τις προειδοποιήσεις του ωκεανογράφου Ζακ Κουστώ.
Η όξινη βροχή, η τοξική μόλυνση και η μόλυνση του πόσιμου νερού είναι σημάδια που επαληθεύουν την τρίτη πληγή, κατά την οποία όλοι οι οργανισμοί που ζουν από το πόσιμο νερό πεθαίνουν.
Η τέταρτη πληγή, κατά την οποία οι άνθρωποι καίγονται από την υπερβολική θερμότητα του ήλιου, μόλις πρόσφατα έχει ταυτιστεί με την τρύπα στο στρώμα του όζοντος, που συνεχώς μεγαλώνει και προκαλεί μια τρομερή αύξηση των περιπτώσεων του καρκίνου του δέρματος και του καταρράκτη των ματιών.
Η πέμπτη, έκτη και έβδομη πληγές είναι αντίστοιχα: σκοτάδι που πέφτει πάνω στο θρόνο του Θηρίου, ο Ευφράτης ποταμός που στερεύει και μεγάλες χαλαζόπετρες πέφτουν πάνω στη γη.

Τα φαινόμενα που εκθέτονται στον παρακάτω κατάλογο αν δεν αποτελούν όντως τις επτά τελευταίες πληγές της Αποκάλυψης, μοιάζουν τουλάχιστο μ΄ αυτές ως ένα μεγάλο βαθμό:

ΠΛΗΓΗ 1η (AIDS;)
Στις 26 Ιανουαρίου 1988, το πρώτο παγκόσμιο συνέδριο για το AIDS συγκλήθηκε στο Λονδίνο προ λέγοντας ότι ο αριθμός των ανθρώπων που υποφέρουν από την θανάσιμη επιδημία θα έφτανε στο 1.οοο.οοο μέσα στα επόμενα τρία χρόνια! Τον Ιούνιο του 1990, το έκτο ετήσιο συνέδριο του AIDS, που συγκλήθηκε στο Σαν Φρανσίσκο, ενημέρωσε το κοινό ότι μέσα στον επόμενο χρόνο θα πεθάνουν από την επιδημία περισσότεροι άνθρωποι από ό,τι όλοι όσοι έχουν πεθάνει προηγουμένως στα περασμένα χρόνια!!


ΠΛΗΓΕΣ 2η και 3η (Μόλυνση νερού;)
Τον Αύγουστο του 1988 έλαβα επιβεβαίωση από το περιβάλλον
του Ζακ Κουστώ ότι όντως οι ωκεανοί πεθαίνουν.
Στις 25 Απριλίου 1988 η όξινη βροχή χαρακτηρίστηκε για πρώτη φορά ως ένας πολύ μεγάλος ένοχος για το θάνατο της θαλάσσιας ζωής στις παραλίες του Ατλαντικού. Μέχρι τότε οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες θεωρούσαν τα απόβλητα της γεωργίας, τα βρομόνερα και τη βιομηχανική ρύπανση ως κύριες αιτίες της μόλυνσης.
Επιπροσθέτως ο Will Baker του οργανισμού του κόλπου Chesapeake είπε: Ο κόλπος Chesapeake πεθαίνει και η φύση ψάχνει απεγνωσμένα να βρει μια εκβολή για να πέφτουν όλα τα νερά τριγύρω από αυτήν την περιοχή, αφού και τα δύο είδη νερού, το θαλασσινό και το πόσιμο, είναι μολυσμένα κι η ζωή στον κόλπο εκφυλίζεται συνεχώς.

ΠΛΗΓΗ 4η (Παγκόσμια υπερθέρμανση;)
Στις 25 Μαΐου 1990 οι επιστήμονες του Ο.Η.Ε. προειδοποίησαν ότι η αύξηση της θερμοκρασίας σ΄ όλο τον κόσμο έχει αρχίσει, οι θερμοκρασίες θα αυξηθούν μέσα στον επόμενο αιώνα γρηγορότερα απ΄ ό,τι στα τελευταία 10.000 χρόνια και ότι χρειάζονται επείγοντα μέτρα για να συγκρατήσουν τα αέρια του φαινομένου του θερμοκηπίου.
Η τότε πρωθυπουργός της Αγγλίας Μάργκαρετ Θάτσερ πρόσθεσε: Αν οι προβλέψεις των επιστημονικών ομάδων είναι πράγματι σωστές, τότε ο κόσμος θα μπορούσε να γίνει θερμότερος από ό,τι σε οποιαδήποτε στιγμή στα τελευταία 100.000 χρόνια.

ΠΛΗΓΗ 5η (Πνευματικό σκοτάδι;)
Στις 9 Μαΐου 1988, το νεο εκδοθέν βιβλίο του Donald T. Regan's (For the Record: from Wall Street to Washington)-Aπο την Γουόλ Στρητ στην Ουάσιγκτον, αποκάλυψε ότι: Στην ουσία για κάθε απόφαση που πάρθηκε κατά την διάρκεια της προεδρίας του Ρήγκαν, ο Πρόεδρος επηρεάστηκε από τη γυναίκα του, η οποία ασχολείται με την αστρολογία και τα ωροσκόπια και φρόντιζε να σιγουρευτεί προτού πάρει κάποια σημαντική απόφαση ο σύζυγος της, ότι οι πλανήτες βρίσκονταν σε μια ευθυγράμμιση ευνοϊκή για την υπόθεση.
Αναφέρθηκε προηγουμένως ότι το στρατηγικό αμυντικό σχέδιο του προέδρου Ρέιγκαν δεν είναι το μόνο SDI πρόγραμμα. Μέλη της λέσχης διαλογισμού του πενταγώνου σκοπεύουν ν΄ αναπτύξουν μια πνευματική ειρηνική ασπίδα γύρω από τον πλανήτη μέσα από αυτό που αυτοί ονομάζουν το Πνευματικό Αμυντικό τους Σχέδιο
Η λέσχη είναι ένας ιδιωτικός σύλλογος που περιλαμβάνει μέλη από 15 τμήματα του υπουργείου αμύνης των Η.Π.Α., υπαλλήλους πολιτικούς, μηχανικούς, μέχρι και αξιωματικούς του στρατού, αυτοί συγκεντρώνονται κάθε Παρασκευή σ΄ αυτή την πνευματική λέσχη μέσα στο πεντάγωνο για να συντάξουν πνευματικά μηνύματα ειρήνης και αγάπης. Στις 7 Απριλίου 1990 στις 12 στο πρωινό πρόγραμμα (Portland, Oregon tv station, K.P.T.V.) ο παρουσιαστής ανέφερε ένα άρθρο που του έδωσαν από το The Oregoninan (21/03/90):
Το τείχος του Βερολίνου έπεσε, η Δημοκρατία εισέβαλε στην ανατολική Ευρώπη και ο καπιταλισμός δε βρίσκεται πολύ μακριά. Ενώ οι πολιτικές στρατηγικές της Αμερικής απέτυχαν, γνωρίζουμε προς τα πού κατευθύνεται η αληθινή εμπιστοσύνη: στην αρμονική σύγκλιση. Σίγουρα θυμάσαι. Η αρμονική σύγκληση ήταν μια κοσμική επαφή πριν 2 χρόνια κατά την οποία χιλιάδες Νεοεποχίτες συγκεντρώθηκαν σε πόλεις που θεωρούσαν ιερές, από το Chaco Canyon, N.M. ως το όρος Fuji στην Ιαπωνία, για να προσευχηθούν Ψαλμωδία και διαλογισμός σε μια δυνατή μεταφυσική προσπάθεια να προωθήσουν στον πλανήτη μια νέα εποχή ειρήνης και περιβαλλοντικής διαφώτισης.
Είναι εντελώς σίγουρο, είπε ο Απόστολος της Νέας Εποχής Eileen Dunn στην εφημερίδα The Chicago Tribune Δεν είναι αστείο. Τα πράγματα προχωρούν πραγματικά γρήγορα τώρα.
Σε μια προηγούμενη εκπομπή στις 12 στο πρωινό πρόγραμμα (12/2/89) είδα μια φωτογραφία του Maitreya... ο ονομαζόμενος Χριστός είναι όντως τώρα εδώ γι΄ αυτόν ο παρουσιαστής Benjamin Creme ισχυρίζεται ότι είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τη σημερινή κίνηση ειρήνης. Κατά την άποψη του Creme αυτό είναι η ίδια οντότητα που η εφημερίδα Kenya Times ανέφερε ότι είναι ο Ιησούς Χριστός, όταν εμφανίστηκε σε 6.000 Αφρικανούς κοντά στο Nairobi-Kenya στις 11 Ιουνίου 1988.

ΕΚΤΗ ΠΛΗΓΗ ( Το φράγμα του Ατατούρκ;)
Στις 13 Ιουνίου 1990 ο πρόεδρος Τουργκούτ Οζάλ διέκοψε τη ροή του ποταμού Ευφράτη πατώντας ένα κουμπί στο φράγμα του Αταρτούκ. Κατά τη διακοπή της ροής μέσα σε ένα μήνα η Συρία και το Ιράκ πήραν 75% λιγότερο νερό.

ΕΒΔΟΜΗ ΠΛΗΓΗ (χαλαζόπετρες;)
Στις 25 Απριλίου 1989 η εφημερίδα The Oregonian ανέφερε ότι ένα μεγάλο χοντρό κομμάτι πάγου στο μέγεθος μιας μπάλας του βόλεϊ έπεσε στη στέγη του σπιτιού των Duane & Joan Cline's Cedan Mill τη Δευτέρα το βράδυ κατά τη διάρκεια μιας φοβερής καταιγίδας.

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ, διερωτώμαστε αν έχουν ή δεν έχουν αυτά τα επίκαιρα γεγονότα σχέση με τις βιβλικές τελευταίες Επτά Πληγές; Γιατί μόνο συμπτώσεις δεν μπορούν να θεωρηθούν. Όμως η πραγματική ανησυχία είναι η εξαπάτηση ότι ο άνθρωπος μπορεί να σώσει τον εαυτό του σώζοντας τον πλανήτη από την καταστροφή. Σήμερα υπάρχει μια υπόγεια κίνηση που ενισχύει αυτή την ανησυχία. Σε μια διαγήμιση στο Tara Center που προβλήθηκε στην USA στην εκπομπή Todey στις 1/12/1987 ένας ειδικός υποστηρίζει απαντώντας στην επείγουσα ανάγκη μας ότι ο Χριστός βρίσκεται στον κόσμο!!
Κατά τον Benjamin Creme Αυτός ο αυτοονομαζόμενος Χριστός επιστρέφει τώρα όταν ο κόσμος περνάει κρίση, σαν δάσκαλος και καθοδηγητής για όλη την ανθρωπότητα.
Άσχετα με το πώς βλέπουμε την επαλήθευση της εμφάνισης των πληγων, αυτή είναι μια εξαίσια στιγμή για να είμαστε ζωντανοί. Τα σημεία των καιρών εκπληρώνουν πραγματικά τη Βιβλική προφητεία της συντέλειας, έτσι...

Ας ανακαλυψουμε και ας σηκώσουμε τα κεφάλια μας διότι πλησιάζει η απολύτρωσή μας!! (Λουκάς 21:28)

RON J. STEELE
BILL THOMPSON
Μετάφραση: Μάκης Δαλέζης
Επιμέλεια: Γιώργος Γούλης

Εκδόσεις: ΣΤΕΡΕΩΜΑ

Αναρτήθηκε από:
ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ
MAIL ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: stathis.f@windowslive.com

1 σχόλιο:

  1. Ποιοι στα αλήθεια καπηλεύονται την Αποκάλυψη του Ιωάννη και τρομοκρατούν τους λαούς για να μας έχουν αιώνια στο σκοτάδι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες