Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΞΕΦΤΙΛΗΣΤΗΚΕ Ο ΨΕΥΤΟΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ



Αυτούσιο το έγγραφο του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού της Κυπριακής Δημοκρατίας, το οποίο καταδεικνύει ότι και ο λεγόμενος «υπουργός εξωτερικών» Χουσεΐν Οζγκιουργκιούν είναι κάτοχος διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας, δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα Γενί Ντουζέν.

Αφορμή ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του ''υπουργού'' εξωτερικών στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση κατά τη συνάντησή του με μέλη της επιτροπής εξωτερικών, ότι 100.000 περίπου Τ/κ, κυρίως νέοι, είναι κάτοχοι διαβατηρίου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με το έγγραφο του Τμήματος Αρχείου Πληθυσμού ο κ. Οζγκιουργκιούν, ο οποίος - αναφέρεται - είχε υποστηρίξει ότι η «ε/κ διοίκηση» επωφελούμενη του πλεονεκτήματος της ένταξής της στην ΕΕ, «ξεγελά» τους Τ/κ και ειδικά τους νέους, με τα διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας, είναι κάτοχος του κυπριακού διαβατηρίου με αριθμό J035297.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι στην αυριανή έκδοσή της θα δημοσιεύσει τα ονόματα και των υπόλοιπων «υπουργών» της «κυβέρνησης» του Κόμματος Εθνικής Ενότητας που κατέχουν διαβατήρια της Κυπριακής Δημοκρατίας. (sigmalive.com)
Ενδιαφέρον αναρτήσεις...

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ

ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΛΗΦΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ Ο ΚΟΥΡΔΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΜΟΥΡΑΤ ΚΑΡΑΓΙΛΑΝ

ΕΦΤΑΣΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΝΑ ΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΓΑΛΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ... (ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ)

 

~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες