Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

 
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ 
ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ.


Δύο ένοπλοι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην οικία μιας 21χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα, κατά τη διάρκεια της απουσίας της. Η νεαρή φοιτήτρια κατά την επιστροφή της στο σπίτι αντίκρισε τους δύο αγνώστους, οι οποίοι με την απειλή μαχαιριού την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους υποδείξει που έχει χρήματα και χρυσαφικά. Η νεαρή άρχισε να καλεί σε βοήθεια και προσπάθησε να τους ξεφύγει. Οι δράστες την τραυμάτισαν ελαφρά στο πόδι με το μαχαίρι και διέφυγαν από το μπαλκόνι. Η Ασφάλεια Ρεθύμνου διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό τους. (zougla)

ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΞΗΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΚΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ




Η ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΗ:


ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΛΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Τον απόλυτο τρόμο έζησε τα ξημερώματα μία γυναίκα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της στην Ηλιούπολη με το ανήλικο παιδί της. Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι και με την απειλή μαχαιριού και πιστολιών τη λήστεψαν. Η γυναίκα υπέστη τόσο άγρια κακοποίηση και ξυλοδαρμό με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά της στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

ΟΠΩΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΕΙ ΒΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΩΘΕΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ!



Νέα απίστευτη ιστορία ξετυλίγεται σο Καματερό και συνέβη σήμερα τα ξημερώματα. Ένοπλοι εισέβαλαν σε οικεία για να την ληστέψουν. Αφού ακινητοποίησαν με την απειλή όπλου την οικογένεια, μάζεψαν ότι βρήκαν σπίτι και στην συνέχεια κατά την αποχώρηση τους ΠΗΡΑΝ ΟΜΗΡΟ ΩΣ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΝ 10 ΧΡΟΝΗ κόρη της οικογένειας. Στην συνέχεια επιβινάστηκαν στο αυτοκίνητο της οικογένειας μαζί με την μικρή και απομακρύνθηκαν από το σημείο. Εγκατέλειψαν τελικά την μικρή σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιόμετρο από το σπίτι της κι έγιναν καπνός.

Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ... ΚΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ...


Όπως προκύπτει, την καταγγελία έκανε η 13χρονη κόρη του 36χρονου Αλβανού, η οποία ανέφερε ότι υπέστη θύμα βιασμού επανειλημμένα από τον πατέρα της επί δύο χρόνια ενώ η μητέρα της συναινούσε σιωπηρά λόγο φόβου για τις αντιδράσεις του συζύγου της. 

Τη συγκλονιστική αυτή καταγγελία δεν κατέστη δυνατό να εξακριβώσει ο Ιατροδικαστής, ο οποίος ανέφερε ότι για ανατομικούς λόγους, δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί η καταγγελία της ανήλικης. Από την πλευρά του,  ο πατέρας της αρνείται τις κατηγορίες. 

Για την υποστήριξή της νεαρής έχει κληθεί, ως γνωστόν, ψυχολόγος ενώ η Αστυνομία ερευνά την υπόθεση και την καταγγελία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του XanthiPress.gr ο οικισμός, όπου σημειώθηκε η καταγγελία και ζει η οικογένεια τα τελευταία πέντε χρόνια είναι τα Πηγάδια Ξάνθης. 

Από την Ξανθιώτικη εφημερίδα "ΕΜΠΡΟΣ"

~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες