Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Επίκληση προσευχή για όλα τα πλάσματα της Γαίας...



Ας μας δώσει γνώση δύναμη και κουράγιο για να καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε την λαίλαπα που έρχεται. 



Μόλις πριν μια ώρα με πληροφόρησαν για έναν νέο χαμό ενός νέου συνανθρώπου μας, λόγο χρεών και αδυναμίας στο να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του και επιβίωσή του!!! 
Λυπάμαι πολύ για το γεγονός και θρηνώ, όμως στεναχωριέμαι περισσότερο διότι ο Έλλην δεν είναι έτσι. Ο Έλλην είναι Γνώση, είναι Σοφία, είναι Δύναμη, είναι Πνεύμα, είναι <<ΦΩΣ>>!!! Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ <<ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ>>!!!

Πως μας κατάντησαν έτσι και γιατί τους αφήσαμε να μας μυήσουν στο σκότος, πως τους επιτρέψαμε να μας κάνουν μη σκεπτόμενους και αδύναμους ώστε να βλέπουμε μπροστά μας ως την μία και μοναδική λύση την <<αυτοκτονία>>!!!!!!!!!!
Σταματήσαμε να έχουμε επαφή με το σύμπαν και ρίξαμε όλο το βάρος ως προς την επιβίωσή μας στην ύλη (χρήμα) κλείνοντας τις διόδους που μας ένωναν με τους προγόνους μας!!!! Ξεχάσαμε ότι μέσα μας ρέει το αίμα τους και ότι είμαστε απόγονοι αυτών, λουφάζοντας στην κακομοιριά μας αποθέτοντας τις ελπίδες μας στην επέμβαση και βοήθεια των θεών!!!!!!!
Μα πόσες οικογένειες ακόμα θα πρέπει να ξεκληριστούν και να θρηνήσουν, ώστε να <<ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ>> και να τους δείξουμε τον δρόμο της εξόδου, ανοίγοντας μόνοι τους τους λάκκους τους όπου οικειοθελώς να εισχωρήσουν μέσα, όπως ακριβώς μας κατάντησαν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ακολουθεί προσευχή για όλα τα πλάσματα της Γαίας...

Εσείς ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ και του ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ δεχτείτε τις επικλήσεις μας, για εναρμόνιση και διάχυση της ΘΕΤΙΚΗΣ Ενέργειας και σπείρετε το Κοσμικό Φως στην Γαία και τους κατοίκους της, ώστε να αντιμετωπίσουν την κάθε δυσκολία με φειδώ και σύνεση.



~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες