Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

Ο ι Σκιές δεν αγαπάνε, αλλά παρακολουθάνε!

Και το κινητό της Νατασας Καραμανλή παρακ ολουθούσαν οι φονιάδες!

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 10, 2011

Κοινοί δολοφόνοι που πιστεύουν ότι θα ολοκληρώσουν το σχέδιο δολοφονίας και εξαθλίωσης του λαού. Όμως, ο ίδιος ο λαός που εξαπάτησαν, θα τους συντρίψει.
Η αποκάλυψη από το Crash που κυκλοφορεί.
 

New post on www.olympia.gr

 

 

ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ 6 ΔΙΣ ΖΗΤΑ Η ΤΡΟΪΚΑ!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 10, 2011
 
Νέες διαπραγματεύσεις ξεκινά σήμερα το πρωί με την τρόικα ο Ευάγγελος Βενιζέλος, προκειμένου να οριστικοποιήσει τα νέα μέτρα.
Το Σαββατοκύριακο, μετά από εντατικές διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών οριστικοποιήθηκε η επικαιροποίηση του Μνημονίου με την ρύθμιση των εκκρεμοτήτων για τη διετία 2011-2012.
Η τρόικα με φόντο της αλλεπάλληλες αστοχίες κατά τις προηγούμενες αξιολογήσεις, φέρεται να ζητά πρόσθετα μέτρα ύψους 6 δισ. ευρώ για τη διετία 2013-2014 έναντι 2,5 δισ. ευρώ που προέβλεπε το Μεσοπρόθεσμο και έμενε να εξειδικευτούν.
Παράλληλα, πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κορυφαίοι της τρόικας εξετάζουν εξονυχιστικά κάθε πρόβλεψη εσόδων, αλλά και κάθε ευρώ προβλεπόμενης εξοικονόμησης δαπανών ενώ επίσης εξονυχιστικά εξετάζονται και οι προβλέψεις εσόδων από αποκρατικοποιήσεις.
Το ταμείο, μετά τον ΟΤΕ και τις συμβάσεις του ΟΠΑΠ έχει έσοδα περίπου 1,3 δις ευρώ αλλά έως το τέλος του έτους ο στόχος –μετά την αναθεώρηση- προβλέπει έσοδα 4 δισ. ευρώ.

New post on www.olympia.gr

 

Δείτε ακόμα...

 

~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες