Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΜΠΡΕΛΑ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΟΜΠΡΕΛΑ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ... ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!!



Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 28ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΒΡΟΧΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΩΔΗΣ.... ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΕΘΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ!

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Μπεγλίτης, αναχωρεί σήμερα για τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ως εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης.

 Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου και ώρα 11:00, θα παραστεί στη Δοξολογία για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου και την επέτειο της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια θα επισκεφθεί την 71 Α/Μ Ταξιαρχία στη Νέα Σάντα, Κιλκίς.

Την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου και ώρα 12:45, θα παραβρεθεί στη τελετή ορκωμοσίας των νέων Αξιωματικών στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), όπου θα επιδώσει τα ξίφη.

Την ίδια μέρα και ώρα 20:00, θα εγκαινιάσει στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (ΛΑΦΘ), την έκθεση φωτογραφίας με θέμα: «Η Μάχη των Οχυρών 6-10 Απριλίου 1940»
Την Παρασκευή 28 Οκτωβρίου θα παραστεί στη στρατιωτική παρέλαση, συνοδεύοντας την Α.Ε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια.
~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες