Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ


ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ 26 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10.000 ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ ΚΑΙΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΑΝΤΑΡΤΕΣ. ΤΟ ΡΕΠΡΤΑΖ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΜΕΣΟ:
Συνεχίζονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην τουρκική επικράτεια αλλά και πέρα των συνόρων. Η χθεσινοβραδινή κινητικότητα στο Diyarbakır και την Malatya συνεχίστηκε και σήμερα το πρωί.

Πολεμικά αεροσκάφη που απογειώθηκαν από την 8η Κύρια Βάση Αεριωθουμένων και από την αεροπορική βάση Erhaç έπληξαν τους καταυλισμούς της τρομοκρατικής οργάνωσης στα βόρεια του Ιράκ.

Τα αεροσκάφη βομβάρδισαν στόχους της τρομοκρατικής οργάνωσης στους καταυλισμούς Αβασίν-Μπασιάν, Μετίνα, Χινέρε, Χακούρκ, Χαφτάνιν και Ζαπ. Από την άλλη συνεχίζεται και η διασυνοριακή χερσαία στρατιωτική επιχείρηση και η στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγεται εντός των συνόρων της χώρας.

Επίλεκτες στρατιωτικές μονάδες μεταφέρθηκαν με ελικόπτερα στην περιοχή Kavaklı και το όρος Kato. Συνεχίζεται και η θερμή καταδίωξη στα βόρεια του Ιράκ. Στην επιχείρηση συμμετέχουν άνδρες των ειδικών επιχειρήσεων της στρατοχωροφυλακής και των ειδικών δυνάμεων.

Στη διασυνοριακή επιχείρηση και στην επιχείρηση εντός των συνόρων συμμετέχουν συνολικά 22 τάγματα του τουρκικού στρατού, σύμφωνα με ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων.
----------------------------------------


~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες