Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΚΟΝΕΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΑΠΟΓΡΑΦΗ..



Όλα τα μέλη της επιτροπής απογραφής, παραιτήθηκαν σήμερα στο γειτονικό μεταλλαγμένο κράτος, εκτοξεύοντας κατηγορίες για μη σύννομες διαδικασίες και την ακαταλληλότητα της μεθοδολογίας που επιλέχτηκε! Μαύρα τα έβαψαν οι φασίστες του VMRO και εκτόξευσαν κατηγορίες κατά του
Τσεβρένκοφσκι, δείχνοντας οτι έχασαν την ψυχραιμία τους! Δεν τους βγαίνουν τα κουκιά βλέπετε με τους ΑΛΒΑΝΟΥΣ, μας ενημερώνει το "ταχαλια".

Για την απογραφή στα Σκόπια ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν και οι τούρκοι οι οποίοι έχουν παράπονα γιατι θεωρούν ότι οι σκοπιανοί στην προηγούμενη απογραφή τους έφαγαν κόσμο καταγράφοντας μόλις 4% τούρκους, ενώ σύμφωνα με τους ίδιους το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο από 6%.

Να υπενθυμίζουμε πω για την απογραφή δηλώσεις παρότρυνσης προς τον βλαχικό πληθυσμό να μην φοβηθεί να δηλώσειτην ελληνική του καταγωγή έκανε πρινλίγες μέρες και ο περιφερειάρχης Ηπείρου.

www.stoxos.gr
  1. ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΚΑΙΩΡΟΣ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΠΙΒΑΤΗΓΟ ΜΟΛΙΣ ΔΥΟ ΜΙΛΙΑ ΑΠΟΤΙΣ ΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ!

  2. ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΣΕ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ!

  3. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ ΣΕ ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΣΕΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΘΥΜΑ...

  4. ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ

 

~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες