Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

"ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


"ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΑΣΤΕ"!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!

Ο υπουργός Οικονομικών της Βουλγαρίας, Συμεών Ντιάνκοφ, δήλωσε απροκάλυπτα σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Die Welt, ότι οι συμπατριώτες του χαίρονται σε αρκετά μεγάλο βαθμό για τα δεινά των Ελλήνων και ότι η Βουλγαρία επωφελείται από τη δημοσιονομική και οικονομική κρίση που μαστίζει την Ελλάδα!
"Παρότι δεν είναι ωραίο, υπάρχει κάποιος βαθμός χαιρεκακίας (απέναντι στην Ελλάδα), γιατί η Βουλγαρία πάντοτε συγκρίνεται με την Ελλάδα. Ωστόσο, πλέον υπάρχει η εντύπωση ότι οι Έλληνες τα πηγαίνουν χειρότερα από εμάς. Αυτό μας βοηθά πολύ ως κυβέρνηση, ενώ επωφελούμαστε από το γεγονός ότι το περιβάλλον επιδεινώθηκε για τις επιχειρήσεις στην Ελλάδα", παραδέχτηκε ανοιχτά ο Ντιάνκοφ.
Επί μακρόν οι Βούλγαροι αποδέχτηκαν τις θυσίες για να διατηρηθεί το χρέος τους σε ένα από τα χαμηλότερα επίπεδα στην Ευρώπη (16% του ΑΕΠ το 2010) αντιμετωπίζοντας με φθόνο τους Έλληνες γείτονές τους λόγω του υψηλότερου επίπεδου διαβίωσής τους.
Τα δύο τελευταία χρόνια σχεδόν 2.000 επιχειρήσεις έχουν φύγει από την Ελλάδα και λειτουργούν στη Βουλγαρία, σύμφωνα με τον υπουργό, ενώ πολλοί Έλληνες έχουν καταθέσει τα χρήματά τους σε βουλγαρικές τράπεζες. Ο Ντιάνκοφ υπολογίζει ότι το ύψος της εισροής κεφαλαίων από την Ελλάδα ανέρχεται σε 1 δισ. ευρώ, που είναι "πολλά λεφτά για τη Βουλγαρία", όπως είπε.
"Ωστόσο θα προτιμούσα ο γείτονάς μας να τα πήγαινε καλύτερα, αυτό θα ενίσχυε τις ανταλλαγές μεταξύ των δύο χωρών", κατέληξε ο Ντιάνκοφ.

ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ...

Η Αφροαμερικανίδα Patricia McAllister, αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Λος Άντζελες έκανε μπροστά στην κάμερα την εξής «αντισημιτική δήλωση», ενώ ήταν στη διαμαρτυρία «Occupy Los Angeles» (προέκταση του κινήματος "Καταλάβετε την Wall Street"):
«Λέγομαι Patricia McAllister, εκπροσωπώ τον εαυτό μου εδώ, αλλά εργάζομαι για την Los Angeles Unified School District. Νομίζω ότι οι σιωνιστές Εβραίοι που διοικούν αυτές τις μεγάλες τράπεζες και την Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ (FED)- η οποία δεν διοικείται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση – πρέπει να φύγουν έξω από αυτή τη χώρα».
Όπως αποκαλύπτει το Zombie online, η McAllister έχασε τη δουλειά της:
Δασκάλα από το L.A. χάνει τη δουλειά εξαιτίας των αντισημιτικών σχόλιων που έκανε κατά τη διάρκεια συνέντευξης.
Σε μια ανακοίνωση την Τρίτη, ο John Deasy έφορος σχολείων της περιοχής, καταδίκασε τις παρατηρήσεις που έγιναν από τη Patricia McAllister κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης διαμαρτυρίας την περασμένη εβδομάδα.
Σε μια συνέντευξή της στις 12 Οκτωβρίου, για την Reason.com στη διαμαρτυρία του Λος Άντζελες, η McAllister είπε «οι σιωνιστές Εβραίοι και η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ πρέπει να φύγουν από αυτή τη χώρα».
Ο Deasy λέει ότι αν και η ελευθερία του λόγου είναι ένα προστατευόμενο δικαίωμα για τους δημόσιους υπαλλήλους, η LAUSD (περιφέρεια σχολείων του Λος Άντζελες) δεν μπορεί να δώσει το καλό παράδειγμα στους μαθητές, ενώ ανέχεται ασεβή, μη ανεκτική ή μεροληπτική συμπεριφορά.
Γεγονός που ξεδιαλύνει την κατάσταση στα μάτια και του πλέον αφελούς ή ανυποψίαστου για το ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο στην Υπερδύναμη...
~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες