Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ!


ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ!


"ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΙΡΑΖ ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ" 

Η ΜΠΙΡΛΙΚ, Η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ" ΣΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ ΘΡΑΚΗ, ΠΕΤΑΕΙ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΙΤΕΛΕΙΟ. ΕΜΕΙΣ ΡΩΤΑΜΕ ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ 1 ΣΤΑ 50 ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ;;; ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΠΙΡΛΙΚ" ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΕΘΑ (την μετάφραση έκαναν τα tourkikanea)

"Αναφέρθηκε πως τα μαχητικά αεροπλάνα της Ελλάδας παραβίασαν μια φορά τον τουρκικό εναέριο χώρο ενώ έκαναν και πτήσεις ¨παρενόχλησης¨ απέναντι στα αεροπλάνα της Τουρκικής Πολεμικής Αερορίας που πετούσαν στον διεθνή εναέριο χώρο. Με βάση την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου της T.C. , στις 18 Οκτωβρίου δύο μαχητικά αεροπλάνα της Ελλάδας τύπου Μ-2000 απογειώθηκαν από την Τανάγρα, και για 30 δευτερόλεπτα παραβίασε τον εναέριο χώρο βορειοδυτικά του Ντίντιμ-Αϊδινίου.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως τουρκικά F-16 ενώ πετούσαν στον διεθνή εναέριο χώρο στη θάλασσα του Αιγαίου, υπέστησαν ¨παρενόχληση¨ στην πτήση τους από αεροπλάνα Μ-2000 που είχαν απογειωθεί από την Τανάγρα. Αναφέρεται πως την ίδια μέρα σε διαφορετικές ώρες δύο φορές επαναλήφθηκαν οι πτήσεις αποτροπής και για αυτό ενημερώθηκε σχετικά το υπουργείο Εξωτερικών."


ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΝΝΟΟΥΝ...ΜΗΝ ΜΠΕΔΡΔΕΥΤΕΙΤΕ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΝΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ.

----------------------------------------



Εφημερίδα "Στόχος" - Stoxos newspaper
~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες