Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Η σπίλωση της μνήμης των Ηρώων με την ματιά του Ελ-λήνων Δίκαιον!

Χρόνια πολλά Έλληνες!!!


του: Ευστάθιου Φουρίκη
«ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΠΟΣ ΤΟΥ 40’ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ»

Το Ελ-λήνων Δίκαιον δεν συμμετέχει στην ανελέητη προπαγάνδα των Πολιτικάντιδων καθώς και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ως προς τα «εμετικά» γεγονότα που συνέβησαν σήμερα κατά την διάρκεια των παρελάσεων σε πολλά σημεία της χώρας καθώς και στην αισχρή εκμετάλλευση αυτών από τα λιπόψυχα κόμματα.

Θα πούμε όμως το εξής: «Κύριοι πολιτικοί και αγανακτισμένοι, δεν σας έδωσε κανείς το δικαίωμα να αμαυρώσετε την μνήμη των προγόνων μας. Μέρα τιμής και μνήμης βρήκατε να κάνετε τις παπαριές σας; Οι μεν εχτές παραμονή της Εθνικής μας Εορτής είπατε το μεγάλο ΝΑΙ και παραδώσατε την χώρα και το έθνος στον Γερμανικό ζυγό και ανήμερα εσείς λοιποί μικρόψυχοι και ανεγκέφαλοι σπιλώσατε την μνήμη των Ηρώων και προγόνων μας. Άλλη μέρα δεν βρήκατε;
Ήθελα να ήξερα στο μνημόσυνο των γονιών σας θα τολμούσατε να κάνετε όλα αυτά τα αίσχη που κάνατε σήμερα;
Ωραίοι αγανακτισμένοι Επαναστάτες είσαστε ρε..... Αν μιλήσουμε για παλικαριά και μαγκιά μόνο αυτά δεν είστε διότι αν είσασταν θα τα βάζατε με τους τραπεζίτες τους πολιτικούς τους εργολάβους τους δημοσιογράφους στον χώρο τους και όχι στον εορτασμό και εκδήλωση τιμής και μνήμης των προγόνων μας. Το φέρσιμό σας σήμερα δείχνει καθαρά το πόσο Ανθέλληνες είσαστε και πόσο βαλτοί είστε.
Λυπάμαι επίσης και για τον όχλο λαού που ακολούθησε και συμμετείχε στα επεισόδια δίπλα στους προβοκάτορες και δοσίλογους. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα ξυπνήσετε ποτέ και ότι μια ζωή θα πηγαίνετε όπου σας πάνε. 
Αυτό κάνατε ανέκαθεν άλλωστε».

Ωραία παραδείγματα δίνεται στα παιδιά σας!!!

Κλείνω με ένα τραγούδι της Εθνικής τραγουδοποιού Σοφίας Βέμπο ως ύστατο
φόρο τιμής στους ΗΡΩΕΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣhttps://www.facebook.com/stathis.f


~)I(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)I(~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες