Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Σιγά, μην κλαίτε τόσο, δεν θα προλαβαίνουμε να τα μαζεύουμε!


Δήλωση Ευ. Βενιζέλου σχετικά με τις ασχημίες που συνέβησαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη


Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στις ασχημίες που συνέβησαν ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε τα εξής:

«Ο Ελληνικός Λαός ξέρει πολύ καλά να διαχωρίζει  οποιαδήποτε πολιτική διαφωνία και οποιαδήποτε μορφή κοινωνικής διαμαρτυρίας από  την ανάγκη σεβασμού της ιστορικής μνήμης του Έθνους και των πολιτειακών θεσμών που συμβολίζουν την Εθνική μας ενότητα και υπόσταση.
Αυτοί που  σήμερα, ημέρα εθνικής εορτής, ύψωσαν τις μικρές κομματικές και συνδικαλιστικές τους σημαίες, αμαύρωσαν μια κορυφαία εκδήλωση τιμής προς την ιστορία του τόπου και προσέβαλαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν εκφράζουν -γιατι ούτε το μπορούν, ούτε το θέλουν- το πραγματικό φρόνημα και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.
Χειρότεροι δε όλων είναι όσοι ενέπλεξαν, τέτοια ημέρα, στην  συνδικαλιστική τους τακτική τα παιδιά μας». -
Σημείωση Ελ-λήνων Δίκαιον:
Καταρχήν θα ήθελα να εκφράσω την λύπη μου για τα επεισόδια εν ώρα παρελάσεως διότι το θεωρώ σπήλωση και προσβολή της μνήμης των νεκρών Ηρώων πράγμα που δεν θα έκανε κανείς από όσους συμμετείχαν, στο μνημόσυνο της μάνας τους ή του πατέρα τους ή του παιδιού τους. Θα μπορούσαν να τα κανούν με το πέρας της παρέλασης και μετά ας τους πετάγαν και τα άντερα έξω κι εγώ μαζί τους. Όταν όμως έχουμε να κάνουμε με «εντολοδόχους» επαναστάτες δεν μπορούμε να περιμένουμε και τίποτα καλύτερο, ίσα ίσα μόνο χειρότερα μπορούν να συμβούν.
Όσο για σας κύριε Υπουργέ, αφήστε τον λαό ήσυχο και σηκωθείται και φύγεται όσο είναι καιρός. Δεν πείθετε πια, εσείς και η κυβέρνησή σας φτάσατε στο τέλμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες