Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΟΣ

 ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ
ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΕΛΟΣ


   Το πρωί μιλάγαμε για το ενδεχόμενο να πάμε σε εκλογές και ελεγχόμενη χρεοκοπία κατά τηλεφωνικής παραγγελίας κι επιθυμίας της καγκελάριου Μέρκελ στον φίλο της Τζέφρυ καθώς επίσης και για την εντολή που ανάμεναν οι δυνάμεις καταστολής ως προς την διάλυση των συγκεντρώσεων. (βλέπε άρθρο "Τι δεν σας είπαν")
Το απόγευμα και μετά σε όλα τα δελτία ειδήσεων προβάλουν συζητώντας το ενδεχόμενο να πάμε σε δημοψήφισμα ή εκλογές και το ξύλο που έφαγαν οι δημοσιογράφοι και τα χημικά που έπεσαν ξανά στο μετρό!!!!
Τυχαίο; Δεν νομίζω!

Και μια πληροφορία της στιγμής: τα ΜΑΤ ενισχύονται με 480 επιπλέον ματατζίδες και ενισχύονται και οικονομικώς για αγορά νέων προστατευτικών υλικών. (Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει)

   Όπως καταλαβαίνουμε όλοι μας, αυτή η κυβέρνηση έχει φθάσει στο τέλμα της. Δεν έχει τίποτα να δώσει στην πατρίδα και στον λαό παρά μόνο να πάρει ακόμα και τα σώβρακα μας και τις κιλοτίτσες των κοριτσιών μας και γυναικών μας.
Συναινούν όλα τα κόμματα σε αυτό και μην σας μπερδεύουν με τα κροκοδείλια δάκρυά τους. Όλοι έχουν συνεισφέρει με τον τρόπο τους και έχουν να κερδίσουν πολλά απ΄ αυτό.

   Αλήθεια στις σημερινές εκδηλώσεις (ΠΑΜΕ - ΑΔΕΔΥ) είδατε καμιά Ελληνική σημαία; Ούτε πρόκειται να δείτε.
   Θα το λέω συνεχώς και μέχρι εξασθενήσεως των δυνάμεων μου: Το πρόβλημα δεν είναι οικονομικό (ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ). Όλη η ουσία είναι να πάρουν το πλούτο της χώρας, τις περιουσίες σας και τα εδάφη. Εμάς μας θέλουν υποταγμένους και πάνω από τους μισούς εξοντωμένους.

  Τους ακούτε όλους τι λένε; "Παράνομοι και καταχρηστικοί οι νέοι φορομπηχτικοί νόμοι αλλά πρέπει να τηρούνται! Πληρώστε δηλαδή τα χαράτσια και ότι άλλο έρθει και βουλώστε το γιατί είστε αναιδείς και καταπατάτε του νόμους!!!!" Αυτό μας λένε όλοι είτε δεξιοί, είτε αριστεροί. Γιατί άραγε;;;;;

   Εμείς θα είμαστε εδώ και θα μας έχουν απέναντί τους. Δεν αφήνουμε κανέναν στο απυρόβλητο και κανέναν στην ησυχία του. Δεν είμαστε στα λόγια καταδρομείς και το δείξαμε το Σάββατο με το ξεφτυλίκη που τους κάναμε. Εκεί ήταν κότες όλοι τους και δείξαν πόσο ανεκπαίδευτοι είναι.

Πραγματικά "ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ"

  Να παρακαλούν τους Θεούς που πιστεύουν να μην μας ξαναδούν μπροστά τους, δεν αστειευόμαστε και είμαστε εκπαιδευμένοι να αιφνιδιάζουμε και να καθηλώνουμε τον εχθρό ή να τον εξοντώνουμε. 
Τα ψέμματα τελείωσαν, ότι και να φέρουν προς αντιμετώπισή μας, θα φάνε το κεφάλι τους.


Πάρτε άλλη μια γεύση της κατάντιας τους και σκεφτείτε τι έχουν να πάθουν αν πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας....


Σύνταξη - ρεπορτάζ: ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες