Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ - (ΒΊΝΤΕΟ)

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ



ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ
  
   Μέχρι και πριν δύο χρόνια αλλά ακόμα και σήμερα (ευτυχώς ελαχίστος), όπου μας δινόταν η ευκαιρία και ανοίγαμε θέμα για φοροκάρτες, τσιπάκια, Μεγάλο αδελφό κλπ., μας θεωρούσαν παρακατιανούς, περιθωριακούς, φαντασμένους, παρανοϊκούς και ένα κάρο άλλα πλην από "ΛΟΓΙΚΟΥΣ" - ΓΝΩΣΤΕΣ - ΝΟΗΜΟΝΕΣ - ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ - ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ!!!
  
   Ο ωχ αδελφισμός, η αδιαφορία, η άγνοια, η αμάθεια, η αναισθησία, η καλοπέραση, η εγωπάθεια κλπ. δεν τους άφηνε να δουν πέρα από την μύτη τους για το τι πραγματικά τους μιλούσαμε και τι επιφύλαγε το μέλλον. Για αυτούς ήταν όλα ρόδινα, αρκούμενοι στην καλοπέραση τους και στο ανελέητο κυνήγι του χρήματος για περισσότερα και στην άσκοπη κατασπατάληση του, αρκεί να είχαν το καλύτερο αυτοκίνητο το πανέμορφο σπίτι και πολλά μετρητά στην τσέπη για να δείχνονται στους άλλους αλλά και για να κατασπαταλούν στα ξενυχτάδικα σε ντουζίνες λουλούδια, σαμπάνιες, φιάλες ουίσκι και με αιθέριες υπάρξεις γύρο τους και παραδίπλα η "κουμπάρα-ρος" και ακόμα πιο δίπλα "ο-η σύζυγος". Κι έτσι κυλούσε η ζωή όμορφα κι ευτυχισμένα!!!
    Κανείς απ΄ αυτούς δεν μπορούσε ή μάλλον δεν ήθελε καλύτερα να διανοηθεί και να καταλάβει ότι, όλα αυτά κάποτε θα τελείωναν, διότι τα χρήματα που χρησιμοποιούσαν ήταν "ΔΑΝΕΙΚΑ" για τον απλούστατο λόγο ότι σχεδόν κανείς δεν κατάλαβε ποτέ την φράση του Ανδρέα Παπανδρεού που είπε κάποτε το περίφημο "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"!!!
   Δεν μπόρεσε κανείς ποτέ να καταλάβει ότι αυτή η περίφημη φράση του Ανδρέα δεν ήταν τίποτα άλλο από τον "ΕΦΙΑΛΤΗ" που ζούμε σήμερα. Η Νέα Τάξη ήξερε καλά να κρύβετε και να παρουσιάζετε ως ευεργέτης ο έχων το καλό που ήθελε όλες οι Τάξεις να περνούν καλά και πλουσιοπάροχα!!!
   Ελάχιστοι απ΄ εμάς τα βλέπαμε, ξέραμε τα σχέδια και που αποσκοπούσαν, είχαμε μυριστεί τι θα γινόταν και που θα καταλήγαμε, όμως δεν άκουγε κανείς, το χρήμα τους είχε μαγέψει, άλλωστε δεν έλεγαν τυχαία ότι ο Ανδρέας μάγευε τα πλήθη!!!
   Δεν θα κάνω ανάλυση στα μετέπειτα έτη, όλοι τα γνωρίζουμε.
  
   Από τότε περάσαν 30 ολόκληρα συναπτά έτη και από το "ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ"  φθάσαμε στο "ΤΡΟΪΚΑ ΠΑΡΤΑ ΟΛΑ" και ξαφνικά όλοι μιλούν για "ΕΦΙΑΛΤΗ" πλην των ημετέρων και των βολεμένων που προκειμένου να μην χάσουν την θεσούλα τους και να συνεχίσουν να περνούν πλουσιοπάροχα εις βάρος του κοινωνικού συνόλου δεν διστάζουν να δηλώνουν ευθέως... ε.. και τι έγινε αν δεν παρθούν τα μέτρα θα χρεοκοπήσουμε! Είναι έτοιμοι να παραδοθούν ψυχή τε και σώματι στον Μεγάλο Αδελφό που ξεκινάει με το δέλεαρ της φοροκάρτας και φυσικά θα καταλήξει στα "ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΒΙΟΤΣΙΠ" κι έτσι δεν θα ξεφεύγει κανείς, όλοι θα ελέγχονται καθώς τι εισπράττει και τι ξοδεύει ο καθής. Αυτό σημαίνει ότι ο μη έχων το επιδερμικό βιοτσίπ δεν θα έχει καμία πρόσβαση σε διακίνηση προϊόντων καθώς και καμία συνδιαλλαγή είτε με το κράτος είτε αναμεταξύ μας! Ήδη η κυβέρνηση ανήγγειλε ότι το 12΄ θα καταργήσει τις συναλλαγές με μετρητά και θα επιβάλλει να γίνονται ή με πιστωτική κάρτα ή με γραμμωτά γραμμάτια (ακόμα δεν τολμούν να μιλήσουν για επιδερμικά βιοτσίπ)!!!

   Σήμερα λοιπόν που όλα έχουν ξεδιπλωθεί προς τα μάτια μας, πολύς κόσμος έχει πάθει "ΣΟΚ" διότι δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι αυτός ο αγών προς χάριν της προόδου και του υποτιθέμενου πολιτισμού, θα τους έκανε να νιώθουν και να είναι φυλακισμένοι του συστήματος μέσα στις πόλεις που οι ίδιοι έχτισαν προς χάριν του πλουτισμού και της εξέλιξης!
   Επίσης νιώθουν τρομακρατούμενοι διότι έχουν πια αντιληφθεί ότι δεν υπάρχει δρόμος διαφυγής, διότι οι κυβερνήσεις όλου του κόσμου και ιδίως η δική μας συνεχίζουν επίμονα να τρομοκρατούν και να εκβιάζουν με το ψεύτικο δίλημμα: "ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ή ΤΡΟΪΚΑ"!!! Χωρίς ποτέ να υπάρχει στην Ατζέντα τους η τρίτη λύση!!! Μα είναι φυσικό να μην προτείνουν την τρίτη λύση, αφού ο σκοπός τους δεν είναι η καλυτέρευση του λαού ή των λαών, αλλά ο έλεγχος και η εξόντωσή τους. Θα πρέπει να είναι κανείς τελείως "ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ" ώστε να μην το βλέπει ή στην καλύτερη περίπτωση "ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ή "ΡΟΥΦΙΑΝΟΓΛΥΨΙΜΑΤΙΑΣ" του συστήματος.

   Το ίδιο ακριβώς σύστημα θα ακολουθήσουν και με τα "ΒΙΟΤΣΙΠ". Τώρα μας λένε ότι η φοροκάρτα δεν είναι υποχρεωτική, σε λίγο όμως θα την επιβάλλουν. Μετά (όταν τολμήσουν να αναφερθούν) θα φέρουν τα "ΒΙΟΤΣΙΠ" που στην αρχή και καλά δεν θα είναι υποχρεωτικό, στην πορεία όμως θα το επιβάλλουν και μάλιστα γλυκά μαλακά που λέμε, καταργώντας το χρήμα ως ρευστό και μετατρέποντάς του σε νομισματική μονάδα, συνδέοντας όλο το σύστημα των συνδιαλλαγών με την βάση δεδομένων του "ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ" όπου και κανείς δεν θα μπορεί να αγοράσει ή πουλήσει εφόσον δεν το λάβει στο εσωτερικό του δέρματός του.

   Καλούμε λοιπόν όλον τον κόσμο να μην ακούει κανένα φερέφωνο της κυβέρνησης και των κομμάτων γενικώς, διότι όλοι μες το κόλπο είναι καθώς επίσης και η Εκκλησία, να μην τρομοκρατούνται και να ανασυντάξουν τις δυνάμεις τους δημιουργώντας ομάδες κρούσης και αλληλεγγύης, ώστε να αντικρούσουμε την λαίλαπα και τον Εφιάλτη που μας ετοιμάζουν. Κανείς να μην μένει μόνος του και ποτέ κανείς κάτω από την ομπρέλα των κομμάτων και Εκκλησίας και λοιπών, αυτοί είναι οι πρώτοι που θα σας παραδώσουν σαν πρόβατα στην σφαγή. Οργανωθείτε και δώστε τους να καταλάβουν πια είναι η δύναμή σας και τι τους περιμένει εάν κι εφόσον συνεχίσουν να υλοποιούν τα σκοτεινά σχέδια τους. Πέντε αυτοκτονίες έχουμε ανά δυο μέρες από την αρχή που ξεκίνησε η κρίση πριν 2 έτη, συνολικά με προχθεσινά στοιχεία που αναφέρθηκαν σε κανάλι έχουν φθάσει τις 1735!!!! 
    Τι περιμένετε λοιπόν, να δείτε όλοι σας από ένα πτώμα μες στο σπίτι σας για να καταλάβετε ότι δεν σας έχουν καμία υπόληψη και ότι κάνουν το κάνουν για να σας αφανίσουν και να σας τα πάρουν όλα; 
   Εκτός κι αν σας αρέσει, είστε δηλαδή απ΄ αυτούς που λένε "ΠΟΝΑΩ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΙΟΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ"!!!

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες