Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

Τι δες σας είπαν

    Τι δεν σας είπαν από χθές μέχρι σήμερα και που σε κανένα κανάλι δεν έπαιξαν!


ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ
    Έχουμε και λέμε:

 1)  Ο οίκος αξιολόγησης "Moodys" εχθές την νύχτα, υποβίβασε την Ιταλία στην κατηγορία Α΄. (Οι γνώστες ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αυτό).

 2)  Γερμανοί επενδυτές ετοιμάζονται να κατέβουν Πελοπόννησο. (Σχεδιάζουν επενδύσεις σε φιλέτα της Πελοποννήσου και υπόθηκε ότι οι εργαζόμενοι που θα προσβληθούν θα υπογράψουν σύμβαση μισθοδοσίας της τάξεως του σπουδαίου μισθού των 300 με 400 ευρό) / Ψάξτε το.

 3) Οι μονάδες καταστολής είναι έτοιμες περιμένοντας την εντολή για την πλήρη διάλυση των διαδηλώσεων. (Αυτή η είδηση συνδέεται με την αμέσως επόμενη).

 4) Σε χθεσινή τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Μέρκελ, του ζήτησε η δεύτερη να πάει οπωσδήποτε σε εκλογές. (Η εξαγγελία θα γίνει την Δευτέρα που μας έρχεται στην δευτερολογία του Πρωθυπουργού στην Βουλή). Επίσης κι ότι πρέπει να πάει σε ελεγχόμενη χρεοκοπία.

 5) Χρήστος Κώνστας (οικονομικός συντάκτης στο ALTER) είπε: "Δυστυχώς εδώ που φθάσαμε "ΠΡΕΠΕΙ" οι Έλληνες να κατεβάσουν τα παντελόνια και να πουν κι "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ". (Όχι σχόλια).


   Όπως καταλαβαίνετε, το δούλεμα που πέφτει από τα μέσα και τους πολιτικούς, δεν λέγεται. Το μόνο που έχω να σας πω είναι μην μασάτε, μην ακούτε κανέναν και προπάντων εμένα. Σε εκλογές θα πάμε, τις επόμενες 2 βδομάδες θα ξεκαθαρίσουν όλα, το θέμα όμως είναι και που με απασχολεί... θα πάμε σε εκλογές ή θα έχουμε ανάφλεξη συρράξεων κυρίως στις πόλεις; Κι αν πάμε θα πάτε να ψηφίσετε ή σκέφτεστε να πράξετε τα δέοντα που απαιτούνται για να αλλάξει η κατάσταση, γιατί μην μου πείτε ότι αν τον ρίξετε και φέρετε άλλον επάνω θα είναι καλύτερα, γιατί μες στην θλίψη μου θα αρχίσω να γελάω με την ψυχή μου κι αυτό δεν το θέλω.

Σκεφτείτε πριν πράξετε 

 

Σύνταξη ρεπορτάζ: ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες