Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010


Έκτακτη συνάντηση Παπανδρέου - Γκρουέφσκι

Με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Νίκολα Γκρουέφσκι, συναντάται σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, με φόντο τις τελευταίες πληροφορίες ότι υπάρχει ενδεχόμενο συμφωνίας στην ονομασία «Μακεδονία του Βαρδάρη».

Έκτακτη συνάντηση Παπανδρέου - Γκρουέφσκι

ant1online


Συνάντηση με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Νίκολα Γκρουέφσκι, έχει σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου, στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής στις Βρυξέλλες.

Η συνάντηση πραγματοποιείται με φόντο τις τελευταίες πληροφορίες ότι υπάρχει ισχυρό ενδεχόμενο συμφωνίας των δύο πλευρών στην ονομασία «Μακεδονία του Βαρδάρη».

Εν τω μεταξύ, ο κ. Παπανδρέου, διαμήνυσε από τις Βρυξέλλες ότι η Ελλάδα προχωρά σε ανατροπές και η Οικονομία της είναι στο σωστό δρόμο. Προσερχόμενος στη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος ο πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη να συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς οι προσπάθειες της κυβέρνησης, για να εδραιωθεί, όπως είπε χαρακτηριστικά, μία πολιτεία ευημερίας και ευνομίας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πρόταξε και τη στήριξη των επενδύσεων και της ανάπτυξης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι πολιτικές των χωρών της Ευρώπης θα πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν την κοινωνική συνοχή και την εργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες