Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΨΥΧΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ....

Απροβλεπτος...



Αιχμές κατά Κατσέλη για καθυστέρηση προγραμμάτων
«E» 11/6
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Νέες «γκρίνιες» για τη Λούκα Κατσέλη από την Κ.Ο του ΠΑΣΟΚ. Εννέα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε ερώτηση που κατέθεσαν χθες στη Βουλή καταλογίζουν στην υπουργό Οικονομίας καθυστέρηση στην υλοποίηση των προγραμμάτων στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το μνημόνιο ξανάρχεται στη Βουλή!
Αναζητούν λύση στις... συναρμοδιότητες
Πώς απλώνονταν τα πλοκάμια των μαύρων ταμείων
Η σιδηρά κυρία της εταιρείας φοβάται για τη ζωή της...
Επιμηκύνεται στα 20 έτη η παραγραφή αξιόποινων πράξεων
Η μίζα θέλει... καλοπέραση
Από βουλευτής υποψήφιος δήμαρχος ή περιφερειάρχης
Πρεμιέρα Ντόρας στις δημοτικές
Αιχμές κατά Κατσέλη για καθυστέρηση προγραμμάτων

Συγκεκριμένα, οι κυβερνητικοί βουλευτές Μ. Κατρίνης, Οδ. Κωνσταντόπουλος, Ελπίδα Τσουρή, Β. Κεγκέρογλου, Μ. Τιμοσίδης, Γ. Αμοιρίδης, Π. Κουκουλόπουλος, Σπ. Μαργέλης και Σοφία Γιαννακά ζητούν από την υπουργό να πληροφορηθούν τους λόγους της δίμηνης καθυστέρησης στην υλοποίηση των προγραμμάτων του ΤΕΜΠΜΕ και της ζητούν να ενημερώσει τη Βουλή αν η κυβέρνηση προτίθεται να παρέμβει στις τράπεζες, προκειμένου -όπως αναφέρουν- να μη «σαμποτάρουν» τα προγράμματα αυτά.

Οι εννέα βουλευτές επικρίνουν την υπουργό ότι, «παρά τις επίσημες διαβεβαιώσεις περί ετοιμότητας του προγράμματος και ενώ απέμενε η υπογραφή των συμφωνιών με τις τράπεζες, αποδεικνύεται στην πράξη και στην τραπεζική αγορά ότι οι περισσότερες τράπεζες, είτε δεν γνωρίζουν, είτε δεν έχουν ακόμη οδηγίες, είτε δεν θεωρούν το πρόγραμμα επιχειρηματικά ελκυστικό και σε πολλές περιπτώσεις δεν δέχονται αιτήσεις ή αυτές που δέχονται οι προϋποθέσεις χορήγησης δανείου προς τους δανειολήπτες είναι ανέφικτες, με αποτέλεσμα να «στεγνώνει» ακόμη περισσότερο η αγορά».

Στην ερώτηση μεταφέρουν τις διαμαρτυρίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των επιμελητηρίων, επισημαίνοντας ότι «η καθυστέρηση στην υλοποίηση των μέτρων αυτών δημιουργεί σύγχυση και βλάπτει τις επιχειρήσεις, που κινούνται σε λανθασμένα επιχειρηματικά πλάνα, διακυβεύοντας το μέλλον τους».

Λ. Γαλανός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες