Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

NewsIt.gr Σάλος για το πάρτι στο Αβέρωφ!

Πατίτσας- Χρουσαλά έκαναν πάρτι στο Αβέρωφ!
13 Ιουνίου 2010, 21:44
Μικρότερα γράμματα Μεγαλύτερα γράμματα
Πατίτσας- Χρουσαλά έκαναν πάρτι στο Αβέρωφ!

Μοντέλα με αποκαλυπτικά φορέματα, δωδεκάποντες γόβες και το απαραίτητο ποτό στο χέρι, ποζάρουν προκλητικά μπροστά στα πυροβόλα του θωρηκτού σαν να βρίσκονται σε νυχτερινό κέντρο της Παραλιακής και όχι σε ένα σύμβολο της ιστορίας... Οι φωτογραφίες με το κατάστρωμα του ένδοξου θωρηκτού να έχει μετατραπεί σε πίστα για τσιφτετέλια, προκαλούν το λαϊκό αίσθημα!

Ο λόγος για το νεόνυμφο ζευγάρι Πατίτσα- Χρουσαλά που μετέτρεψαν σε γαμήλιο πάρτι την εκδήλωση της ναυτιλιακής εταιρείας «AtlasMaritime» -που ανήκει στην οικογένεια Πατίτσα- με αφορμή την λήξη της έκθεσης «Ποσειδώνια 2010», την περασμένη Πέμπτη.

Σοκαρισμένη η κοινή γνώμη είδε σήμερα στην εφημερίδα «ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» τις φωτογραφίες του θωρηκτού ΑΒΕΡΩΦ- του πλοίου - σύμβολο για το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό να μετατρέπεται σε μπιτς μπαρ, ενέργεια που φθάνει ακόμα και την προδοσία.

Ακόμα και ειδικό μπουφέ είχαν στήσει οι διοργανωτές με ποτά και καλάθια με κουφέτα σε διάφορα χρώματα πάνω στο κατάστρωμα. Φωτορυθμικά φώτιζαν ολόκληρο το πλοίο. Σίγουρα οι κυρίες με τα μίνι δε γνωρίζουν για το Ναύαρχο Κουντουριώτη και την απελευθέρωση του Αιγαίου. Αυτοί που τους το παραχώρησαν όμως; Είναι ανιστόριτοι, αφελείς ή προδότες;

«Ευτελίζουν για μια ακόμη φορά την κοινωνία μας τη δημόσια ζωή μας. Το Αβέρωφ έχει τη δική του ιστορία, δεν έχει ιστορία καλλιστείων» είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ενώ σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον πρώην αρχηγό του στόλου, Γρηγόρη Δεμεστίχα, μας είπε «Το ζευγάρι να ζήσει και να ευτυχίσει ομως εκπλήσσομαι και θυμώνω. Το θωρυκτό Αβέρωφ είναι σύμβολο. Τέτοιες εκδηλώσεις έχουν θέσεις σε κοσμικά κέντρα αλλά βεβηλώνουν τα εθνικά κειμήλια. Δε νομίζω ότι ο Κουντουριώτης, ο ναύαρχος, θα είχε φανταστεί να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις...

Από την πλευρά του το ζευγάρι υποστηρίζει ότι η ναυτιλιακή εταιρία του Λέοντα Πατίτσα είχε όλες τις νόμιμες άδειες για την διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Η δημοσίευση των εικόνων της ντροπής στο θωρηκτο έχει προκαλέσει αναστάτωση και στο Γενικό Επιτελείο Ναυτικού το οποίο διέταξε έρευνα και υποστηρίζει ότι: «Εχουν ήδη ζητηθεί από τον Διευθυντή του ΠΝΜ ΑΒΕΡΩΦ έγγραφες εξηγήσεις για το τι ακριβώς έγινε στο χώρο και εφόσον προκύψουν ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτές θα καταλογιστούν.»

Αν οι φωτογραφίες αυτές δεν είναι ο απόλυτος ξεπεσμός της ελληνικής ιστορίας , τότε τι είναι; Κι αν για ένα τέτοιο θέμα δεν υπάρχει άμεση παρέμβαση της Πολιτείας με παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!



ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΓΕΝ


(Ξένη δημοσίευση)- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ- ΥΠΕΘΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ ΓΕΝ - ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ



Αρ. Πρωτ. 037

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού σχετικά με όσα αναφέρονται σε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» ανακοινώνονται τα εξής:

α. Το ΓΕΝ είχε ενημερωθεί ότι επί του ΠΝΜ Γ. Αβέρωφ επρόκειτο να πραγματοποιηθεί, την Πέμπτη 10 Ιουνίου εκδήλωση για την ολοκλήρωση των «Ποσειδωνίων 2010», τη διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει η ναυτιλιακή εταιρείας Atlas Maritime. Για το λόγο αυτό άλλωστε το ΓΕΝ προχώρησε στην παραχώρηση του.

β. Στο πλαίσιο σχετικής έρευνας που διεξάγεται από το ΓΕΝ έχουν ήδη ζητηθεί από τον Διευθυντή του ΠΝΜ ΑΒΕΡΩΦ έγγραφες εξηγήσεις για το τι ακριβώς έγινε στο χώρο και εφόσον προκύψουν ευθύνες για συγκεκριμένα πρόσωπα, αυτές θα καταλογιστούν.

Αντιπλοίαρχος Αδαμάντιος Χριστοδούλου ΠΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες