Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010


Γ. Πεταλωτής για ασφαλιστικό και εργασιακά

Δεν έχει συζητηθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτηση για τυχόν διαρροές στην ψήφιση του ασφαλιστικού. Ο κ. Πεταλωτής υπεραμύνθηκε και των αλλαγών στα εργασιακά.


Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γ. Πεταλωτής, μίλησε στον ΑΝΤ1 για την κατάσταση στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ μετά την θύελλα αντιδράσεων για τις αλλαγές στις εργασιακές σχέσεις και το ασφαλιστικό.

Ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι δεν έχει συζητηθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, ερωτηθείς εάν φοβάται διαρροές κατά την ψήφιση στη Βουλή του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Πρόσθεσε δε ότι η κυβέρνηση σέβεται την αυτοτέλεια των βουλευτών, υπογραμμίζοντας την ίδια ώρα ότι το νομοσχέδιο πρέπει να περάσει, καθώς δεν υπάρχουν πολλές επιλογές για τη διασφάλιση του συστήματος, και αυτό το γνωρίζουν όλοι, όπως χαρακτηριστικά είπε, και οι βουλευτές, και η κοινωνία.

Παράλληλα, ο κ. Πεταλωτής υπεραμύνθηκε των αλλαγών στα εργασιακά, τονίζοντας ότι χωρίς ευελιξία στις εργασιακές σχέσεις οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν και να υπάρχει εργασία. Υπογράμμισε επίσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ότι χρέος της κυβέρνησης είναι να δείξει ευαισθησία στις αδύναμες ομάδες, δημιουργώντας ένα δίχτυ προστασίας.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Κουρούπλης, τόνισε μιλώντας επίσης στον ΑΝΤ1, ότι είναι πολύ δύσκολο να περάσει το ΠΔ έτσι όπως είναι διατυπωμένο, υπογραμμίζοντας πως η κοινωνία δεν αντέχει τέτοια μέτρα. Ωστόσο, ο κ. Κουρούπλης, εκτίμησε ότι μέσα από το διάλογο ο υπουργός να διορθώσει τις άδικες και προκλητικές ρυθμίσεις.

TO NEO ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ "ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Δεν έχει συζητηθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας, είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, απαντώντας σε ερώτηση για τυχόν διαρροές στην ψήφιση του ασφαλιστικού. Ο κ. Πεταλωτής υπεραμύνθηκε και των αλλαγών στα εργασιακά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες