Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ....

Απροβλεπτος


Αποπομπή & αποστρατεία του κυβερνήτη του "Αβέρωφ" για το πάρτι Χρουσαλά
Αφωνη άφησαν πολιτική και στρατιωτική ηγεσία οι φωτογραφίες από τη γαμήλια δεξίωση της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντος Πατίτσα στο θρυλικό πολεμικό
"Η" Online 15/6 09:35
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
Αποπομπή & αποστρατεία του κυβερνήτη του "Αβέρωφ" για το πάρτι Χρουσαλά
Πανελλαδικές: Εντός της ημέρας οι αποφάσεις της ΟΛΜΕ
Πιο εύκολα στο εδώλιο οι πολιτικοί
Χωρίς μέσα μεταφοράς την Πέμπτη
Ασφυξία στην Αθήνα
Ολυμπιακός: Κλείνει μετεγγραφές
Μουντιάλ: Οτο από... καρδιάς!
ΠΑΟ: Στην Αθήνα ο Τζιανλούκα Νάνι ακόμα και σήμερα
Εμφραγμα διαρκείας στη δημόσια υγεία
περισσότερα »

«Φουρτούνα» στο Πολεμικό Ναυτικό με την αποπομπή του διευθυντή του θωρηκτού «Αβέρωφ», αρχιπλοιάρχου Ευ. Γαβαλά. Μετά την «πριβέ» θητεία του Πάρη Κασιδόκωστα, υιού της Μαριάννας Λάτση, ήρθε η γαμήλια δεξίωση της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντος Πατίτσα, γόνου της εφοπλιστικής οικογένειας Λεμού, προκαλώντας και πάλι σάλο!

Η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία έμεινε άφωνη τόσο με τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν την περασμένη Κυριακή στο «Πρώτο Θέμα» όσο και με το υπόλοιπο ανέκδοτο φωτογραφικό υλικό που περιήλθε στην κατοχή του ΓΕΝ και το οποίο αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος».

Το ΓΕΝ -όπως προκύπτει από την επίσημη αλληλογραφία- έδωσε άδεια ώστε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «Ποσειδώνια 2010» να πραγματοποιηθεί εκδήλωση - αφιέρωμα για τα εκατό χρόνια από την καθέλκυση του θωρηκτού «Αβέρωφ»!
Αποπομπή & αποστρατεία του κυβερνήτη του Αβέρωφ για το πάρτι Χρουσαλά

Ωστόσο, οι «καυτές» φωτογραφίες καταρρίπτουν κάθε δικαιολογία ότι επρόκειτο για μια τυπική εκδήλωση ναυτιλιακής εταιρείας, ενταγμένη στις εκδηλώσεις «Ποσειδώνια 2010». Οι γαμήλιες ανθοδέσμες με τις οποίες ήταν στολισμένο ολόκληρο το θωρηκτό «Αβέρωφ», ο μπουφές με τα κουφέτα και τα γυναικεία μοντέλα που υποδέχονταν τους καλεσμένους αποκάλυπταν ότι ο πραγματικός λόγος της εν πλω φιέστας κάθε άλλο παρά ήταν το αφιέρωμα για την ένδοξη δράση του θωρηκτού «Αβέρωφ»!

Αυτό που -σύμφωνα με πληροφορίες- εξόργισε περισσότερο τον υπουργό Αμυνας ήταν ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη γαμήλια δεξίωση του κυβερνήτη Ευ. Γαβαλά, όπως αυτός φαίνεται μέσα από τις φωτογραφίες.

Οι δικαιολογίες του αρχιπλοιάρχου Ευ. Γαβαλά σχετικά με την τροπή που πήρε η συγκεκριμένη εκδήλωση επί του καταστρώματος δεν έπεισαν την ηγεσία του Ναυτικού και του υπουργείου Αμυνας, με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί από το θωρηκτό «Αβέρωφ» και αυτομάτως να τεθεί σε αποστρατεία.

Σχετικές ερωτήσεις κατέθεσαν στον υπουργό Αμυνας ο πρώην υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ. Κεφαλογιάννης, καθώς και Θ. Λεονταρίδης.

Πηγή: Εθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες