Κυριακή 20 Ιουνίου 2010


ΤΙΓΡΗΣ ΤΗΣ ΤΑΣΜΑΝΙΑΣ

tazmaniantiger
Γενετιστές από την Αυστραλία θέλουν να επαναφέρουν στη ζωή ένα είδος το οποίο έχει εξαφανιστεί, την Τίγρη της Τασμανίας, χρησιμοποιώντας DNA από αντιπροσωπευτικό δείγμα που διατηρείται σε μουσείο.
Ερευνητές από το Μουσείο της Αυστραλίας ανακοίνωσαν ότι απέκτησαν DNA από το δείγμα που διατηρούν σε φιάλη με αλκοόλη από το 1886. Τα τμήματα του DNA περιείχαν τουλάχιστον 2.000 ζεύγη βάσεων, πολύ περισσότερα από αυτά που οι επιστήμονες ήλπιζαν να αποκτήσουν, δήλωσε ο διευθυντής του μουσείου Μάικ Α. και συμπλήρωσε ότι το επίτευγμά τους αποτελεί για τη βιολογία κάτι ανάλογο με τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στο φεγγάρι! Η Τίγρη της Τασμανίας είναι ένας μαρσιποφόρος λύκος, που το είδος του εξαφανίστηκε το 1936, όταν ο τελευταίος πέθανε σε ζωολογικό κήπο.
Όμως δώδεκα αναφορές δείχνουν ότι κάτι πρέπει να έχει απομείνει στις ζούγκλες της Τασμανίας αφού μία εκ των τελευταίων αναφορών, όχι μόνο μιλάει για εμφάνιση αλλά και για επίθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες