Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010


<< Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά οτι δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε. Θα συνεχίσουμε αδιάκοπα τον αγώνα για να καταστήσουμε τους πολίτες, τοις γειτoνιές και τοις πόλεις μας ασφαλείς >>
Υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοίδης.

Kαμιά δήλωση απ' όσες ακούστηκαν σήμερα δεν είχε και τόσο πολύ (σημασία) απ' οπου κι αν προερχόταν πλην της μεγάλης σε (σημασία) δήλωση που ξεστόμισε στα κανάλια ο υπουργός προστασίας του πολίτη κ. Μ. Χρυσοχοίδης...!!!
Δηλαδή τι μας είπε.....???????

Διαβάστε παρακάτω πως εγώ αντιλήφθηκα μετά απο παρακολούθηση σχεδόν όλων των καναλιών, blog, site κ.λ.π. τι ακριβώς μας είπε ο κ. Χρυσοχοίδης, ανακαλύπτοντας το νόημα του μηνύματος και ποιοί είναι οι παραλήπτες!!!

Πάμε λοιπόν να δούμε αναλύοντας μια μια τις φράσεις τι τελικά ακούσαμε σήμερα...

Ας πάρουμε την πρώτη φράση που είναι η εξής: << Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά >> Αυτή η φράση όπως όλοι γνωρίζουμε μας επισημαίνει τα ακόλουθα όπως υπενθυμίζω, επιμένω, συνεχίζω, ώστε να εκπληρώσω τον σχέδιο μου. Καλά ως εδώ... Δεν χρήζει παραπάνω ανάλυσης διότι το ρεζουμέ βρίσκετε στις αμέσως επόμενες φράσεις Πάμε παρακάτω

Ας πάρουμε τώρα την δεύτερη φράση που είναι η εξής: << Οτι δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε >> Εδώ τι καταλαβαίνουμε? απλούστατα μας λέει οτι έχει δύναμη τέτοια ώστε ο σκοπός ο οποίος εχει επιλεχθεί να εκπληρώσει θα φθάσει στην εκπλήρωση του!!! Αλήθεια απο που αντλεί αυτήν την δύναμη??? Απλό, η δύναμη αντλείτε απο το χρήμα κυρίος και απο τους (ανωτέρους) που υπηρετεί οι οποίοι του παρέχουν προστασία οσο αυτός είναι πιστό και άβουλο υποχείριο τους!!!
Τώρα θα με ρωτήσετε για ποιο σχέδιο μιλάς βρε φίλε και ποιούς σκοπούς μας τσαμπουνάς τόση ώρα??? Υπομονή φίλοι μου θα φθάσω κι εκεί δεν θ' αφήσω τίποτα αναπάντητο.

Πάμε τώρα να εξηγήσουμε την τρίτη φράση.

Συνεχίζοντας λοιπόν στοις δηλώσεις του ο κ. Χρυσοχοίδης μας είπε το εξής: << Θα συνεχίσουμε αδιάκοπα τον αγώνα >> Εδώ όλοι καταλαβαίνουμε οτι (όταν μπεί το νερό στ' αυλάκι τίποτα δεν το σταματά), προχωράμε ακάθεκτοι προς την τελική νίκη...!!! 'Ισως και ήττα αλλά αυτό δεν έχει καθόλου σημασία εμείς θα προχωρήσουμε!!!

Και φθάσαμε στην τέταρτη και τελευταία φράση οπου εδώ κρύβονται όλες οι απορίες σας και ο λόγος που ως Ελλην πολίτης αυτής της χώρας που μόνο στο άκουσμα της συγκινούμαι νιώθοντας ενα ρίγος να διαπερνά την ραχοκοκαλιά, απο το μεγαλείο της ιστορίας που έχει να επιδείξει αυτή η μικρή Ελλάδα σε σχέση με άλλες, θεώρησα σωστό να σας μεταφέρω τους προβληματισμούς μου για το που μας ωθούν και τι μας έχουν ετοιμάσει για το μέλλον τόσο εμάς όσο και των παιδιών μας!!!

Ακούμε λοιπόν την τέταρτη και τελευταία φράση απο το παραλήρημα του κ. Χρυσοχοίδη που μας δηλώνει ότι: << για να καταστήσουμε τους πολίτες, τοις γειτονιές και τοις πόλεις μας ασφαλείς...!!! >>????? Τι είναι τούτο πάλι??/ μήπως το έχουμε ξανακούσει και αν ναι που το έχουμε ξαναδεί..???? Και γιατί εμένα αυτό μου κάνει μια μεγάλη (ελεγχόμενη) φυλακή???
Διαβάστε λοιπόν για να καταλάβετε πως έχουν ακριβώς τα πράγματα για να σας λυθεί κάθε απορία και αμφιβολία για το ποιές είναι οι πραγματικές προθέσεις τους...

Ας πάρουμε όλη μαζί την δήλωση: << << Δηλώνουμε για μια ακόμα φορά οτι δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε. Θα συνεχίσουμε αδιάκοπα τον αγώνα για να καταστήσουμε τους πολίτες, τοις γειτoνιές και τοις πόλεις μας ασφαλείς >>..
Με μια πρώτη ματιά αντιλαμβανόμαστε οτι το μήνυμα αυτό έχει τρείς παραλήπτες οι οποίοι είναι οι εξής παρακάτω...

α) Απευθύνετε εις τους ανωτέρους του αυτούς οι οποίοι ανήκουν στην ελίτ της λέσχης (bilterberg) ΄΄οπου και ανήκει, τους ενημερώνει δηλαδή οτι η στημένη προβοκάτσια έλαβε αίσιο τέλος..!!

β) Ο δεύτερος παραλήπτης είναι η Ε.Υ.Π. και τα παρακλάδια της, οι υπηρεσίες δηλαδή που χρησιμοποιούν για τέτοιου είδους επιχειρήσεις όπως το κάψιμο του φυλακίου του αγνώστου στρατιώτη, το κάψιμο της Ελληνικής σημαίας, το κάψιμο και το χάος που προκάλεσαν τον Δεκέμβριο του 2008 στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, την στυγνή δολοφονία του Αλέξανδρου, την δολοφονία των παιδιών στην marfin bank και πόσες άλλες προβοκάτσιες που μου είναι αδύνατον να σας τοις μεταφέρω διότι θα χρειαστώ μερικούς τόμους!!! Τους μετέφερε το ίδιο μήνυμα με τους παραπάνω και καλά θα κάνουν να εξαφανιστούν για να μην φθάσουν στην πόρτα τους οι διώχτες τους...!!!

γ) Ο τρίτος και ο πιο σπουδαίος παραλήπτης δεν είναι άλλος απο τον (λαό) και γιατί? Τα πράγματα είναι απλά: Σήμερα σε ολα τα πρωινάδικα επικρατούσε απο όλους τους παρεβρισκόμενους η θεωρία του γενικότερου ελέγχου και ασφάλειας των βουλευτών, της βουλής και όλων των δημοσίων κτιρίων κ.λ.π. , με άλλα λόγια θέλουν τον πλήρη έλεγχο του πληθύσμου και της χώρας!!! Πως μπορούν να το πετύχουν.. γεμίζοντας παντού και ενεργοποιώντας τοις ήδη υπάρχουσες κάμερες ώστε να ελέγχουν τους πάντες και τα πάντα ως πρώτη φάση, ως δεύτερη φάση προχωρούν στην παραχώρηση των ηλεκτρονικών καρτών σε κάθε εναν πολίτη οι οποίες θα είναι η ταυτότητα μας το βιβλιάριο ασθένειας, το βιβλιάριο καταθέσεων τραπέζης οι οποίες θα φέρουν και τα δαχτυλικά μας αποτυπώματα και αφού περάσει αυτο το σχέδιο τοτε σταδιακά θα καταργήσουν τα χρήματα ώστε να μην μας κλέβουν και καλά τα κλεφτρόνια, άλλωστε ήδη έχει ανακοινωθεί η κατάργηση των χρημάτων απο κάποιο ποσό και άνω στις συναλλαγές, και ως τρίτη φάση και εκεί που θα έχουν πια τον (σχεδόν) πλήρη έλεγχο του πληθυσμού είναι η τοποθέτηση των microtsip εις την παλάμη μας καταργώντας παντελώς το ρευστό χρήμα μη μπορώντας να κάνουμε καμία συναλλαγή οι μη έχοντες το τσιπάκι!!! Γι' αυτό επιλέχθηκε το υπουργείο προστασίας του πολίτη για να γίνει το (υποτιθέμενο τρομοκρατικό χτύπημα) ώστε να κυρηχθεί ο (δικαιολογημένος) πόλεμος πια κατά τις (υποτιθέμενης) τρομοκρατίας και να γίνει πιο πιστευτό!!! Και όπως σε κάθε μια επιτυχημένη προβοκάτσια επιβάλετε να έχει έστω κι ένα θύμα βλέπετε τους δίδυμους πύργους δολοφόνησαν χιλιάδες ανθρώπους για να καθηλώσουν τους αμερικανούς αλλά κι ολόκληρο τον πλανήτη... θυμάστε την δήλωση τότε του Μπούς???? να σας την θυμίσω λοιπόν << η με τους τρομοκράτες θα είστε η με εμάς >> κι απο τότε άλλαξε ο κόσμος όλος!!! Βέβαια εδώ δεν είναι Αμερική και γι'
αυτο δεν έχουμε τέτοιου είδους προβοκάτσιες.

Αυτό είναι το μήνυμα της δηλώσεως του υπουργού και η έναρξη αυτών που έρχονται.... οτιδήποτε άλλο δηλώνετε κι απο οπουδήποτε είναι στάχτη στα μάτια όλων μας διότι κάτι πρέπει να πούν!!!

Έτσι έκ λαβα το μήνυμα του κ. Χρυσοχοίδη... κι ελπίζω οτι θα συμφωνήσετε μαζί μου.

Λυπάμαι για τον αποθανόντα κ. Βασιλάκη Γεώργιο τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του κι εύχομαι να τους δίνει ο Θεός δύναμη και κουράγιο να τον θυμούνται.

ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ

1 σχόλιο:

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες