Τρίτη 22 Ιουνίου 2010


Γ. Παπανδρέου : Με ομαδικό πνεύμα θα ξεπεράσουμε την κρίση


“Η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου νίκησε γιατί οι παίκτες επέδειξαν ομαδικό πνεύμα, κάτι που χρειάζεται και η Ελλάδα για να ξεπεράσει την οικονομική κρίση”, ανέφερε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης, που παραχώρησε την Κυριακή (20/06) στο ραδιοφωνικό σταθμό του ομίλου Bloomberg, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Ν. Υόρκη, όπου βρίσκεται για να προεδρεύσει στο Συμβούλιο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (ΣΔ).

Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι η κυβέρνηση παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των αγορών, έχοντας ήδη καταφέρει να μειώσει σημαντικά το έλλειμμα της χώρας.

“Οι αγορές χρειάζονται χρόνο για να δουν και να εκτιμήσουν τα αποτελέσματα της προσπάθειας”, τόνισε ο πρωθυπουργός.

“Δεν υπάρχει περίπτωση η ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του χρέους”, ξεκαθάρισε ο κ. Παπανδρέου και προσέθεσε, πως “το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης από την ΕΕ και την ΕΚΤ προσφέρει “τον απαιτούμενο χρόνο για να μπορέσει η κυβέρνηση να ολοκληρώσει το πρόγραμμα αλλαγών”.

Επιπλέον, ο κ. Παπανδρέου μίλησε για τις προσπάθειες που γίνονται για αλλαγές του δημοσίου τομέα, του ασφαλιστικού συστήματος, για τη μείωση της γραφειοκρατίας και για την ώθηση της ανάπτυξης, καθώς και για τις ευκαιρίες επενδύσεων στην Ελλάδα, ειδικά στον τομέα της πράσινης ανάπτυξης και του τουρισμού.

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Παπανδρέου είπε ότι "κάποια από τα μέτρα είναι άδικα" και ότι κατανοεί τη δυσφορία των πολιτών, σημειώνοντας ότι "είναι απαραίτητα για τη σωτηρία της Ελλάδας" και ότι "ο ελληνικός λαός κατανοεί αυτή την αναγκαιότητα".

1 σχόλιο:

  1. ΔΗΛΑΔΗ Κ. ΤΖΕΦΡΥ ΜΙΝΕΥΚΟ ΕΑΝ ΕΠΙΑΣΑ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΛΟΓΚΟ ΕΕ...??? ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΙ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΟΙ ΕΤΕΡΟΙ ΜΑΣ ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ BAY!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες