Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ(2) ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

Μέρος 2ον

Η ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ


ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ


  Πρόκειται για μια εταιρεία που είχε μεγάλη επίδραση στα γεγονότα που συνέβησαν τον 18ο αιώνα.
  Ιδρύθηκε μυστικά στην Βαυαρία στα 1876 από τον Ιησουίτη, Ιουδαϊκής καταγωγής, που υποστηριζόταν από τους Ρότσιλντς, τον Αδάμ Βαϊσχάουπτ. Την εποχή εκείνη ήταν καθηγητής του Κανονικού Δικαίου στο πανεπιστήμιο του Ίγκλσταντ.
  Ο υποτιθέμενος στόχος του Τάγματος ήταν να φέρει την παγκόσμια ευτυχία στο ανθρώπινο γένος και να προωθήσει την ισότητα και την αδελφότητα. Πραγματικός του όμως στόχος ήταν η παγκόσμια κυριαρχία.
  Για να πετύχει τον στόχο αυτό το Τάγμα ήταν αποφασισμένο να καταστρέψει κάθε θρησκεία, να ανατρέψει όλες τις κυβερνήσεις και την υπάρχουσα κοινωνική τάξη, να καταργήσει την οικογένεια και την ιδιοκτησία. Το σχέδιο αυτό το ακολούθησαν οι Κομμουνιστές από το 1848.
  Ο Βαϊσχάουπτ χρησιμοποίησε τις μεθόδους των πρώτων μυστικών εταιρειών κάνοντας τους Ιλλουμινάτι μια άκρως αποτελεσματική εταιρεία. Χρησιμοποιώντας την Ιησουίτικη λιγική <<Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα>> δημιούργησε ένα πρότυπο παγκοσμίου επαναστάσεως.
  Η κυβέρνηση της Βαυαρίας διεξήγαγε  μία έρευνα στα 1783 και ένα τυχαίο γεγονός τους οδήγησε στην αποκάλυψη της ανατρεπτικής φύσης του Τάγματος. Ένας Ευαγγελιστής παπάς με το όνομα Λάντζε, ενώ βρισκόταν σε αποστολή στη Σιλεσία, χτυπήθηκε από κεραυνό. Τα έγγραφα που βρέθηκαν επάνω του οδήγησαν στα σπίτια δύο από των ηγετικών μελών του Τάγματος. Εκεί βρέθηκαν πλήθος ενοχοποιητικών στοιχείων που ανάμεσά τους ήταν ένας κατάλογος δηλητηρίων.
  Μολονότι ο Βαϊσχάουπτ απελάθηκε από την Βαυαρία και το Τάγμα επισήμως διαλύθηκε, στην πραγματικότητα δημιουργήθηκε ένα δίκτυο αναγνωστικών εταιρειών σε ολόκληρη τη Γερμανία και πίσω από αυτό δρούσαν οι Ιλλουμινάτι.
  Στόχος του δικτύου αυτού ήταν να μονοπωλήσει τη συγγραφή, την έκδοση και την διανομή κάθε είδους λογοτεχνίας, ώστε να μπορεί να ελέγχει τον νου των αναγνωστών.
  Από την αρχή οι Ιλλουμινάτι ήταν μια μυστική εταιρεία μέσα σε μια μυστική εταρεία που ξεκίνησε στη Μασονική Στοά Θέοντορ του Μονάχου, όπου και ο Βαϊσχάουπτ ήταν μέλος. Σχέδιο του ήταν να χρησιμοποιήσει τους Μασόνους ώς όχημα για την διάδοση των θεωριών του.
  Οι Μασονικές Στοές στην Γαλλία και στην Γερμανία κατα τον 18ο αιώνα έγιναν το λίκνο της επανάστασης. Οι ιδεολογικές αλλαγές στις Γαλλικές Στοές δημιούργησαν τις λέσχες των Ιακωβίνων που αργότερα κατασφάγιασαν τον Γαλλικό λαό.
  Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε την καταστροφική μανία της Μασονίας στην Ευρώπη και κυρίως στη Γαλλία.
  Το Τάγμα είχε μια σειρά από βαθμούς που ονόμαζε <<επίπεδα διαφώτισης>> και στους υψηλότερους έφθαναν αυτοί που μπορούσαν να εξυπηρετήσουν τους πραγματικούς στόχους του Τάγματος.
  Τα μέλη όταν εισήρχοντο στο Τάγμα έδιναν όρκο τυφλής υποταγής στους ανώτερους και διαρκής σιωπή.
  Οργάνωσαν μυστική αστυνομία την οποία χρησιμοποιούσαν για να δολοφονούν τα μέλη που απομακρύνονταν. Σύμβολό τους ο Πανεπόπτης Οφθαλμός πάνω σε μία πυραμίδα ή μέσα σε ένα τρίγωνο, ένα σύμβολο που εμφανίζεται και στο τραπεζογραμμάτιο του ενός δολαρίου.
  Οι πραγματικοί ηγέτες έκρυβαν την ταυτότητά τους γιατί πίστευαν πως η δύναμη του Τάγματος βρίσκεται στην απόκρυψη. Δεν απεκάλυπταν ποτέ το όνομα του Τάγματος, γι΄αυτό και πάντοτε το κάλυπταν με ένα άλλο όνομα και με μία άλλη ασχολία.
  Κύριος στόχος των Ιλλουμινάτι ήταν ο έλεγχος των σχολείων, των βιβλιοθηκών, των τυπογραφείων, των βιβλιοπωλειών και όλων εκείνων που μπορούσαν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη.
  Ήθελαν να αποκτήσουν τον έλεγχο της εκπαίδευσης, της διοίκησης της Εκκλησίας, των καθηγητικών εδρών και του άμβωνα. Επιθυμούσαν μέσω της τέχνης να επιβάλλουν τις απόψεις τους και να τις κάνουν "της μόδας".
  Για να εξασφαλίσουν την μυστικότητα στην ιδιωτική τους αλληλογραφία οι ηγέτες του Τάγματος υιοθέτησαν αρχαία ονόματα: ο Βαϊσχάουπτ πήρε το όνομα Σπάρτακος, ένα όνομα που τόσο χρησιμοποιήθηκε από τους Κομμουνιστές. Ο Σβάκ, ένας δικαστής, πήρε το όνομα Κάτων, κ.ο.κ.
  Συμβούλευαν τα μέλη να μάθουν να γράφουν και με τα δύο χέρια για να αποκρύπτουν το γραφικό τους χαρακτήρα. Κρατούσαν τόσο καλά κρυμμένα τα μυστικά του Τάγματος, ώστε κανείς εκτός από ένα μικρό κύκλο δεν γνώριζε πως ο βαϊσχάουπτ ήταν επικεφαλής του Τάγματος μέχρι που κατασχέθηκαν τα έγγραφα τους στα 1786.
  Ποιος ήταν ο ηθικός χαρακτήρας αυτών των διαμορφωτών της γνώμης και του μυαλού που ήθελαν να γίνουν κυρίαρχοι του κόσμου;
  Σε μια επιστολή του προς τον Κάτωνα (Σβακ) ο Σπάρτακος (Βαϊσχάουπτ) γράφει:

<<Τι να κάνω; Μου έχουν αποστερήσει κάθε βοήθεια. Ο Σπάρτακος, που θα επέμενες πως
είναι άνθρωπος συνεπής και έχει σωστό τρόπο σκέψης, έχει αποκτηνωθεί από το ποτό.
Ο Αύγουστος είναι ο χειρότερος. Ο Αλκιβιάδης κάθεται όλη την ημέρα με την όμορφη γυ-
ναίκα του κρασέμπορου και αναστενάζει και λιώνει. Πριν από λίγες μέρες στην Κόρινθο ο
Τιβέριος προσπάθησε να αποπλανήσει την γυναίκα του Δημοκίδη και ο σύζυγός της τους
κυνήγησε... όταν ο αξιόλογος Μάρκος Αυρήλιος έλθει στην Αθήνα (Μονακό) τι θα σκεφθεί;
Τι συγκέντρωση από ανήθικα υποκείμενα, προαγωγούς, χρεοκοπημένους, κομπορρήμο-
νες και ανόητους τρελούς>>.

  Μέσα σε μια δεκαετία τα μέλη έφθασαν τα εξακόσια. Ήταν οι άνθρωποι με τη μεγαλύτερη επιρροή στη Βαυαρία. Ο Κάτων έγραψε σε μια αναφορά του:
<<Με τις δραστηριότητες της Αδελφότητας μας οι Ιησουίτες κρατήθηκαν μακριά από όλες τις
καθηγητικές θέσεις στο Ίγκλσταντ και οι φίλοι μας κυριάρχησαν.
Η χήρα του Δούκα ίδρυσε την ακαδημία της ολοκληρωτικά σύμφωνα μα τα σχέδια μας και όλοι
οι καθηγητές ανήκουν στο Τάγμα.
Η αδελφότητα φάντασμα ήταν πολύ τυχερή την τελευταία χρονιά αφού παρείχαμε γι΄αυτήν αρκετά
προνόμια, ενέργειες, έδρες κ.λ.π.
Όλα τα Γερμανικά σχολεία και η Φιλανθρωπική Εταιρεία βρίσκονται κάτω από τις κατευθύνσεις μας.
Έχουμε αρκετά μέλη με ζήλο στις αίθουσες των Δικαστηρίων.
Τελευταία καταφέραμε να αποκτήσουμε το Ινστιτούτο Μπαρτόλομιου, για νέους κληρικούς αφου
εξασφαλίσαμε όλους τους υποστηρικτές του. Μέσω αυτού θα μπορέσουμε να παράσχουμε στη
Βαυαρία ταιριαστούς ιερείς.

  Αυτοί που ήταν πρόθυμοι να γίνουν εργαλεία του Τάγματος επιβραβεύονταν για την τυφλή υποταγή τους στους άγνωστους προϊστάμενους με την παρακάτω πολιτική:
Η δύναμη του Τάγματος πρέπει να στραφεί προς όφελος των μελών της. Όλους πρέπει να τους
βοηθούμε. Πρέπει να τους προτιμούμε απ΄όλους τους άλλους. Τα χρήματα, οι υπηρεσίες, η τιμή, τα
αγαθά και το αίμα πρέπει να προσφέρονται για την Αδελφότητα. Οι άποροι πρέπει να βοηθούνται
από τα χρήματα της εταιρείας,

  Έτσι οι συνωμότες ζούσαν καλά ενώ οι καρποί της εργασίας τους ήταν οι πόλεμοι, οι επαναστάσεις, οι αναταραχές και όλες οι συμφορές που προκαλούντο  από αυτούς που διέδιδαν πως αγωνίζονται για την <<ευτυχία του ανθρώπινου γένους>>.


ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

  Δεν είναι δυνατόν να αγνοήσουμε τα στοιχεία που συσσωρεύονται παγκοσμίως και έτσι να παραγκωνίσουμε το προφανές.
  Τα μέλη που είναι απόγονοι της ομάδος αυτής έχουν εκπαιδευτεί μέσα στα πλαίσια του προγραμματισμού μιας λατρείας. Είναι δύσκολο μερικές φορές να ξεχωρίσουμε την ρητορική μιας λατρείας από την ίδια την πραγματικότητα, αφού υπάρχουν γεγονότα που μπορούν να μεταφραστούν εξ΄αιτίας του προγραμματισμού.
  Οι άνθρωποι επηρεάζονται από διάφορους παράγοντες όπως η θρησκευτική πίστη, η φύση του καλού και του κακού και η πιθανότητα μιας οργανωμένης βίας σε παγκόσμιο επίπεδο.
  Οι Ιλλουμινάτι χρηματοδοτούν πίσω από τη σκηνή τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Πιστεύουν πως τα χρήματα αγοράζουν κάλυψη από τα Μέσα Ενημέρωσης, προστασία και σιωπή. Τέλος επηρεάζουν με τρόπο που καθορίζει τον σύγχρονο κόσμο.
  <<Όπως πάει η οικονομία θα πάει και το έθνος>> διδάσκουν οι ηγέτες της ομάδος αυτής. Είναι πραγματιστές παρά την αποκρυφιστική τους κλίση και κατανοούν αυτό που υποκινεί την ανθρωπότητα: η απληστία ή η επιθυμία για κέρδος, πλούτο και εξουσία.
  Εδώ και χρόνια οι Ιλλουμινάτι σχετίζονται με διάφορες αποκρυφιστικές και θρησκευτικές οργανώσεις. Δεν υπάρχουν δελτία τύπου που να ανακοινώνουν την ένωση αυτή η οποία πραγματοποιείται σταθερά και με κανονικό ρυθμό τις τελευταίες δεκαετίες.
  Χρηματοδοτούν εκπαιδευτικά ιδρύματα αφού πιστεύουν και πολύ σωστά, πως μπορούν με τον τρόπο αυτόν να επηρεάσουν τους νέους. Η επιρροή αυτή είναι αδιόρατη και πολλά ιδρύματα έχουν αλωθεί χάρις στην επιρροή επιχειρηματιών που χρηματοδοτούν τις προσπάθειές τους για χρόνια. Ο κυνικός προγραμματισμός της ηγεσίας των Ιλλουμινάτι, με την βοήθεια των πρακτικών του εσωτερισμού επηρεάζει την οικονομική εξουσία.
  Επηρεάζουν επίσης για χρόνια τα τοπικά και τα εθνικά Μέσα Ενημέρωσης και τα ωθούν στην αποδοχή όλο και μεγαλύτερης ανηθικότητας. Δεν έχουμε παρά να συγκρίνουμε τα περιοδικά της δεκαετίας του '50 με αυτά που κυκλοφορούν σήμερα. Τις ταινίες που κυκλοφορούσαν πριν από 50 χρόνια, όταν οι ταινίες του Τζων Γουέην θεωρούντο ταινίες δράσης, με τις σημερινές ταινίες βίας. Ας συγκρίνουμε τα τηλεοπτικά προγράμματα από τότε που δημιουργήθηκε η τηλεόραση έως και σήμερα.
  Οι Ιλλουμινάτοι δεν είναι αυτοί που δημιούργησαν τις αδυναμίες και τα προβλήματα της σύγχρονης κοινωνίας μας, αλλά είναι αυτοί που τα ενθαρρύνουν και τα εκμεταλλεύονται. Συχνά γελούν με την ανηθικότητα του <<μέσου πολίτη>>.
  Οι Ιλλουμινάτι διδάσκουν στα μέλη τους πως πρόκειται να κυβερνήσουν τον κόσμο. Εργάζονται πυρετωδώς προς τον στόχο αυτόν. Λίγα είναι τα εμπόδια που θα τους αποτρέψουν να πετύχουν τον σκοπό τους.
  Οι πεποιθήσεις των Ιλλουμινάτι προήλθαν από πολλές διαφορετικές πηγές. Το Τάγμα των Ιπποτών ενσωμάτοσε τις ιδέες των Σούφι κατά την διάρκεια των Σταυροφοριών.
  Οι Ναϊτες Ιππότες δημιούργησαν πολλές μασονικές μυστικές εταιρείες. Κάποιοι από τους επιβιώσαντες Ναϊτες έμαθαν τα τελετουργικά και τις μεθόδους του Αιγυπτιακού ερμητικού τάγματος, που είναι γνωστό ως <<Πεφωτισμένοι του Ρα>>. Αυτοί οι Ναϊτες πήραν το όνομα των Πεφωτισμένων Ιλλουμινάτι.
  Οι Ιλλουμινάτι συνέχισαν να εξελίσσονται. Συγχωνεύτηκαν με μια ομάδα ταντρικής γιόγκα που εφαρμόζει τον διαλογισμό, που καθορίζει πνεύμα και σώμα.
  Οι Ιλλουμινάτι επίσης απορρόφησαν τις μεθόδους και τις αντιλήψεις των Ασσασσίνων, όπως και τις αντιλήψεις διαφόρων χριστιανικών και γνωστικών θρησκειών.
  Ο Βαϊσχάουπτ άρχισε να στρατολογεί Μασόνους 33ο βαθμού. Χρησιμοποίησε τους άντρες αυτούς για να διεισδύει στις μασονικές οργανώσεις και να προσηλυτίσει πολλά υποσχόμενους μυημένους. Αργότερα προσηλύτισε δημοσίους υπαλλήλους και πολιτικούς που ανήκαν στην ανώτερη μεσαία τάξη. Σκοπός του ήταν να διεισδύσει στην κυβέρνηση της Βαυαρίας. Μόλις ολοκλήρωσαν την στρατολόγηση και την διείσδυση, άρχισαν να πετυχαίνουν τους στόχους τους.
  Οι στόχοι των Ιλλουμινάτι είναι πολλοί. Καθένας γνωρίζει πως πρώτος στόχος είναι η παγκόσμια κυριαρχία, λίγοι είναι όμως αυτοί που γνωρίζουν τους άλλους.
  Οι Ιλλουμινάτι διεισδύουν παντού και αργά παίρνουν στα χέρια τους τον απόλυτο έλεγχο. Άμεση επιτυχία είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση. Επίσης οι Ιλλουμινάτι χρησιμοποιούν την αστρική προβολή και άλλες ψυχικές ικανότητες.
  Υπάρχουν πολλές μεθόδοι με τις οποίες επιδιώκουν να αποφύγουν τον θάνατο, όπως η αλχημεία και η μαγεία, ο κλονισμός, η κρυογέννηση και η γενετική τροποποίηση. Με τις ψυχικές δυνάμεις οι Ιλλουμινάτι πιστεύουν πως μπορούν να γνωρίσουν τα πάντα. Συνδυάζοντας την μαγεία και την επιστήμη μ΄έναν τρόπο που οι αλχημιστές δεν κατάφεραν ποτέ, οι Ιλλουμινάτι ελπίζουν να γίνουν πανίσχυροι.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες