Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

14 Σεπτεμβρίου Τιμή στον καταδρομέα Μανώλη Μπικάκη ανήμερα του Σταυρού!


 
Ανήμερα του Σταυρού, 14 Σεπτεμβρίου, τιμά το Λιοντάρι της Κρήτης, τον Καταδρομέα Μανώλη Μπικάκη, το Πατριωτικό Μέτωπο.


Τον Καταδρομέα που κονιορτοποίησε 6 τουρκικά τεθωρακισμένα και ένα τάγμα τούρκων εισβολέων στην Κύπρο το 1974, το Λιοντάρι της Κρήτης Μανώλη Μπικάκη, τιμά με εκδήλωση στο Ηράκλειο της Μεγαλονήσου μας, το Πατριωτικό Μέτωπο.
Ανήμερα του Σταυρού, στις 14 Σεπτεμβρίου, όλοι οι συνάδελφοί του Καταδρομείς, Αξιωματικοί και Υπαξιωματικοί, καλούνται να παραβρεθούν στις τιμητικές εκδηλώσεις, οι οποίες αφορούν σε όλους τους Έλληνες που πολέμησαν στο μαρτυρικό μας νησί. Έλληνες, οι οποίοι αντί να τιμηθούν με όλες εκείνες τις τιμές που πρέπει σε ήρωες και να αναφέρονται σήμερα ως παράδειγμα προς μίμηση στα Ελληνόπουλα, «θάφτηκαν» κυριολεκτικά, από το θλιβερό, σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, που επικράτησε από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
Το πρωί της 14ης Σεπτεμβρίου, στις 11:30, στον Οικισμό Παρανύμφων Ηρακλείου και στο νεκροταφείο Αμυγδάλου, θα γίνει επιμνημόσυνη δέηση, στον τάφο του Λιονταριού της Κρήτης, Μανώλη Μπικάκη.
Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 18:30, μπροστά στο άγαλμα του μέγιστου Ήρωα της Κρήτης, του Γιάννη Δασκαλογιάνη, στην Πλατεία Δασκαλογιάννη του Ηρακλείου, θα γίνει τελετή παράδοσης στην οικογένεια του Μανώλη Μπικάκη, του «Αναγεννώμενου Φοίνικα», ένα συμβολικό Μετάλλιο εξ’ ονόματος του ελληνικού Λαού. Ένα Μετάλλιο, το οποίο θα έπρεπε εδώ και δεκαετίες να δοθεί επίσημα από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας το οποίο μάλιστα, είναι και το ανώτατο μετάλλιο του Τάγματος του Φοίνικα, της Ελληνικής Πολιτείας.
Το Μετάλλιο αυτό, δίνεται στην Οικογένεια του Λιονταριού της Κρήτης, του απογόνου των Μινωϊτών Τοξοτών, του Δασκαλογιάννη, του Γιαμπουδάκη και όλων των Κρητικών αγωνιστών για Ελευθερία και Δημοκρατία, ως μια ελάχιστη ένδειξη τιμής, σε όλα τα παλληκάρια μας, που αγωνίσθηκαν κατά των Τούρκων εισβολέων, στο μαρτυρικό μας νησί, την Κύπρο μας, το 1974.
Θα είμαστε όλοι εκεί, από την Κρήτη, αλλά και από ολάκερη την Ελλάδα. Γιατί Λαός που ξεχνά τους ήρωες του, είναι Λαός καταδικασμένος.


Ανάρτηση - επεξεργασία: ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ

Εστάλη: www.pamet.grpametopo@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες