Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ(9) - Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΕΗΝΟΛΝΤΣ

Μέρος 9ον


ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΕΗΝΟΛΝΤΣ



   Η οικογένεια Ρέηνολντς σχετίζεται με τις άλλες Ιλλομινατικές οικογένειες και μία με τους Ντιουκς είναι μία από τις πλούσιες οικογένειες στην Αμερική. Η οικογένεια αυτή συμμετέχει πλήρως στο πρόγραμμα ελέγχου του νου MK MONARCH. Ο Δαυΐδ Ρέηνολντς έκανε έρευνες ηλεκτροσόκ που αποτελούν μέρος του προγράμματος του νου. Οι Ρέηνολντς σχετίζονται με τον αποκρυφισμό και το Οικουμενικό χριστιανισμό, ενώ κάποιοι από αυτούς είναι Βαπτιστές.  Κάποιοι άλλοι ανήκουν στην Επισκοπική Εκκλησία που ασχολείται με τον αποκρυφισμό. Τα χρήματα της οικογένειας Ρέηνολντς είναι καλά κρυμμένα πίσω από χρηματιστηριακές εταιρείες.
   Έχουν σημαντικά συμφέροντα στον τραπεζικό χώρο, στη βιομηχανία τσιγάρων και στο αλουμίνιο. Ασχολούνται επίσης και με επιχειρήσεις κρεματορίων, που αποτελούν μεγάλη βοήθεια για την εξαφάνιση των υπολειμμάτων των ανθρωποθυσιών που τελούν οι ίδιοι.
   Τα συμφέροντα των Ρέηνολντς συνδέονται στενά με αυτά των Κίλμαν και των Ντιουκς. Είναι πιθανόν οι τρεις αυτές οικογένειες να έχουν ένα είδους μυστικής πνευματιστικής ιεραρχίας. Επίσης ο Ρόναλντ Ρέηνολντς έχει μονοπώλιο στην κατασκευή θερμοστατών και άλλων ανταλλακτικών αυτοκινήτων. Και οι τρείς μεγάλοι κατασκευαστές αυτοκινήτων αγοράζουν από την εταιρεία του Ρέηνολντς.
   Η οικογένεια Μέλον συνεργάζεται με τους Ρέηνολντς στο αλουμίνιο. Οι Ρέηλοντς βρίσκονται πίσω από την εταιρεία καπνού Ρέηνολντς και σχετίζονται με το εμπόριο οπίου. Οι μεγάλες Βρετανικές Ιλλουμινατικές οικογένειες πραγματοποιούσαν εμπόριο οπίου με την κάλυψη της Βρεττανο-Αμερικανικής Εταιρείας Καπνού στην οποία υπήρξε συνέταιρος ο Ρ. Τζ. Ρέηνολντς.
   Οι Ντιουκς και οι Ρέηνολντς χρησιμοποιούν ιδρύματα απαλλαγμένα από την φορολογία για να διατηρήσουν την οικονομική τους δύναμη. Ο ελεγχόμενος τύπος τους παρουσιάζουν ως φιλανθρώπους, ενώ οι περισσότερες δωρεές από τα ιδρύματα αυτά κατευθύνονται προς ιδρύματα που εργάζονται για τους Ιλλουμινάτι.
   Οι βιομηχανίες των Ρέηνολντς έχουν πωλήσεις πάνω από 6 δισεκατομμύρια δολλάρια και απασχολούν πάνω από 37.000 εργαζόμενους. Τα κέρδη για το 1976 ήταν 353 εκατομμύρια δολλάρια. Πρόεδρος των εταιρειών είναι ο Κόλλιν Τσόουκς. Οι βιομηχανίες της οικογένειας ήταν από τις λίγες που είχαν εμπορικές συναλλαγές με τη Σοβιετική Ένωση.


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΑΣΣΕΛ


   Οι Ράσσελ εμφανίζονται επανειλημμένα ως εξέχουσες προσωπικότητες σε διάφορες θέσεις στη δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης για την οποία πολύ σημαντικό ρόλο παίζουν οι γραμμές αίματος, αλλά και οι φιλίες. Η Έλινορ Ρούσβελτ, σύζυγος του Φρακλίνου Ρούσβελτ ήταν στενή φίλη με την μητέρα του Ρόναλντ Ρήγκαν. Μπορεί αυτό να φαίνεται ασήμαντο, εάν όμως το μελετήσουμε θα κατανοήσουμε πως η Ελίτ είναι πολύ πιο συμπαγής απ΄ όσο νομίζουμε.
   Η μυστηριώδης εταιρεία Σκοπιά και ο ιδρυτής της ο Κάρολος Τέΐζ Ράσσελ είναι το πιο χρήσιμο παράδειγμα, που αφορά μια οργάνωση που υπηρετεί μυστικά τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
   Η οικογένεια Ράσσελ φαίνεται πως μετακόμισε από τη Γερμανία στη Σκωτία και από κει στη Βόρεια Ιρλανδία. Στα 1820 ο Αλεξάντερ Τζ, Ράσσελ πήγε στη Νέα Υόρκη. Όταν έπληξε την Ιρλανδία ο λοιμός της πατάτας οι Ράσσελ δεν είχαν τόσες βαθιές ρίζες στην Ιρλανδία όσο ένας γνήσιος Ιρλανδός, γι΄ αυτό και η οικογένεια μετακόμισε στην Αμερική.
   Οι διάφοροι Ράσσελς εμφανίζονται σε όλη την ιστορία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και έχουν επιφανή μέλη στους Ιλλουμινάτι, στους Φάμπιανς - Σοσιαλιστές, τους Μορμόνους, τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, τους Ιησουΐτες, την Βασιλική Εταιρεία, τα ελεγχόμενα Μέσα Ενημέρωσης από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, αλλά και έναν αντιπρόεδρο στο Ομοσπονδιακό Αποθεματικό.
   Ήταν γενικώς έμποροι και δικηγόροι και πολλοί από αυτούς υπήρξαν χριστιανοί αιρετικοί.
   Ο Γουΐλλιαμ Χάντικτον Ράσσελ είναι ιδρυτής αυτού που πιστεύται ως Αμερικάνικο τμήμα των Ιλλουμινάτι, της Εταιρείας Skull and Bones (Νεκροκεφαλή και Οστά) ενώ ο Τζων ράσσελ είναι ιδρυτής τις αδελφότητας των θυγατέρων της Ισαβέλλας (D.O.I.), τον Μάιο του 1897 στο Νιου Χέβεν του Κονέκτικατ.
   Υπάρχει μια σειρά από Ράσσελς που σχετίζονται με διάφορες αποκρυφιστικές οργανώσεις και ανάμεσά τους ο Τζωρτζ Γουΐλλιαμ Ράσσελ (1869 - 1935) που υπήρξε ηγετικό στέλεχος στους θεοσοφιστές του Δουβλίνου, μυήθηκε στη Στοά της Ίσιδος, η οποία πραγματοποιεί σεξουαλικές τελετές και υπήρξε καλός φίλος του ηγέτη της Χρυσής Αυγής Γουΐλλιαμ Μπάτλερ Γιτς, που έγραψε κάποιες αποκρυφιστικές τελετές για τη Χρυσή Αυγή.
   Υπάρχουν Ράσσελς που σχετίζονται με ομάδες των Ιλλουμινάτι, όπως ο Τσαρλς Έντουαρντ Ράσσελ, σοσιαλιστής που εργαζόταν σε εταιρεία ελεγχόμενη από τον Μόργκαν, ο Μπέρτραντ Ράσσελ, διάσημος συγγραφέας και σοσιαλιστής Φάμπιαν και ο Τζαίημς Ε. Ράσσελ, καθηγητής του Πανεπιστημίου Κολούμπια, που εισήγαγε την Εγγελιανή φιλοσοφία του Βουντ στους σπουδαστές του στο Κολούμπια.
   Υπάρχουν οι Ράσσελ που σχετίζονται με κάποιο τρόπο με την Διεθνή Ένωση Βιβλικών Σπουδαστών που σήμερα ονομάζονται Μάρτυρες του Ιεχωβά, όπως ο Τσαρλς Τέΐζ Ράσσελ ή Μωΰσής Ράσσελ.
   Κάποιοι Ράσσελς σχετίζονται με τους Μορμόνους, όπως ο Ισαάκ Ράσσελ.
   Ο Τσαρλς Τέΐζ Ράσσελ, ο άνθρωπος που ίδρυσε την εταιρεία Σκοπιά ήταν μυστικά ένας αποκρυφιστής. Ασχολήθηκε με αποκρυφιστικές δραστηριότητες και είχε πεποιθήσεις που τον συνδέουν με τους Ιλλουμινάτι. Υπάρχουν στοιχεία μαγείας που σχετίζονται με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του Ράσσελ, όπως τα θαυματουργά μαντίλια, ο φτερωτός ηλιακός δίσκος, οι μαγικές πλακέτες του Ενώχ, η φρενολογία. Είναι προφανές πως υπήρξε μέλος των Ροδόσταυρων, όπως αποκαλύπτεται από την πυραμίδα που διέταξε να ανεγερθεί, τη χρήση του φτερωτού ηλιακού δίσκου και την αποτέφρωσή του, τρεις μέρες μετά το θάνατό του.
   Ο Ράσσελ κατείχε ένα νεκροταφείο στο Πίτσμπουργκ. Ο ρόλος των Κοιμητηρίων είναι πολύ χαρακτηριστικός στους πρωτοπόρους αποκρυφιστές. Πρώτον, διότι είναι χρήσιμα για την απόθεση των θυμάτων των θυσιών τους που θάβονται πιο βαθιά στον τάφο κάποιου άλλου. Όταν τοποθετηθεί το φέρετρο κανείς δεν σκάβει πιο κάτω απ΄ αυτό. Δεύτερον η μαγεία σχετίζεται με τα νεκροταφεία και κυρίως με την επίκλιση νεκρών. Τρίτον, συγκεκριμένα οστά, όπως το κρανίο και το αριστερό χέρι είναι χρήσιμα στους αποκρυφιστές. Το αριστερό χέρι το διατηρούν για να κρατά τα κεριά σε συγκεκριμένες τελετουργίες. Την πληροφορία αυτή έδωσε ένας πρώην Σατανιστής και έχουμε δει χέρια να κρατούν κηροπήγια με κεριά στην ταινία του Ζαν Κοκτώ, γνωστού αποκρυφιστή και υψηλόβαθμου μέλους της μυστικής εταιρείας Πριέν Ντε Σιών, <<Η Ωραία και το Τέρας>>.
   Όπως σε όλες τις αποκρυφιστικές οργανώσεις διατηρείται ένα πέπλο μυστικότητας απαιτώντας από τους μυημένους να δίνουν όρκους μυστικότητας με ποινή τον θάνατο σε περίπτωση παραβίασης.
   Το σχέδιο για παγκόσμια ιεραρχία έχει περάσει από τη μια αποκρυφιστική γενιά στην άλλη. Το σχέδιο αυτό παρουσιάζεται στο βιβλίο της Αλίκης Μπέΐλι <<Η Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας>>.
   Σήμερα ο πόλεμος των ναρκωτικών είναι ένα πολύ ευφυές σχέδιο για να σκλαβωθούν οι λαοί και να καταστραφούν τα αστικά τους δικαιώματα. Σύντομα ο πολιτισμός των ναρκωτικών θα παράσχει το πρώτο βήμα για την συνωμοσία της Νέας Εποχής.
   Η εξουσία θα κερδίσει δισεκατομμύρια δολλάρια από το εμπόριο ναρκωτικών για να χρηματοδοτήσει άλλες σκοτεινές δραστηριότητες και να εξοντώσει όλους τους ανταγωνιστές της. Όταν το κατορθώσει αυτό τότε οι λαοί θα την χαιρετήσουν σαν ηγέτη.
   Η εισαγωγή ναρκωτικών στην κοινωνία επιτυγχάνει πολλά πράγματα. Παραβιάζει τα αστικά δικαιώματα, αφαιρεί πόρους από την κοινωνία, πλουτίζει σε υπερβολικό βαθμό αυτούς που ενέχονται στο εμπόριο και ταυτόχρονα παραπλανά με τις ειδήσεις που παρουσιάζουν τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης για τους πραγματικούς στόχους των κυβερνώντων ομάδων.


Η ΜΕΡΟΒΙΓΚΙΑΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ


   Η οικογένεια αυτή είναι δύσκολο να ανιχνευθεί διότι διεισδύει στις άλλες οικογένειες με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί άνθρωποι με διαφορετικά επίθετα που αποτελούν μέλη αυτής της οικογένειας. Ανάμεσά τους η οικογένεια Σμιθ, της οποίας μέλος είναι ο ηγέτης των Μορμόνων, Άλμπερτ Σμιθ και η οικογένεια Σινκλαίρ.
   Η γενεαλογία αυτή έχει δώσει στις ΗΠΑ πολλούς προέδρους. Ανάμεσά τους ο Τζωρτζ Χας και ο Τζωρτζ Ουάγινγκτον. Οι ρίζες της χάνονται στιν Αρχαία Αίγυπτο. Για παράδειγμα η Αιγυπτιακή λέξη Μακχό έδωσε την Ιρλανδική λέξη Μακκού που σήμερα οι Μακκού των Ντόναλντς είναι περισσότερο γνωστοί ως ΜακΝτόναλντς. Υπάρχουν διάφορες ονομασίες που προέρχονται από την Αίγυπτο, όπως το όνομα του Αιγύπτιου θεού ΠτάχΡεκ έδωσε το όνομα Πάτρικ. Η ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι μια χριστιανοποιημένη Δρυΐδική γιορτή που προέρχεται από την Αίγυπτο.
   Ο πανεπόπτης οφθαλμός που βρίσκουμε σε αρχαία κτίρια στην Χαλδαία, την Ελλάδα και την Αίγυπτο αναπαριστά τον Όσιρι προς τιμήν του οποίου γίνονται διάφορες γιορτές. Ο Όσιρις μαζί με την Ίσιδα και τον Ώρο αποτελούν την αιγυπτιακή τριάδα των θεών.
   Ο πανεπόπτης οφθαλμός βρίσκεται όπου εμφανίζονται Ιλλουμινάτι. Για παράδειγμα θα τον δούμε στην πλατεία του χειμερινού παλατιού στην Πετρούπολη στη Ρωσία. Εκεί ο πανεπόπτης οφθαλμός βρίσκεται στην κορυφή μιας πυραμίδας. Θα τον βρούμε στο πίσω μέρος του χαρτονομίσματος του ενός δολαρίου όπως και σε επίσημες σφραγίδες της Αιθιοπικής κυβέρνησης.
   Οι Ιλλουμινάτι ισχυρίζονται πως αποτελούν συνέχεια των αρχαίων μυστηριακών θρησκειών της Αιγύπτου και των λαών της Μεσοποταμίας. Η οικογένεια των Μεροβιγκιανών ισχυρίζεται πως κατάγεται από τον οίκο του Δαυΐδ, περνά λένε από την φυλή του Δαν και φθάνει έως του Γκελφ και τους Μαύρους Ευγενείς. Κατάφεραν να συσσωρεύσουν μεγάλη ποσότητα χρήματος στον πλανήτη αυτόν. Η φυλή του Δαν μετανάστευσε σ΄ ολόκληρη την Ευρώπη σε πολλούς τόπους. Διείσδυσε στην Ελλάδα και τη Ρωμαΐκή Αυτοκρατορία αλλά και στην Αυστροουγγρική Αυτοκρατορία. Πέρασε στη Μεγάλη Βρετανία και από κει στη Σκωτία, η οποία αποτελεί το αποκρυφιστικό της κέντρο. Εθνικό σύμβολο της Σκωτίας είναι ο Δράκων και για χρόνια ο αρχηγός της Σκωτίας λεγόταν Δράκων. Η Γαελική γλώσσα (η αρχαία Σκωτική) είναι μια σημαντική γλώσσα για τον αποκρυφισμό, την οποία χρησιμοποιούν οι Άγγλοι και οι Γάλλοι Ιλλουμινάτι.
   Η Βρετανική Βασιλική Οικογένεια ασχολήθηκε με τον αποκρυφισμό και πολλές λεπτομέρειες δίνει ο Τζων Ντέηλ στο βιβλίο του <<Ο Πρίγκιπας και το Παραφυσικό>>. Οι Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες ελέγχουν τα παγκόσμια γεγονότα και αποτελούν την πιο μυστική οργάνωση σ΄ ολόκληρο τον κόσμο όπως αποκαλύπτουν οι Γουάΐζ Ντέηβιντ και Τόμας Ροςς στο βιβλίο τους <<Το Ίδρυμα της Κατασκοπείας>>.

Συνεχίζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες