Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ(2) - ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ; (Ενώτητα β΄)

Μέρος 2ον


ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ

ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ;
(Ενώτητα β΄)


...Ο Αϊζενχάουερ προωθήθηκε από τους συνωμότες στη θέση του προέδρου των ΗΠΑ, ενώ ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του, ο Γερουσιαστής Ταφτ του Οχάϊο, εξοντώθηκε πριν τις εκλογές. Ο Αϊζενχάουερ δεν επέτρεψε στον Πάττον να κινήσει τα στρατεύματά του στα Ανατολικά σύνορα της Γερμανίας, μέχρι που οι Σοβιετικές δυνάμεις κατέλαβαν την περιοχή αυτή.
   Νωρίτερα ο Στρατηγός Πάττον και ο Βρετανός Στρατηγός Μοντγκόμερι σχεδίασαν να εισβάλλουν στην Ευρώπη από το μαλακό υπογάστριο της Ιταλίας. Κάτι τέτοιο θα είχε επιταχύνει τη λήξη του πολέμου για δύο τουλάχιστον χρόνια και θα είχε σώσει εκατομμύρια ζωές, εξοικονομώντας εκατομμύρια δολάρια. Ο Τσώρτσιλ όμως, ο Ρούσβελτ και ο Στάλιν προτίμησαν την εισβολή από τη Νορμανδία και τη στιγμή που αυτό συνέβαινε, οι Σοβιετικές δυνάμεις κινούντο προς την Ανατολική Ευρώπη για να αναλάβουν τον πλήρη έλεγχο της περιοχής αυτής. Όταν ο Πάττον βρέθηκε σε απόγνωση, δήλωσε πως είχε την πρόθεση να κατηγορήσει τον Τσώρτσιλ, τον Ρούσβελτ και τον Αϊζενχάουερ, όταν θα επέστρεφε στις ΗΠΑ. Με τον τρόπο όμως αυτό υπέγραψε την θανατική του καταδίκη, αφού αποτελούσε απειλή γι΄ αυτούς αν παρέμενε ζωντανός.
   Κάθε πρόεδρος από τον Ρούσβελτ και μετά ακολουθούσε την προδοτική πολιτική της <<παροχής βοήθειας και άνεσης στον εχθρό>>. Ακόμη και ο συντηρητικός Ρόναλτ Ρήγκαν παραπλανούσε την κοινή γνώμη όταν την ίδια στιγμή υπέγραφε νομοθεσίες που βοηθούσαν τους Σοβιετικούς.
   Για χρόνια η Αμερικανική οικονομία έσωζε τη Σοβιετική από την χρεοκοπία. Αυτό συνέβη σε 14 τουλάχιστον περιπτώσεις από το 1945.
   Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν προ των πυλών και θα πραγματοποιείται ανάμεσα στις ΗΠΑ και τον Αραβικό κόσμο, τον οποίο πάντα οι Αμερικανική κυβέρνηση <<μαχαίρωνε στην πλάτη>> βοηθώντας τους εχθρούς του. Όλα αυτά είναι προφανή εάν μελετήσουμε λίγο τα γεγονότα στην Εγγύς και την Άπω Ανατολή, στη Νότιο Αφρική, την Κεντρική Αμερική και τις ΗΠΑ.
   Οι ειδικά εκπαιδευμένοι σπουδαστές, αλλά και άλλοι πράκτορες θα τοποθετούντο σε συγκεκριμένες κυβερνητικές θέσεις ως ειδικοί, για να συμβουλεύουν τους πολιτικούς να υιοθετούν στρατηγικές που μακροχρόνια θα υπηρετούσαν τα συνωμοτικά σχέδια για την καταστροφή των κυβερνήσεων και των εθνών.
   Στα 1933, μια ομάδα 47 σπουδαστών του πανεπιστημίου εστάλη στη Μόσχα για να μελετήσει τις μεθόδους του ψυχολογικού πολέμου στην σχολή του Λένιν, που πάνω στα πρότυπα της δημιουργήθηκε η σχολή της Φρανκφούρτης. Αφού διδάχθηκαν τα βασικά στοιχεία για τις συγκρούσεις στους χώρους των πανεπιστημίων, αργότερα τα εφάρμοσαν κατά τη διάρκεια του πολέμου στο Βιετνάμ.
   Ο Λαβρέντι Μπέρια, επικεφαλής τότε της KGB στο λόγο που τους απηύθυνε, τους είπε: <<Χρησιμοποιήστε τους δικαστές και τα δικαστήρια, χρησιμοποιήστε το Σύνταγμα της χώρας, χρησιμοποιήστε τις ιατρικές μονάδες και τους νόμους για να προωθήσετε τους στόχους μας. Μη σταματάτε να εργάζεστε προς αυτήν την κατεύθυνση.
   Όταν θα έχετε πετύχει, θα ανακαλύψετε πως θα μπορείτε να επηρεάζετε τη νομοθεσία σύμφωνα με τη θέλησή σας και με προσεκτική οργάνωση και διαρκείς εκστρατείες για τους τρόμους που αντιμετωπίζει η κοινωνία, προσποιούμενοι πως είστε οι ίδιοι καπιταλιστές θα χρηματοδοτήσετε ένα μεγάλο ποσοστό για την κατάκτηση του έθνους αυτού>>.
   Το σχέδιο των Ιλλουμινατικών οικογενειών δεν περιοριζόταν σε μια γενιά ή στις ικανότητές μιας και μόνο προσωπικότητας. Δεν ήταν ένα σχέδιο βραχυπρόθεσμο, αλλά μια μεγαλόπνοη εκστρατεία που ξεκίνησε εδώ και χιλιάδες χρόνια. Το πνεύμα της εκστρατείας αυτής εκφράστηκε στις 17 Φεβρουαρίου του 1950, όταν ο τραπεζίτης Πωλ Βάρμπουργκ είχε δηλώσει: <<Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση, είτε σας αρέσει είτε όχι. Το μόνο ερώτημα είναι εάν η κυβέρνηση αυτή θα πετύχει με κατάκτηση ή με συναίνεση>>.
   Η ιδέα αυτή συνεχίζει να επιδιώκεται όπως αποκαλύπτεται από μια επιστολή που έστειλε ένας οπαδός της παγκόσμιας ιδέας. Έγραψε: <<Ο λαός σας είναι τόσο παρανοϊκός που είναι προφανές πως δεν μπορούμε να του επιτρέψουμε να υπάρχει. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να διαδίδει τις βρωμερές και ανήθικες χριστιανικές πεποιθήσεις στον υπόλοιπο κόσμο. Φυσικά αντιτίθεστε στην Παγκόσμια Κυβέρνηση, εκτός βέβαια κι αν βρίσκεται κάτω από τον φασιστικό - χριστιανικό έλεγχό σας. Ποιοι είστε εσείς που ισχυρίζεστε πως ο Χριστιανό-Αμερικανικός τρόπος είναι ο καλύτερος; Είναι προφανές πως δεν έχετε ποτέ εκτεθεί στο Κομμουνιστικό σύστημα.
   Όταν ο εθνικισμός συντριβεί τελικά στην Αμερική, εγώ προσωπικά θα είμαι εκεί για να βάλω φωτιά στην εκκλησία σας, να κάψω τις Βίβλους σας, να κατάσχω τα όπλα σας και να πάρω τα παιδιά σας. Θα τα στείλουμε σε σχολεία του Ανατολικού μπλοκ, θα τα επανεκπαιδεύσουμε για να γίνουν οι μελλοντικοί ηγέτες της Μίας Παγκόσμιας Κυβέρνησης για να διοικήσουν την Σοσιαλιστική Δημοκρατία της Αμερικής. Κατακτούμε τον κόσμο και δεν υπάρχει τίποτε που να μπορεί να μας σταματήσει>>.
   Την 1η Μαΐου του 1776 (να γιατί η 1η Μαΐου είναι τόσο σημαντική ημερομηνία για τις Ανατολικές χώρες της Ευρώπης) ο Αδάμ Βαϊσχάουπτ ίδρυσε επισήμως το Τάγμα των Ιλλουμινάτι, αφού πλέον είχε ολοκληρώσει τα σχέδια που θα πραγματοποιούσαν τον Παγκόσμιο έλεγχο. Ο Βαϊσχάουπτ είχε εκπαιδευτεί από τους Ιησουίτες στο Κανονικό Δίκαιο, στο πανεπιστήμιο Ίγκολσταντ μετά από μια αίτηση των Ρότσιλντς να αναθεωρήσει το παλαιό σχέδιό τους για την παγκόσμια κατάκτηση.
   Για να πετύχει το σχέδιο έπρεπε ο κόσμος να διαιρεθεί σε αντιτιθέμενα στρατόπεδα για κοινωνικά, πολιτικά, οικονομικά και θρησκευτικά θέματα.
   Αυτό το σχέδιο ακολουθούν δημιουργώντας προβλήματα στη Βόρειο Ιρλανδία και διαδίδοντας από τα δικά τους μέσα ενημέρωσης, πως το πρόβλημα αφορά τη σύγκρουση Καθολικών και Προτεσταντών. Στόχος τους είναι να αδυνατίσουν τα συγκρουόμενα μέρη ώστε να τα ελέγχουν απόλυτα.
   Το σχέδιο του Βαϊσχάουπτ ήταν να επιλέξει ανθρώπους μεγάλης πνευματικής ικανότητας και πλούτου για να κυβερνήσουν τον κόσμο και να αποφευχθούν οι μελλοντικοί πολέμοι. Χρησιμοποίησε ως έμβλημα τη φράση <<Ειρήνη στη Γη>>. Όταν ήλθε ο Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος τον ονόμασαν <<ο Πόλεμος που θα θέσει τέλος σε όλους τους πολέμους>>, ενώ ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ήταν ο <<πόλεμος για να γίνει ο κόσμος πιο ασφαλής για τη Δημοκρατία>>. Οι Αμερικανοί πρόεδροι διαβεβαίωναν τους πολίτες πως τα παιδιά τους δεν θα σταλούν να πολεμήσουν σε ξένο έδαφος, ενώ ο Γούντροου Ουίλσον επαναλάμβανε αυτή τη φράση των Ιλλουμινάτι, αυτός και ο Τσώρτσιλ σχεδίαζαν την βύθιση του Λουζιτάνια, για να εμπλακεί η Αμερική στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.
   Ο Ρούσβελτ, στους φλογερούς του λόγους πριν τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο, έλεγε: <<Το λέω ξανά και ξανά. Δεν θα στείλω ποτέ τα παιδιά των Αμερικανών, να πολεμήσουν σε ξένο έδαφος. Ποτέ! Ποτέ! Ποτέ!>>. Ενώ τα έλεγε αυτά, σχεδίαζε να πιέσει την Ιαπωνία για να επιτεθεί στο Περλ Χάρμπορ. Όταν αυτό συνέβη, οι ηγέτες των ΗΠΑ απέκρυπταν πληροφορίες που αφορούσαν τον στόλο του Ειρηνικού, μέχρι που ήταν πολύ αργά.
   Το σχέδιο των Ρότσιλντς ζητούσε από τους Ιλλουμινάτι:
   1. Να χρησιμοποιήσουν το χρήμα και το σεξ για να ελέγξουν εκείνους που βρίσκονταν στις διάφορες κυβερνητικές θέσεις και τα υψηλά επίπεδα. Μόλις οι άνδρες αυτοί έπεφταν στην παγίδα, θα τους έδεναν με απειλή ότι θα τους αποκαλύψουν αλλά και πως θα βιαιοπραγήσουν εναντίον των ίδιων και των οικογενειών τους. Αυτοί που αρνήθηκαν εξοντώθηκαν. Υπάρχουν πολλές αποδείξεις πως αυτή είναι η υπόθεση των μυστηριωδών θανάτων των Γερουσιαστών Μακάρθυ και Ταφτ και του Ρεπουμπλικανού Λάρυ Μακ Ντόναλντ και πολλών άλλων που οι κυβερνητικές υπηρεσίες αρνήθηκαν να ερευνήσουν.
   2. Να εκπαιδεύσουν σπουδαστές εξαιρετικής πνευματικής ικανότητας στα κολέγια και τα πανεπιστήμια και να προταθούν για υποτροφίες σε κέντρα φοίτησης των Ιλλουμινάτι.΄Έτσι δημιούργησαν τις υποτροφίες Ρόουντς και Γουίλιαμ Φουλμπράϊτ.
   Στα σχολεία αυτά διδάσκουν τους νέους πως μόνο μια Παγκόσμια Κυβέρνηση μπορεί να σώσει τον κόσμο από μια πυρηνική καταστροφή. Τους διδάσκουν επίσης πως μόνο μια ευφυής ηγεσία στον κόσμο είναι ικανή να τον κυβερνήσει και πως οι υπόλοιποι είμαστε βυθισμένοι στην άγνοια και δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το καλό μας. Φυσικά, η ιδέα αυτή είναι επωφελής για την ηγεσία.
   Οι υποτροφίες Ρόουντς λειτουργούν σε τρία γνωστά σχολεία. Το ένα βρίσκεται στο Γκόρντοντάουν της Σκωτίας, το άλλο στο Σαλέμ της Γερμανίας και το τρίτο στην Ελλάδα.
   Την περίοδο που ο Καρλ Μαρξ έγραφε το Κομμουνιστικό Μανιφέστο του στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου στο Λονδίνο, υπό την καθοδήγηση μιας ομάδος Ιλλουμινάτι, ένας καθηγητής, ο Καρλ Ρίττερ από την Φρανκφούρτη, την έδρα των Ρότσιλντς στη Γερμανία, έγραφε την αντίθεσή του, υπό την καθοδήγηση μιας άλλης ομάδας.
   Η επιχείρηση αυτή ακολουθούσε την ίδια στρατηγική του <<διαίρει και βασίλευε>> μέσα από τρια βήματα: Θέση Αντίθεση Σύνθεση. θα δημιουργούσαν τις διαφορές για να διαιρέσουν τους ανθρώπους σε αντιτιθέμενα στρατόπεδα, θα τους έκαναν πλύση εγκεφάλου για να πολεμήσει ο ένας τον άλλον και να αλληλοκαταστραφούν.
   Το έργο του Ρίττερ το συνέχισαν άλλοι μετά το θάνατό του, για να αναπτυχθεί τελικά στη φιλοσοφία του φασισμού και να χρησιμοποιηθεί για να προκληθεί ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος.
   Στα 1844 ο Ιταλός επαναστάτης ηγέτης Τζιουζέπε Μαντσίνι επελέχθη από τους Ιλλουμινάτι για να διευθύνει το Παγκόσμιο Επαναστατικό Πρόγραμμα που το υπηρέτησε μέχρι το θάνατό του, στα 1872. Την εποχή αυτή ο Μαντσίνι, συνάντησε το Γενικό Διοικητή της Συνομοσπονδίας, τον Άλμπερτ Πάικ, που τον έκανε έναν πρόθυμο σπουδαστή του Ιλλουμινισμού.
   Ο Άλμπερτ Πάικ έγραψε το περίφημο έργο του <<Ηθική και Δόγμα>> στα 1871, ένα βιβλίο που απευθυνόταν για εσωτερική χρήση, μόνο για τον Σκωτικό ρυθμό.
   Ο Πάικ ήταν εντυπωσιασμένος με την ιδέα μιας παγκόσμιας κυβέρνησης και κάποια στιγμή ετέθη επικεφαλής της συνωμοσίας. Ανάμεσα στα 1861 και τα 1871 εργάστηκε πάνω σ΄ ένα σχέδιο τριών παγκόσμιων πολέμων που αισθάνθηκε πως θα ήταν απαραίτητο για την κατάκτηση του κόσμου, αλλά και για διάφορες επαναστάσεις που θα προγραμμάτιζαν τους ανθρώπους να αποδεχθούν τον Ιλλουμινατικό έλεγχο μέσα στον 20ο αιώνα.
   Ο Πάικ πραγματοποίησε το μεγαλύτερο έργο του από το σπίτι του στο Λίτκ Ροκ του Αρκάνσας.
   Τι υπάρχει σ΄ αυτήν την επαρχιώτικη πόλη που γέννησε και έστειλε στο Λευκό Οίκο για δύο τετραετίες, τον Μπιλ Κλίντον, έναν παντελώς άγνωστο μέχρι τότε δικηγόρο; Προφανώς το Λιτλ Ροκ είναι κέντρο εκπαίδευσης των Ιλλουμινάτι!
   Λίγα χρόνια αργότερα, όταν οι Ιλλουμινατικές στοές της Μεγάλης Ανατολής έγιναν ύποπτες για επαναστατική δράση, ο Πάικ οργάνωσε τις <<Νέες Μεταρρυθμισμένες Παλλαδιακές Τελετές>>. Δημιούργησε τρία ανώτατα συμβούλια, ένα στο Τσάρλεστον, ένα στη Ρώμη κι ένα τρίτο στο Βερολίνο. Αυτή την εποχή έγραψε το τεράστιο λογοτεχνικό του έργο το <<Ηθική και Δόγμα>> που έγινε η Βίβλος των Ιλλουμινάτι.
   Εγκαθίδρυσε 23 συμβούλια σε στρατηγικές τοποθεσίες σ΄ ολόκληρο τον κόσμο. Από τότε αυτό είναι το μυστικό αρχηγείο της Παγκόσμιας Επανάστασης.
   Όλοι οι συνωμότες εργάστηκαν όχι για την άμεση επιτυχία, αλλά πάνω σε μακρόχρονα σχέδια. Έχουμε μάλιστα κάποια πληροφόρηση που λέει πως πριν ο Μαρκόνι εφεύρει το ραδιόφωνο, οι επιστήμονες των Ιλλουμινάτι είχαν βρει τα μέσα για τον Πάικ και τους επικεφαλής των συμβουλίων σ΄ ολόκληρο τον κόσμο, να επικοινωνούν μυστικά.
   Ανακαλύφθηκε μια επιστολή γραμμένη από τον Πάικ στη βιβλιοθήκη του Βρετανικού Μουσείου στο Λονδίνο, που αποκαλύπτει τα εξής:
   <<Έχοντας σταθεροποιήσει τον οικονομικό έλεγχο στις περισσότερες από τις Ευρωπαϊκές χώρες, από τα μέσα του τελευταίου αιώνα, οι Διεθνείς Τραπεζίτες εργάστηκαν πυρετωδώς για να επεκτείνουν τη σφαίρα επιρροής τους έως τα πέρατα της γης, προετοιμάζοντας την τελική τους επίθεση στις ΗΠΑ, ένα έθνος που μέσω του μοναδικού του Συντάγματος παρέμενε ελεύθερο>>.
   Στις δεκαετίες που ακολούθησαν έγινε προφανές πως για να πετύχουν την παγκόσμια κυριαρχία, θα έπρεπε να πυροδοτήσουν μια σειρά από παγκοσμίους πολέμους, οι οποίοι θα οδηγούσαν στην κατάρρευση την παλιά παγκόσμια τάξη και στην προετοιμασία για την δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Το σχέδιο αυτό καταστρώθηκε λεπτομερώς από τον Άλμπερτ Πάικ και μια σειρά από επικεφαλής Ιλλουμινάτι στην Αμερική, που περιγράφεται σε μια επιστολή προς τον Τζιουζέπε Μαντσίνι, που ήταν τότε επικεφαλής των Ιλλουμινάτι, από τον θάνατο του Βαϊσχάουπτ, έως το 1872. Η επιστολή φέρει την ημερομηνία 15 Αυγούστου 1871.
   Ο Πάικ ανέφερα πως ο Α΄Παγκόσμιος Πόλεμος είχε στόχο την καταστροφή της Τσαρικής Ρωσίας και την τοποθέτηση στην τεράστια αυτή χώρα του έμμεσου ελέγχου των Ιλλουμινάτι μέσω των πρακτόρων τους. Η Ρωσία θα χρησιμοποιείτο τότε ως μέσον για την επίτευξη των στόχων των Ιλλουμινάτι παγκοσμίως.
   Σύμφωνα με το σχέδιο, περιέγραψε ο Πάικ, μέσω του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, θα έχτιζαν τον Κομμουνισμό σε δύναμη ίση με τα υπόλοιπα Δυτικά κράτη. Αυτή ήταν η πολιτική των Τσώρτιλ, Ρούσβελτ και Στάλιν, όπως και η πολιτική που ακολούθησαν οι Αμερικανοί Πρόεδροι: Τρούμαν, Αϊζενχάουερ, Κέννεντι και Τζόνσον. Οι Ιλλουμινάτι, έγραφε η επιστολή, σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν τους Μηδενιστές και τους Άθεους ώστε, <<να προκαλέσουν έναν τρομερό κοινωνικό κατακλυσμό, ο οποίος με τον τρόμο του θα έδειχνε ξεκάθαρα σε όλα τα έθνη το αποτέλεσμα της απόλυτης Αθεΐας, πηγή της αγριότητος και των αιματοβαμμένων αναταραχών>>.
   Το θεολογικό δόγμα του Άλμπερτ Πάικ έχει μεγάλο ενδιαφέρον και περιγράφεται στις <<Οδηγίες>> του, που εξέδωσε στις 14 Ιουλίου του 1889 προς τα 23 ανώτατα Συμβούλια του κόσμου.
   Κατά τον πόλεμο έγινε Ταξίαρχος και ανέλαβε το έργο να σχηματίσει ένα στρατό από Ινδιάνους. Το βασίλειο του τρόμου που επέβαλε ο Πάικ ήταν τόσο απεχθές ώστε οι ξένες κυβερνήσεις επενέβησαν, δίνοντας ένα τέλος στην αγριότητά του.
   Ο Μαντσίνι, σε μια επιστολή του προς τον Πάικ στις 22 Ιανουαρίου του 1870, έγραψε: <<Πρέπει να επιτρέψουμε σε όλες τις ομοσπονδίες να συνεχίσουν όπως είναι, με τα συστήματά τους, την κεντρική τους αρχή και τις διάφορες μεθόδους αλληλογραφίας μεταξύ των ανωτέρων βαθμών του ίδιου ρυθμού, οργανωμένες όπως είναι, προς το παρόν, πρέπει όμως να δημιουργήσουμε έναν ανώτερο ρυθμό που θα παραμένει άγνωστος και θα συλλέγει όλους εκείνους από τους ανώτερους βαθμοφόρους, που εμείς θα επιλέγουμε. Όσον αφορά τους άλλους αδελφούς μας, αυτοί πρέπει να παραμένουν σε απόλυτη μυστικότητα. Μέσω αυτού του ανώτατου ρυθμού, θα κυβερνάμε διεθνώς και θα γινόμαστε όλο και πιο ισχυροί, διότι η διοίκησή μας θα είναι μυστική.
   Ο τάφος του Άλμπερτ Πάικ βρίσκεται 13 τετράγωνα από το κτίριο του Καπιτωλίου.
   Ο συγγραφέας Α. Λ. Ντε Λα Ριβ, στο έργο του αποκαλύπτει πως ο Θεός των Ιλλουμινάτι είναι ο Εωσφόρος: <<Όλοι εμείς οι μυημένοι των ανώτερων βαθμών, διατηρούμενα στην αγνότητα και ο Άδωνις είναι κι αυτός Θεός. Διότι ο αιώνιος νόμος λέει πως δεν υπάρχει φως χωρίς σκιά, ούτε ομορφιά χωρίς ασχήμια, ούτε λευκό χωρίς μαύρο, διότι το απόλυτο μπορεί να υπάρχει μόνο σαν δύο Θεοί: Το σκοτάδι είναι απαραίτητο στο φως για να το υπηρετεί ως κάλυψη, όπως το βάθρο είναι απαραίτητο για το άγαλμα και τα φρένα για την ατμομηχανή...>>.

Συνεχίζετε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες