Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

KGB VS CIA (3) - Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ "ΣΦΙΓΓΑ" (Ενότητα β')

Μέρος 3ον


KGB VS CIA


Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ "ΣΦΙΓΓΑ"
(Ενότητα β')


  .....Πολλά ερωτηματικά, όμως στην πραγματικότητα δεν κρύβεται κανένα μυστήριο πίσω απ΄ τις εξελίξεις. Όλες αυτές οι περιπτώσεις, που ανέφερα νωρίτερα, προκλήθηκαν σκόπιμα απ΄ τους ανθρώπους, αλλά εκείνοι, που είναι αρμόδιοι γι΄ αυτές, τηρούν σιγήν ιχθύος και δεν αφήνουν ενδείξεις, που θα μπορούσαν ν΄ ανακαλυφθούν σε κανονικές ιατρικές έρευνες γι΄ αυτά τα επεισόδια. Εμείς στις Ηνωμένες Πολιτείες τελούμε τώρα υπό επίθεση σε μια εκστρατεία πειραματικής εχθροπραξίας με χημικά όπλα, έτσι ώστε να μπορούν να υιοθετηθούν αργότερα με ακρίβεια και καταστρεπτική επίδραση εναντίον μας σε πόλεμο πλήρους κλίμακας, εάν τον αφήσουμε να συμβεί.
  Για πολύ καιρό, όλες οι σημαντικότερες χώρες του κόσμου βρίσκονταν σε μια συνεχιζόμενη μάχη ενάντια στο χρόνο για ν΄ ανακαλύψουν περισσότερο περίπλοκες μορφές βακτηρίων και χημικών όπλων, μερικά απ΄ τα οποία είναι γνωστά ως όπλα της Ημέρας της Κρίσεως, που είναι ικανά να καταστρέψουν κάθε ζωή που υπάρχει σ΄ αυτό τον πλανήτη. Μόνο οι τρελοί θα μπορούσαν να χρησιμοποιούν ακόμη τέτοια όπλα, αλλά μόνο οι τρελοί προκαλούν σκόπιμα πολέμους για να εξυπηρετήσουν τους άπληστους σκοπούς τους.
  Πριν από μερικά χρόνια, ένα αέριο αποκαλούμενο sarin, τελειοποιήθηκε σ΄ ένα εργαστήριο στο Κολοράντο. Μια ελάχιστη ποσότητα διέρρευσε και δύο βοσκοί με τα 7.000 πρόβατά τους σκοτώθηκαν. Σ΄ απάντηση της κοινωνικής κατακραυγής που ακολούθησε, εκδόθηκε μια δήλωση που έλεγε ότι η υπηρεσία χημικών ουσιών είχε καταστρέψει το αέριο sarin και δεν θα συνέχιζε πλέον την έρευνα. Αυτό όμως ήταν ένα ψέμα. Ο πειραματισμός συνεχίζεται μέχρι σήμερα σ΄ όλα τα είδη τέτοιων δηλητηρίων και μάλιστα μ΄ έναν αγριότερο ρυθμό.
  Όσον αφορά το παρόν, πολλές φοβερές θανατηφόρες ασθένειες μπορούν να προκληθούν σ΄ ολόκληρο τον πληθυσμό ως λειτουργικά όπλα. Αυτά περιλαμβάνουν τη μαύρη πανούκλα, την ευλογιά, τη μηνιγγίτιδα, τη δυσεντερία, τη γάγγραινα, τον κίτρινο πυρετό, τον τέτανο, την αλλαντίαση, τον τύφο, την ηπατίτιδα, την ασθένεια του κτυπήματος και τον πυρετό "Q".
  Τριάντα γραμμάρια πυρετού "Q" είναι επαρκή για να μολύνουν 150.000.000 εκ. ανθρώπους! Θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικός, εφόσον οποιοδήποτε άτομο, που πρόκειται να σωθεί σε μια τέτοια επίθεση, πρέπει πρώτα ν΄ ανοσοποιηθεί εναντίον της! Τέτοια εκλεκτική ανοσοποίηση θα μπορούσε εύκολα να γίνει, παραδείγματος χάριν, υπό την κάλυψη ενός προγράμματος μαζικού εμβολιασμού, όπως το πρόγραμμα της γρίπης των χοίρων.
  Ο πυρετός του "Q", εν τούτοις, είναι ήπιος σε σύγκριση μ΄ ένα πυρηνικό αέριο αποκαλούμενο ΑΡ-7, το οποίο κατασκευάζεται στην Ουρουγουάη και την Αργεντινή, κοντά στ΄ αμερικανικά και ευρωπαϊκά υποκαταστήματα των εταιριών συγκροτημάτων επιχειρήσεων, που είναι ελεγχόμενα απ΄ τους αδερφούς Rock.
  Δύο κόκκοι διανεμημένοι κατάλληλα θα μπορούσαν να σκοτώσουν 180.000.000 εκ. ανθρώπους και μια λίβρα θα μπορούσε να εξαφανίσει όλη τη ζωή απ΄ το πρόσωπο της γης. Αυτά τα φοβερά όπλα, μέχρι να εξαπολυθούν στη γη, παραμένουν σε μια κατάσταση, στην οποία μπορούν να καταστραφούν και να εξουδετερωθούν. Και αυτό βέβαια είναι προτιμότερο απ΄ το να μοιράζονται τριγύρω απ΄ τη μια αντιπροσωπεία στην άλλη, όπως έκανε πέρυσι ο Γερουσιαστής F. C. με το δικό του τοξικό παιχνίδι οστράκων.
  Υπάρχουν και άλλοι τύποι χημικών ουσιών και βιολογικών όπλων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν με περισσότερους εκλεκτικούς τρόπους ή να προκαλέσουν μικρότερες παρενέργειες απ΄ τα δηλητήρια, που μόλις περιέγραψα. Για το λόγο αυτό παρουσιάζουν επίσης μεγάλο ενδιαφέρον για τους ερευνητές όπλων.

  Η Σοβιετική KGB, η οποία λειτουργεί μαζί με την ελεγχόμενη απ΄ τους αδερφούς Rock δική μας υπηρεσία, έχει τώρα πρόσβαση σ΄ ολόκληρες οικογένειες από τέτοια χημικά όπλα, που μπορούν να ρυθμιστούν σε ακριβή δόση και τύπο για να προκαλέσουν ποικίλες συνέπειες στα θύματα. Αυτά προορίζονταν και συνεχίζουν να προορίζονται για χρήση, ως τμήμα του προγράμματος για περιορισμό της αντίδρασης των πολιτών των Ηνωμένων Πολιτειών στην προγραμματισμένη δικτατορία των αδερφών Rock εδώ στην Αμερική, καθώς επίσης και για τη μετατροπή μας σε σκλάβους του "πολυτιμότερου" όλων των εθνών, δηλαδή της Σοβιετικής Ένωσης.
  Πριν αυτά τα νέα όπλα χρησιμοποιηθούν μ΄ εμπιστοσύνη για να επιφέρουν το πιο καταστρεπτικό τους αποτέλεσμα, πρέπει πρώτα να δοκιμαστούν και να περάσουν από εξετάσεις. Αυτή η εξέταση γίνεται τώρα πάνω σε ζωντανά θύματα και φυσικά πειραματόζωα. Εντωμεταξύ, η τρομερή απειλή της ασθένειας των χοίρων ήδη αναπτύσσεται, σαν μια κάλυψη για τα επεισόδια των παράξενων ασθενειών, που εμφανίζονται εδώ κι εκεί γύρω απ΄ τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ αυτή η δοκιμή συνεχίζεται.
  Στις 24 Μαρτίου του 1976, ο Πρόεδρος Φορντ ανήγγειλε την πρότασή του για το πρωτοφανές πρόγραμμα εμβολιασμού σ΄ εθνικό επίπεδο. Υποτίθεται ότι αυτός επιβάλλονταν για την προστασία μας απ΄ τον παράξενο ιό της γρίπης. Έκτοτε ούτε μία περίπτωση γρίπης χοίρων έχει επιβεβαιωθεί οπουδήποτε στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Και δεν έφτανε μόνο αυτό, μερικέ φήμες διέσπηραν την πληροφορία ότι η Κυβέρνηση είχε πανικοβληθεί λόγω του ότι ο χώρος αποθήκευσης ράβδων χρυσού στο Fort Knox περιείχε διαρρέντας μεταλλικά κουτιά με το θανάσιμο υπερδηλητήριο πλουτώνιο. Τον Ιανουάριο του 1976, με κάποιον ανεξήγητο τρόπο, μια ποσότητα δηλητηρίου χύθηκε στα υπόγεια ρεύματα κάτω απ΄ το Fort Knox.
  Αργότερα, όταν η απειλή της γρίπης των χοίρων αναγγέλθηκε, έμαθα σχετικά με το κυβερνητικό σχέδιο να χρησιμοποιήσει αυτή τη μέθοδο για να καλύψει την πραγματική αιτία, δηλαδή τη διαρροή δηλητηρίου απ΄ το οχυρό Knox, που άρχιζε ν΄ ανεβαίνει σε διάφορα σημεία στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες και να προκαλεί ασθένειες και θανάτους.
  Λίγο αργότερα πληροφορήθηκα και την υπόλοιπη ιστορία σχετικά με τη γρίπη. Εκείνη την περίοδο όμως η επικείμενη απειλή της σοβιετικής κρίσης των πυραύλων, που περιλάμβανε τη σοβιετική εξαπάτηση των αδερφών Rock, έπρεπε να πάρει προτεραιότητα.
  Ο λόγος, που η κυβέρνηση κατέληξε στην απόφαση τον περασμένο Ιανουάριο του 1976 ν΄ αφήσει το δηλητήριο πλουτωνίου να διαρρεύσει απ΄ τα υπόγεια ρεύματα και μεταφερθεί σ΄ άλλα μέρη, ήταν ότι η εκστρατεία γρίπης είχε ήδη προγραμματιστεί για έναν άλλο σκοπό.
  Αυτός ο σκοπός ήταν να χρησιμοποιηθεί ως κάλυψη για να εξηγήσει τ΄ αποτελέσματα, που θα προκαλούνταν όταν ο πειραματισμός της χημικής ουσίας άρχιζε σύμφωνα με το πρόγραμμα τον Ιούλιο του 1976 στη χώρα μας. Έτσι, όταν αποκαλύφτηκε η διαρροή του δηλητηρίου πλουτωνίου στον κεντρικό υπόγειο θάλαμο του χώρου καταθέσεων ράβδων χρυσού στο Fort Knox, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι θα μπορούσαν να πετάξουν λίγο στα υπόγεια και να το καλύψουν και αυτό με την εξαπάτηση της γρίπης.
  Στα τέλη Ιουλίου του 1976, το πρόγραμμα πειραματισμού της χημικής εχθροπραξίας KGB - CIA άρχισε στη Φιλαδέλφεια στην Αμερικανική Συνθήκη Λεγεώνων. Μια κατάλληλη ομάδα δοκιμής συγκεντρώθηκε και αξιοποιήθηκε.
  Χρειάζονταν τα στοιχεία για ν΄ ανακαλύψουν τ΄ αποτελέσματα της νέας οικογένειας δηλητηρίων, που χτυπούσε κυρίως τους ηλικιωμένους και η Αμερικανική Συνθήκη Λεγεώνων επιλέχτηκε ως ο τέλειος στόχος. Τα δοχεία των σπρέι Aerosol, που περιείχαν δηλητηριασμένο άρωμα δωματίων, χρησιμοποιήθηκαν για να διαποτίσουν επιλεκτικά την ατμόσφαιρα των Λεγεωναρίων. Κατόπιν, τα ειδικά δοχεία ψεκασμού μεταφέρθηκαν απ΄ την πόλη μ΄ αεροπλάνο από ένα μικρό αερολιμένα στη βορειοδυτική πλευρά της Φιλαδέλφειας.
  Δύο απ΄ τα ενεργά συστατικά στο δηλητήριο, που παρήγαγε την ασθένεια των Λεγεωνάριων, ήταν το πλουτώνιο και το ζιρκόνιο.

  Το επόμενο πείραμα εμφανίστηκε αργά τον Αύγουστο του 1976, περίπου ένα μήνα μετά απ΄ τη δοκιμή στους Λεγεωναρίους. Αυτή τη φορά ένας διαφορετικός τύπος δηλητηρίων χρησιμοποιήθηκε. Το πλουτώνιο αποτελούσε πάλι ένα συστατικό (αφού βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της χημικής εχθροπραξίας, που τώρα εξετάζεται απ΄ τους πράκτορες), αλλά αυτή τη φορά η φόρμουλα σχεδιάστηκε για πολύ γρήγορη επίδραση, με τα θύματα να λαμβάνουν μια εξαιρετικά υψηλή δόση.
  Μια μέρα στα τέλη Αυγούστου, στα πιλοτήρια δύο μεταφορικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας C-141 Starlifter, που προετοιμαζόταν ν΄ αφήσουν τη βάση της Πολεμικής Αεροπορίας του McGuire στο Νιου Τζέρσευ για πτήσεις πάνω απ΄ τον Ατλαντικό, τοποθετήθηκαν κρυφά μεταλλικά κουτιά, που περιείχαν αέρια δηλητηρίων, έτσι ώστε το αέριο ν΄ απελευθερωθεί στις πτήσεις χωρίς ν΄ ανιχνευτεί. Τα δύο αεροπλάνα άφησαν το McGuire σχεδόν στον ίδιο χρόνο και συνετρίβησαν μα διαφορά ωρών το ένα απ΄ το άλλο, ενώ προσέγγιζαν χωριστούς προορισμούς στη Γροιλανδία και την Αγγλία. Την επόμενη ημέρα, με τα συντρίμμια των αεροσκαφών να έχουν κρυώσει, ένας εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε: "Η δολιοφθορά δεν εμφανίζεται να είναι παράγοντας. Δεν θεωρείται καν ως παράγοντας"!
  Οι ανώτεροι υπάλληλοι επίσης είπαν ότι δεν υπάρχει καμία προφανής σύνδεση μεταξύ των συντριβών. Η απογείωσή τους απ΄ την ίδια βάση, κατά τον ίδιο περίπου χρόνο και η σχεδόν ταυτόχρονη συντριβή τους χωρίς προειδοποίηση δεν αποδεικνύουν από μόνα τους την δυνατότητα κάποιας άλλης εκδοχής. Καμία αμφιβολία επίσης δεν υπάρχει ότι αποτελεί σύμπτωση η προέλευση αυτών των δύο παράξενων μοιραίων πτήσεων απ΄ την ίδια εναέρια βάση McGuire, που είναι ακριβώς δίπλα στο Fort Knox, όπου δημιουργείται ολόκληρη η κάλυψη της γρίπης των χοίρων. Η επιτυχής πειραματική δολιοφθορά των δύο C-141 παρείχε πολύτιμα στοιχεία στους Σοβιετικούς, δεδομένου ότι τους έδωσε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργική αξιοπιστία του τύπου, που χρησιμοποιείται γι΄ αυτό το σκοπό.
  Τώρα, όταν είναι έτοιμοι ν΄ ανοίξουν πόλεμο, έχουν ακόμα ένα όπλο δοκιμασμένο και αποδεδειγμένο, την τοποθέτηση των μεταλλικών κουτιών με αέριο δηλητηρίων στα πιλοτήρια των πολυάριθμων αεροσκαφών για να προκαλέσει σφαγή της εναέριας δύναμής μας, όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή.
  Έπειτα, ήρθε η μυστήρια ασθένεια, που προανέφερα, στα εργοστάσια ηλεκτρονικών. Αυτή τη φορά έπρεπε να συλλεγούν όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τις γυναίκες, επειδή η ασθένεια των Λεγεωναρίων δεν σκότωσε πολλές! Ο ιδανικός στόχος θα ήταν κάποιες εγκαταστάσεις συναρμολογήσεων, στις οποίες εργάζονταν πολλές γυναίκες υπάλληλοι. Για ν΄ αποφευχθεί όμως ένας ισχυρός δημόσιος σάλος, χρησιμοποιήθηκαν μικρές δόσεις, στις οποίες πάλι το ένα βασικό ενεργό συστατικό ήταν το πλουτώνιο. Τελικά, πολλά απ΄ τα κλασικά συμπτώματα της ασθένειας της ακτινοβολίας εμφανίστηκαν.
  Στις αρχές Οκτωβρίου, δηλαδή αυτό το μήνα, το πρώτο πείραμα εχθροπραξίας μα χημική ουσία εφαρμόστηκε σ΄ ολόκληρο τον πληθυσμό των Ηνωμένων Πολιτειών. Στις 3 Οκτωβρίου, ενώ ο τεράστιος στόλος των σοβιετικών υποβρυχίων επεκτεινόταν σε ακόμα πιο ακριβή σημεία πολύ κοντά στις ακτές μας, τα υποβρύχια απελευθέρωσαν μια πολύ λεπτή διασπορά του πλουτωνίου στην ατμόσφαιρα κατά μήκος του Ατλαντικού, του Ειρηνικού και των ακτών του κόλπου. Αντίθετα απ΄ την κανονική ραδιενεργό τέφρα, που παράγεται απ΄ τα πυρηνικά όπλα, τ΄ αόρατα σύννεφα του πλουτωνίου απ΄ τα σοβιετικά υποβρύχια απελευθερώθηκαν σε σχετικά χαμηλά ύψη. Αυτό που ανέμεναν ήταν τα σύννεφα πλουτωνίου, που απελευθερώνονταν κατ΄ αυτό τον τρόπο, να διασκορπιστούν στο εσωτερικό του εδάφους σ΄ όλες τις ακτές μας και να εγκατασταθούν τελικά κυρίως επάνω απ΄ τη Βόρεια Αμερική, με πολύ λίγα απ΄ αυτά να φτάνουν σε αρκετά υψηλά ύψη. Από εκεί θα σκορπίζονταν σ΄ όλη την υδρόγειο και στη Σοβιετική Ένωση. Αλλά αυτή τη φορά υπολόγισαν λανθασμένα και το εθνικού επιπέδου πείραμα σύννεφων πλουτωνίου απέτυχε.
  Τι συνέβη; Η προοδευτική ανάπτυξη του σύννεφου πλουτωνίου βάδιζε ακριβώς σύμφωνα με το πρόγραμμα. Τ΄ αόρατα σύννεφα διασκορπισμένα στην ανατολική ακτή και στην ακτή του Κόλπου, αλλά και κατά το μήκος της δυτικής ακτής, κινήθηκαν εσωτερικά πολύ γρήγορα, πράγμα που οφείλεται στη βοήθεια των δυτικών ανέμων, που επικρατούσαν εκείνες τις ώρες. Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου το επεκτεινόμενο σύννεφο πλουτωνίου είχε διαπεράσει εκατό μίλια ή περίπου τόσα εσωτερικά απ΄ τις ακτές της ανατολής και του Κόλπου και μέχρι τα Βραχώδη Όρη, όπου ερχόταν απ΄ τα βορειοδυτικά του Ειρηνικού.
  Η Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών συμβιβάστηκε με τον ισχυρισμό ότι απλά μας ήρθε λίγη ραδιενεργός τέφρα από μια κινέζικη πυρηνική δοκιμή, που πραγματοποιήθηκε δέκα μέρες νωρίτερα! Έτσι, εμφανίστηκε ξαφνικά η ιστορία κάλυψης με την κινέζικη πυρηνική ραδιενεργό τέφρα, επισημαίνοντας τις περιοχές κατά μήκος των ανατολικών ακτών και Βορειοδυτικά του Ειρηνικού. Κατά συνέπεια, σε περίπτωση που το σοβιετικό σύννεφο πλουτωνίου κατέληγε να έχει απροσδόκητα ισχυρά αποτελέσματα, ήταν προσδιορισμένο ήδη να καταργηθεί γι΄ αυτά η Κόκκινη Κίνα.
  Κατά τη διάρκεια των επομένων δύο ημερών, το σύννεφο πλουτωνίου αυξήθηκε βαθμιαία πάνω απ΄ το κεντροδυτικό μέρος των Ηνωμένων Πολιτειών και σχημάτισε ένα συνεχές κάλυμμα πάνω από σχεδόν όλη την περιοχή εδάφους μας. Την ίδια στιγμή, το σύννεφο επεκτεινόταν και εξωτερικά, το ίδιο γρήγορα όσο και εσωτερικά απ΄ τις ακτές μας και μέχρι τις 8 Οκτωβρίου μεγάλες περιοχές του Καναδά και του Μεξικού επηρεάστηκαν και αυτές.
  Οι άνεμοι που επικρατούσαν κινούσαν το επεκταμένο πια σύννεφο πλουτωνίου ανατολικά πάνω απ΄ τον Ατλαντικό και σ΄ αυτό το σημείο τα πράγματα άρχισαν να ξεφεύγουν απ΄ τους σοβιετικούς υπολογισμούς. Τις τελευταίες ημέρες συνέβη μια εξαιρετικά ασυνήθιστη μετατόπιση στη θέση του αεριωθούμενου ρεύματος μεγάλου ύψους σε μια θέση πολύ πιο νότια απ΄ ότι η κανονική.
  Το αεριωθούμενο ρεύμα έχει μεγάλη σχέση με τον καιρό μας και στην περίπτωση του σοβιετικού πειραματικού νέφους πλουτωνίου αυτός ο καιρός έσπρωξε το σύννεφο, που απελευθερώθηκε απ΄ τα σοβιετικά υποβρύχια και το απομάκρυνε απ΄ τις Ηνωμένες Πολιτείες πιο σύντομα από ό,τι αναμενόταν. Το εγκατέστησε δε σ΄ αυτή την ίδια τη Σοβιετική Ένωση, σίγουρα όχι σύμφωνα με το αρχικό της σχέδιο! Ο καιρός αποδείχτηκε σύμμαχός μας!
  Τώρα, έχει κατά ένα μεγάλο μέρος διαλυθεί και σταμάτησε πλέον ν΄ αποτελεί απειλή. Το κύριο πρόβλημα, που έχει αφήσει, είναι ότι σχεδόν όλες οι Ηνωμένες Πολιτείες, μέρος του Μεξικού, Καναδά, τα βρετανικά νησιά και η Ευρώπη έχουν υποστεί κάποια έκθεση σ΄ αυτό το πλουτώνιο, εν τούτοις ευτυχώς το πειραματικό επίπεδο ήταν αρκετά χαμηλό αυτή τη φορά. Οι Ρώσοι πάντως ήταν έτοιμοι να επιχειρήσουν ξανά την πυρηνική τους δοκιμή.

  Την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, μια μεγάλη κινέζικη δοκιμή βομβών ατμοσφαιρικού υδρογόνου αναγγέλθηκε και αμέσως μας πλημμύρισαν με ανακοινώσεις ότι το ραδιενεργό σύννεφο θα έφθανε στη δυτική ακτή μας μόνο τρεις ημέρες αργότερα, στις 20 Νοεμβρίου 1976. Την τελευταία φορά είχαν υποστηρίξει ότι το κινέζικο σύννεφο χρειάστηκε δέκα μέρες για να καλύψει την ίδια απόσταση, αλλ΄ αυτό συνέβη επειδή τα σοβιετικά υποβρύχια δεν ήταν έτοιμα εκείνη την περίοδο να χρησιμοποιήσουν το κινέζικο "φύσημα" ως κάλυψη για τη χημική επίθεση εναντίον μας.
  Αυτή τη φορά ήταν πανέτοιμα, αν και ποτέ δεν θα μάθουμε γιατί οι Κινέζοι δεν διέψευσαν τις ανακοινώσεις, εφόσον δεν είχαν προβεί σε τέτοιες δοκιμές. Μάλλον έβαλε το χεράκι του ο κος Κ.!
  Απ΄ το μεσημέρι της 19ης Νοεμβρίου, 18 σοβιετικά υποβρύχια ήταν διασκορπισμένα ακόμη και σε διαστήματα κατά μήκος της δυτικής ακτής μας, περίπου σε 35 μίλια της γραμμής ακτών μας. Δεν ήταν προωθητές βλημάτων, αλλά ήταν εξοπλισμένα συγκεκριμένα για την έγχυση του πλουτωνίου στον αέρα μας. Η αντιπροσωπεία προστασίας του περιβάλλοντος (ΕΡΑ) μας καθησυχάζει να μη φοβόμαστε για το κινέζικο πυρηνικό σύννεφο, που θεωρείται ότι θα περάσει πάνω απ΄ τη χώρα μας, αλλά γνωρίζουμε ότι συνεργάζεται απόλυτα με τη Σοβιετική Ένωση στην παροχή μιας συνολικά ψεύτικης κάλυψης για τη σοβιετική επίθεση με ραδιενεργό πλουτώνιο στη χώρα μας! Στη πραγματικότητα, η ραδιενέργεια, που δημιουργείται απ΄ την ίδια την κινέζικη δοκιμή, δεν έχει περάσει ακόμα πέρα απ΄ τα σύνορα της Κόκκινης Κίνας, αν θεωρήσουμε ότι αυτοί πραγματοποίησαν τη δοκιμή.
  Τα μέσα υπενθυμίζουν σε μας πως μπορεί να είναι η φοβερή ασιατική γρίπη, ποια είναι τα συμπτώματά της και μας πληροφορούν επίσης για το χαμηλό αριθμό Αμερικανών, που στο παρελθόν επηρεάσθηκαν απ΄ τη νόσο. Μας έχουν πει ότι η ασιατική γρίπη, εάν ξεσπάσει, θα μπορούσε να εξαπλωθεί όπως η πυρκαγιά. Ορισμένα πρόσωπα λοιπόν στην Κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών συνεργάζονται με τη Σοβιετική Ένωση για μια επίθεση εναντίον του έθνους μας, με τη βοήθεια του ραδιενεργού πλουτωνίου, τ΄ αποτελέσματα της οποίας μπορεί να μπερδευτούν με τη βαριάς μορφής "γρίπη", εάν οι προκαθορισμένες δόσεις επιτύχουν.
  Το καλύτερο προστατευτικό μέτρο κατά της ραδιενέργειας είναι, φυσικά, ν΄ αποφεύγεται και αυτό ακριβώς έκανε η ομάδα των αδερφών Rock, προειδοποιημένη για το σύννεφο πλουτωνίου, που απελευθερώθηκε απ΄ τα σοβιετικά υποβρύχια! Όταν το πλουτώνιο παρασύρθηκε προς το εσωτερικό των ακτών μας, η ομάδα αυτή να βρίσκεται αλλού, στο Λονδίνο!
  Τελικά, η ομάδα αυτή θέλει να μείνει όσο το δυνατόν υγιέστερη, έτσι ώστε να μπορεί ν΄ απολαύσει τη συνέχεια του προγράμματός της, τις θέσεις που εποφθαλμιούν εδώ και δεκαετίες, του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και του κόσμου όλου.
  Ένας απ΄ την ομάδα, ο N. R., συνέχεια δηλώνει: "Είμαι χαλαρός. Δεν έχω καμία ανησυχία" και συνεχίζει την προεκλογική του φιέστα. Εντωμεταξύ, ενεργεί έτσι, ώστε να εμφανιστεί ένα αναζωογονητικό σημείο ενδιαφέροντος στην προεδρική εκστρατεία, που θ΄ αλλάξει τις προτιμήσεις εκατομμυρίων ψηφοφόρων. Αλλά αυτό, που δεν αναφέρεται στον εθνικό τύπο, είναι η επίμονη εκστρατεία, που ο N. R. συνεχίζει σ΄ όλη τη χώρα έχοντας την εύνοια των μελών του συνεδρίου.
  Αυτό, που συμβαίνει πραγματικά τώρα, είναι ότι ο N. R. καταβάλλει την ένατη και τελική προσπάθεια του να γίνει τελικά Πρόεδρος. Εκτός από κάποια απρόβλεπτη εξέλιξη, εκτελεί τώρα το τελικό εφεδρικό σχέδιό του για να καταστήσει τον εαυτό του κύριο ανώτερο υπάλληλο των Ηνωμένων Πολιτειών. Όλες οι προηγούμενες προσπάθειές του διακόπηκαν, η μια μετά απ΄ την άλλη. Αυτή είναι η τελευταία του ελπίδα και όταν λέει "είμαι χαλαρός", το εννοεί, επειδή αυτή τη φορά είναι βέβαιος ότι το έχει "στο τσεπάκι του". Τι να έχει κάνει άραγε αυτή τη φορά για να νιώθει χαλαρός;
   Τα ελεγχόμενα απ΄ τους Rock σημαντικά μέσα έχουν απ΄ την αρχή μετατρέψει την προεδρική εκλογή το 1976 σε γεγονός των media, βγάζοντας το αμερικανικό εκλογικό σώμα εντελώς έξω απ΄ τη διαδικασία. Τώρα τα μέσα κάνουν και τον Κάρτερ και τον Φορντ να φαίνονται πολύ μικροί στη μεγαλύτερη μάζα των ψηφοφόρων. Όλα πιθανό να γίνονται για να σιγουρευτούν ότι στην εκλογή της 2ας Νοεμβρίου κανένας δεν θα πάρει καμία εξουσιοδότηση. Το σχέδιο είναι να δημιουργηθεί αμφιβολία ως προς την έκβαση, ενδεχομένως ακόμη και προκαλώντας απαιτήσεις για δεύτερες καταμετρήσεις. Αυτή η κατάσταση θα χρησιμοποιηθεί για να στρέψει τη δημόσια προσοχή στο εκλογικό αποτέλεσμα. Κάποιοι απ΄ αυτούς, που γνωρίζουν κάτι παραπάνω, θα περίμεναν ακόμη και τη χρήση των.. Κοσμοσφαιρών, προκειμένου να επιτευχθεί το ποθητό αποτέλεσμα.
  Όπως ξέρετε, όταν ψηφίζετε την ημέρα των εκλογών, δεν ψηφίζετε άμεσα για έναν προεδρικό υποψήφιο, αλλά για το σύνολο των ατόμων του συνδυασμού του. Αυτό είναι άγνωστο στους περισσότερους Αμερικανούς και έτσι ορισμένοι βασικοί υποψήφιοι απ΄ τους πράκτορες των Rock έχουν ήδη πετύχει.
  Στις 13 Δεκεμβρίου του 1976, οι ψηφοφόροι θα ρίξουν την ψήφο τους. Τ΄ αποτελέσματα θα σταλούν έπειτα για διαφύλαξη στον Πρόεδρο της Συγκλήτου (ο οποίος συμβαίνει να είναι ένας απ΄ τους αδερφούς Rock) και θα παραμείνουν στην κατοχή του για πάνω από τρεις βδομάδες, μέχρι τις 6 Ιανουαρίου του 1977.
  Εκείνη την ημέρα, ενεργώντας με την επίσημη ιδιότητά του, ο Rock θ΄ ανοίξει τους φακέλους, που περιέχουν τις ψήφους για να γίνει η καταμέτρησή τους. Εάν όλα βαδίσουν σύμφωνα με το σχέδιο του N. R., θ΄ αναγγείλει ότι κανένας υποψήφιος δεν έχει λάβει τις απαραίτητες 270 εκλογικές ψήφους κι επομένως κανένας δεν  έχει εκλεγεί.
  Επομένως, σύμφωνα με το Σύνταγμα, το Συμβούλιο θα πρέπει έπειτα να επιλέξει έναν Πρόεδρο κι έναν αντιπρόεδρο μεταξύ των αρχηγικών υποψήφιων.
  Αλλά, αν τα πράγματα δεν έρθουν κανονικά, το Συνέδριο μπορεί να μην είναι σε θέση μέσα στο σύντομο διάστημα των δύο εβδομάδων να επιλέξει είτε έναν Πρόεδρο είτε έναν αντιπρόεδρο. Επομένως, μέχρι το μεσημέρι της 20ης Ιανουαρίου του 1977 οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δεν θα έχουν ούτε Πρόεδρο ούτε αντιπρόεδρο.
  O N. R.  ξόδεψε πάνω από 25.000.000 εκ. δολάρια για να σιγουρευτεί σχεδόν δύο έτη πριν ότι θα είναι αντιπρόεδρος. Επιπλέον, έχει κοντά όλα τα μέλη του Κογκρέσου σ΄ όλη τη χώρα, επειδή σχεδιάζει να είναι αυτός η πιθανότερη επιλογή του Συνεδρίου, για να γίνει ενεργός Πρόεδρος. Αυτό θα είναι σύμφωνο με την παράγραφο 3 της 20ης τροποποίησης του Συντάγματος των Ηνωμένων Πολιτειών.
  Έχοντας διατελέσει μια φορά σ΄ αυτή τη θέση, ο N. R. θ΄ αρχίσει ν΄ αυξάνει τη δύναμή του με μεγάλη ταχύτητα. Ο στόχος του: η δήλωση μιας "εθνικής έκτακτης ανάγκης" επικαλούμενης την εκτελεστική διαταγή 11921, που υπογράφτηκε πολύ ήσυχα απ΄ τον Πρόεδρο Φορντ στις 11 Ιουνίου του 1976.
  Μ΄ όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας, πολύ φοβάμαι ότι οι ελευθερίες μας σύμφωνα με το Σύνταγμα θ΄ ανασταλούν, εάν αυτή η εκτελεστική διαταγή ενεργοποιηθεί και ότι ο N. R. θα είναι στο δρόμο της δικής του μόνιμης δικτατορίας. Αλλά, εάν κερδίσει οποισδήποτε υποψήφιος κατά λάθος την ημέρα των εκλογών, το σχέδιο των αδερφών Rock θα καταστεί άνευ εφαρμογής.

Συνεχίζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες