Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

KGB VS CIA(5) - ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΑΝΑΚΡΙΤΗ (Ενώτητα β')

Μέρος 5ον


KGB VS CIA

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΕΝΟΣ
ΑΝΑΚΡΙΤΗ
(Ενώτητα β')


  ...... Στο παρελθόν, η Σοβιετική Ένωση ήταν ιδιαίτερα προσεκτική στην πιθανότητα ενός πυρηνικού πολέμου, αλλ΄ αυτό συνέβαινε ενώ ήταν ακόμα σε μειονεκτική θέση στρατιωτικά. Τώρα, για πρώτη φορά, οι Σοβιετικοί βρίσκονται σε μια συνολικά νέα κατάσταση, στην οποία η στρατιωτική τους δύναμη δεν είναι δεύτερη πλέον στον κόσμο. Έτσι τουλάχιστον πιστεύω. Με τη γρήγορη κατάρρευση των ελεύθερων κυβερνήσεων, που εμφανίζονται τώρα σ΄ όλη την υδρόγειο, ο γενικός συσχετισμός των δυνάμεων, όπως τον αποκαλούν, μετατοπίζεται γρήγορα υπέρ των Σοβιετικών. Η Σοβιετική Ένωση είναι τώρα νούμερο ένα στη στρατιωτική δύναμη, ενώ οι ΗΠΑ το νούμερο δύο, μια κατάσταση που δεν έχει υπάρξει ποτέ πριν στο παρελθόν.
  Ο χρόνος είναι τώρα ώριμος για τους Σοβιετικούς για να πιέσουν το πλεονέκτημά τους σε μια προσπάθεια να πάρουν τον έλεγχο του κόσμου. Η μόνιμη απειλή απ΄ την Κόκκινη Κίνα αναφέρεται συχνά, ενδεχομένως ως σημαντικός παράγοντας μιας τάσης ν΄ αντισταθμιστούν οποιεσδήποτε σοβιετικής ιδέες για πόλεμο εναντίον μας, αλλά αυτό, επίσης είναι λάθος.
  Ο σοβιετικός φόβος της Κόκκινης Κίνας, εκτός απ΄ το να δράσουν ως φρένο, τους κεντρίζει. Αυτό το χρονικό διάστημα η Κίνα κλίνει προς τις ΗΠΑ, αλλά εάν οι Ηνωμένες Πολιτείες χτυπηθούν και βγουν έξω απ΄ τη δράση από ένα σοβιετικό χτύπημα, η Κίνα θα περνούσε στην απομόνωση, ενώ πριν θα μπορούσε να εκμεταλλευθεί την κατάσταση. Δεν θα είχε έπειτα καμία επιλογή, εκτός απ΄ το να επανορθώσει τις σχέσεις της με τη Σοβιετική Ένωση και να συνεργαστεί, τουλάχιστον επάνω σε πραγματικά θέματα. Φυσικά, με τις ΗΠΑ νικημένες και την ένωση δύο κομμουνιστικών υπερδυνάμεων γι΄ άλλη μια φορά, η μοίρα του υπόλοιπου κόσμου δεν θα ήταν πλέον η καλύτερη. Κατά συνέπεια, ο κόσμος θα γκρεμιστεί και αυτή είναι η βάση της σοβιετικής στρατηγικής.
  Η Σοβιετική Ένωση ήθελε τον πυρηνικό πόλεμο με τις ΗΠΑ διαθέτοντας τα μέσα και την ευκαιρία να είναι έτοιμη να επιζήσει με απώλειες περιορισμένες σ΄ αποδεκτά επίπεδα και παρέχοντας στις ΗΠΑ την "ευκαιρία" να μπορούν να καταστραφούν ως αδύναμος στρατιωτικός ανταγωνιστής. Οι Σοβιετικοί Κυβερνήτες δεν σκέφτονται τον πυρηνικό πόλεμο ως το μοναδικό, που θα μπορούσε να συμβεί, ως ένα ανεπιθύμητο αποτέλεσμα μιας αναμέτρησης, ακόμα κι αν εμείς έτσι τείνουμε να το σκεφθούμε. Γι΄ αυτούς ο πόλεμος, συμπεριλαμβανομένου του πυρηνικού, αποτελεί ένα εργαλείο κατάκτησης για να χρησιμοποιηθεί όποτε θα τους συμφέρει.
  Τίθεται όμως ένα σοβαρό ερώτημα: γιατί οι υποβρύχιες εγκαταστάσεις βλημάτων της Ρωσίας στα ύδατά μας έχουν ήδη πυρηνικά ICBM, υποβρύχια με βλήματα προώθησης και ούτω καθ΄ εξής; Ακόμη και μερικοί ανώτεροι υπάλληλοι, που γνωρίζουν για τα σοβιετικά βλήματα, προβάλλουν αυτό το ερώτημα με διάφορες μορφές ως προπέτασμα καπνού για να δημιουργήσουν την αμφιβολία. Μόλις όμως κάποιος κατανοήσει τη βασική σοβιετική άποψη, οι λόγοι για την τοποθέτηση των υποβρύχιων βλημάτων γίνονται πολύ ευκολότεροι να κατανοηθούν.
  Γι΄ αρχή, τα υποβρύχια βλήματα αποτελούν μια ικανότητα πρώτου χτυπήματος για την Ρωσία, δηλαδή είναι επικεντρωμένα σε στρατιωτικούς στόχους. Συγκεκριμένα, είναι προορισμένα για να εξουδετερώσουν τις ναυτικές μας βάσεις, τα σημαντικά λιμάνια μας κι ένα ικανοποιητικό μέρος του ναυτικού στόλου μας μ΄ ένα ξαφνικό, αιφνιδιαστικό χτύπημα χωρίς προειδοποίηση. Αυτός ο τύπος πρώτου χτυπήματος είναι αρκετά διαφορετικός από εκείνους, που συζητούνται συνήθως, αλλά θα είναι και εξαιρετικά αποτελεσματικός.
  Εξετάστε τις επιλογές, που θ΄ αντιμετωπίζει ένας Αμερικανικός Πρόεδρος αμέσως μετά από μια τέτοια ξαφνική επίθεση απ΄ τη Ρωσία με τη βοήθεια των υποβρύχιων βλημάτων, που θ΄ ακολουθούνται από ένα σοβιετικό τελεσίγραφο για παράδοση. Πραγματικά, οι αμερικάνικες ναυτικές δυνάμεις εν πλω σ΄ όλο τον κόσμο κατά τη διάρκεια της επίθεσης θα ήταν απρόσβλητες και τα υποβρύχιά μας με τα βλήματά τους θα μπορούσαν να δώσουν στη Σοβιετική Ένωση μια δυσάρεστη εμπειρία, που θα την πονούσε. Ακόμη και τα ICBMs μας μπορούν να είναι διαθέσιμα ν΄ ανταποδώσουν, αλλά τι θα γίνει έπειτα;
  Κατ΄ αρχάς, η ζημιά, που θα μπορούσαμε τώρα να επιφέρουμε στη Ρωσία, θα ελαχιστοποιούνταν απ΄ τις τεράστιες προετοιμασίες της αστικής υπεράσπισης, που βρίσκονται εν εξελίξει στη Σοβιετική Ένωση εδώ και πέντε χρόνια.

  Εάν ο Πρόεδρος επέλεγε ν΄ αντεπιτεθεί, αρκετά εκατομμύρια Σοβιετικών πολιτών θα πέθαιναν ενδεχομένως και μια μικρή μερίδα στρατιωτικών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων της Σοβιετικής Ένωσης, όχι όμως υπόγειων, θα καταστρεφόταν. Αλλά η μεγάλη πλειοψηφία του σοβιετικού πληθυσμού θα επιζούσε μετά απ΄ την αντεπίθεσή μας, όπως και το μεγαλύτερο μέρος του πολεμικού και βιομηχανικού συγκροτήματός τους. Τότε θα ήταν η σειρά τους και πάλι.
  Το τίμημα, που θα πληρώναμε για την αμφισβήτηση του σοβιετικού τελεσιγράφου, θα ήταν τρομερό. Μια μερίδα πυρηνικών ICBM, όχι ολόκληρη η σοβιετική ICBM δύναμη, ίσως μερικές εκατοντάδες, θα έβρεχαν επάνω στις Ηνωμένες Πολιτείες χτυπώντας και τους στρατιωτικούς στόχους και τις μεγάλες πόλεις. Χάρη στη σωστά αποκαλούμενη αμυντική στρατηγική MAD (τρελός) που έχουμε ακολουθήσει, δεν έχουμε απολύτως καμία αστική υπεράσπιση και η σφαγή θα ήταν πέρα από κάθε φαντασία, προερχόμενη ειδικά απ΄ τις σοβιετικές πυρηνικές κεφαλές πυραύλων, που είναι πολύ ισχυρότερες απ΄ τις δικές μας.
  Όσον αφορά τις ναυτικές δυνάμεις μας, οι επιθέσεις απ΄ τα σοβιετικά βλήματα των καταδρομικών τους θα έπαιρναν γρήγορα το πλεονέκτημά τους και η αδυναμία επιστροφής στο λιμάνι για προμήθεια καυσίμων και όπλων θα εξανάγκαζε το ναυτικό μας να μαραθεί και να βρεθεί μακριά απ΄ οποιαδήποτε δυνατότητα να βοηθήσει. Θα ήταν μόνο θέμα χρόνου, μέχρι οι ζωτικής σημασίας θαλάσσιες οδοί εμπορίου μας να καταστραφούν ολοκληρωτικά.
  Η διαδικασία μπορεί να συνεχιστεί ίσως για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά η έκβαση δεν θα ήταν αμφίβολη. Η Σοβιετική Ένωση θα ήταν ικανή να μας ξεπεράσει και να μας διαλύσει, εάν το αρχικό κρίσιμο χτύπημα ενάντια στο ναυτικό μας γινόταν με υποβρύχια βλήματα.
  Το μυστικό της επιτυχίας του σοβιετικού σχεδίου είναι η χρήση του συστήματός τους, των όπλων που θα τους επέτρεπαν το πρώτο χτύπημα ενάντια στο ναυτικό μας, ώστε να είναι ένας πλήρης αιφνιδιασμός μ΄ εξαιρετικά αξιόπιστα αποτελέσματα. Η μέγιστη έκπληξη, φυσικά, θα είχε επιτευχθεί, εάν το ναυτικό μας δεν γνώριζε για τα βλήματα, που βρίσκονταν εκεί στις ακτές μας, μέχρι τη στιγμή που αποκαλύφτηκαν και αφοπλίστηκαν.
  Ένα άλλο στοιχείο αιφνιδιασμού έχει να κάνει με το χρόνο προειδοποίησης σε περίπτωση εκτόξευσης ενός βλήματος. Με τα ICBM η επιτήρηση του δορυφόρου μπορεί να παρέχει ένα χρόνο προειδοποίησης 20 λεπτών περίπου, χρόνος αρκετός για να εκτοξευθούν τα βλήματά μας σ΄ ανταπόδοση, εάν ληφθεί η απόφαση να γίνει αυτό. Τα βαλλιστικά βλήματα, που θα εκτοξευθούν απ΄ τα υποβρύχια, μπορούν να κόψουν το χρόνο προειδοποίησης σε  μερικά λεπτά. Αλλά στην περίπτωση των υποβρύχιος εκτοξευμένων βλημάτων περιορισμένου φάσματος, ουσιαστικά δεν υπάρχει καμία απολύτως προειδοποίηση, δεδομένου ότι πρέπει να ταξιδέψουν μόνο μια κοντινή απόσταση και ο χρόνος της πτήσης είναι πολύ μικρός, 30" έως 60". Ώσπου να γίνει η ανίχνευσή τους και η προειδοποίηση της άμυνάς μας, αυτά θα εκρηγνύεται στους στόχους τους.
  Υπάρχει μόνο ένα άλλο είδος προειδοποίησης, το οποίο είναι πιθανώς το σημαντικότερο όλων: προωθημένη προειδοποίηση της επικείμενης επίθεσης μέσω των καναλιών της Υπηρεσίας Πληροφοριών και μέσω της καλής ανάγνωσης και αποκωδικοποίησης της έννοιας των πολιτικών εντάσεων.
  Μέχρι τώρα, παραδείγματος χάριν, ο προγραμματισμός υπεράσπισης του ΝΑΤΟ έχει υποθέσει ότι μια προειδοποίηση τουλάχιστον τριών εβδομάδων θα προηγούνταν από οποιαδήποτε επίθεση της Σοβιετικής Ένωσης στη Δυτική Ευρώπη. Αλλά και 35 χρόνια νωρίτερα υπήρξαν διάφορες προοδευτικές προειδοποιήσεις πριν από την επίθεση στο Pearl Harbor, που άρχιζαν μια εβδομάδα και περισσότερο πριν απ΄ το χρονικό σημείο της επίθεσης. Εκείνη την περίοδο όμως αυτές οι προειδοποιήσεις εμποδίστηκαν σκόπιμα απ΄ τα υψηλά κλιμάκια της Κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών, επειδή ορισμένα άτομα θέλησαν να εξασφαλίσουν το γεγονός ότι η επίθεση θα πραγματοποιηθεί! Και τώρα η πιθανότητα της προειδοποίησης της επικείμενης επίθεσης είναι για άλλη μια φορά μειωμένη, χάρη στο χάσμα της Υπηρεσίας Πληροφοριών, που δημιουργείται απ΄ τον Γραμματέα του Κράτους Η. Κ.!
  Όταν οι Σοβιετικοί αποφασίσουν ότι ο χρόνος είναι ώριμος για να επιτεθούν, δεν σκοπεύουν να τηλεγραφήσουν τις προθέσεις τους εκ των προτέρων. Σ΄ αυτήν την περίπτωση, τα υποβρύχια βλήματα, που κρύβονται κατά μήκος των ακτών μας, μπορεί να φανούν ανεκτίμητα γι΄ αυτούς. Και εάν επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν τα υποβρύχια βλήματά τους από κοντινή απόσταση για να παράγουν μικρούς χρόνους πτήσης, θα διακινδύνευαν να θέσουν σε συναγερμό το ναυτικό μας, εξαιτίας αυτής της ιδιαίτερης επέκτασης των υποβρύχιων τους.
  Η επιτυχία μιας παγκόσμιας αιφνιδιαστικής επίθεσης του είδους προβλεπόμενης απ΄ τους Σοβιετικούς εξαρτάται απ΄ το ταυτόχρονο χτύπημα παντού. Ένα πράγμα καθόλου εύκολο να επιτυχθεί, με τα βλήματα να εκτοξεύονται ταυτόχρονα απ΄ τα πολυάριθμα υποβρύχια σ΄ όλο τον κόσμο. Τα υποβρύχια βλήματα όμως κατασκευάστηκαν για να υπακούσουν σε μια επίθεση έκπληξη. Κρύβονται απαρατήρητα για μέρες, εβδομάδες ή και μήνες μέχρι να χρειαστούν και κατόπιν, όταν πρόκειται να εκτοξευθούν, οι προετοιμασίες για την επίθεση μπορούν να γίνουν χωρίς οποιοδήποτε εξωτερικό σημάδι, βαθιά μέσα σ΄ ένα Διοικητήριο στη Σοβιετική 'Ένωση. Για να αρχίσει η επίθεση, ένα σήμα χρειάζεται μόνο να σταλεί παγκοσμίως απ΄ το Διοικητήριο, ενώ οι δραστηριότητες της Ρωσίας , στρατιωτικές και άλλες, θα προχωρούν στα κανονικά σχέδια μην αφήνοντας κανέναν υπαινιγμό για την επικείμενη επίθεση!
  Όταν το σχέδιο της αιφνιδιαστικής επίθεσης της Ρωσίας γίνει γνωστό, η ερώτηση δεν είναι πλέον: γιατί φύτευαν εκείνα τα υποβρύχια βλήματα; Η ερώτηση μετατρέπεται: γιατί δεν θα το έκαναν;

  Η Σοβιετική Ένωση είναι έτοιμη να εμπλακεί σ΄ έναν πόλεμο με πυρηνική δύναμη πολλαπλάσια της δικής μας. Συγχρόνως, προετοιμάζεται για να επιζήσει ως βιώσιμη κοινωνία μετά από ένα τέτοιο πόλεμο με απώλειες πληθυσμού ίσως λιγότερες από 2 %. Αυτό μεταφράζεται σε περίπου πέντε εκατομμύρια ζωές και είναι πράγματι πολύ σκληρό για σας και για μένα να φανταστούμε μια αποδοχή τέτοιων απωλειών για πολιτικό σκοπό.
  Αλλά θυμηθείτε, οι σοβιετικοί προϊστάμενοι σκέφτονται με τον τρόπο τους, όχι τον τρόπο μας και εάν αυτοί υφίσταντο απώλειες τόσο μεγάλες, οι απώλειες οι δικές μας θα μπορούσαν να φτάσουν τα 50 με 100 εκατομμύρια!
  Υπό τον όρο ότι έχουν τη δυνατότητα να θέσουν εκτός λειτουργίας το Ναυτικό των ΗΠΑ απ΄ την έναρξη ακόμα της αιφνιδιαστικής τους επίθεσης, που έχουν προγραμματίσει, οι Σοβιετικοί θεωρούν ότι έχουν λίγα να χάσουν και τα πάντα να κερδίσουν, βασισμένοι στα πρότυπά τους  για έναν πυρηνικό πόλεμο. Λέτε οι βομβοί "τριβής" να έχουν κάποια σχέση με τα σχέδια τους αυτά;
  Οι παγκόσμιες ραδιοεπικοινωνίες μικροκυμάτων, τον Ιούλιο του 1976, είχαν αναστατωθεί απ΄ αυτά, που είπε ένας ραδιοχειριστής: "Ένα πολύ ισχυρό σήμα, που ηχεί όπως ο βόμβος ΄τριβής`". Όχι μόνο τα HAMS έχουν επηρεαστεί απ΄ αυτό τον περίεργο βόμβο, άλλα και τα θαλάσσια, τ΄ αεροναυτικά και τα κανάλια τηλεπικοινωνιών έχουν γίνει σχεδόν άχρηστα σε μερικές περιπτώσεις. Το σήμα είναι ένας ήχος ΄τριβής` επαναλαμβανόμενος 10 φορές ανά δευτερόλεπτο, που προέρχεται απ΄ τους σοβιετικούς πομπούς.
  Ο κλάδος ελέγχου της Ομοσπονδιακής Επιτροπής ανακοινώσεων έχει λάβει μια πλημμύρα καταγγελιών και έχει στείλει τέσσερις καταγγελίες στη Μόσχα για το θέμα, χωρίς οποιαδήποτε απάντηση. Σύμφωνα με τον προϊστάμενο της FCC (Διεθνούς Τμήματος Διαδικασιών), αυτή η σιωπή απ΄ τη Σοβιετική Ένωση είναι πολύ ασυνήθιστη και ύποπτη. Ο ίδιος ανέφερε: "Συνήθως είναι πολύ συνεργάσιμοι, εκτός αν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα μοναδικό γι΄ αυτή την κατάσταση".
  Πράγματι, υπήρχε κάτι μοναδικό γι΄ αυτά τα σοβιετική ραδιοφωνικά σήματα. Είναι μεταδόσεις μεταξύ Μόσχας και των σοβιετικών υποβρυχίων παγκοσμίως με τη βοήθεια του προηγμένου συστήματος επικοινωνιών. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι αυτά τα σήματα παρουσιάστηκαν αρχικά νωρίς τον Ιούλιο του 1976. Αυτός ήταν ο μήνας, που ανακαλύψαμε την ύπαρξη των υποβρύχιων βλημάτων σ΄ αμερικανικά και καναδικά ύδατα, που είχαν τοποθετηθεί απ΄ τους Σοβιετικούς. Δεν είναι επίσης τυχαίο ότι μεταδόσεις σαν αυτές ακούστηκαν αρχικά το 1962 κατά τη διάρκεια της κρίσης των κουβανικών βλημάτων και του ΄πολέμου του Κόλπου των Χοίρων`.
  Η Κυβέρνηση δηλώνει φανερά ότι δεν έχει ιδέα για το τι είναι όλα αυτά τα σήματα, αλλά φαίνεται ότι μερικοί γνωρίζουν καλύτερα. Αυτά τα σήματα χρησιμοποιούνται για να διατηρήσουν το σφιχτό συντονισμό των δραστηριοτήτων του Σοβιετικού Ναυτικού, ειδικά σε υποβρύχιες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια προετοιμασίας για πόλεμο. Άλλα το ένα ψέμα οδηγεί στο άλλο και ακριβώς όπως δεν έχει ειπωθεί σ΄ εσάς τίποτα για τα σοβιετικά υποβρύχια βλήματα, που απειλούν τη ζωή σας και την ελευθερία σας δεν πρόκειται να σας ανακοινώσουν την αλήθεια για τα σοβιετικά σήματα βόμβου.
  Υπάρχουν τουλάχιστον 13 συσκευές αποστολής σημάτων, που μεταδίδουν αυτά τα ραδιοφωνικά ισχυρά σήματα και βρίσκονται κυρίως σε σοβιετικό ή κατειλημμένο απ΄ τους Σοβιετικούς έδαφος. Οι συσκευές αποστολής σημάτων λειτουργούν στον Αρχάγγελο, Λένινγκραντ, Μόσχα, Κίεβο, Οδησσό, Γκτανσκ, στα στενά του Βοσπόρου, Ροστόβ. Μινσκ, Βαρσοβία, Πράγα, Ανατολικό Βερολίνο και σ΄ όλη τη λίμνη του Ness βρίσκεται σ΄ ένα μικρό υποβρύχιο, που εισήλθε απ΄ το βορειοανατολικό άκρο της λίμνης  Loch Ness με τη βοήθεια του καναλιού, που συνδέει τη λίμνη με την εκβολή Moray. Εάν δεν υπήρχε πριν, σίγουρα υπάρχει τώρα ένα τέρας στη λίμνη του Loch Ness, εξαιτίας της Σοβιετικής Ένωσης!.
  Αυτές οι σοβιετικές μεταδόσεις χρησιμοποιούν μια τεχνική γνωστή ως "διαμόρφωση σφυγμού". Καθένας απ΄ τους 10 σφυγμούς ανά δευτερόλεπτο ακούγεται σαν τίποτα περισσότερο από έναν ήχο χωρίς νόημα στο αυτί, αλλά στην πραγματικότητα καθένας σφυγμός περιέχει ένα σήμα σε κώδικα. Οι πιθανοί κώδικες είναι ατελείωτοι και ένας υπολογιστής είναι απαραίτητος και για τα δύο, και για να δημιουργήσει κωδικοποιημένους σφυγμούς για τις μεταδόσεις και για να τους αποκωδικοποιήσει εκεί, όπου θα ληφθούν. Επομένως, εκτός αν και μέχρι η Υπηρεσία Πληροφοριών πάρει στα χέρια της τον ακριβή κώδικα, είναι σχεδόν αδύνατο να παρεμποδίσει και να καταλάβει τα σοβιετικά μηνύματα στα υποβρύχιά τους.
  Όμως και άλλα θέματα, ακόμα πιο κραυγαλέα απ΄ τα σοβιετικά μυστήρια σήματα, κρύβονται από εσάς. Παραδείγματος χάριν: γνωρίζεται για τους κοινούς ελιγμούς του σοβιετικού και του κουβανικού ναυτικού και αεροπορίας, που πραγματοποιήθηκαν απ  τις 15 Σεπτεμβρίου έως τις 23 του 1976 στη θάλασσα της Καραϊβικής και στον Κόλπο του Μεξικού; Αυτά τα πολεμικά παιχνίδια χρησιμοποιούνται όχι μόνο στη νέα σοβιετική υποβρύχια βάση στο λιμάνι Cienfuegos (όχι μακριά απ΄ τη ναυτική βάση των ΗΠΑ στον Κόλπο του Γκουαντανάμο), αλλά καιστο Marianao και την Αβάνα, ακριβώς απέναντι απ΄ τη Φλόριντα!
  Αυτές οι πολεμικές ασκήσεις προκάλεσαν μια σαφή απειλή για το κανάλι του Παναμά, το Πουέρτο Ρίκο και τη βάση μας στον Κόλπο του Γκουαντανάμο και επιπλέον, σ΄ όλο το μήκος της ακτής του Κόλπου του Μέξικου μέχρι δυτικά στο Galveston του Τέξας, Ακόμα το Υπουργείο Άμυνά μας δεν είπε λέξη γι΄ αυτό το θέμα και ο κοιμώμενος τύπος μας, ακολουθώντας την τακτική του ανύπαρκτου`, που ακολουθούν τα ελεγχόμενα σημαντικά μάσα ενημέρωσης, δεν είπε και αυτός τίποτα.

  Απ΄ την "Κόκκινη Παρασκευή", στις 1 Οκτωβρίου 1976, οι στρατιωτικοί μας απ΄ τον Στρατηγό Ποβέλ και κάτω, είχαν δεχθεί εντολές ν΄ αρνηθούν κατηγορηματικά τις ευθύνες για τα σοβιετικά βλήματα στα ύδατά μας, εάν πιεστούν να τους σχολιάσουν. Εντωμεταξύ, κορυφαίες μυστικές ασκήσεις αστικής υπεράσπισης είναι τώρα εν εξελίξει στην Ουάσιγκτον και άλλες ευαίσθητες περιοχές για τους κορυφαίους κυβερνητικούς υπαλλήλους μόνο, ενώ το υπόλοιπο των ανθρώπων μας αφήνονται στο σκοτάδι, όχι μόνο χωρίς προστασία, αλλά χωρίς ακόμη και οποιαδήποτε επίσημη προειδοποίηση ότι ο πόλεμος μπορεί και να είναι προ των πυλών!
  Φίλοι μου, τ΄ αποκαλούμενα ΄μυστήρια` σήματα απ΄ τη Σοβιετική Ένωση σταμάτησαν προσωρινά στις 2 Νοεμβρίου, αλλά στις 10 Νοεμβρίου ξανάρχισαν, επειδή οι σοβιετικές πολεμικές προετοιμασίες επαναλήφθηκαν. Από τότε, 36 νέα βλήματα έχουν φυτευτεί στα ύδατά μας, εκτός από εκείνα που ήδη υπήρχαν. Δεν είναι όμως καθόλου σίγουρο ότι, αν αυτή τη στιγμή η Κυβέρνηση λάμβανε τις συντεταγμένες των βυθισμένων πυραύλων, θα ενεργοποιούνταν με στόχο τον καθαρισμό των ακτών μας.
  Γιατί; Απ΄ τη μια υπάρχουν εκείνες οι φατριές μέσα στο κέλυφος της Κυβέρνησης, που αφήνονται εδώ στην Ουάσιγκτον να συνεργάζονται ενεργά με τη Σοβιετική Ένωση. Μερικοί απ΄ αυτούς είναι ολοκληρωτικοί Σοβιετικοί πράκτορες και ορισμένους τους φιλοξενούμε στο πρόγραμμα ΆΟΡΑΤΟΣ`, άλλοι πάλι είναι ενταγμένοι στο εταιρικό σοσιαλιστικό δίκτυο, που συνεργάζεται με τους Σοβιετικούς. Μερικοί απ΄ αυτή τη δεύτερη ομάδα ακόμα δεν έχουν πειστεί ότι μια σοβιετική προδοσία βρίσκεται σ΄ εξέλιξη εδώ και μήνες, υπό τη μορφή των υποβρυχίων βλημάτων στα ύδατά μας.
  Απ΄ την άλλη μεριά, υπάρχουν πολλοί, που προσπαθούν ειλικρινά ν΄ αντιμετωπίσουν την απειλή των σοβιετικών υποβρυχίων βλημάτων, ενεργώντας μέσα στους περιορισμούς, που τους επιβάλλονται.
  Αλλά, που οδηγεί αυτό; Τι θα συμβεί, εάν οι προδότες μέσα στο σπίτι μας συνεχίσουν να καλύπτουν την αλήθεια για τα σοβιετικά υποβρύχια βλήματα και εάν οι πατριώτες στην Κυβέρνηση μας δεν μπορούν να βρούν το θάρρος να πουν την αλήθεια, ανεξάρτητα απ΄ τις συνέπειες; Αυτό, που πρόκειται να συμβεί, εάν η κατάσταση συνεχιστεί, είναι ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ και ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ εδώ στην Αμερική!
  Ακόμα κι αν το ναυτικό των ΗΠΑ συνέχιζε ν΄ αφαιρεί τα φυτεμένα σοβιετικά βλήματα (πράγμα, για το οποίο έχουν λάβει διαταγές από την 1η Οκτωβρίου να μην το κάνουν), αυτό δεν θ΄ απέτρεπε την καταστροφή. Η Σοβιετική Ένωση είναι σε θέση να φυτέψει τα βλήματα πολύ γρηγορότερα από ό,τι μπορούμε να τ΄ αφαιρούμε. Παράλληλα, υπάρχει περίπτωση ή οι πύραυλοι να μην έχουν μετακινηθεί στην πραγματικότητα, αλλά να βρίσκονται ακόμη στο ίδιο μέρος ή εάν έχουν πράγματι αφαιρεθεί, να έχουν επιστραφεί στους Ρώσους, οι οποίοι τους ξαναφυτεύουν όπου επιθυμούν. Έτσι, οι πληροφορίες, που είχαμε αναμεταδώσει, χρησιμοποιούνται πραγματικά τώρα για μόνο ένα σκοπό, για να επιτρέψουν στους ηγέτες μας να συμβαδίσουν με τις πιθανότητες της επίθεσης και για να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητές τους να πάθουν ζημιά, έως ότου θα είναι έτοιμοι να τρέξουν και να κρυφτούν στις 96 υπόγειες πόλεις του "ομοσπονδιακού τόξου επανεντοπισμού", που οδηγεί έξω απ΄ τον πόλεμο.
  Έπειτα, ο πόλεμος μπορεί να έρθει, καψαλίζοντας το έδαφος και ΄καταναλώνοντας` τους πολίτες μας.
  Οι άκρως ενδιαφέρουσες πληροφορίες, που μας έδωσαν οι ΄φιλοξενούμενοι` αλλά και πράκτορές μας, συχνά με κίνδυνο της ζωής τους, δεν προορίζονται για ιδιωτική χρήση απ΄ τους ψύχραιμους προδότες και τους ασπόνδυλους ηγέτες στην Αμερικανική Κυβέρνηση. Προορίζονται να εκθέσουν την αλήθεια σαν ένα μοναδικό μέσο για την αποτροπή του πολέμου.
  Εάν ο πόλεμος έρθει, θα είναι μια καταστρεπτική έκπληξη για τους περισσότερους Αμερικανούς. Η διεστραμμένη συμπεριφορά των δημόσιων ανώτερων υπαλλήλων μας με την κακή χρήση των πληροφοριών απειλεί να καταδικάσει εκατομμύρια από εμάς στο πυρηνικό ολοκαύτωμα. Χωρίς τις θέσεις των βλημάτων, που τώρα παρακρατούνται, θα πιαστούμε στον ύπνο από αιφνιδιαστική επίθεση της Σοβιετικής Ένωσης, η οποία απειλεί να μας καταπιεί.
  Οι εκατομμύρια ζωές μας δεν σημαίνουν προφανώς τίποτα γι΄ αυτούς, προκειμένου να εκτελέσουν τις υπηρεσίες τους προς τη Σοβιετική Ένωση και ν΄ απολαύσουν τους καρπούς των εργασιών` τους και τις συντάξεις τους. Αλλά τώρα οι ζωές τους βρίσκονται σε κίνδυνο μαζί με τις δικές μας. Μόνο εάν η αλήθεια για τα σοβιετικά υποβρύχια βλήματα εκτεθεί σε δημόσια γνώση, θα καταφέρουμε ν΄ αποτρέψουμε την καταστροφή της χώρας μας και τη διάσωση εκατομμυρίων ζωών.

Συνεχίζετε..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες