Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ(4) - ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ

Μέρος τέταρτον

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ


  Οι συνωμοσίες εργάζονται σύμφωνα με μια τυπική πυραμιδική δομή κατά την οποία μια μυστική οργάνωση είναι ιεραρχική και η γνώση ανάμεσα στα μέλη είναι μεγαλύτερη στην κορυφή και μικρότερη στη βάση. Τα μέλη της βάσης είναι πιόνια και θύματα και γίνονται αντικείμενο χειρισμού με βάση τις πεποιθήσεις και τις διαστροφές τους. Η τάση των μελών να συγκρούονται μεταξύ τους είναι χρήσιμη γι΄αυτούς που τους ελέγχουν αφού τους κρατά με μια περιορισμένη άποψη της πραγματικότητας και τους αποτρέπει να ανακαλύψουν πως είναι πιόνια. Οι εξαπατημένοι έξω από την ομάδα είναι άνθρωποι που ωθούνται να ακολουθήσουν τα σχέδια της ομάδας εξ αιτίας της άγνοιας ή του συστήματος των πεποιθήσεών τους.
  Ένας άλλος μεγάλος μηχανισμός αφορά τους διπλούς πράκτορες και τους προβοκάτορες πράκτορες. Αυτοί μπορεί να διεισδύσουν στην κυβέρνηση να εργάζονται όμως σύμφωνα με τα σχέδια μιας άλλης μυστικής ομάδας. Επικεντρώνονται σε θέσεις - κλειδιά της κυβέρνησης που έχουν την μεγαλύτερη εξουσία και ελάχιστη δημόσια έκθεση. Οι προβοκάτορες είναι χρήσιμοι για την δημιουργία διαφοροποιήσεων και περισπασμών ή την ψευδαίσθηση πως υπάρχουν προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν ώστε να επιβληθούν "λύσεις" ευνοϊκές για τους συνωμότες.
  Στο μέσον της πυραμίδας βρίσκονται αυτοί που λειτουργούν σαν μάνατζερς που χειρίζονται διαταγές που λαμβάνουν από τους ανώτερους και τις διανέμουν στους κατώτερους. Είναι καλύτερα πληροφορημένοι και θέλουν να αναρριχηθούν στην πυραμίδα. Η Ελίτ στην κορυφή της πυραμίδας έχει τον πλήρη έλεγχο και ενδιαφέρεται μόνο για τη δική της εξουσία.
  ίσως το πιο κρίσιμο τμήμα όλης της δομής να είναι μιας μεγάλης βάσης ανύποπτο και χωρίς κριτική κοινό, που αποτελείται από ανθρώπους που θα ήθελαν μάλλον να καθίσουν και να δουν ένα αθλητικό γεγονός στην τηλεόραση, παρά να συμμετέχουν στους κυβερνητικούς στόχους. Συνεχίζουν όμως να πληρώνουν τους φόρους τους για να χρηματοδοτούν τα σχέδια της κυβέρνησης. Οι συγγραφείς αναφερόμενοι μερικές φορές στην τάξη αυτή τους ονομάζουν "ποίμνιο" για την δειλία τους. Η τάξη αυτή είναι ανίκανη να προκαλέσει οποιαδήποτε αλλαγή και αυτό είναι ένα ακόμη κλειδί στο σχέδιο.
  Για την διαχείριση του ποιμνίου τα Μέσα Ενημέρωσης πρέπει να ελέγχονται με διάφορους τρόπους. Ιστορίες που είναι κρίσιμης σημασίας ή εκθέτουν οτιδήποτε ενδιαφέρεται να κρύψει η Ελίτ καλύπτεται πίσω από προπέτασμα καπνού. Οι προηγούμενοι παίκτες όπως τα πιόνια, τα θύματα, οι διπλοί πράκτορες, οι προβοκάτορες, κλπ., ελέγχονται με ιδανικό τρόπο και αποτελούν μέρος των Μέσων Ενημέρωσης.


ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΣΗΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ
ΣΕ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ


  Οι συνωμοσίες πραγματοποιούνται εξ αιτίας της αδυναμίας της ανθρώπινης φύσης. Οι συνωμότες υποκινούνται να ελέγξουν εκείνους που βρίσκονται κάτω από αυτούς με τον εγωισμό, τον φόβο, την απληστία, την διαστροφή και την μεγαλομανία. Αισθάνονται πως όλος ο κόσμος είναι διεφθαρμένος και πως θα ήταν καλό να ζήσουν έτσι και να συμπεριφερθούν μ΄αυτόν τον τρόπο. Μπορούν να γίνουν αντικείμενο χειρισμού από τους ελεγκτές τους μέσα από το λανθασμένο αλλά αυστηρό σύστημα των πεποιθήσεών τους.
  Τα πιόνια και τα θύματα οδηγούνται στις συνωμοσίες λόγω της ψυχολογικής τους αδυναμίας. Κάποιοι είναι συνειδητοί συνένοχοι, άλλοι ασυνείδητοι, αλλά χρήσιμοι. Είναι αφελείς και δεν αναζητούν ούτε αναρωτιούνται για τον κόσμο που αντιλαμβάνονται. Είναι στενόμυαλοι σε εναλλακτικές εξηγήσεις στα γεγονότα και δεν ακούν. Η σκέψη τους είναι πολωμένη σε μαύρο και άσπρο και είναι ανίκανοι να δουν μια πιο πολύπλοκη πραγματικότητα που βρίσκεται πέρα από ¨φίλους" και "εχθρούς". Αυτή η αντίδραση μπορεί να καλλιεργηθεί από τους ελεγκτές τους. Ο κυνισμός τους και η απάθεια τους δείχνει πως είναι απίθανο να προσπαθήσουν κάποια εναλλακτική προσέγγιση.
  Είναι ανίκανοι να δουν πως τους αποστερείται η ελευθερία τους γι΄αυτό και δεν παραπονούνται και απλά υποτάσσονται. Μια κληρονομική πνευματικότητα είναι χρήσιμη για τους ελεγκτές που μπορούν έτσι να χειρίζονται τις μάζες πιο εύκολα. Τα θύματα δεν μπορούν να βγουν από την ψυχολογική τους φυλακή. Τελικά ο φόβος αποτρέπει τα πιόνια ή τα θύματα να προδώσουν την συνωμοσία όταν την ανακαλύψουν.


ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ
ΤΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ


  Οι συνωμοσίες προωθούνται μέσω συγκεκριμένων τεχνικών και κυμαίνονται από ασήμαντες έως εξαιρετικά επικίνδυνες.
   α) Μυστικότητα: Όλες οι συνωμοσίες προωθούνται μέσω της μυστικότητας. Οι άνθρωποι που γνωρίζουν κάποιες πλευρές της συνωμοσίας πρέπει να σιωπούν, για διαφορετικούς όμως λόγους. Αυτοί που βρίσκονται υψηλά στην κλίμακα μπορεί να επιθυμούν να διατηρήσουν τον έλεγχο. Αυτοί που βρίσκονται χαμηλά μπορεί να θέλουν να διατηρήσουν τη δική τους συμμετοχή στη δράση.
  β) Ενοχή και άγχος: Οι άνθρωποι που έχουν την έντονη ενοχή και άγχος μπορούν να γίνουν αντικείμενο χειρισμού και να σιωπήσουν για τις συγκεκριμένες πληροφορίες που θα αποκαλύψουν την συνωμοσία.
  γ) Θυματοποίηση: Οι άνθρωποι που αισθάνονται θύματα ή "χαμένοι", ή άχρηστοι ή αναλώσιμοι από τη φύση τους δεν θα προσπαθήσουν να προκαλέσουν μια κατάσταση που θα βελτιώσει τη θέση τους και την καταπίεση που δέχονται.
  δ) Απληστία: Οι άνθρωποι που συμμετέχουν στην περιφέρεια της συνωμοσίας πληρώνονται για να μην πουν τίποτε ή λένε πράγματα που ελαχιστοποιούν ή αποκρύπτουν την συνωμοσία. Η συνωμοσία μπορεί να προσλάβει ανθρώπους που μυστικά θα τις παρέχουν χρήσιμες υπηρεσίες.
  ε) Χειρισμός: Η συνωμοσία πάντοτε προωθείται με τον χειρισμό. Οι άνθρωποι ωθούνται να κάνουν πράγματα που δεν θα έκαναν αν χρησιμοποιούντο συγκεκριμένες ψυχολογικές τεχνικές. Κάποιοι από τους συμμετέχοντες γνωρίζουν πως είναι αντικείμενα χειρισμού, αισθάνονται όμως αδύναμοι να αντιδράσουν. Άλλοι γίνονται αντικείμενο χειρισμού με τρόπο που δεν τον αντιλαμβάνονται.
  στ) Δολώματα και προπετάσματα καπνού: Ένα σχέδιο που θα χρησιμοποιηθεί από τους συνωμότες θα πρέπει να δημιουργεί εντυπώσεις που θα βγάζουν τους ανθρώπους από το δρόμο τους ή θα τους διατηρεί απασχολημένους με ασήμαντα πράγματα που δεν έχουν σχέση με τα κρίσιμα προβλήματα της χώρας. Ένα παράδειγμα αυτής της μεθόδου μπορεί να είναι το εξής: Ένας πολιτικός που φαίνεται πως έχει δημοτικότητα μπορεί να είναι ανεπιθύμητος για την συνωμοσία. Έτσι αυτή θα φροντίσει να τον μειώσει με κάτι που φαίνεται σκανδαλώδες, δεν έχει σχέση όμως με τη δυνατότητα του να ηγείται της χώρας.
  ζ) Καταπίεση - λογοκρισία: Η λογοκρισία της πληροφορίας και η καταπίεση είναι κρίσιμης σημασίας για την διατήρηση της συνωμοσίας. Μερικές φορές αυτό εμφανίζεται με την μεταμφίεση της προστασίας της Εθνικής ασφάλειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθούν και άλλες τεχνικές όπως η τρομοκράτηση δημοσιογράφων που πλησιάζουν την αλήθεια ή κάποιες παραλλαγές της.
  η) Αποπληροφόρηση, ψεύδη, αναθεωρητισμός και κάλυψη: Για να προχωρήσει μια συνωμοσία πρέπει να χρησιμοποιηθούν η παραπληροφόρηση ή τα ψεύδη για να παραπλανηθεί το κοινό, αυτοί που βρίσκονται στις παρυφές, όπως και εκείνοι που συμμετέχουν στο σχέδιο. Πρέπει να γίνει χειρισμός στα Μέσα Ενημέρωσης της χώρας που είναι τα μάτια και τ΄αυτιά της. Πρέπει να διατηρηθεί η αντίληψη του κοινού για μια πραγματικότητα απαλλαγμένη από την συνωμοσία. Οι αντιλήψεις εκείνων που συμμετέχουν στο σχέδιο πρέπει να χρησιμοποιούνται κάθε στιγμή και ένας τρόπος είναι να μην γνωρίζουν πολλά. Όταν υπάρχουν "διαρροές" πρέπει να καλύπτονται από πράκτορες της συνωμοσίας ή από ασυνείδητα θύματα που πιστεύουν πως εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους μέσω της καταπίεσης.
  θ) Τρομοκρατία, παράνοια, εκβιασμός, εκφοβισμός: Οι άνθρωποι μπορεί να γνωρίζουν την συνωμοσία, είναι τρομοκρατημένοι όμως και δεν την αποκαλύπτουν εξ αιτίας των τακτικών των συνωμοτών. Μπορεί επίσης να εκβιάζονται να συμμετάσχουν ή να παραμείνουν σιωπηλοί.
  ι) Δωροδοκία: Η δωροδοκία είναι ένα προφανές μέσον του χειρισμού των αφελών και των πιονιών. Η δωροδοκία μπορεί να έχει την μορφή χρήματος ή πληρωμές μέσω διαστροφών όπως το σεξ ή τα ναρκωτικά. Σε ότι η ανθρώπινη ψυχολογία είναι επιρρεπής μπορεί να χρησιμοποιηθεί.
  ια) Διείσδυση: Οι συνωμοσίες προωθούνται μέσω της διείσδυσης στις υπηρεσίες από πράκτορες της συνωμοσίας. Για παράδειγμα αυτοί που θα ήθελαν να υπονομεύσουν την κυβέρνηση θα έπρεπε να διεισδύσουν σε θέσεις - κλειδιά της εξουσίας. Η πίστη τους δεν θα έπρεπε να απευθύνεται  στην κυβέρνηση αλλά στην μυστική εταιρεία της οποίας είναι μέλη.
  ιβ) Δολοφονίες: Οι δολοφονίες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την προώθηση των στόχων μιας συνωμοσίας όταν έρχονται σε σύγκρουση με τους αντιπάλους. Άτομα που αντιτίθενται σε κρίσιμα στοιχεία του σχεδίου απλά εξοντώνονται. Το κοινό που δεν γνωρίζει την συνωμοσία στο σύνολό της, αποδίδει την δολοφονία σε άσχετες αιτίες, όπως ο "μοναχικός τρελός". Δολοφονούνται επίσης άτομα που είναι επικίνδυνα για την αποκάλυψη της συνωμοσίας. Δολοφονίες που μεταμφιέζονται σε αυτοκτονίες είναι επίσης χρήσιμες για την παραπλάνηση του κοινού και την συνέχιση της συνωμοσίας.
  ιγ) "Δούρειος Ίππος", "πουλημένο παιχνίδι": Ένα κοινό θέμα στην λογοτεχνία της συνωμοσίας είναι πως οι συνωμότες χρησιμοποιούν τεχνικές με τις οποίες είναι εξοικειωμένοι για να επιτύχουν τους σκοπούς τους. Μια αγαπημένη μέθοδος είναι ο "Δούρειος Ίππος" όπου το κοινό πιστεύει πως κάτι είναι δώρο ενώ δεν είναι παρά ένα έξυπνο σχέδιο. Το πουλημένο παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι παραπλάνησης και εξαπάτησης κατά το οποίο τα υποκείμενα δεν γνωρίζουν την πραγματική έκβαση, παίζουν όμως εξ αιτίας της απληστίας τους. Οι ιδέες αυτές εφαρμόζονται συχνά στο νομοθετικό σώμα μιας χώρας με τη μορφή νόμων που δεν έχουν τις συνέπειες που περιμένει το κοινό.
  ιδ) Βαθμιαίο σχέδιο: Οι συνωμότες που θέλουν να καταλάβουν τον κόσμο, για παράδειγμα, πρέπει να είναι πολύ υπομονετικοί και να επιβάλλουν το σχέδιό τους με σταδιακά βήματα που δεν γίνονται αντιληπτά. Χρησιμοποιείται η έκφραση "το βράσιμο του βατράχου", διότι παρατηρήθηκε πως όταν οι βάτραχοι εκτεθούν σε βραστό νερό πηδούν αμέσως μακριά του. Όταν όμως τοποθετηθούν σε μια κατσαρόλα με νερό του οποίου η θερμότητα αυξάνεται σταδιακά, τότε παραμένουν και βράζουν μέχρι θανάτου.
  ιε) Οι χρήσιμοι και οι άχρηστοι: Τα πιόνια και τα θύματα ωθούνται σε μια κατάσταση κατά την οποία ενθαρρύνονται από τους συνωμότες όσο είναι χρήσιμα κι όταν είναι άχρηστα απορρίπτονται ή στην χειρότερη περίπτωση δολοφονούνται. Αυτό συμβαίνει κυρίως όταν δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες της συνωμοσίας. Ο Χίτλερ είναι ο πρώτος που υποστηρίχθηκε από μια συνωμοσία και στην συνέχεια, όταν πλέον δεν ήταν χρήσιμος, εγκαταλείφθηκε.
  ιστ) Συνωμοσίες μέσα σε συνωμοσίες: Δεν εργάζονται όλοι μέσα σε μια συνωμοσία με τον ίδιο στόχο και πολύ συχνά υπό-ομάδες χρησιμοποιούνται η μία εναντίον της άλλης. Για παράδειγμα, το FBI μπορεί να έχει έναν πληροφοριοδότη που να εργάζεται σε μια τρομοκρατική ομάδα. Ο πληροφοριοδότης είναι στην πραγματικότητα ένας διπλός πράκτορας για τους συνωμότες. Το FBI πιστεύει πως ο πληροφοριοδότης θα τους επιτρέψει να συλλάβουν τους τρομοκράτες την ώρα που τοποθετούν μια βόμβα και να γίνουν έτσι ήρωες της ημέρας. Ο πληροφοριοδότης παραπλανά την υπηρεσία και τοποθετεί τη βόμβα. Το FBI με την υποστήριξη που δίνει σ΄αυτόν που διείσδυσε στην ομάδα θα επιτρέψει μια κατάσταση που στην αρχή θεωρείτο ανεπίτρεπτη.
  ιζ) Πρόβλημα, αντίδραση, λύση: Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται διαρκώς. Το κοινό αντιδρά και ζητά μια λύση κι έτσι οι συνωμότες παρουσιάζουν μια ψευδολύση η οποία στην πραγματικότητα αυξάνει τη δύναμή τους.
  ιη) Μυστικές εταιρίες: Χρησιμοποιούνται για τον χειρισμό της παγκόσμιας πολιτικής, των Μέσων Ενημέρωσης και της Οικονομίας. Μυστικές εταιρείες όπως τη Τριμερής Επιτροπή και η Επιτροπή των 300 χρησιμοποιούνται για να χειριστούν την παγκόσμια πολιτική και τα Μέσα Ενημέρωσης. Οι εταιρείες αυτές ενδιαφέρονται για περισσότερη εξουσία και χρησιμοποιούν μυστικά μέσα για να την κατακτήσουν. Για παράδειγμα, στρατολογούν μέλη σε θέσεις κλειδιά της εξουσίας που δεν είναι εκτεθειμένα απαραίτητα στη δημόσια θέα.
  ιθ) Παγκόσμιοι Πόλεμοι, Ναζισμός,κλπ: Όλα αυτά σχεδιάστηκαν από αυτούς που βρίσκονται στην εξουσία. Οι βιομηχανίες όπλων επωφελούνται σε μεγάλο βαθμό από τις πωλήσεις ή τους εξοπλισμούς σε περίοδο μίας σύγκρουσης. Οι τραπεζίτες επίσης επίσης που δανείζουν χρήματα στις κυβερνήσεις κερδίζουν τεράστια ποσά. Κάποιοι τραπεζίτες προκαλούν τους πολέμους μέσα από ένα μυστικό δίκτυο πρακτόρων προβοκατόρων.
  Είναι πιθανόν ο Χίτλερ να μην ήταν ο εγκέφαλος του Ναζισμού, αλλά ένα πιόνι το οποίο χρησιμοποιήθηκε ως ένας βολικός εχθρός για τα έθνη του κόσμου που συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Ο Χίτλερ και ο Ναζισμός είχαν πολλούς αποκρυφιστικούς δεσμούς.
  κ) Ψυχρός πόλεμος: Οι παγκόσμιοι τραπεζίτες σχεδίασαν την σύγκρουση Ανατολής και Δύσης για να αυξήσουν τα οφέλη τους από τα κυβερνητικά δάνεια που δαπανώνται στην άμυνα ή τους εξοπλισμούς.
  κα) Ηνωμένα Έθνη - Νέα Παγκόσμια Τάξη: Τα Ηνωμένα Έθνη είναι μια υπηρεσία που εργάζεται αποκλειστικά για να σκλαβώσει το ανθρώπινο γένος με ύπουλα μέσα. Ισχυρίζεται πως άνθρωποι με καλές προθέσεις συμμετέχουν στην προσπάθεια που το απόκρυφο σχέδιό της είναι η δημιουργία μιας παγκόσμιας τυραννίας, αργά και αδιόρατα. Η κωδική φράση για το έργο αυτό είναι "Νέα Παγκόσμια Τάξη", την οποία χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος Μπους (σήμερα σχεδόν όλοι οι Ηγέτες του Κόσμου συμπεριλαμβανόμενος και ο ΓΑΠ, κοινώς "Τζέφρυ") και άλλοι, ίσως χωρίς να το γνωρίζουν. Τα έθνη ενθαρρύνονται να παραχωρήσουν την κυριαρχία τους σε μια ανώτερη εξουσία με τον ίδιο τρόπο που οι πολίτες παραχωρούν τα δικαιώματα τους στις εθνικές κυβερνήσεις.
  κβ) Κυβερνητικές επαναστάσεις: Σχεδιάζονται και εφαρμόζονται πίσω από τη σκηνή από τις μυστικές εταιρείες. Αρπάζουν την εξουσία και χειρίζονται τον πληθυσμό επιβάλλοντος στρατιωτικό νόμο δημεύοντας τον πλούτο των κρατών. Η Γαλλική Επανάσταση είναι ένα παράδειγμα επανάστασης που σχεδιάστηκε πίσω από τη σκηνή από μυστικές εταιρείες. Η Μπολσεβίκικη Επανάσταση είναι ένα άλλο παράδειγμα. Το ίδιο ισχύει και για την Αμερικανική Επανάσταση που ήταν εναρμονισμένη με την παγκόσμια συνωμοσία.
  κγ) Τρομοκρατία, σαμποτάζ: Η τρομοκρατία χρησιμοποιείται από τις μυστικές εταιρείες για μυστικά σχέδια. Στόχο της έχει δολοφονήσει πολλούς εχθρούς ταυτόχρονα, αν όλοι βρίσκονται στον ίδιο τόπο. Δημιουργεί επίσης φόβο που επιτρέπει στις κυβερνήσεις να υποδουλώσουν τους ανθρώπους και να τους αποστερήσουν τα δικαιώματά τους, αποκτώντας όλο και μεγαλύτερο έλεγχο. Ένα παράδειγμα θα μπορούσε να είναι η συνωμοσία της έκρηξης στην Οκλαχόμα που χρησιμοποιήθηκε για να στρέψει το κοινό εναντίον των ένοπλων ομάδων που διαφωνούν και εκπαιδεύουν επιτυχώς το λαό για τα δικαιώματά του και τις συνωμοσίες των παγκοσμίων τραπεζιτών.
  κδ) Βατικανό: Χρησιμοποιείται για να δημιουργήσει πλύση εγκεφάλου στις μάζες, να διαδώσει την προπαγάνδα του και να επιβάλλει την παραπληροφόρηση. Υπάρχει η φήμη πως η Καθολική Εκκλησία έχει μεγάλες ποσότητες μυστικού υλικού αποθηκευμένου στο Βατικανό. Επίσης το Βατικανό κατηγορείται πως χρησιμοποιεί τις αποφάσεις του για να διαστρεβλώσει την αλήθεια και να ελέγξει τις μάζες.
  κε) Μέσα Μαζικές Ενημέρωσης: Ελέγχονται από διάφορα συμφέροντα που επιβάλλουν την έλλειψη αντικειμενικότητας ενώ παρουσιάζονται πως είναι αξιοσέβαστα. Η ίδια η κυβέρνηση επιθυμεί να χειρίζεται τα μέσα για να κρατά το κοινό στο σκοτάδι για τα σχέδια της και τις επιχειρήσεις της. Η CIA δεν συλλέγει απλά πληροφορίες από ανταποκριτές και εκδότες, ονομάζοντάς τες εισροές, αλλά και τις επηρεάζει ενεργά στην πληροφόρηση που παρέχουν στο κοινό. Χρησιμοποιούνται επίσης πληρωμές. έκκληση στην εθνική ασφάλεια, κλπ.
  κστ) Τράπεζα Ομοσπονδιακού Αποθεματικού: Οι παγκόσμιοι τραπεζίτες μπορεί να επιβάλουν ένα είδος κρυφού φόρου στο ρευστό που κυκλοφορεί μέσω του πληθωρισμού και των επιτοκίων. Το ομοσπονδιακό αποθεματικό σύστημα είναι παρασιτικό και αποστραγγίζει τον πλούτο μιας χώρας μέσω των επιτοκίων στο Εθνικό Χρέος. Το φορολογικό σύστημα επίσης είναι παράνομο και επιβάλλει κρυφή φορολόγηση στον λαό. Η κατάρρευση του Χρηματιστηρίου του 1929 δημιουργήθηκε τεχνητά από τους παγκόσμιους τραπεζίτες που είχαν στόχο τους να αρπάξουν τον χρυσό της χώρας και τα έσοδα της με μικρό αντίτιμο. Επηρεάζει επίσης τον τρόπο με τον οποίο το συσσωρεύει. Είναι υπεύθυνο ακόμη για την χρησιμοποίηση του χρυσού ως κανόνα και για την κατάργησή του. Οι ηλεκτρονικές εξελίξεις στη ροή χρήματος έχουν στόχο να επιβληθεί ένα παγκόσμιο νόμισμα για λόγους ελέγχου.
  κζ) Ο θάνατος του Λίνκολν και του Κέννεντι: Οι δύο αυτοί Αμερικανοί πρόεδροι ήθελαν να εισάγουν ένα νόμισμα που θα ήταν ελεύθερο από τον έλεγχο και την κερδοσκοπία των παγκόσμιων τραπεζιτών. Οι δολοφονίες τους έγιναν λίγο πριν το επιβάλλουν. Είναι πιθανόν επίσης οι πρόεδροι αυτοί να δολοφονήθηκαν για πολλούς άλλους λόγους. Ένας συνωμότης υψηλού επιπέδου, όπως ένας παγκόσμιος τραπεζίτης, για παράδειγμα, μπορεί να είχε τους δικούς του λόγους και να έπεισε έναν κατώτερο συνωμότη, έναν δολοφόνο ή έναν κακοποιό να σκοτώσει τον Κένεντι για άλλους λόγους, όπως την πολιτική του για έγκλημα.
  κη) NSA: Η NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας) χρησιμοποιείται για να αποκρύψει μυστικά και αποτελεί τον Δούρειο Ίππο για την δημιουργία μιας αντιδραστικής κυβέρνησης. Επισήμως η NSA είναι υπεύθυνη για την δημιουργία κρυπτογραφημάτων για τον στρατό και την κυβέρνηση, ώστε να πραγματοποιούνται οι μυστικές επικοινωνίες. Η υπηρεσία αυτή ιδρύθηκε το 1950 και παρέμενε κρυφή για δεκαετίες. Η NSA έχει έναν "μαύρο προϋπολογισμό" ύψους δισεκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο.
  κθ) CIA: Πράκτορες της συμμετέχουν σε πολλά μυστικά σχέδια, όπως η διακίνηση ναρκωτικών ή η χρηματοδότηση μυστικών επιχειρήσεων για την ανατροπή των κυβερνήσεων.
  λ) Έλεγχος του νου: Η CIA συμμετέχει σ΄ένα ερευνητικό πρόγραμμα που αφορά τον έλεγχο του νου. Έγινε γνωστό στο ευρύτερο κοινό κι έτσι στα 1970 πραγματοποιήθηκε ένα ερευνητικό πρόγραμμα μετά από ακροάσεις της Γερμανίας. Το πρόγραμμα όμως αυτό σύμφωνα με πολλούς, απλά έγινε πιο μυστικό και συνεχίζει να είναι ενεργό. Υποτίθεται πως μια χρήσιμη πλευρά του ελέγχου του νου είναι η εκπαίδευση δολοφόνων με ένα είδος ύπνωσης ώστε να μην θυμούνται το γεγονός ή να ανακαλούν την διαταγή δολοφονίας.
  λα) NASA: Υπάρχουν ορισμένοι συγγραφείς που ισχυρίζονται πως η NASA γνωρίζει την ύπαρξη ευφυών πολιτισμών στο διάστημα και το αποκρύπτει. Κάποιοι ισχυρίζονται επίσης πως η NASA συμμετείχε στην δημιουργία των ψευδών προσσεληνώσεων του προγράμματος Απόλλων.
  λβ) Προεδρικές οδηγίες: Χιλιάδες αποφάσεις των προέδρων έχουν στόχο την αφαίρεση των δικαιωμάτων του λαού σε περίπτωση έμμεσης ανάγκης. Μια οικονομική κατάρρευση ή η είσοδος ενός έθνους σε άμεση ανάγκη θα μπορούσε να δημιουργηθεί τεχνητά ώστε να οδηγηθούμε σε μια ολοκληρωτική κυβέρνηση που θα επιβάλλει ένα στρατιωτικό νόμο.
  λγ) Μυστικά όπλα: Η κυβέρνηση αναπτύσσει τρομερά μυστικά όπλα όπως ο βιολογικός πόλεμος, τα όπλα που προκαλούν σεισμούς, ο έλεγχος του καιρού, τα ηλεκτρομαγνητικά όπλα, το H.A.A.R.P., οι τεχνικές ελέγχου και τροποποίησης του νου, κλπ. Ένα ιδιαίτερα διάσημο πείραμα είναι το Πείραμα της Φιλαδέλφειας που υποτίθεται πως πραγματοποίησε ταξίδι στο χρόνο.

  Η FEMA είναι η μυστική υπηρεσία διαχείρισης ομοσπονδιακών έκτακτων αναγκών. Είναι επίσης και αυτή ένας Δούρειος Ίππος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης που θα χρησιμοποιηθεί για να επιβάλλει το στρατιωτικό νόμο μετά από μια κατασκευασμένη καταστροφή. Η FEMA χρησιμοποίησε δισεκατομμύρια δολάρια για να δημιουργήσει υπόγειες πόλεις στις οποίες θα καταφύγει η Ελίτ μετά από ένα γεγονός ή μια βιολογική καταστροφή, εγκαταλείποντας την υπόλοιπη ανθρωπότητα σε μια γήινη επιφάνεια που πεθαίνει. Η FEMA έχει υπό τον έλεγχο της μυστικές εγκαταστάσεις που ονομάζονται Mount Weather και είναι υπόγειες, κάτω από κυβερνητικά κτίρια.
  Η κυβέρνηση έχει στα χέρια της τεχνολογία πτήσεων που ονομάζεται τεχνολογία αντιβαρύτητας. Σ΄ένα σημείο στην έρημο Νεβάδα που ονομάζεται Περιοχή 51, υπάρχει η μυστική τεχνολογία βαθιά σε υπόγειες εγκαταστάσεις.
  Το AIDS είναι μια ασθένεια που χρησιμοποιήθηκε για τον έλεγχο των μαζών ή για την εξόντωση ανεπιθύμητων στοιχείων (χρήστες ναρκωτικών, εγκληματικά στοιχεία, ομοφυλόφιλοι). Υποτίθεται πως απελευθερώθηκε μέσα σε εμβόλια ευλογιάς στη Νέα Υόρκη. Τα βιβλία που αποκαλύπτουν την αλήθεια για το AIDS έχουν απαγορευθεί.
  Ο καρκίνος είναι μια ασθένεια της οποίας η θεραπεία έχει ανακαλυφθεί, το ιατρικό κατεστημένο όμως την αποκρύπτει διότι εισπράττει τεράστια ποσά χρημάτων για την θεραπεία της ασθένειας. Λέγεται επίσης πως ένας επιστήμονας με το όνομα Ράϊφ εφηύρε ένα πανίσχυρο αντισυμβατικό μικροσκόπιο. Η ελεύθερη - δωρεάν ενέργεια και οι προωθημένες εφευρέσεις που την αφορούν έχουν απαγορευθεί επειδή οι υπηρεσίες θέλουν να διατηρήσουν την υπάρχουσα κατάσταση και τα κέρδη των πετρελαϊκών εταιρειών.
  Οι εξωγήινοι και τα UFO είναι μια άλλη θεωρεία που θέλει το ανθρώπινο γένος να αποτελεί σπόρο εξωγήινων από την αρχαία εποχή και οι θεοί που αναφέρονται στους αρχαίους μύθους να είναι αυτοί οι εξωγήινοι και η τεχνολογία τους. Οι εξωγήινοι έκαναν γενετικά πειράματα για να δημιουργήσουν την ανθρώπινη φυλή των σκλάβων. Οι θρησκείες και τα ιστορικά παγκόσμια γεγονότα χρησιμοποιήθηκαν για να εξυπηρετήσουν τα σχέδιά τους.

Συνεχίζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες