Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ(6) - Οικογένειες Ντιπόν - Κέννεντι

Μέρος 6ον

ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΝΤΙΠΟΝ


   Ένα στοιχείο πως κάποια οικογένεια βρίσκεται υψηλά στην αποκρυφιστική ιεραρχία, είναι η συνήθεια να γίνονται γάμοι μεταξύ συγγενών κι αυτό γιατί πιστεύουν πως το αίμα έχει τεράστια σημασία στα υψηλά αυτά επίπεδα. Το αίμα πιστεύουν πως μεταφέρει την αποκρυφιστική δύναμη. Εάν ένα άτομο δεν έχει το κατάλληλο αίμα δεν θα ανέλθει στα υψηλότερα επίπεδα του αποκρυφισμού. Οι Ντιπόν σχετίστηκαν με τους Μπαλ και τους Γκάρντνερ και ακολούθησαν τον κανόνα αυτόν των εσωτερικών γάμων.
   Οι βιογράφοι της οικογένειας Ντιπόν συνήθως ξεκινούν με το γάμο του Σαμουήλ Ντιπόν με την Άνν Αλέξαντριν Μοντεχάνιν στα 1737 στο Παρίσι. Η Άνν ανήκε σε μια παλιά οικογένεια ευγενών που ζούσε στη Βουργουνδία και ήταν μέντιουμ. Ο γιος τους, ο πρώτος Ντιπόν που ανέβηκε ψηλά, ήταν ο Πιερ Σαμουήλ Ντιπόν. Αργότερα ο Πιερ προσέθεσε στο όνομά του το Νεμούρ για να τον διακρίνουν οι Γαλλικές αρχές από τους άλλους Ντιπόν. Ο Πιερ ήταν ιδιοφυΐα αφού στα 12 του χρόνια μετέφραζε Λατινικά και Ελληνικά με μια ματιά. Όταν πέθανε η μητέρα του, στα 16 του, έφυγε από το σπίτι για να γλυτώσει από το ξύλο που του έδινε ο πατέρας του και κατέφυγε στο σπίτι του θείου του Πιερ Ντε Μον Χαντίν. Στην αρχή έγινε ωρολογοποιός. Σύντομα όμως τράβηξε την προσοχή των Ιλλουμινάτι, διότι ήταν ικανός να γράφει άρθρα που συμβούλευαν την προώθηση διαφόρων οικονομικών και πολιτικών απόψεων.
   Εισήλθε στον Ελευθεροτεκτονισμό και Ιλλομινοποιήθηκε. Εκεί γνώρισε τον Γάλλο Μασόνο και Αστρονόμο Λαλάντ, ο οποίος τον βοήθησε κατά την Επανάσταση. Ίσως να τον βοήθησε επειδή ανήκε στην εσωτερική αποκρυφιστική ιεραρχία. Τον βοήθησε επίσης η κόρη του Ελβετού τραπεζίτη Ζακ Νεκέρ, η γνωστή Μαντάμ Τζερμάλ Ντε Στάελ, που ήταν στενή φίλη του Σαιν Σιμόν και οπαδός ακραίων αποκρυφιστικών επαναστατικών ιδεών, όπως ο Διεθνής Κομμουνισμός.
   Ο Νεκέρ με τον Λαφαγιέτ δάνεισαν αργότερα μεγάλα χρηματικά ποσά στον Ντιπόν για να προωθήσει τις επιχειρήσεις του και να δημιουργήσει μια Κομμουνιστική κοινωνία. Ο Πιερ Σαμουήλ απετέλεσε πρόσωπο - κλειδί στις προσπάθειες για τη δημιουργία ενός εθνικού συστήματος εκπαίδευσης στην Πολωνία και τις ΗΠΑ. Το σύστημα αυτό εκπαίδευσης ήταν ένας στόχος των Ιλλουμινάτι για τον έλεγχο της εκπαίδευσης. Ο Τζέφερσον υπήρξε στενός φίλος του Πιερ Σαμουήλ που τον βοήθησε σε κρίσιμες στιγμές στη ζωή του και του παραχώρησε τις επιχειρήσεις πυρομαχικών των ΗΠΑ. Στενός επίσης φίλος του υπήρξε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, ηγέτης - κλειδί σε αρκετές μυστικές αποκρυφιστικές ομάδες.
   Δικηγόρος του Ντιπόν υπήρξε ο Αλέξανδρος Χάμιλτον, που ο ρόλος του στη συνωμοσία είναι αρκετά γνωστός. Γιος του Πιερ Σαμουήλ ήταν ο Βίκτωρ Μαρί Ντιπόν (1767 - 1827). Ήταν τέκτονας κι όταν πήγε στις ΗΠΑ σύμφωνα με τα Μασωνικά αρχεία, στα 1808 υπέγραψε μια αίτηση για να δημιουργήσει τη Στοά στο Αντζέλικα της Νέας Υόρκης.
   Ο Πιερ Σαμουήλ είχε άλλους δύο γιους, τον Πωλ Φρανσουά που πέθανε νέος και τον Ελευθέριο Ιρενέ που ακολούθησε τα βήματα του πατέρα του. Εισήλθε στους Ιλλουμινάτι και έγινε εξέχων Ιακωβίνος. Αφού πήγε στις ΗΠΑ δημιούργησε την καλύτερη βιομηχανία πυρίτιδας στον κόσμο και επελέγη από τον φίλο του Νίκολας Μπίντλε, διευθυντής της τράπεζας των ΗΠΑ που δημιούργησε ο Χάμιλτον. Στην <<Εθνική>> αυτή τράπεζα είχε επιλεγεί και ο Άστορ ως διευθυντής για κάποιο διάστημα.
   Οι Ντιπόν έφθασαν στις ΗΠΑ στις 3 Ιανουαρίου του 1800 με μεγάλα σχέδια. Μέρος των σχεδίων τους ήταν να δημιουργήσουν μια νέα κοινωνία. Ενώ ο Βίκτωρ Μαρί και ο πατέρας του απέτυχαν, ο Ιρενέ Ντιπόν πέτυχε στην επιχείρηση πυρίτιδας για τους εξή λόγους:
1)  Η Γαλλική κυβέρνηση του έδωσε τα σχέδια και τα μηχανήματα για να παράγει με την πλέον προηγμένη τεχνολογία της εποχής και με το πλέον κατάλληλο προσωπικό, την καλύτερη πυρίτιδα.
2)  Οι Ντιπόν είχαν φίλους σε διάφορες θέσεις που τους βοηθούσαν με πολυάριθμους τρόπους στη χρηματοδότηση, τις επιχειρήσεις, τη γη, κλπ.
3)  Ο Ελευθέριος Ιρενέ Ντιπόν ήταν ευφυής, εργαζόταν πολύ σκληρά και με υπομονή. Αν δεν είχε τόσες πολλές διοικητικές ικανότητες, τότε η οικογένεια Ντιπόν θα είχε βουλιάξει στην ιστορία και κάποια άλλη οικογένεια θα έπαιρνε τη θέση της.
   Οι Ντιπόν ονομάστηκαν βασιλείς γιατί υπήρξαν πραγματικά μια δυναστεία Ιλλουμινάτι Βασιλέων. Η οικογένεια αντιπροσωπεύεται στα υψηλότερα επίπεδα του Ιλλουμισμού. Υπήρξε πάντοτε ένας επικεφαλής της οικογένειας. Ο κατάλογος έχει ως εξής:
   Πέρσον: Υπήρξε για χρόνια επικεφαλής της οικογένειας.
   Πιερ Σαμουήλ Ντιπόν: 1739 - 1817
   Ελευθέριος Ιρενέ Ντιπό: 1817 - 1834
   Άλφρεντ Βίκτωρ Ντιπόν: 1834 - 1850
   Χένρυ Ντιπό : 1850 - 1889
   Χένρυ Α. Ντιπόν: !889 -
   Οι Ντιπόν είχαν οικογενειακό συμβούλιο και φρόντιζαν για τους γάμους των παιδιών τους, που πολλοί από αυτούς γίνονταν πολύ πρήιμα με τα εξαδέλφια τους.
   Η οικογένεια είχε τα πάντα κοινά και διένειμε σύμφωνα με τις ανάγκες και σύμφωνα με τη συνεισφορά του καθενός στις οικογενειακές επιχειρήσεις.
   Κατά τον πόλεμο του 1812 η βιομηχανία πυρίτιδας Ντιπόν αποτελούσε την κύρια βιομηχανία της Αμερικανικής πυρίτιδας και πρωταρχικό στρατιωτικό στόχο των Βρεττανών. Οι Βρεττανοί όμως ποτέ δεν επετέθησαν.
   Ο Ελευθέριος Ιρενέ Ντιπόν είχε κόρη τη Σόφι Μαντελέν Ντιπόν (1810 - 1888). Ο Άλφερντ Βίκτωρ Ντιπόν, που έγινε επικεφαλής και της οικογένειας αλλά και των βιομηχανιών παντρεύτηκε την Μέτα. Η Μέτα ήταν οπαδός του τεκτονισμού. Η Μέτα οργάνωσε μια εκκλησία του Σουέντενμποργκ στην πόλη του Ντέλαγουερ, όπως τον Τ. Κόλεμαν Ντιπόν (1921 -) και του Χένρυ Α. Ντιπόν (1895 - 1896).
   Τα εργοστάσια πυρίτιδας του Ντιπόν κυριάρχησαν στη βιομηχανία. Σε κάθε πόλεμο που έκαναν οι ΗΠΑ χρησιμοποιούσαν την πυρίτιδα των Ντιπόν.
   Στις 22 Αυγούστου του 1855 οι Ντιπόν έχασαν ένα μέλος τους, τον Αλέξη Ντιπόν, σε μια έκρηξη. Οι Ντιπόν βρίσκονταν πάντοτε μπροστά σε θέματα ασφαλείας στις βιομηχανίες τους, αυτό όμως δεν τους προστάτευε από επανειλημμένες εκρήξεις κάθε χρόνο.
   Ο Χένρυ Ντιπόν δημιούργησε την Εμπορική Ένωση Πυρίτιδας για να μειώσει τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις τρεις μεγαλύτερες βιομηχανίες πυρίτιδας και να δημιουργήσει ένα μονοπώλιο. Αγόρασε επίσης δύο μεγάλες αλλά και πολλές μικρές εταιρείες πυρίτιδας.
   Εάν πιστέψετε πως οι Ντιπόν ήταν καπιταλιστές, αυτό θα ήταν λάθος. Οι άνθρωποι αυτοί δεν πιστεύουν στον καπιταλισμό. Πιστεύουν στα μονοπώλια. Μια κατάσταση που πραγματοποιείται μόνον κάτω από Κομμουνιστική διοίκηση. Όταν οι άνθρωποι αυτοί περιγράφουν την επιβολή ενός μονοπωλίου, λένε: <<Φέρνουμε τάξη και σταθερότητα σε μια διασπασμένη και χαοτική βιομηχανία>>.
   Στα 1889 ο Άλφερντ Ι. Ντιπόν προσπάθησε να δωροδοκήσει Γάλλους αξιωματούχους για να του δώσουν τα μυστικά της πυρίτιδας που δεν βγάζει καπνό. Οι Γάλλοι όμως γνώριζαν πως αν του έδιναν τα μυστικά θα έχαναν τη ζωή τους, γι΄ αυτό και καμιά δωροδοκία δεν έφερε αποτέλεσμα. Το ίδιο συνέβη και με τους Βρετανούς.
   Η ζωή όμως δεν ήταν πάντοτε ρόδινη για τους Ντιπόν. Ο Φρεντ δολοφονήθηκε. Ο Γουΐλλιαμ Ντιπόν (1855 - 1928) παγιδεύτηκε σ΄ ένα γάμο που δεν ήθελε με την εξαδέλφη του Μαίη Ντιπόν. Ο Λούις Καζενόβε Ντιπόν, ένας όμορφος ευφυής νέος αυτοκτόνησε με μια σφαίρα, στη βιβλιοθήκη το Γουΐλμινγκτον Κλαμπ. Ο Άλφέρντ πυροβολήθηκε στο πρόσωπο σ΄ ένα κυνηγετικό ατύχημα. Η οικογένεια Ντιπόν είχε το μερίδιό της στα καρδιακά επεισόδια, στους διαλυμένους γάμους και την παραφροσύνη.
   Κατά τον 19ο αιώνα εργάστηκαν με το στρατό και το ναυτικό. Σύντομα είχαν τη δική του συνταγή στην πυρίτιδα χωρίς καπνό και δημιούργησαν ένα εργοστάσιο στο Κάρνεΐς Πόιντ του Νιου Τζέρσεΐ. Στα πρώτα εκατό χρόνια της ιστορίας της οικογένειας έγινε μια γιορτή στην οποία συγκεντρώθηκαν πάνω από 100 άτομα. Στα τραπέζια υπήρχε για τον καθένα ένα ειδικό δώρο, ένα χρυσό νόμισμα, που προετοιμάστηκε ειδικά γι΄ αυτήν την εκατονταετηρίδα.
   Οι Ντιπόν καλύπτονται από μεγάλη μυστικότητα. Όταν ο Ευγένιος Ντιπόν πέθανε κοντά στα 1900, κανείς από τους άλλους Ντιπόν δεν γνώριζε πόσο άξιζε η εταιρεία και τι έσοδα είχε. Την εποχή εκείνη οι Ντιπόν είχαν εργοστάσια στην Πασαντένα, το Ντέλαγουερ, την Αΐόβα και το Τεννεσύ. Σήμερα οι Ντιπόν κρύβουν δέκα φορές περισσότερο τα έσοδά τους, όχι μόνον από τους ξένους, αλλά και από τους δικούς τους.
   Οι Ντιπόν κέρδισαν τα χρήματά τους με το δύσκολο τρόπο, εργαζόμενοι  και παράγοντας, αντίθετα με τις άλλες οικογένειες της Ελίτ. Υπήρξαν επίσης γενναιόδωροι στους εργάτες τους και πολύ στενά συνδεδεμένοι μεταξύ τους.
   Στα 1902 τρία εξαδέλφια έσωσαν την εταιρεία Ντιπόν. Ήταν ο Άλφρεντ, ο Κόλεμαν και ο Πιερ. Ο Άλφρεντ χώρισε τη σύζυγό του για να παντρευτεί την εξαδέλφη του και ο Κόλεμαν και πολλά άλλα μέλη της οικογένειας δεν ενέκριναν το γάμο. Έτσι ο Άλφρεντ εισήλθε σε σοβαρές οικογενειακές διαμάχες.
   Ο Κόλεμαν Ντιπόν ήλθε σε συμφωνία με τον αδελφό του προέδρου Ταφτ Τσάρλς Π. που ήταν μέλος των Σκάλ εντ Μπόουνς και στα 1910 έκτισε το ξενοδοχείο Μακ Αλπιν στη Νέα Υόρκη. Αυτό ήταν το πρώτο από μια σειρά ξενοδοχείων πολυτελείας. Αγόρασε επίσης την μεγαλύτερη Ασφαλιστική Εταιρεία της Αμερικής, η οποία τον έφερε σε επαφή με τους άλλους Ιλλουμινάτι. Ήταν επίσης διευθυντής της Γιούνιον Νάσιοναλ Μπανκ αλλά και της εταιρείας Κολ εντ Άΐρον και μιας σειράς άλλων μικρών εταιρειών σιδήρου και άνθρακα. Κατά τον Α΄ Παγκόσμοιο Πόλεμο οι Ντιπόν απέκτησαν ένα ορυχείο. Η εταιρεία είχε εννέα εκατομμύρια δολλάρια κέρδη στο θησαυροφυλάκιο της. Αποτέλεσμα ήταν οι Ντιπόν να απορροφήσουν την Τζένεραλ Μότορς.
   Σύντομα εισήλθαν στις χημικές βιομηχανίες. Η Αμερικάνικη κυβέρνηση είχε κατέσχει την Γερμανική Ντάΐ Τραστ κι έτσι οι Ντιπόν απέκτησαν τις πατέντες της. Σύντομα άρχισαν να χτίζουν την μεγάλη αυτοκρατορία των χημικών τους πάνω στα συνθετικά, όπως μπογιές, τα ναύλον, τα φωτογραφικά φίλμ, οι βαφές υλών, το συνθετικό μετάξι, τα χημικά, τα φάρμακα κλπ. Μόνο η χημική εταιρεία Ντόου μπόρεσε να τους ανταγωνιστεί.
   Ο Εμίλ Φράνσις Ντιπόν (1898-) αποφοίτησε από το Γέΐλ, όπως μια σειρά από άλλους Ντιπόν (το πανεπιστήμιο αυτό είναι έδρα της εταιρείας Σκαλ εντ Μπόουνς). Ο Φράνσις Μάργκεριτ Ντιπόν (1944 -) ασχολήθηκε σοβαρά με την Γενετική, μια ιδιαίτερη εμμονή των αποκρυφιστικών αυτών οικογενειών.
   Κάθε Αμερικανός χρησιμοποιεί έστω και ένα προϊόν των Ντιπόν. Παράγουν σχεδόν όλα τα χημικά. Εντομοκτόνα και λιπάσματα για τους αγρότες. Καλλυντικά και νάυλον για τις γυναίκες. Υφάσματα κάθε είδους. Καθαριστικά, υγρά για το στεγνό καθάρισμα. Κάθε είδους βιομηχανικό προϊόν.
   Η Τζένεραλ Μότορς, τα εκρηκτικά, το μονοπώλιο πυρίτιδας, το χημικό μονοπώλιο με το οποίο παράγει δεκάδες χιλιάδες προϊόντα, δίνει στους Ντιπόν τεράστια οικονομική δύναμη. Οι Ντιπόν είναι προφανές πως βρίσκονται σε στενή οικονομική σχέση με την Ελίτ που ασχολείται με το πετρέλαιο αφού πολλά από τα προϊόντα τους είναι παράγωγα του πετρελαίου. Στα 1940 υπολογίστηκε πως το ύψος των οικογενειακών επιχειρήσεων έφθανε τα 5 δισεκατομμύρια δολλάρια. Σήμερα στηρίζονται κυρίως στο στρατό των ΗΠΑ, ο οποίος εξαρτάται από τα στρατιωτικά προϊόντα των Ντιπόν.
   Στις εταιρείες των Ντιπόν και κυρίως στην Ντιπόν Ντε Νεμούρ και Σία, που τα έσοδά της στα 1991 έφθασαν τα 38,7 δισεκατομμύρια δολλάρια, διοικούν πολλά στελέχη που δεν είναι Ντιπόν. Η οικογένεια Ντιπόν όμως κινεί τα νήματα από τα παρασκήνια. Πολλά από τα στελέχη είναι άνθρωποι που η φιλοσοφία τους ταιριάζει μ΄ αυτή των Ντιπόν. Η εταιρεία αυτή βοηθά μέσω της διδασκαλίας των εργατών της, τη δημιουργία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Μυστικά ωθούν τους εργάτες να γίνουν οπαδοί της Νέας Εποχής. Η εταιρεία δεν αποκαλεί πλέον τους ανθρώπους της υπαλλήλους, αλλά <<μυημένους>>. Στα περιοδικά των εταιρειών υπάρχουν άρθρα που προωθούν αυτού του είδους τη σκέψη. Είναι μια διαδικασία με την οποία οι Ιλλουμινάτι μας ωθούν σε μια κατάσταση ολοκληρωτικής σκλαβιάς.


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΕΝΝΕΝΤΙ

   Κάποιος υπολόγισε πως στις ΗΠΑ υπάρχουν περίπου 200.000 Κέννεντις. Αυτό συμβαίνει γιατί το επίθετο αυτό, που προέρχεται από την Ιρλανδία, είναι τόσο κοινό όσο το Σμίθ.
   Οι Κέννεντις που αναζητούμε εμείς σχετίζονται με τους Φιτζπάτρικ, μια ισχυρή Ιρλανδική οικογένεια, που το οικόσημο της φέρει τρία φλερ ντε λις, ένα δράκοντα κι ένα λιοντάρι. Οι Φιτζπάτρικ μπορεί να σχετίζονται με τη Γαλλία και με το Ιερό αίμα (Μεροβιγκιανή Δυναστεία).
   Η Τζάκυ Μπουβιέ Κέννεντι Ωνάση σχετίζεται με την οικογένεια Ότσινκλος (της Στάνταρτ Όιλ) και αυτή με τους Μπαντ, Γκρόσβενορ, Ροκφέλλερ, Σάλτονσταλ, Τίφφανι. Βάντερμπιλντ και Γουΐναθορπ.
   Οι Κέννεντις είναι απόγονοι του Μπράΐαν Μπορν, γνωστού και ως Μπράΐαν Κέννεντι. Υπήρξαν ισχυροί από τον 19ο αιώνα. Υπάρχουν διάφορες ιστορίες που αποδίδουν την καταγωγή του ονόματος Κέννεντι. Πιστεύεται πως όλες οι οικογένειες Κέννεντι σχετίζονται, είτε λόγω των κοινών προγόνων, είτε από γάμους.
   Ο Ρόμπερτ Άντον Γουΐλσον, συγγραφέας του βιβλίου <<Ιλλουμινάτους>>, ισχυρίζεται πως είναι τακτικά μέλη στην γιορτή του Οχάΐο Στάργουντ, για μάγισσες και αποκρυφιστές.
   Ο Τζόζεφ Κέννεντι είναι ο πατέρας του Τζέΐ Εφ Κέΐ. Ήταν μέλος της εταιρείας Πίλγκριμ, ενός από τα 60 παρακλάδια των Ιλλουμινάτι και συνεργαζόταν στενά με την Μαφία. Ο Τζακ Κέννεντι υπήρξε πρεσβευτής των ΗΠΑ στη Μεγάλη Βρετανία κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και το γεγονός πως του έδωσαν μια τόσο ζωτική θέση, δείχνει πως η οικογένεια Κέννεντι είναι σημαντική για τους Ιλλουμινάτι.
  Οι Κέννεντι σχετίζονται με τα ναρκωτικά, το πρόγραμμα Μόναρχ2, τα προγράμματα ευθανασίας και τις διάφορες οργανωμένες εγκληματικές ομάδες.
   Η μια πλευρά των Κέννεντι σχετίζεται με το εμπόριο ναρκωτικών και η άλλη με τους Ιππότες της Μάλτας. Ο Τζόζεφ Κέννεντι εργαζόταν μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο για τον Γκάλεν Στόουν, που ήταν συνέταιρος στην εταιρεία Χάΐντεν Στόουν και Σία, που είχε σχέσεις με τους Ρότσιλντς. Για να αποκτήσει κοινωνική αποδοχή παντρεύτηκε ένα μέλος της οικογένειας Φίτζεραλντ. Αυτή είναι μια κοινή τακτική των Ιλλουμινάτι. Ο Τζόζεφ Κέννεντι σχετίζεται με τη Μαφία, μέσω του Τζόζεφ Λίντσεΰ, συνεταίρου του μαφιόζου Μέγιερ Λάνσκι. Ο Λίντσεΰ υπήρξε ένας από τους μεγάλους χρηματοδότες του Τεντ Κέννεντι, στην εκστρατεία του για την Γερουσία. Ο Αντρέ Μέγιερ, επικεφαλής της οικογένειας Μέγιερ, ήταν διαχειριστής των ακινήτων των Κέννεντι. Ένας άλλος συνέταιρος στις επιχειρήσεις των Κέννεντι ήταν ο Μπρόνθμαν.
   Ο Ουΐνστον Τσώρτσιλ που είχε στενές σχέσεις με την Ελίτ, προσέφερε προσωπικά στον Τζόζεφ Κέννεντι την αντιπροσωπεία των Βρετανικών αλκοολούχων ποτών για την Αμερικάνικη αγορά. Η Βρετανικί Βασιλική οικογένεια έθεσε υπό την προστασία της την οικογένεια Κέννεντι.
   Όταν ο Κέννεντι έφθασε στη Βρετανία  ως Αμερικανός πρέσβης, ήλθε σε επαφή με τους Άστορς και τους Σασσούνς. Οι κόρες του παντρεύτηκαν, η μία τον Ουΐλλιαμ Κάβεντις και η Καθλίν τον Δούκα του Ντέβονσάΐρ. Η οικογένεια αυτή βρίσκεται σε πολύ υψηλή θέση στην Βρετανική Αυλή. Ο Τζόζεφ Κέννεντι έλεγε συχνα: <<Εάν η Καθλίν και ο σύζυγός της ζούσαν, θα ήμουν πατέρας της Δούκισσας του Ντέβονσάΐρ (πρώτη κυρία επί των τιμών για την Βασίλισσα) και πεθερός του επικεφαλής όλων των μασόνων στο κόσμο>>. Ο Τζόζεφ Κέννεντι είναι Βρετανικός κλάδος των Ιπποτών της Μάλτας που ονομάζεται << Τάγμα του Αγίου Ιωάννη>>.
   Η αδελφή της Τζάκυ Κέννεντι παντρεύτηκε τον Πρίγκιπα Στανισλάς Ράτζιβιλ. Η οικογένεια Ράτζιβιλ εγκαθίδρυσε το Τάγμα του Αγίου Ιωάννη της Ιερουσαλήμ στην Πολωνία στα 1610. Βοήθησαν επίσης να εγκαθιδρυθεί το Τάγμα αυτό στις ΗΠΑ.
   Το Ινστιτούτο Κέννεντι για την Μελέτη της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Βιοηθικής που βρίσκεται στο Ιησουιτικό Πανεπιστήμιο Τζωρτζτάουν, χρηματοδοτεί το κίνημα Ασύλων των Ιπποτών της Μάλτας στην Αμερική. Το κίνημα αυτό επιτρέπει στους ηλικιωμένους <<το δικαίωμα να πεθάνουν>>. Οι Ιππότες της Μάλτας έχουν παράδοση στη χρήση ναρκωτικών και στη χρήση φαρμάκων τροποποίησης του νου στα νοσοκομεία τους αντί για την παροχή φαρμάκων. Αυτή η αρχαία τεχνική χρησιμοποιήθηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο του Αγίου Χριστόφορου στο Λονδίνο, που χορηγούσε στους ασθενείς του το μίγμα Μπρόμπτον που αποτελείται από ηρωίνη, κοκαΐνη, αλκοόλ, ηρεμιστικά και χλωροφόρμιο, μέχρι να πεθάνουν. Το μίγμα αυτό παρέχεται στα νοσοκομεία των Ιπποτών της Μάλτας σε ασθενείς, κάθε τρεις ώρες, μέχρι να πεθάνουν. Η ευθανασία μπορεί να φαίνεται σαν ευσπλαχνική ιδέα, αυτοί όμως που βρίσκονται επικεφαλής του κινήματος της ευθανασίας, στόχο τους έχουν να απαλλαγούν από τους ανεπιθύμητους.
   Η οικογένεια Κέννεντι είχε τα δικά της προβλήματα με τα ναρκωτικά. Παιδιά των Κέννεντι πέθαναν από ναρκωτικά και συχνά εισήλθαν σε προγράμματα κέντρων αποτοξίνωσης. Είχαν επίσης προβλήματα με τον αλκοολισμό, όπως ο Τζων Βερνού Μπουβιέ και η Τζόαν Κέννεντι. Οι άνθρωποι της Ελίτ, όπως οι Ρότσιλντς, η Βασιλική οικογένεια ή ο Ουΐνστον Τσήρτσιλ χρησιμοποιούσαν όλοι τους κοκαΐνη, ηρωίνη και όπιο. Είναι γνωστό πως η Βασίλισσα Βικτωρία χρησιμοποιούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης και κοκαΐνης.
   Ο Τόμας Σ. Ρηβς, στο βιβλίο του για τον Τζων Φ. Κέννεντι, αποκαλύπτει μια άλλη εικόνα του ανθρώπου αυτού. Επρόκειτο για έναν άνθρωπο με πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, τα πήγαινε πολύ άσχημα στο σχολείο και με δυσκολία μπορούσε να αρθρώσει. Ο πατέρας του όμως είχε τον πλούτο και τις διασυνδέσεις να του αγοράσει οτιδήποτε. Αν και είχε πρόβλημα στην πλάτη, ο πατέρας του κατάφερε να τον απαλλάξει από την κανονική εκπαίδευση στο ναυτικό και να τον κάνει αξιωματικό, όπου και είχε μια πολύ πενιχρή συνδρομή, παρ΄ όλες τις ψευδείς ιστορίες που κυκλοφόρησαν για τις μάζες.
   Η κακή διοίκηση του Κέννεντι οδήγησε σε κίνδυνο το πλοίο του, ο πατέρας του όμως είχε τα χρήματα για να μετατρέψει την καταστροφή αυτή σε ηρωισμό.
   Ο παππούς του Τζ. Φ. Κέννεντι στα 25 του ήταν ιδιοκτήτης ενός σαλούν και μιας επιχείρησης αλκοολούχων. Αργότερα πούλησε τα συμφέροντά του στα αλκοολούχα και εισήλθε στις τραπεζικές εργασίες. Εισήλθε επίσης στην πολιτική μέσω του δρόμου της διαφθοράς. Κέρδισε τις εκλογές πληρώνοντας ανθρώπους να ψηφίζουν επανειλημμένα γι΄ αυτόν. Κάποτε ο Τζο Κέννεντι θυμάται δύο πληρωμένους ψηφοφόρους που είπαν στον πατέρα του: <<Πατ ψηφίσαμε σήμερα 128 φορές>>.
   Ο Τζόζεφ παντρεύτηκε την Ρόουζ Φιτζέραλντ. Οι Φιτζέραλντ ήταν μια ισχυρή Ιταλική οικογένεια που βοήθησε τον Γουλιέμο τον κατακτητή να γίνει κυβερνήτης της Αγγλίας. Η Ρόουζ εκπαιδεύτηκε στο Καθολικό Μοναστήρι της Ιερής Καρδιάς. Ο Τζο εισήλθε στο χρηματιστήριο κι εκεί έμαθε να χειρίζεται τις τιμές των μετοχών. Διάφοροι γκάγκστερ ανέφεραν πως κατά την ποτοαπαγόρευση εισήγαγαν παράνομο αλκοόλ στις ΗΠΑ με τον Τζο Κέννεντι.
   Η Ρόουζ Κέννεντι, μητέρα του Τζων Φ. Κέννεντι, ήταν πολύ μακριά από την εικόνα που δημιούργησαν αυτοί για το Αμερικανικό κοινό. Σαν ενήλικας ο Τζων εμπιστεύθηκε τα εξής σ΄ έναν φίλο του: <<Η μητέρα μου είτε θα βρισκόταν σε κάποιο Παρισινού τύπου οίκο, είτε θα βρισκόταν γονατισμένη σε κάποια εκκλησία, δεν ήταν ποτέ εκεί όταν την χρειαζόμασταν ... Η μητέρα μου ποτέ πραγματικά δεν με βοήθησε. Ποτέ! Ποτέ!>>.
   Η έλλειψη σεβασμού από τον πατέρα του προς τη μητέρα του, έκανε τον Τζων να πει: <<Η μητέρα μου είναι ένα τίποτα>>.
   Εξ αιτίας της τόσο μεγάλης παραπλάνησης στην οποία οδηγούνται οι λαοί είναι αδύνατον να κατανοήσουν το μέγεθος της συνωμοσίας. Εάν οι πολίτες είχαν κριτικό πνεύμα και έλεγχαν την προπαγάνδα που διαδίδουν τα μέσα ενημέρωσης, τότε θα ήταν πιο εύκολο να γραφτεί η ιστορία. Μπορεί στον κόσμο μας να υπάρχουν πολλοί ευφυείς άνθρωποι, δεν υπάρχουν όμως αρκετοί με κριτικό πνεύμα. Η οικογένεια Κέννεντι έπαιξε σημαντικό ρόλο στη συνωμοσία αυτή. Ο Τζων έδωσε ζωή στη συνωμοσία, αλλά και τη ζωή του. Η δολοφονία του είναι ο καλύτερος τρόπος για να κατανοήσουμε την συνωμοσία.
   Ο Ράλφ Έπερσον έδωσε αρκετά στοιχεία για τις ομάδες της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, που χρησιμοποίησαν την δολοφονία του Κέννεντι σαν μέθοδο για να συνειδητοποιήσει ο κόσμος πως υπάρχει μια συνωμοσία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Είναι ενδιαφέρον, αλλά ο συγγραφέας αυτός είχε για κάποιο διάστημα συνεργάτη του έναν σκλάβο του προγράμματος Μόναρχ, που τον βοηθούσε στις παρουσιάσεις του. Είναι δύσκολο να διαγνώσει κανείς τους πράκτορες του προγράμματος Μόναρχ, κυρίως όταν δεν γνωρίζει πως υπάρχουν.

Συνεχίζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες