Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

KGB VS CIA(2) Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ "ΣΦΙΓΓΑ" (Ενώτητα α')

Μέρος 2ον

KGB VS CIA



Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ "ΣΦΙΓΓΑ"

(Ενώτητα α')


  Ο διπλός πράκτορας, που κρατούσαμε στις εγκαταστάσεις μας με κωδικό "ΣΦΙΓΓΑ", μας έδωσε πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες εσωτερικού. Μας είπα ότι ο Στρατηγός της Πολεμικής Αεροπορίας Ποβέλ, ο Πρόεδρος των προϊσταμένων του προσωπικού, είχε παίξει μέχρι τώρα έναν κρίσιμο ρόλο στην παρεμπόδιση μιας σοβιετικής αιφνιδιαστικής επίθεσης εναντίον των Ηνωμένων Πολιτειών, χάρη στις ενέργειες που έγιναν απ΄ τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις με δική του εντολή. Τον Αύγουστο είχε λάβει την άδεια απ΄ τον Πρόεδρο, ως Διοικητή των προϊσταμένων, για ν΄ αναζητήσει και ν΄ αφαιρέσει τους σοβιετικούς υποβρύχιους πυραύλους στα παράκτια ύδατα μας.
  Πρόκειται για ένα αξιοπρόσεκτο επίτευγμα, αφού ο Πρόεδρος έπρεπε να παρακούσει τον πράκτορα των αδελφών Rock H. K. στη διενέργεια αυτής της πράξης!
  Χρησιμοποιώντας τις συντεταγμένες πλοήγησης, που αποκάλυψα στην ταινία μου του Αυγούστου, το ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών ήταν σε θέση ν΄ αφαιρέσει όλους τους σοβιετικούς πυραύλους απ΄ τα χωρικά μας ύδατα καιτά τη διάρκεια των τελευταίων ημερών του Αυγούστου.
  Ο διπλός πράκτορας "ΣΦΙΓΓΑ" στις 17 Οκτωβρίου του 1976 φρόντισε έτσι ώστε επιλεγμένα αποσπάσματα από μια συνέντευξη του Στρατηγού Ποβέλ να διαρρεύσουν στον τύπο μια εβδομάδα πριν απ΄ τη συνέντευξη, έκαναν να φανεί ότι ο Στρατηγός Ποβέλ δυσφήμιζε κάποιους απ΄ τους συμμάχους μας. Αμέσως ο Στρατηγός Ποβέλ βρέθηκε στο κέντρο μιας θύελλας διαμάχης. Ο Στρατηγός επικρίνεται τώρα για τα σχόλιά του σε μια συνέντευξη, την οποία έδωσε πριν από έξι μήνες και η οποία ήταν σε αναμονή, ωστόσο εμφανίστηκε τώρα ως δια μαγείας! Ο πραγματικός λόγος, για τον οποίο προσπαθούν να ξεφορτωθούν τον Στρατηγό είναι η αφοσίωσή του στην υπεράσπιση της χώρας μας. Τ΄ άτομα αυτά έχουν πολλούς λόγους για να μη διαθέτουμε ικανούς στρατηγούς σ΄ αυτή τη χώρα.
  Αυτό που συμβαίνει τώρα στον Στρατηγό Ποβέλ αποτελεί πάγια διαδικασία μέσα στην Ουάσιγκτον σήμερα. Η ιδέα είναι ν΄ αποκτηθεί κάτι από κάποιον , οτιδήποτε που να μπορεί στη συνέχεια να τροποποιηθεί, έτσι ώστε να φανεί κακό απ΄ τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και να καταχωρηθεί στο φάκελό του για μελλοντική χρήση. Κατά συνέπεια, ένα σκοτεινό σύννεφο είναι πάντα διαθέσιμο σε περίπτωση που θα χρειαστεί να εκβιάσεις ή να καταστρέψεις ή να εκφοβίσεις κάποιον.
  Στην περίπτωση του Στρατηγού Ποβέλ, φορτώθηκε μ΄ αυτό το ιδιαίτερο σύννεφο κατευθείαν απ΄ τον προϊστάμενό του, τον Γραμματέα υπεράσπισης R. ο οποίος ήταν το άτομο επαφών της CIA στο Λευκό Οίκο και εξακολουθεί να είναι μέλος της CIA.
  Πέρυσι την άνοιξη, ένας πολιτικός συγγραφέας και σκιτσογράφος δημιούργησε ένα κινούμενο σχέδιο του R. και ο R. τον κάλεσε για να τον ρωτήσει, εάν θα μπορούσε να έχει το αυθεντικό. Ο πολιτικός συγγραφέας συμφώνησε και συμφωνήθηκε επίσης μεταξύ τους ότι ο R. θα έπειθε τον Στρατηγό Ποβέλ να δώσει στον πολιτικό συγγραφέα μια συνέντευξη. Η συνέντευξη δεν είχε ακόμη δημοσιευθεί εκείνη την περίοδο, έξι μήνες πριν. Ακόμα και ο Στρατηγός Ποβέλ ρωτήθηκε επίμονα απ΄ τη Σύγκλητο δύο μήνες αργότερα, τότε που αποφασιζόταν η επιβεβαίωση του για μια δεύτερη διετή θητεία ως Πρόεδρος των προϊσταμένων του προσωπικού, η συνέντευξη ακόμα δεν είχε δημοσιευθεί. Την είχαν κρατημένη στα υπ΄ όψιν για να την παρουσιάσουν σε κατάλληλη στιγμή.
  Αλλά τώρα, μετά απ΄ τη βοήθειά του και την εκτέλεση του καθήκοντός του στο ν΄ αποτραπεί ο θερμοπυρηνικός πόλεμος για πάνω από δύο μήνες, βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι αδελφοί Rock, που δεν τους άρεσε καθόλου το γεγονός αυτό, καταβάλλουν σημαντικές προσπάθειες να βάλουν τα πράγματα πάλι στη σωστή τους θέση με τη Σοβιετική Ένωση και έχουν αποφασίσει ότι ο Ποβέλ πρέπει να εμφανιστεί ως το μαύρο πρόβατο στο βωμό της "ύφεσης". Η αντιφατικότητα, που περιβάλλει τώρα τον Στρατηγό Ποβέλ, προορίζεται να ενισχυθεί έως ότου παραιτηθεί, απομακρυνθεί ή χάσει την επιρροή και την αξιοπιστία του. Αυτό είναι τελείως ανεξάρτητο απ΄ την εκλογή του.
  Σ΄ αυτή την περίπτωση, είναι σημαντικότερο απ΄ όλα να δείξετε τώρα την υποστήριξη σας στον Στρατηγό Ποβέλ. Οι εχθροί του προσπαθούν να τον μειώσουν με τη βοήθεια μιας μάχης, στην οποία πρέπει να παλέψει και με τα δύο χέρια δεμένα πίσω απ΄ την πλάτη του. Εάν επρόκειτο ν΄ αποκαλύψει δημόσια μια λέξη σχετικά με τη σοβιετική κρίση πυραύλων και το ρόλο του στην καταπολέμησή τους, με άλλα λόγια, ν΄ αποκαλύψει τα πραγματικά προβλήματα του ιδίου και του έθνους μας, ο Στρατηγός Ποβέλ θα μπορούσε ν΄ απομακρυνθεί αμέσως με απόφαση δικαστηρίου και μάλιστα να φυλακιστεί!
  Και εξαιτίας του αισθήματος καθήκοντός, που τον διακατείχε, θ΄ ανταμειβόταν με προσωπική καταστροφή! Τα σημαντικότερα ΜΜΕ, υπό την καθοδήγηση της συμμορίας των 'αδελφών΄, θ΄ απομάκρυναν μετά όλα τα εμπόδια, σε μια εκστρατεία δυσφήμισης του σε οτιδήποτε είπε ή έκανε, έτσι ώστε κανένας να μην τον πιστεύει. Κατά τον ίδιο τρόπο, εάν ο νόμος της Συγκλήτου αριθ. 1, που εξηγούνταν απ΄ τον Γενικό Εισαγγελέα, είχε περάσει στις αρχές του τρέχοντος έτους, ακόμη και όλοι εσείς, που πιέσατε την Κυβέρνηση να ενεργοποιηθεί για τους σοβιετικούς πυραύλους, θα μπορούσατε να τιμωρηθείτε. Αυτές οι πληροφορίες είναι ταξινομημένες σαν "κορυφαίο μυστικό", όχι επειδή η Κυβέρνηση θέλει να κρατήσει οτιδήποτε κρυφό απ΄ τους Σοβιετικούς (αυτοί ξέρουν τα πάντα για τα επιθετικά όπλα τους, που τοποθετούνται στα ύδατά μας), αλλά είστε ΕΣΕΙΣ, τους οποίους η Κυβέρνηση θέλει να κρατήσει στο σκοτάδι για την δική της προστασία, όχι τη δική σας!
  Ακόμα κι αν έχετε γράψει ήδη στον Στρατηγό Ποβέλ για εκφράσετε την υποστήριξή σας, σας ωθώ να το κάνετε πάλι και μ΄ επιστολή και με τηλεγράφημα ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.
  Η διαμάχη με τον Στρατηγό Ποβέλ είναι μόνο το μικρότερο ορατό μέρος μιας φοβερής αντιστροφής στις τύχες της χώρας μας, που έχει εμφανιστεί αυτό το μήνα. Η κρίσιμη καμπή ήρθε τον Οκτώβριο του 1976, μια "Κόκκινη Παρασκευή" για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Αυτή ήταν η ημέρα, που ο Πρόεδρος υπέκυψε στην πίεση απ΄ την ΜΑΥΡΗ ομάδα.
  Δύο γεγονότα πραγματοποιήθηκαν ταυτόχρονα τον Οκτώβριο του 1976:
  Το ένα ήταν η εμφάνιση στην εφημερίδα 'W. P.' μιας σοβαρής ιστορίας με τον τίτλο "Watergate" για τον Πρόεδρο Φορντ. Η ιστορία αυτή με μεγάλους τίτλους τίναξε το Χρηματιστήριο στον αέρα και οι φήμες κυκλοφόρησαν ότι ο Φορντ ήταν έτοιμος να τα παρατήσει. Αλλά, περισσότερο σημαντικό, στον ίδιο τον Φορντ δόθηκε ένα σαφές σήμα ότι γρήγορη πολιτική καταστροφή τον περίμενε, εάν δεν "έπαιζε μπάλα" με τους αδερφούς Rock. Αρχικά, ο ένας αδερφός Rock είχε κανονίσει τη σχετική με το "Watergate" έρευνα για τον Φορντ, σαν μέσο για να τον διώξει απ΄ την εξουσία και να βάλει τον εαυτό του στη θέση του "ενεργούντα Προέδρου" στο πλαίσιο της 25ης τροποποίησης του Συντάγματος. Λόγω όμως της σοβιετικής κρίσης πυραύλων, αυτό το σενάριο έχει απορριφθεί, επειδή η έρευνα του κατηγόρου για το σκάνδαλο "Watergate" χρησιμοποιήθηκε αντ΄ αυτού για να εφαρμόσει πίεση για ένα διαφορετικό σκοπό.
  Αυτός ο διαφορετικός σκοπός είχε σχέση με το δεύτερο σημαντικό γεγονός, που πραγματοποιήθηκε την Κόκκινη Παρασκευή του Οκτωβρίου, την επίσκεψη του Σοβιετικού Υπουργού Εξωτερικών στο Λευκό Οίκο. Αναφέρθηκε ότι η υποδοχή του Γκρομίκο στο Λευκό Οίκο ήταν η πιο ψυχρή, που έχει συμβεί από τότε που ο Φορντ έγινε Πρόεδρος και δεν εξεπλάγη κανείς γι΄ αυτό. Όταν ο Γκρομίκο δήλωνε στους δημοσιογράφους αργότερα ότι αυτός και ο Φορντ "μίλησαν για τα βασικότερα ζητήματα", ήταν πολύ σοβαρός. Αναφερόταν όχι στις συζητήσεις του SALT ή τη Μέση Ανατολή, αλλά και στην απειλή του πολέμου μεταξύ της Σοβιετικής Ένωσης και των Ηνωμένων Πολιτειών. Προκαλεί εντύπωση πως μπορούν να σχεδιάσουν ταυτόχρονα το σκάνδαλο "Watergate" και την επίσκεψη του Γκρομίκο για να δέσουν χειροπόδαρα τον Πρόεδρο.
  Οι σοβιετικοί υποβρύχιοι πύραυλοι, των οποίων τις θέσεις είχαμε δώσει στον Στρατηγό Ποβέλ κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας στις 16 Σεπτεμβρίου, σχεδόν όλοι είχαν αφαιρεθεί απ΄ το ναυτικό μας. Αλλά οι Σοβιετικοί άρχιζαν ήδη να τοποθετούν ένα τρίτο κύκλο απ΄ αυτούς τους πυραύλους, χρησιμοποιώντας τα μίνι υποβρύχια τοποθέτησης πυραύλων, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα για ν΄ αποφεύγουν την ανίχνευση απ΄ τις παράκτιες συσκευές εντοπισμού μας.
  Οι πληροφορίες, που λάβαμε απ΄ τους Σοβιετικούς αιχμαλώτους, ήταν κατατοπιστικές. Μας είπαν ότι απ΄ τις 25 Σεπτεμβρίου, ένα απ΄ αυτά τα σοβιετικά μίνι υποβρύχια ξεκουραζόταν στον πάτο του κόλπου Chesapeake κοντά στο Norfolk, στη Βιρτζίνια. Μια ατυχία είχε σκοτώσει το πλήρωμα, έτσι το μίνι υποβρύχιο έπλεε εκεί σαν ένα γιγαντιαίο πυρηνικό ορυχείο στ΄ αμερικάνικα ύδατα περιμένοντας το ναυτικό να το ανακτήσει. Εντωμεταξύ, πάνω από 100 σοβιετικά υποβρύχια όλων των τύπων επεκτάθηκαν στις θέσεις επίθεσης κατά μήκος της ανατολής, της δύσης και των ακτών του Κόλπου στις Ηνωμένες Πολιτείες.
  Κατά τη διάρκεια αυτών των τελευταίων ημερών του Σεπτεμβρίου υπήρχαν αυξανόμενες ενδείξεις ότι η σοβιετική κρίση πυραύλων πραγματικά θα ξεσπούσε ανοιχτά για να τη δουν όλοι, ακριβώς όπως πρέπει, εάν τα σοβιετικά σχέδια για την πυρηνική παγκόσμια επίθεση πρόκειται να σταματήσουν.
  Παραδείγματος χάρη, μια ομιλία, που διάβασα τον περασμένο μήνα, παραδόθηκε στις 24 Σεπτεμβρίου απ΄ τον Γραμματέα του ναυτικού W. N. χρησιμοποιώντας τρεις φορές τη φράση "έκτακτη ανάγκη" για να περιγραφεί η τωρινή δύσκολη θέση του ναυτικού μας. Η ομιλία του κατέληγε με τα εξής λόγια: "Η ανησυχία μας σήμερα είναι το μέλλον. Οι δυσοίωνες λέξεις του Ρώσου ναυάρχου G. και ο κρύος χάλυβας των σκαφών του μας λένε ότι είμαστε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Κάτι πρέπει να γίνει. Η απειλή είναι πραγματική και η επιλογή είναι δική μας. Πρέπει να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις τώρα, ενώ έχουμε ακόμα αυτές τις λίγες πολύτιμες στιγμές ελευθερίας. Αλλιώς, θα δείξουμε ότι είμαστε πρόθυμοι να υποστούμε τις συνέπειες".
  Ναι, τα πράγματα άρχιζαν να σπάζουν ανοικτά, αλλά έπειτα ήρθε η Κόκκινη Παρασκευή του Οκτωβρίου. Ο Πρόεδρος Φορντ και ο βοηθός του Λευκού Οίκου W. H. συναντήθηκαν με τον Γκρομόκο, τον Η. Κ. και τον Σύμβουλο του Υπουργείου Εξωτερικών του.
  Ο Γκρομίκο πρόβαλε ότι η Σοβιετική Ένωση έπρεπε να γλιστρήσει στον κόλπο Chesapeake για ν΄ ανακτήσει το νεκρό μίνι υποβρύχιο τοποθέτησης πυραύλων κοντά στο Norfolk. Σ΄ αντάλλαγμα για αυτό, ο Γκρομίκο έδωσε εντολή στα σοβιετικά υποβρύχια, που είχαν επεκταθεί στους σταθμούς μάχης κατά μήκος των ακτών μας, ν΄ αποχωρίσουν. Ο Κ. και ο S. συμβούλεψαν τον Φορντ να συμφωνήσει μ΄ αυτή την προσφορά του Γκρομίκο σαν ένα λογικό και υγιή συμβιβασμό. Όπως πάντα, ο Φορντ ήρθε αντιμέτωπος με την πάγια θέση του Κ.: "Θέλετε Ειρήνη ή Πόλεμο;" και συν τοις άλλοις, ο Φορντ γνώριζε ότι η σχετική με το "Watergate" πολιτική ωρολογιακή βόμβα τέθηκε για ν΄ ανάψει σε περίπτωση που αντιστεκόταν. Έτσι υπέκυψε και συμφώνησε. Εκβιασμός και απειλές κέρδισαν την ημέρα υπέρ της Σοβιετικής Ένωσης!
  Την ίδια μέρα, ο Η. Κ. εκμεταλλευόμενος το πλεονέκτημα του προκάλεσε τον Φορντ να δώσει μια μυστική προεδρική εντολή στο στρατό. Με άλλα λόγια, καλύπτονται κάτω από προεδρικές διαταγές να πουν ψέμματα, προκειμένου να κρατηθεί η αλήθεια για τους σοβιετικούς πυραύλους μυστική απ' το κοινό. Αυτή η συσκότιση στην ιστορία των σοβιετικών πυραύλων δεν σκοπεύει στην αποφυγή μιας αντιμετώπισης των Σοβιετικών, αφού αυτό έχει ήδη συμβεί και επίσης δεν σκοπεύει στο να κερδιθεί χρόνος, αφού μπαίνουμε σε καλύτερες στρατιωτικές θέσεις.

  Απ΄ την Κόκκινη Παρασκευή, ο τρίτος κύκλος των σοβιετικών πυραύλων, που έχουν τοποθετηθεί πρόσφατα γύρω απ΄ την χώρα μας, βρίσκεται ακόμα εκεί! Η συσκότιση, φίλοι μου, είναι μόνο για να κρατηθείτε εσείς στο σκοτάδι.
  Αυτή η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο εμφανής, εάν συγκριθεί με τη συμπεριφορά μερικών απ΄ τους συμμάχους μας, που προειδοποιούνται τώρα για τα σοβιετική σχέδια. Ειρωνικά η 1η Οκτωβρίου του 1976, η ημέρα που ο Πρόεδρος Φορντ παγιδεύτηκε απ΄ τη Σοβιετική Ένωση, ήταν η ίδια μέρα που το ναυτικό της Ιρλανδίας ολοκλήρωσε επιτυχώς μια ναυτική αντιμετώπιση των Σοβιετικών στις ανοιχτές θάλασσες.
  Ένα τεράστιο σοβιετικό αλιευτικό πλοιάριο αλιείας πιάστηκε να λειτουργεί παράνομα μέσα στο ιρλανδικό όριο 12 μιλίων κοντά στο λιμάνι Κορκ την προηγούμενη ημέρα και το ιρλανδικό σκάφος προστασίας της αλιείας, L. E. Grenay, ακολούθησε το αλιευτικό πλοιάριο για να το συλλάβει. Το αλιευτικό πλοιάριο έπλεε στα διεθνή ύδατα, αλλά το ιρλανδικό σκάφος έδωσε τη γραμμή, έφερε το αλιευτικό πλοιάριο σε στάση ρίχνοντας προειδοποιητικούς πυροβολισμούς κι έστειλε ένα  άτομο στο κατάστρωμα του. Ο Σοβιετικός Καπετάνιος δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμος, αλλά οι Ιρλανδοί έστειλαν ενισχύσεις και τελικά συνέλαβαν περισσότερα από 50 άτομα απ΄ το σοβιετικό σκάφος. Το αλιευτικό πλοιάριο μπήκε στο λιμάνι Κορκ υπό σύλληψη με τον Ιρλανδό επιβιβασμένο ακόμα στο κατάστρωμα και συνοδευόμενο από δύο ιρλανδικά σκάφη. Αναφέρθηκε σωστά απ΄ την τοπική εφημερίδα του Κορκ της Παρασκευής 1ης Οκτωβρίου του 1976:
  "Ο Κίνδυνος για την αντιμετώπιση του ρωσικού σκάφους αποδείχτηκε ο μεγαλύτερος απ΄ οποιαδήποτε άλλη περίπτωση στην ιστορία της ναυτιλίας μας".
  Οι Ιρλανδοί ήταν έτοιμοι να καλέσουν οποιαδήποτε δύναμη θεωρούνταν απαραίτητη για να συλληφθεί το σοβιετικό σκάφος, που είχε εισβάλει. Και γιατί;
  Επειδή το λιμάνι Κορκ είναι μια απ΄ τις θέσεις, απ΄ όπου αφαιρέθηκε ένας υποβρύχιος σοβιετικός πύραυλος απ΄ το βασιλικό ναυτικό τον Αύγουστο, χρησιμοποιώντας τις πληροφορίες που πήραμε απ΄ τους αιχμάλωτους. Οι Ιρλανδοί ξέρουν τώρα απλά ότι δεν πρέπει να εμπιστευτούν κανένα εισερχόμενο σοβιετικό σκάφος.
  Αλλά εδώ, στις Ηνωμένες Πολιτείες, το σοβιετικό ναυτικό έχει πάρει την άδεια να παρεισφρήσει στα ύδατα μας τη νύχτα της Δευτέρας, στις 4 Οκτωβρίου, υπό τη ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, που κλείστηκε μεταξύ του Φορντ και του Γκρομίκο στο Λευκό Οίκο. Περίπου στις 10:00μ.μ. τοπική ώρα οι Σοβιετικοί ανέκτησαν το νεκρό μίνι υποβρύχιο απ΄ τη θέση του στον πάτο του κόλπου Chesapeake έξω απ΄ το Norfolk, με την κάλυψη του σκοταδιού.
  Το μίνι υποβρύχιο τοποθέτησης πυραύλων άφησε την περιοχή του Norfolk εκείνη τη νύχτα. Ήταν η τελευταία μας ελπίδα για να μάθουμε τις λεπτομέρειες της τεχνολογίας του μίνι υποβρυχίου και το σύστημά τους, αυτό της μη ανίχνευσης, έτσι ώστε να μπορούμε ν΄ αρχίσουμε την υπεράσπισή μας ενάντια σ΄ αυτούς. Συγχρόνως, χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία να ξεσηκωθεί ολόκληρος ο κόσμος στο να μας υποστηρίξει ενάντια σ΄ έναν κοινό εχθρό, τη Σοβιετική Ένωση, με την αναγγελία της σύλληψης του μίνι υποβρυχίου, επιδεικνύοντας το στην τηλεόραση και αποκαλύπτοντας τι έκαναν οι Σοβιετικοί μ΄ αυτά τα υποβρύχια. Φαίνεται όμως ότι όλοι εμείς δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να γνωρίζουμε.
   Εάν η χώρα μας οργανώνονταν σήμερα από ανθρώπους μ΄ ακεραιότητα, τιμή και θάρρος, που θα προσπαθούσαν να εξυπηρετήσουν τους πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αντί να προσπαθούν να συγχωνεύσουν τις ζωές μας μ΄ αυτές της Σοβιετικής Ένωσης, ένα τέτοιο πράγμα θα μπορούσε να είχε συμβεί. Άμεσα μέτρα θα μπορούσαν να είχαν ληφθεί για να έρθει στην επιφάνεια αυτή η τρομακτική αποκάλυψη, αλλά όχι, δεν είναι αυτός ο τρόπος που δουλεύει το σύστημα σήμερα. Όλες οι ευκαιρίες για τις Ηνωμένες Πολιτείες να ενεργήσει λογικά για το καλό των πολιτών της πρέπει να κατασταλούν, να υπονομευτούν, ν΄ απομακρυνθούν.
  Μόνο κατ΄ αυτό τον τρόπο μπορούμε να πέσουμε σε τέτοιο χαμηλό επίπεδο ζωής, ώστε τελικά να επιτευχθεί ο στόχος του Λευκού Οίκου, που αφορά την οδηγία συγχώνευσης (να μετατραπεί η ζωή μας τόσο, ώστε να ζούμε όπως οι Σοβιετικοί πολίτες). Εκείνη η οδηγία, που υπάρχει για δεκαετίες, έχει σκοπό οι ζωές μας ν΄ αλλάξουν τόσο πολύ και κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να συγχωνευθούν άνετα με τη ζωή των πολιτών στη Σοβιετική Ένωση. Που ξέρετε, μπορεί ν΄ ανταλλάσσουμε και κολεκτίβες, να μάθουμε Ρωσικά και να παίζουμε μπαλαλάικα!
  Μέχρι την επόμενη ημέρα, τα σοβιετικά υποβρύχια στους σταθμούς μάχης κατά μήκος των ακτών μας είχαν διασκορπιστεί, όπως συμφωνήθηκε, αλλά λέγεται ότι μέσα σε μερικές ημέρες ήταν πίσω πάλι και εκεί βρίσκονται ακόμα.
  Απ΄ την Κόκκινη Παρασκευή της 1ης Οκτωβρίου, έχω αποκοπεί απ΄ την επαφή μου με τον Στρατηγό Ποβέλ. Κανένας απ΄ τους σοβιετικούς υποβρύχιους πυραύλους μέσα στα καναδικά και αμερικανικά ύδατα δεν έχει αφαιρεθεί από εκείνη την ημέρα. Τώρα, 50 σοβιετικοί πυρηνικοί πύραυλοι και βόμβες τοποθετούνται μέσα στ΄ αμερικανικά χωρικά ύδατα και τρεις πύραυλοι στον κόλπο του Παναμά, των οποίων μάθαμε και τις συντεταγμένες. Επιπρόσθετα, δέκα υποβρύχιοι πύραυλοι τοποθετούνται τώρα στα καναδικά ύδατα, των οποίων τις συντεταγμένες επίσης διαθέτουμε. Όμως δεν πιστεύουμε ότι θα υπάρξει καμία προσπάθεια απ΄ το ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών για ν΄ αφαιρέσει τους πυρηνικούς πυραύλους απ΄ τα ύδατα μας, εκτός αν αναγκαστεί από ένα νέο κύμα δημόσιας ευαισθητοποίησης και απαίτησης για δράση.
  Βλέπετε η σύζυγος ενός αδερφού Rock έφθασε στη Μόσχα και στις 12 Οκτωβρίου παρέδωσε μια προσωπική επιστολή απ΄ τον άνδρα της στο Κρεμλίνο. Σ΄ αυτή την παραδοθείσα χέρι με χέρι επιστολή ο Rock έκανε τις ακόλουθες υποσχέσεις στο Κρεμλίνο εξ ονόματος της "συμμορίας των Τεσσάρων Αδερφών":
  <<Μείνετε ήσυχοι. Δεν θα υπάρξει καμία περαιτέρω παρενόχληση των υποβρυχίων, ούτε οι υποβρύχιοι πύραυλοι και οι βόμβες θα ενοχληθούν. Η οικονομική πίεση απ΄ τους τραπεζικούς κύκλους θ΄ αρθεί. Δεν θα είστε υποχρεωμένοι να πουλήσετε χρυσό. Θα στείλουμε χρυσό για παραδοθέντα προϊόντα. Η αμερικανική τεχνογνωσία, τα σιτάρια και τα διάφορα τρόφιμα πρώτης ανάγκης θα συνεχίσουν να σας παρέχονται. Πρέπει να επανεγκαταστήσετε τη συμφωνία της "ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΖΩΝΗΣ">>.
  Οι συντεταγμένες όλων των σοβιετικών όπλων τώρα στ΄ αμερικανικά χωρικά ύδατα έχουν διαβιβαστεί σ΄ αξιόπιστα άτομα στην Κοινότητα των μυστικών υπηρεσιών των Ηνωμένων Πολιτειών, εκτός όμως απ΄ αυτές των νεωτέρων πυραύλων, οι οποίοι τοποθετήθηκαν τρεις ημέρες πριν στον κόλπο του Delaware, πολύ κοντά στη Νέα Υόρκη.
  Η δράση επομένως θα είναι δυνατή, εάν οι στρατιωτικοί μπορέσουν για μια φορά ν΄ αφαιρούν ελεύθεροι να κάνουν τη δουλεία τους.
  Τουλάχιστον η Μεγάλη Βρετανία, η οποία είχε 29 νέα σοβιετικά πυρηνικά όπλα στα ύδατα της από τις 11 Οκτωβρίου του 1976, έλαβε μέτρα για άλλη μια φορά για να τους ξεφορτωθεί. Μέχρι τις 22 Οκτωβρίου, το βασιλικό ναυτικό τα είχε αφαιρέσει όλα εκτός από 10, όμως απ΄ ότι μαθαίνουμε συνεχίζουν ακόμα να υπάρχουν. Όσον αφορά τη Λατινική Αμερική, όλοι οι πύραυλοι που ανακαλύψαμε είναι ακόμα εκεί με δύο εξαιρέσεις, τη Βρετανική Ονδούρα και τη Γουατεμάλα, που είχαν από έναν πύραυλο η κάθε μία, αλλά αυτοί έχουν τώρα αφαιρεθεί απ΄ το Βρετανικό ναυτικό.
  Τα ελεγχόμενα σημαντικά ΜΜΕ της χώρας μας δεν αναφέρουν τίποτα για τη σοβιετική απειλή πυραύλων, που είναι έτοιμη να μας καταπιεί σε θερμοπυρηνικό πόλεμο, αλλ΄ αντίθετα επικεντρώνουν την προσοχή μας στην περίπτωση του ναυτικού μαχητικού αεροσκάφους F14, που γκρεμίστηκε από μια γέφυρα αεροπλανοφόρου στη Βόρεια Θάλασσα στις 14 Σεπτεμβρίου του 1976. Μεγάλη προσοχή δόθηκε στο F14, αλλά παρατηρώ ότι τροφοδοτούμαστε μ΄όλα τα είδη των ψεμάτων, ότι δήθεν το σοβιετικό Mig-25 Foxbat, που πετά στην Ιαπωνία με πειραματικό πιλότο, είναι απελπιστικά κατώτερο απ΄ τα F14. Αλλά το σοβιετικό ναυτικό δεν έχει ακόμη προσπαθήσει ν΄ αποκτήσει τέτοιο τύπου αεροπλάνο. Γνωρίζουν ήδη όλοι για το F14 και αυτό δεν τους ανησυχεί.
  Όσον αφορά τον πύραυλο του Φοίνικα, που χώρισε απ΄ το F14 όταν χτύπησε στο νερό, οι Σοβιετικοί επίσης γνωρίζουν που βρίσκεται, αλλά δεν τον έχουν ακόμα συλλέξει. Ο πύραυλος του Φοίνικα βρίσκεται σ΄ ένα υποβρύχιο οροπέδιο μακριά στο νοτιότερο σημείο, όπου το F14 βρέθηκε.
  Κι έτσι, το μεγάλο πολεμικό παιχνίδι  συνεχίζεται. Οι ένοπλες υπηρεσίες μας έχουν την άδεια για να συμμετέχουν στο ΝΑΤΟ και σ΄ άλλες ασκήσεις κατάρτισης, αλλ΄ απαγορεύεται στα μισθωμένα απ΄ τους αδερφούς Rock χέρια να κάνουν κάτι για την πραγματική απειλή ζωής και θανάτου, που κρύβεται τώρα στα χωρικά μας ύδατα. Γινόμαστε καθισμένες πάπιες για την επίθεση και στην πραγματικότητα, έχουμε ήδη υποστεί επίθεση απ΄ το σοβιετικό ναυτικό, αφού στις 3 Οκτωβρίου, δύο ημέρες μετά την Κόκκινη Παρασκευή, τα σοβιετικά υποβρύχια κατά μήκος της ανατολικής, δυτικής και της ακτής του κόλπου εκτέλεσαν ένα ραδιενεργό χημικό πείραμα εχθροπραξίας, με όλους εμάς ως πειραματικά ινδικά χοιρίδια. Ευτυχώς, το ρωσικό υποβρύχιο εμφύτευσης υποβρύχιων πυραύλων δεν παρουσίασε διαρροή. Διαφορετικά θα θρηνούσαμε πολλά θύματα στις ακτές εκείνες. Βέβαια, αν και την γλιτώσαμε τότε, δεν γνωρίζαμε ότι θα μπαίναμε σ΄ ένα νέο κύκλο "ελέγχου".
  Στις 5 Οκτωβρίου του 1976, καθώς το αποκαλούμενο ως πρόγραμμα εμβολισμού "ΓΡΙΠΗΣ ΤΩΝ ΧΟΙΡΩΝ" έπαιρνε το δρόμο του, διάφορες ειδήσεις ξαφνικά μας ενημέρωσαν ότι δοκιμάζαμε τη ραδιενεργό τέφρα απ΄ την υποτιθέμενη κινέζικη ατμοσφαιρική πυρηνική έκρηξη στις 26 Σεπτεμβρίου.
  Αρκετά παραδόξως, οι αρχικές εκθέσεις γι΄ αυτό αφορούσαν την ανατολική ακτή, ειδικά την Πενσυλβανία, το Νιου Τζέρσευ, το Ντελαγουέαρ και το Κοννέκτικαλ, αλλά ορισμένες περιοχές του βορειοδυτικού Ειρηνικού αναφέρθηκαν ως επίσης επηρεασμένες. Μας είπαν ότι ραδιενεργό ιώδιο- 131 παρουσιάστηκε στο γάλα σε διάφορες περιοχές, αλλά μας διαβεβαίωσαν επίσης (όπως πάντα, όταν εμφανίζεται οποιοδήποτε ραδιενεργός κίνδυνος) ότι δεν υπάρχει πραγματικά κανένας φόβος.
  Στις ημέρες που ακολούθησαν, συνεχίσαμε ν΄ ακούμε για την υποτιθέμενη κινεζική ραδιενεργό τέφρα (θα μιλήσω γι΄ αυτήν παρακάτω), αλλά άλλα πράγματα μας φάνηκαν ακόμη πιο ανησυχητικά.
  Παραδείγματος χάριν, ηλικιωμένοι άνθρωποι άρχισαν να πεθαίνουν από καρδιακές προσβολές αμέσως μετά α΄ την λήψη των εμβολιασμών για τη γρίπη των χοίρων, πράγμα που προκάλεσε τις πρώτες ημέρες διαδεδομένο συναγερμό. Αλλά η κυβέρνηση μας διαβεβαίωσε γρήγορα ότι οι θάνατοι αυτοί δεν προήλθαν απ΄ τον εμβολιασμό, ότι οι άνθρωποι θα είχα πεθάνει ούτως ή άλλως και ότι το πρόγραμμα εμβολιασμού εναντίον της "γρίπης των χοίρων" θα συνέχιζε με υψηλούς ρυθμούς.
  Κι έπειτα υπήρξαν τα παράξενα ξεσπάσματα μιας άγνωστης "μυστήριας ασθένειας" στις εγκαταστάσεις ηλεκτρονικής στη δυτική Πενσυλβανία, στο Οχάιο και στο Όρεγκον. Οι υπάλληλοι, οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν γυναίκες, έπασχαν από πονοκεφάλους, ναυτία, πόνους στο στομάχι, δυσκολία στην αναπνοή, ένα αίσθημα δηλητηρίασης σε μερικέ περιπτώσεις και ακόμα και λιποθυμίες.
  Αυτή τη φορά το εμβόλιο της "γρίπης των χοίρων" δεν θα μπορούσε να είναι ο ένοχος, επειδή τα θύματα δεν το είχαν λάβει. Αντ΄ αυτού, μερικοί ανησυχούσαν  ότι η ίδια η γρίπη των χοίρων είχε χτυπήσει. Άλλοι ανέφεραν, ή μάλλον πιθανολογούσαν, μια εξίσου μυστήρια ασθένεια, την "ασθένεια των Λεγεωνάριων", που είχε προσβάλει σχεδόν 200 ανθρώπους στη Φιλαδέλφεια και σκότωσε περισσότερους από 20 συμπολίτες μας τους 2 τελευταίους μήνες.

Συνεχίζεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες