Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ;


ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ
  Στην εποχή που διανύουμε συμβαίνει να βρίσκονται σε εξέλιξη παγκόσμιες αλλαγές οι οποίες αποσκοπούν στον πλήρη έλεγχο του πλανήτη και της ανθρωπότητας. Η δικαιολογία αυτών των ολίγων που χειρίζονται τα ηνία πίσω από τις κουρτίνες είναι "η σωτηρία του πλανήτη", από τον υπερπληθυσμό, την υπερκατανάλωση και την υπερμόλυνση του περιβάλλοντος!!!
   Για τους παραπάνω λόγους φρόντισαν, από αρχαιοτάτων χρόνων να σχεδιάσουν ένα μεγαλόπνοο ύπουλο και φιλόδοξο σχέδιο, όπου θα τους δώσει την δυνατότητα να φτάσουν στον τελικό σκοπό τους, αφού φρόντισαν πρώτα να ξοδέψουν εκατομμύρια εργατοώρες μελετώντας με διάφορα πειράματα την ανθρώπινη συμπεριφορά καθώς και της φύσης.
   Μερικά από τα πειράματα είναι τα εξής:
 - Πολιτική - Φεουδαρχισμός - Δημοκρατία - Βασιλεία - Φασισμός - Κομματοκρατία - Θρησκεία
 - Προπαγάνδα - Ενημέρωση - Διαφήμιση - Μόδα
 - Υποβολή - Αυθυποβολή
 - Γέννεσης - Εξωσωματική - Κλωνοποίηση - Τερατογεννήσεις
 - Ασθένειες - Ιοί - Αντίδοτα - Φαρμακευτική
 - Σοκ και Δέος
 - Βία - Τρομοκρατία
 - Ιατρική - Επιστήμη
 - Φεμινισμός - Ισότης - Ομοφυλοφιλία
 - Γενετική - Μεταλλαγμένα - Κρεατομάζες
 - H.A.A.R.P. - Έλεγχος Φύσης - Ψεκασμοί - Τυφώνες - Ανεμοστρόβιλοι - Καταιγίδες - Σεισμοί κλπ.
   Αυτά και μια σειρά άλλων πειραμάτων γνωστά και μη που θα μας πάρει πολύ χρόνο και χώρο για να τα απαριθμήσουμε.

   Σκοπός των παραπάνω πειραμάτων ήταν και είναι "ο απόλυτος έλεγχος". Λένε ότι λειτουργούν υπέρ της ανθρωπότητας και της φύσης και το αιτιολογούν με τις παρακάτω δικαιολογίες:
   "Ο πλανήτης έχει υπερκατοικιθεί κι ότι όπως πάμε ο υπερκαταναλωτισμός και η μόλυνση του περιβάλλοντος θα φέρουν τον πλανήτη στην αυτοκαταστροφή του!!! Σε λίγο (μερικές εκατοντάδες χρόνια) δεν θα έχουμε πόσιμο νερό για να πιούμε, η γη δεν θα μπορεί στο μέλλον να μας τρέφει, δεν θα έχουμε πηγές ενέργειας λόγο στέρεψης του μαύρου χρυσού (πετρέλαιο) κι ότι από την μόλυνση του περιβάλλοντος, λόγο χημικών αποβλήτων και την υπερθέρμανση του πλανήτη δεν θα έχουμε την δυνατότητα να επιζήσουμε!!!"
   Εν μέρη έχουν δίκιο και έχουν δίκιο διότι φρόντισαν έντεχνα ύπουλα και μεθοδευμένα εκτελώντας το μέγα σχέδιό τους δημιουργώντας τα τερατουργήματα "πόλεις φυλακές" εξαρτώμενες από την ηλεκτρική ενέργεια, την βιομηχανία και τον υπερκαταναλωτισμό, σε τέτοιο σημείο που ο σημερινός πολιτισμένος άνθρωπος αδυνατεί να επιζήσει εκτός των τειχών τους!!!
   Ένα από τα παραδείγματα που μας υποβάλουν για να δεχθούμε ότι έχουν απόλυτο δίκιο είναι ο άνθρωπος των ανατολικών χωρών ή οι διάφορες φυλές που ζουν στην ύπαιθρο όπου και εντέχνως μας παρουσιάζουν σε διάφορα ντοκιμαντέρ για  τις απώλειες σε ποσοστά ζωές σε σχέση με τους πολιτισμένους, από την έλλειψη υγιεινής λόγο στέρησης τροφής, πόσιμου νερού και την έλλειψη ιατρικής φροντίδας, αφού πρώτα μόλυναν οι ίδιοι τις περιοχές τους με ψεκασμούς μολυσματικών ιών και χημικών αποβλήτων από βιομηχανίες των γύρο περιοχών μολύνοντας έτσι την πηγή ζωή των που είναι το νερό, επιδεικνύοντας μας κατά καιρούς και ορισμένες τερατογεννήσεις όπου οφείλονται σε γεννητικά πειράματα αποκρύπτοντας το!!!
Σε αυτό το "φιλόδοξο" και "μεγαλόπνοο" σχέδιο, παίρνουν μέρος και οι "γιατροί δίχως σύνορα" ή οι "γιατροί του κόσμου" ή όπως αλλιώς λέγονται καθώς επίσης και διάφορες άλλες "εθελοντικές οργανώσεις" που δραστηριοποιούνται στις γύρο περιοχές, χρηματοδοτούμενες από "μεγάλες διεθνώς αναγνωρισμένες" φαρμακευτικές εταιρείες ή από "Διεθνής εταιρείες καυσίμων" ή ακόμα, αν θέλετε κι από ορισμένες κυβερνήσεις.
   Μια ακόμη απάτη που δημιούργησαν είναι το χρήμα! Το χρήμα στην αρχή δημιουργήθηκε για την πιο σωστή ανταλλαγή προϊόντων κι εξυπηρέτηση του ανθρώπου στις καθημερινές συναλλαγές του. Στην πορεία όμως αυτοί που το ανακάλυψαν φρόντισαν να γίνει ο βραχνάς και ο χειρότερος εφιάλτης της ανθρωπότητας δημιουργώντας το χρέος μέσω των δανείων και των υψηλών τόκων. (Δεν θα κάνω ανάλυση του θέματος, υπάρχουν στο youtube καθώς και στο google εκτενή βίντεο και ρεπορτάζ όπου και αναλύουν λεπτομερώς την ιστορία του χρήματος καθώς επίσης και στις ετικέτες του ιδίου μπλοκ με την ονομασία ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα άρθρα όπου και αναφέρονται για το πως φτάσαμε εώς εδώ).
   Μεγάλο και σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι ανερχόμενες βιομηχανίες χάλυβος, σιδήρου, καυσίμων, χρυσού, όπλων κλπ. Επίσης μεγάλη επιτυχία αυτών ήταν η ανακάλυψη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης (Μ.Μ.Ε), όπου μέσω την Προπαγάνδας και Υποβολής κατάφεραν να δημιουργήσουν την ανάγκη για καλύτερη ποιότητα ζωής βασιζόμενη στην ανάγκη από την άνεση και (υποτιθέμενη) ξεκούραση του ανθρώπου, εξάρτηση από τα προϊόντα που οι ίδιοι προωθούσαν, προβάλλοντας τα ως αναγκαία για την πρόοδο και καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των.
  Στην πορεία, ανακαλύφθηκαν τα τάγματα, οι στοές, και πολύ αργότερα ο κομμουνισμός, σοσιαλισμός ο φιλελευθερισμός, η κομματοκρατία, ο κατευθυνόμενος αθλητισμός, η ισότης, ο φεμινισμός, η δημοσιογραφία κλπ.. Σε συνδυασμό με την θρησκεία, την ιατρική, την παιδεία και την επιστήμη και διάφορα άλλα συστήματα όπως την προπαγάνδα, την υποβολή κλπ., κατάφεραν να διαχωρίσουν την ανθρωπότητα σε πολλά μικρά κομμάτια (μαντριά) κι έτσι απόκτησαν τον έλεγχο.   Πολύ σημαντικό ρόλο για όλα αυτά έπαιξαν και τα συνδικάτα, οι πράκτορες και διάφορες οργανώσεις.
  Όλα τα παραπάνω όμως δεν θα είχαν καμία επιτυχία στο σχέδιό τους εάν δεν είχε εφαρμοστεί το δόγμα του "Σοκ και Δέος" και η ελεγχόμενη "Τρομοκρατία" καθώς επίσης και η "Εκμετάλλευση" της "Μανίας" του ανθρώπου για κατάκτηση, εξουσία, επιβεβαίωση, δημοσιότητα, πρόοδο, εξέλιξη, απληστία!
  Φθάνοντας στο σήμερα παρακολουθούμε όλοι μας, χωρίς να θέλουμε να το πιστέψουμε, ότι τελικά το σχέδιο προχώρησε, αργά αλλά με υπομονή και μεθόδευση! Ξαφνικά όλοι μας χάσαμε το έδαφος κάτω από τα πόδια μας για την εκπληκτική επιτυχία τους που νιώθουμε όλοι σαν να ήμαστε φυλακισμένοι σε ένα κελί με καγκελωτά χωρίσματα, δίχως πόρτα και παράθυρο φρουρούμενοι απ΄ έξω από μια ομάδα οπλισμένων σαν αστακοί και μέσα παρέα με μια λάμπα να καίει και σε μια άκρη 10 κιλά πυρίτιδα, έχοντας στην τσέπη έναν Ελβετικό σουγιά και κάθε φορά που πάμε για να ελευθερωθούμε ανοίγοντας μια τρύπα σκαλίζοντας τον τοίχο με τον σουγιά, φωνάζοντας κλέφτες κλέφτες μουντζώνοντας τους τοίχους, επεμβαίνουν οι απ΄ έξω και μας απωθούν στο εσωτερικό του κελιού, προσπαθώντας να ανασυνταχθούμε τσακωνόμενοι με τους συγκρατούμενους μας για το ποιος από μας φταίει που φθάσαμε ως εδώ (εμείς ή αυτοί) χωρίς καν να σκεφτούμε ή να συζητήσουμε τι είναι αυτό που μας ενώνει ώστε να λειτουργήσουμε συλλογικά, παρά πράττοντας ο καθένας τον δικό του τρόπο διαφυγής και για το αν είναι σωστός ο τρόπος σκαλίσματος του τοίχου προς την αποφυλάκισή μας, και αντί να ενωθούμε και να ανάψουμε την πυρίτιδα με την λάμπα που σιγοκαίει διαλύοντας εντελώς τα δεσμά κάνουμε πως δεν βλέπουμε πως υπάρχει στην άλλη άκρη του κελιού ή φοβόμαστε να αντιμετωπίσουμε την δύναμή της!!!!
  (Το κελί αντιπροσωπεύει την οικονομική κρίση και τα δυσβάσταχτα μέτρα δίχως αύριο. Τα χωρίσματα είναι τα κόμματα, τα συνδικάτα, οι οργανώσεις, οι θρησκείες κλπ.. Οι οπλισμένοι αστακοί είναι τα Μ.Α.Τ.. Οι Ελβετικοί σουγιάδες είναι οι μαλθακές διαμαρτυρίες - συγκεντρώσεις που ναι μεν είναι δυναμικές, όπως ένας γνήσιος Ελβετικός σουγιάς, αλλά πολύ λίγες διότι σχεδόν πάντα τις διαλύουν οι δυνάμεις καταστολής. Η λάμπα που σιγοκαίει είναι η η αδύναμη φλόγα που έχουμε όλοι μας μέσα μας και η πυρίτιδα είναι η δύναμη που κρύβουμε όλοι μέσα μας περιμένοντας την φλόγα να την ανάψει!).

  Στο δια ταύτα..

   Ότι και να έχει συμβεί στο παρελθόν, όποιοι και να κινούν τα νήματα, ότι και να έχουν αποφασίσει αυτοί για εμάς χωρίς εμάς και για το μέλλον όλων των λαών, δεν είναι τίποτα μπρος την δύναμη ενός έθνους ή της ανθρωπότητας. Πιο πολύ φοβούνται αυτοί εμάς παρά εμείς αυτούς και αυτό μπορείτε να εξακριβώσετε οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε. Οπότε ένα μένει να βρούμε: "ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ", ώστε να μπορέσουμε να φύγουμε απ΄ αυτήν την λαίλαπα που υποσκάπτει το μέλλον και την Ελευθερία εμάς και των παιδιών μας.
  Πρώτα απ΄ όλα, όμως θα πρέπει να κατέβουμε από το καλάμι που έχουμε καβαλήσει λίγο ως πολύ όλοι μας, ξέρω θα μου πείτε πολλοί ότι οι Έλληνες έτσι ήταν μια ζωή, αλλά θα σας ανταπαντήσω ότι οι ίδιοι αυτοί Έλληνες που επικαλείστε, έπιαναν την πέτρα και την έσφιγγαν έως ότου βγάλει νερό και κατατρόπωναν τους βαρβάρους δίχως δεύτερη κουβέντα, πράγμα που δεν κάνουν οι Νεοέλληνες! Κατά δεύτερον θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι αποκτώντας αλληλεγγύη για τον συνάνθρωπό μας  και να σταματήσουμε να τον βλέπουμε ως "ο θάνατός σου η ζωή μου", σταματώντας επίσης την αναιδή αλληλοεκμετάλευση προωθώντας υπερτιμολογημένα προϊόντα κλπ. και γενικός να πάψουμε πια να βλέπουμε τον διπλανό μας  σαν μια καλή πηγή χρήματος όπου μπορούμε να τον ξεκοκαλίσουμε, καθώς και να σταματήσουμε να πατάμε στα πτώματα άλλων. Τέλος θα πρέπει να μάθουμε όλοι μας να λέμε "ευχαριστώ" (δεν είναι τίποτα παρά μονάχα μια λέξη αρκεί να την πιστεύεις) καθώς και να δεχόμαστε το "ευχαριστώ" των άλλων διότι η άρνηση να μου πει κάποιος ευχαριστώ, είναι καθαρός εγωισμός. Θα πρέπει ακόμα οι έχοντες να μην γυρνούν την πλάτη στους μη έχοντες (ξέρετε δεν είναι τίποτα από την μια στιγμή στην άλλη να βρεθείτε στην ίδια θέση) και ότι κάνετε να το κάνετε δίχως να ζητάτε ανταλλάγματα, αν ο άλλος θέλει ή μπορεί κάποια στιγμή να ανταποδώσει είναι καθαρά στην κρίση την δικιά του. Επίσης πρέπει να ξέρετε ή μάλλον να θυμηθείτε όλοι σας, ότι ερχόμαστε γυμνοί και γυμνοί φεύγουμε. Δεν φέρνουμε και δεν παίρνουμε τίποτα μαζί μας, οπότε σταματήστε πια, να κυνηγάτε λυσσαλέα κι  αχόρταγα τον πλούτο δεν είναι αυτή η ιδιότητά σας, κατάντια είναι να μην έχεις να φας εφόσον είσαι υγιείς και αρτιμελής, κατάντια όμως είναι και να υπερβαίνεις τα απαραίτητα άντε και την ανετότητα  και ο διπλανός σου να λιμοκτονεί διότι εσύ θες τα περισσότερα!
 
  Η εποχή που διανύουμε, έχει μόνο ένα καλό! Ποιο είναι αυτό; Μα η "ΑΛΗΘΕΙΑ" φυσικά. Ζούμε την εποχή των αποκαλύψεων. Τα πάντα γύρο μας αποκαλύπτονται, είναι ο καιρός που μαθαίνουμε τα πάντα, κανείς πια δεν μπορεί να κρυφτεί, άσε που στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν θέλουν πια να κρύβονται και αποκαλύπτονται οικειοθελώς! Η εποχή αυτή όμως, έχει και ένα μεγάλο κακό, μπρος τα τόσα άσχημα που ζει ο πλανήτης. Πιο είναι αυτό; Η "ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ" γιατί; Απλούστατα από την τόση πλύση εγκεφάλου που έχετε υποστεί από τους ειδήμονες του είδους Πολιτικούς, Δημοσιογράφους, Κόμματα, Συνδικάτα, Μ.Κ.Ο., Θρησκείες, Στοές, Τάγματα, Επιστήμονες κλπ. κι ενώ σας σερβίρουν την αλήθεια στο πιάτο (είπαμε δεν αντέχουν να κρυφτούν άλλο), αντί να τους πιστέψετε και να διαλύσετε το Σύμπαν, συνεχίζετε να τους ακολουθάτε και τα βάζατε αμφιβάλλοντας με αυτούς που ήταν έξω από τα μαντριά ή αυτούς που τώρα ξεφεύγουν! Δεν μπορείτε να πιστέψετε την αλήθεια κι αυτό σας πληγώνει και σας εξουθενώνει. Η υποβολή έχει λειτουργήσει σωστά (ευτυχώς όχι σε όλους) και για αυτό δεν μπορείτε ή δεν έχετε την δύναμη να αντιδράσετε παρά μονάχα με διαμαρτυρίες κυρίως ακολουθούμενοι της κομματοκρατίας σας, θρησκοκρατίας σας κλπ. και μάλιστα φανατιζόμενοι!
  Λένε, μάλλον κατηγορούν οι πολιτικοί, οι δημοσιογράφοι και λοιποί, τους φανατικούς των άλλων κομμάτων ή αυτούς που δεν ελέγχουν (όπως οι αγνοί Ελληνόψυχοι που δεν ανήκουν πουθενά) και κάθεστε και συμπορευόσαστε μαζί τους, χωρίς να αναρωτιέστε ποιος τελικά είναι ο φανατικός (εσείς ή εμείς;)! Παρά καθόσαστε και τσακωνόσαστε αναμεταξύ σας για το αν η θρησκεία σας, το κόμμα σας, η ομάδας σας ή η οργάνωσή σας είναι καλύτερη από από την άλλη βγάζοντας στην φόρα ο καθής τα άπλυτα του άλλου και όλοι μαζί με αυτούς που στέκονται έξω από το σύστημα που τόσο έντεχνα δημιούργησαν αυτοί για εσάς!!!

   Διανύουμε την εποχή του Υδροχόου και οι αποκαλύψεις και το ξεσκαρτάρισμα θα είναι συνεχή και επώδυνα. Τώρα είναι η ευκαιρία να ανοίξετε τα μάτια σας και να αποφασίσετε με πια πλευρά θα είστε. Η απόφασή σας αυτή θα είναι αμετάκλητη και δίχως επιστροφή, διότι ο χρόνος τελειώνει.
  Ψάξτε μέσα σας να βρείτε την αλήθεια. Δυναμώστε  το φως της λάμπας που σιγοκαίει, ανάψτε την πυρίτιδα που περιμένει υπομονετικά και παρατήστε τον σουγιά (καλώς είναι αλλά για άλλες περιπτώσεις κι άλλου είδους εργασία). Τσακίστε και εξαφανίστε τα κάγκελα που σας χωρίζουν μέσα στο κελί. Ενωθείτε με τους συγκρατούμενούς σας. Διαλύστε τους ένστολους απ΄ έξω που σας περιόριζαν στο κελί και συμπορευθεί τε όλοι μαζί με γνώμονα την αλήθεια, την συναδελφικότητα, την αλληλεγγύη και με σοφία αλλάξτε το ρου της ιστορίας προς όφελος των Ελλήνων και των υπολοίπων  εθνών.

 ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ:
ΖΩΗ - ΑΛΗΘΕΙΑ - ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ - ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ - ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΌΤΗΤΑ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ - ΠΑΡΟΝ - ΜΕΛΛΟΝ - ΟΝΕΙΡΑ - ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΌΤΗΤΑ - ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑ - ΟΡΑΜΑ - ΦΥΣΗΣ - ΑΓΑΠΗ - ΣΥΜΠΑΝ

ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ:
ΨΕΜΑ - ΜΙΣΟΣ - ΣΥΜΦΕΡΟΝ - ΚΟΜΜΑΤΑ - ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ - ΑΠΛΗΣΤΙΑ - ΑΧΑΡΙΣΤΊΑ - ΖΗΛΙΑ - ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ.

ΔΙΑΛΕΞΤΕ

Εάν κάτι σας άγγιξε βάλτε το στα αγαπημένα σας και προωθήστε σε όσους αγαπάτε.

Σύνταξη άρθρου: ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΦΟΥΡΙΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες