Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ(4) - Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΠΜΟΥΡΓΚ

Μέρος 4ον


ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΑΡΠΜΟΥΡΓΚ


   Η ιστορία της οικογένειας Βάρμπυοργκ είναι το ίδιο ενδιαφέρουσα μ΄ εκείνη των Ρότσιλντς. Οι Βάρμπουγκ είχαν στην Ιταλία το όνομα Ντελ Μπράνκο. Όταν όμως ήρθαν στην Γερμανία στα 1559 πήραν το όνομα της Γερμανικής πόλης Βάρμπουργκ. Στα 1798 ίδρυσαν την τράπεζα του Αμβούργου M. M. Warburg and Co. Ο Σιμόν Ηλίας Βάρμπουργκ (1760 - 1828), πήγε στην Ελβετία όπου ίδρυσε την πρώτη Εβραϊκή κοινότητα στο κράτος  αυτό. Ο εγγονός του, Φρειδερίκος Ηλίας Βάρμπουργκ (1832 - 1899) μετακόμισε στην Αγγλία και υπήρξε συνιδρυτής του Κεντρικού Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου του Λονδίνου. Οι άλλοι Βάρμπουργκ μετακόμισαν στην Κοπεγχάγη, στη Δανία και ξαναπήραν το παλιό τους όνομα Ντελ Μπράνκο. Ο Πωλ Μόρις Βάρμπουργκ (1868 -1932) μετανάστευσε στις ΗΠΑ και έγινε μέλος της μεγαλύτερης τότε τράπεζας των ΗΠΑ, της Κουν, Λεμπ και Σια. Ο Φελίξ Μόριτζ Βάρμπουργκ (1871 - 1937) μετανάστευσε κι αυτός στις ΗΠΑ και εισήλθε συνέταιρος στην Κουν, Λεμπ και Σια. Ο Φριτζ Μόριτζ Βάρμπουργκ (1879 - 1964) μετανάστευσε κι αυτός στις ΗΠΑ και ενεργοποιήθηκε στην εκπαίδευση και στις Εβραϊκές θεολογικές σχολές.
   Τα τέσσερα αδέλφια, ο Μαξ (1867 - 1946), που έγινε και επικεφαλής της Γερμανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, ο Φέλιξ, ο Πωλ και ο Φριτζ γεννήθηκαν στην Γερμανία.
   Η τράπεζα Βάρμπουργκ υπήρξε στενά συνδεδεμένη με την τράπεζα Ρότσιλντς και η αιτία που ο Πωλ Βάρμπουργκ μετακόμισε στη Νέα Υόρκη ήταν για να εργαστεί για την ίδρυση μιας <<Αμερικανικής Κεντρικής Τράπεζας>>. Εργάστηκαν στην εταιρεία Κουν και Λεμπ και ο Βάρμπουργκ ανέλαβε το έργο να δίνει διαλέξεις στους Αμερικανούς πολιτικούς, μέχρι που πέρασε ο νόμος για το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό στις 22 Δεκεμβρίου του 1913 και ο Πωλ έγινε πρόεδρος του.
   Ο επικεφαλής των Γερμανικών Μυστικών Υπηρεσιών, Μαξ Βάρμπουργκ, στις 12 Αυγούστου του 1916 ίδρυσε έναν Ρωσικό εκδοτικό οίκο μαζί με τον Γερμανό βιομήχανο Στίνες, που συμφώνησε να συνεισφέρει δύο εκατομμύρια ρούβλια για την χρηματοδότησή του. Με Γερμανούς μυστικούς πράκτορες που εργάζονταν στη Ρωσία για να ανατρέψουν τον Τσάρο, ο Μαξ Βάρμπουργκ εργάστηκε για μια συμφωνία στην οποία θα συμμετείχαν οι Βρετανικές και Γαλλικές μυστικές υπηρεσίες και η Σουηδική κυβέρνηση για να μεταφερθεί ο Λένιν, η σύζυγός του Ναντέζντα Κρούπσκαγια και η υπόλοιπη ανατρεπτική ομάδα που ζούσε στην Ελβετία από το 1900. Η ομάδα αυτή υποστηριζόταν από τις Δυτικές Μυστικές Υπηρεσίες που αυτές με τη σειρά τους χρηματοδοτούντο από την παγκόσμια κυβέρνηση. Στην Ελβετία ο Λένιν και η σύζυγός του ηγούντο της ομάδος των Ρώσων Εβραίων επαναστατών, που είχαν εκπαιδευτεί στις διδασκαλίες του Καρλ Μάρξ.
   Στις 9 Απριλίου του 1917 ένα τραίνο έφυγε από τη Βέρνη της Ελβετίας με τον Λένιν, την σύζυγό του και τριάντα επαναστάτες με κατεύθυνση τη Ρωσία. Την ίδια εποχή ο Κερένσκι ήταν Γενικός Εισαγγελέας της Ρωσικής επαρχιακής κυβέρνησης. Ήταν αυτός που προσκάλεσε επίσημα τον Λένιν και την ομάδα του να έλθει πίσω στη Ρωσία, γνωρίζοντας πλήρως τις προθέσεις του. Μόλις ο Λένιν έφθασε στην Πετρούπολη, προσκλήθηκε για ακρόαση στο χειμερινό παλάτι, όπου και έγινε δεκτός από τον υπουργό εργασίας Μ. Σκομπέλεβ, που ήταν Ελευθεροτέκτονας.
   Τον Μάιο μια μεγαλύτερη επαναστατική ομάδα διακοσίων ατόμων με τον Λ. Μαρτώβ και τον Πάβελ Άξελροντ, έφθασαν από την Ελβετία χρησιμοποιώντας τον ίδιο δρόμο που είχε ακολουθήσει και ο Λένιν.
   Οι Βρετανικές μυστικές υπηρεσίες εργάζονταν σκληρά στην Πετρούπολη τους κρίσιμους αυτούς μήνες δίνοντας χρήματα στους Ρώσους αξιωματούχους και τους στρατιώτες της πόλης και ενθαρρύνοντας τους να ανατρέψουν την κυβέρνηση, γνωρίζοντας πως εάν αυτό συνέβαινε, η Ρωσία θα οδηγούσε σε μεγάλες απώλειες τη Βρετανία στο Δυτικό Μέτωπο. Αυτό όμως δεν τους ενδιέφερε. Η Αγγλία και η Γαλλία βρίσκονταν σε πόλεμο με τη Γερμανία την εποχή αυτή.
   Ενώ ο Μαξ Βάρμπουργκ ήταν επικεφαλής της υπόθεσης αυτής στην Ευρώπη, ο αδελφός του Πωλ Βάρμπουργκ εργαζόταν στις ΗΠΑ για το ίδιο θέμα. Αυτός παρείχε πολιτική προστασία στον Ουκρανό Εβραίο Λεβ Νταβίντοβιτς Μπρονστάϊν (Τρότσκυ) (1879 - 1940), που έφθασε στη Νέα Υόρκη στις 13 Ιανουαρίου του 1917. Την εποχή αυτή οι ΗΠΑ προετοιμάζονταν να εισέλθουν στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στην πλευρά των Βρετανών και των Γάλλων. Στόχος τους ήταν να καταστραφεί η Ρωσία και να εγκαθιδρυθεί το Κομμουνιστικό καθεστώς.
   Ο Αλεξάντερ Πάρβους, πρώην Ίσραελ Γκέλφαντ, υπήρξε δάσκαλος του Τρόσκι που τον εκπαίδευσε στον Κομμουνισμό. Αυτοί οι δύο οργάνωσαν στην αναταραχή στα 1905, που έγινε γνωστή στη Ρωσία ως η <<Αιματοβαμμένη Κυριακή>>. Η εξέγερση απέτυχε και οι δύο συνελήφθησαν και καταδικάστηκαν σε εξορία στη Σιβηρία από όπου όμως δραπέτευσαν. Ο Πάρβους πήγε στην Τουρκία όπου έγινε σύμβουλος των Νεοτούρκων, που είναι υπεύθυνοι για την σφαγή των Αρμενίων στα 1915-16, αλλά και των Ποντίων.
   Χρηματοδότης του Λένιν και του Τρόσκι ήταν ο Πάρβους, που κατά τους Βαλκανικούς Πολέμους έγινε πολύ πλούσιος. Είχε επιχειρήσεις στην Οθωμανική Αυτοκρατορία και πωλούσε εμπορεύματα στις αντιμαχόμενες πλευρές κατά τους πολέμους αυτούς. Στα 1912 ο Τρόσκι εργαζόταν στις Βαλκανικές χώρες σαν πολεμικός ανταποκριτής, μια θέση που του είχε δώσει ο Πάρβους.
   Ο Τρόσκι στη Νέα Υόρκη εργαζόταν μαζί με την αναρχική Έμμα Γκόλντμαν και τον Αλέξανδρο Μπέργκμαν. Ο Τζέϊκομπ Σιφ δημιούργησε μια ομάδα για την ανατροπή του Ρώσου Τσάρου από το Φεβρουάριο του 1916. Στην ομάδα αυτή συμμετείχαν πανίσχυροι άνδρες όπως ο Ότο Καν, ο Μόρτιμερ Σιφ, ο Ισαάκ Σέλιγκμαν και ο Φέλιξ Βάρμπουργκ.
   Με τον Πωλ Βάρμπουργκ, επικεφαλής του Συμβουλίου του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού, το μέλος των Ιλλουμινάτι λοχαγό Έντουαρτ Μ. Χάουζ που ήταν διοικητής προσωπικού του Προέδρου Γούντροου Γούϊλσον, ο Τρόσκι πήρε Αμερικάνικο διαβατήριο, παρά το ότι είχε μόλις φθάσει στη χώρα αυτή και δεν είχε γίνει ακόμα πολίτης.
   Στις 3 Φεβρουαρίου του 1949 ο Των Σιφ απεκάλυψε στην εφημερίδα <<Νιου Γιορκ Αμέρικαν Τζένεραλ>>, πως ο παππούς του Τέΐκομπ Σιφ είχε δώσει 20 εκατομμύρια δολλάρια για τη Ρωσική Επανάσταση. Σήμερα τα χρήματα αυτά θα έφθαναν τα 200 εκατομμύρια δολλάρια. Ένα μεγάλο ποσοστό των χρημάτων αυτών του Σιφ δόθηκε σε μικρά χρυσά νομίσματα που χρησιμοποιήθηκαν για να εξαγοραστούν οι αξιωματικοί και ο στρατιώτες της Ρωσικής φρουράς της Πετρούπολης και να χρησιμοποιηθούν ως βάση για τον νέο Κόκκινο Στρατό.
   Ανάμεσα στους άλλους Αμερικανούς τραπεζίτες και επιχειρηματίες που έδωσαν μεγάλα χρηματικά ποσά για την επανάσταση, ήταν και ο Πωλ Βάρμπουργκ, ο Χάρριμαν, ο Ροκφέλλερ, ο Βάντερλιπ και Τζ. Π. Μόργκαν. Από τη Γερμανία τα χρήματα ήλθαν μέσω του Μαξ Βάρμπουργκ, από την Αγγλία μέσω του Άλφερντ Μίλνερ και των τραπεζών των Ρότσιλντ σε Λονδίνο και Παρίσι.
   Αυτού του είδους οι επιχειρήσεις επαναλήφθηκαν πολλές φορές από την παγκόσμια κυβέρνηση για την ανατροπή των κυβερνήσεων στα διάφορα έθνη. Αμερικανικές δυνάμεις έβαλαν τον Κάστρο στην εξουσία στα 1950 και το ίδιο συνέβη στη Νικαράγουα, όταν ο Σομόζα ανέτρεψε τον εκλεγμένο πρόεδρο στα 1936. Στα 1979 η Αμερική άλλαξε τις συμμαχίες της, εκπαίδευσε και χρηματοδότησε τους Σαντινίστας, οι οποίοι ανέτρεψαν την οικογένεια Σομόζα μετά από έναν αιμοσταγή εμφύλιο. Η Αμερική άλλαξε για ακόμη μια φορά στρατηγική και κατά την προεδρία Ρήγκαν άρχισε να υποστηρίζει τους Κόντρας. Το ίδιο συνέβη στο Ιράκ, το Ιράν, την Αίγυπτο, την Συρία, το Πακιστάν, την Κίνα και αλλού. Οι άνθρωποι έξω από τις ΗΠΑ δεν γνωρίζουν πως η Παγκόσμια κυβέρνηση κρατά με σιδηρά χείρα το κράτος. Γι΄ αυτό και οι Αμερικανοί δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί τους μισούν.
   Οι λαοί μισούν τους Αμερικανούς και οι Αμερικάνοι δεν μπορούν να καταλάβουν το λόγο. Η Αμερική ως φίλη χώρα αποτελεί κάτι θανατηφόρα επικίνδυνο. Το Νότιο Βιετνάμ το γνώριζε αυτό καλά στα 1975, η Κίνα στα 1948, η Ρωσία στα 1917 και ο κατάλογος διαρκώς μεγαλώνει. Μία πολύ ενδιαφέρουσα ταινία που γυρίστηκε για την οικογένεια Βάρμπουργκ ονομάζεται <> και μιλά για ένα κορίτσι που υιοθετήθηκε από τον κύριο "Βάρμπακ".


ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΚΦΕΛΕΡ

   Ο Γουΐλλιαμ Άβερι Ροκφέλλερ (1810 - 1906) είναι ο ιδρυτής της δυναστείας Ροκφέλλερ. επίσημη σύζυγός του ήταν η Ελία Ντέηβιντσον, μια εξαιρετικά απάνθρωπη γυναίκα. Η ζωή του Γουΐλλιαμ ακροβατούσε ανάμεσα στην ανηθικότητα και το έγκλημα. Παντρεύτηκε αρκετές γυναίκες στις ΗΠΑ σε δίγαμες σχέσεις, είχε αρκετές ερωμένες και ένα μεγάλο αριθμό σεξουαλικών σχέσεων. Κατηγορήθηκε μάλιστα κάποτε πως βίασε μια γυναίκα και δραπέτευσε από την πολιτεία της Νέας Υόρκης για να αποφύγει τη φυλάκιση. Εκτός από τις γυναίκες αγαπούσε την χαρτοπαιξία. Φορούσε τα καλύτερα ρούχα και δεν του έλειπαν ποτέ τα χρήματα, τα οποία αποκτούσε με παράνομους τρόπους.
   Η επίσημη σύζυγος του Ελίζα παρουσιάζεται από τους ιστορικούς της Ελίτ σαν μια πολύ σεβάσμια γυναίκα. Στην πραγματικότητα χρησιμοποιούσε ένα θρησκευτικό προπέτασμα για να ασχολείται ήσυχη με τις δραστηριότητές της.
   Ο Γουΐλλιαμ Άβερι Ροκφέλλερ είχε πολλά νόθα παιδιά. Η Ελίζα είχε έξι από αυτόν. Ο γιος του Τζων Ντ. Ροκφέλλερ συνεργάστηκε μυστικά με τις άλλες Ιλλουμινατικές οικογένειες, όπως οι Πέϊζερς, που βοήθησαν τους Ροκφέλλερ στην άνοδό τους. Το χαρακτηριστικό του Τζων ήταν η επιθυμία του να κάνει τα πάντα για την εξουσία. Ο Τζων εγκατέστησε την οικογένεια στο Ποκάντικο Χιλλε στη Νέα Υόρκη. Περίπου εκατό οικογένειες Ροκφέλερ ζουν σήμερα στην ιδιωτική περιοχή του Ποκάντινο Χιλλς.
   Οι Ροκφέλλερ έχουν επενδύσει σε μετοχές εταιρειών που δεν φαίνονται πως τις ελέγχουν και η οικονομική του εξουσία είναι πολύ μεγαλύτερη από τους ισολογισμούς που δείχνουν οι επιχειρήσεις τους. Μπορούν να δώσουν χορηγίες από μια οργάνωση που ελέγχουν σε μία άλλη και να μην χάσουν τον έλεγχο του χρήματος. Ανάμεσα στις εταιρείες που ελέγχουν πρώτη απ΄ όλες είναι η Στάνταρτ Όιλ και ακολουθούν η Τέξας Ίνστρουμεντς, η Τζένεραλ Ελέκτρικ, η Ίστμαν Κόντακ, η Μπόϊνγκ. Επίσης ελέγχουν τις αερογραμμές Δέλτα. Κατέχουν γη σε πολλά μέρη της Νοτίου Αμερικής και σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, από τη Χαβάη ως το Τέξας, τη Φλόριδα, το Σιλ Χάρμπορ και το Μέϊν. Αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα καταλαβαίναμε πως ο Μπους πατέρας, επισκεπτόταν πολύ συχνά το Μέϊν όταν ήταν πρόεδρος.
   Οι Ροκφέλλερ έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο στην δημιουργία των Ηνωμένων Εθνών αλλά και το FBI που υπήρξε πάντοτε ισχυρό εργαλείο των Ιλλουμινάτι. Η οικογένεια Ροκφέλλερ εργάζεται στενά με τη CIA για τη δημιουργία σκλάβων του σεξ στο πρόγραμμα ελέγχου του νου MONARCH. Με μια έξυπνη συνωμοσία ο Νέλσον Α. Ροκφέλλερ έγινε αντιπρόεδρος, χωρίς να χρειαστεί να κατέβει σε εκλογές. Οι Ροκφέλλερ έπαιξαν επίσης ρόλο - κλειδί στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων και ένας από αυτούς έγραψε ένα βιβλίο για το μέλλον τις ομοσπονδίας που υποστηρίζει την ένωση των εθνών σε μια παγκόσμια κυβέρνηση. Οι αποφάσεις που παίρνουν επηρεάζουν τη Ρωσία, την Κίνα και άλλα μέρη της Ασίας, αφού εκεί έχουν ισχυρά ερείσματα και έσοδα. Η ιστορία της οικογένειας αυτής είναι στενά συνδεδεμένη με την πολιτική των ΗΠΑ κατά τον 20ο αιώνα. Εδώ και πολλά χρόνια οι Ροκφέλλερ χρηματοδοτούν με εκατομμύρια δολλάρια, επιχειρήσεις και διεθνείς ομάδες που εργάζονται για την εμφάνιση στο κοινό της παγκόσμιας κυβέρνησης, αφού εδώ και πολλά χρόνια ο κόσμος έχει ήδη μια παγκόσμια κυβέρνηση. Υπάρχουν γύρω στα 180 μέλη της οικογένειες αυτής με το οικογενειακό όνομα Ροκφέλλερ, ενώ φυσικά υπάρχουν και πολλά μέλη της με άλλα ονόματα. Κανείς δεν ξέρει πόσα ιδρύματα και οικονομικά τραστ έχουν στα χέρια τους. Έχουν κρυμμένα τραστ μέσα σε μυστικά τραστ που βρίσκονται σε απόρρητα τραστ.
   Υπολογίζεται πως έχουν αρκετές χιλιάδες ιδρύματα και τραστ. Με τον τρόπο που έχουν δομήσει την περιουσία τους ο πατριάρχης τότε της οικογένειας, Νέλσον Ροκφέλλερ δεν πλήρωσε ούτε δεκάρα για φόρο εισοδήματος στα 1970, αν και ήταν ο πιο πλούσιος άνδρας των ΗΠΑ. Οι Ροκφέλλερ ασκούν τεράστια επιρροή σε θρησκευτικά θέματα, αφού χρηματοδοτούν σε μεγάλο βαθμό τα θρησκευτικά σεμινάρια στις ΗΠΑ, τα πανεπιστήμια, τις θρησκευτικές οργανώσεις, καθορίζουν την πολιτική τους και επηρεάζουν τη δημοσιότητα αφού ελέγχουν τα μεγαλύτερα περιοδικά και την τηλεόραση. Δίνουν επίσης τεράστια χρηματικά ποσά για τον χειρισμό των Προτεσταντών. Ανάμεσα στις οργανώσεις που χρηματοδοτούν είναι το Συμβούλιο Ιδρυμάτων, η Τριμερής Επιτροπή, η Αμερικανική Ιστορική Εταιρεία, η Αμερικάνικη Φιλοσοφική Εταιρεία, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Αμερικής, το Καθολικό Πανεπιστήμιο της Χιλής, το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, το Πανεπιστήμιο της Νοτρ Νταμ.
   Μεγάλοι αποδέκτες χορηγιών υπήρξαν τα Καθολικά Ιδρύματα αλλά και τα Ιδρύματα που σχετίζονται με την Παγκόσμια Τάξη. Η Καθολική Εκκλησία, η Επισκοπική Εκκλησία και η Παγκόσμια Εκκλησία παίζουν σημαντικό ρόλο στην παγκοσμιοποίηση.
   Η επιρροή τους βοηθά να καθοριστούν τα θέματα στα οποία θα δοθεί δημοσιότητα από τα περιοδικά και τις εφημερίδες. Ανάμεσα σ΄ αυτά είναι και το περιοδικό Τάϊμ. Στις 13 Ιανουαρίου του 1967 η εφημερίδα, που ελέγχεται από τους Ροκφέλλερ, <<Νιου Γιορκ Ντέϊλι Νιούς>> έδωσε δημοσιότητα στην πρώτη σατανιστική τελετή γάμου που πραγματοποίησε ο γνωστός Άντον Λα Βέϊ της Εκκλησίας του Σατανά. Τελικά το περιοδικό Τάϊμ έδωσε μεγαλύτερη δημοσιότητα στον Λα Βέϊ μ΄ ένα άρθρο του με τίτλο <<Αποκρυφισμός: ένα υποκατάστατο της πίστης>>.  Ως συνήθως ειλικρινείς άνθρωποι, που αγωνίζονται για το καλό δεν είχαν αυτή την δωρεάν δημοσιότητα. Βέβαια δεν αναφέρομαι σε συνεργάτες του κατεστημένου που εργάζονται για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, όπως ο Μπίλι Γκράχαμ, ο ευαγγελιστής και ο Τσαρλς Ράσσελ, ο ιδρυτής της Εταιρείας "Σκοπιά".
   Ο Ροκφέλλερ και ο Χιρστ εργάστηκαν μαζί για να χτίσουν τα μονοπώλια των ειδήσεων. Ο Μόρρις Στρονγκ είναι ένας καλός φίλος των Ροκφέλερ. Εργάζεται μαζί με τον Ντέηβιντ για την προώθηση της λατρείας της Μητέρας Γης, αλλά και των ιδεών της Νέας Εποχής.
   Ο Μουν επίσης από την Κορέα είναι αγαπημένος των Ροκφέλερ, αφού προωθεί τον διεθνισμό και η θρησκεία του παρέχει πολυάριθμα πειραματόζωα για τεχνικές στρατολόγησης και πλύσης εγκεφάλου. Πολλά χρήματα των Ροκφέλλερ οδηγούνται στο Ομοσπονδιακό Συμβούλιο των Εκκλησιών. Ο Ντέηβιντ Ροκφέλλερ συμμετέχει στη διοίκηση του Λούσις Τραστ. Το Λούσις τραστ είναι ένας εκδοτικό οίκος που εκδίδει βιβλία της Άλις Μπέϊλι, συνεργάτιδος της Έλενας Χαν Μπλαβάτσκι. Ένα βιβλίο της Μπέϊλι είναι το <<Εξωτερίκευση της Ιεραρχίας>> στο οποίο οι Νεοεποχίτες παρουσιάζουν το σχέδιό τους για την εξωτερίκευση της κυβέρνησης του πλανήτη. Το βιβλίο αυτό δίνει μερικές λεπτομέρειες του σχεδίου και χρησιμοποιείται ως εγχειρίδιο στα σχολεία <<Αρκάνα>> της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και της Ευρώπης. Το σχέδιο αυτό αφορά την εγκαθίδρυση της Νέας Εποχής της παγκόσμιας θρησκείας και της παγκόσμιας κυβέρνησης. Για τους Νεοεποχίτες ο κυρίαρχος του κόσμου κατοικεί στην Σαμπάλα, την Ιερή Πόλη.
   Η ιδιωτική ζωή των Ροκφέλερ είναι πολύ διαφορετική από την ιδιωτική ζωή που ζουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Έχουν πάνω από εκατό σπίτια για να μένουν. Έχουν μεγάλες περιοχές γης σε διάφορες χώρες στη Νότια Αμερική, σπίτια στη Βραζιλία, το Εκουαδόρ, και το Μόντε Σάκρο ράντζο στη Βενεζουέλα. Δύο επαύλεις στην Ουάσινγκτον, πολυάριθμα ράντζα στις ΗΠΑ, εξοχικά στη Χαβάη, το Πουέρτο Ρίκο και την Καραϊβική, ένα σπίτι με 32 δωμάτια στην Πέμπτη Λεωφόρο στη Νέα Υόρκη. Έχουν περίπου 2.500 χιλ. υπηρέτες. Πολλά μελή της οικογενείας είχαν προβλήματα στη ζωή τους, γνώρισαν φόβους κάθε είδους και είναι γνωστό πως χτίζουν μυστικές διόδους και δωμάτια στα κτίρια τους. Έχουν αναπτύξει εκτός από τις γήινες δυνάμεις και δυνάμεις στον Αποκρυφισμό, σε σημείο που να θεωρούνται θεοί.


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΟΤΣΙΛΝΤ

   Ο Άμσελ Μάγιερ, γνωστός ως Ρότσιλντ, αποτελεί διάδοχο μιας σειράς ηγετών που ακολούθησαν την εξής διαδοχή: Σαμπατάϊ Σεβί (1626 - 1676), Νατάν Γάζας (16;; - ;;), Τζέηκομπ Φρανκ (1726 - 1791) και Ρότσιλντ.
   Οι Ρότσιλντ απέκτησαν μεγάλη εξουσία στις Μυστικές Εταιρείες αλλά και στις χριστιανικές εκκλησίες. Ο Γουΐλσον Ντέρεκ στο βιβλίο του <<Ρότσιλντς, ο πλούτος και η εξουσία μια Δυναστείας>> έγραψε: <<Οι Ρότσιλντ προήχθησαν γρήγορα σε μια θέση απέραντης οικονομικής εξουσίας και πολιτικής επιρροής. Αποτέλεσαν ανεξάρτητη δύναμη στη ζωή της Ευρώπης, που δεν έδινε λογαριασμό σε κανέναν και σε μεγάλο βαθμό δεν στηριζόταν σε κανέναν...>>.
   Κάθε δρόμος οδηγεί στους Ρότσιλντς. Σύμφωνα με τον συγγραφέα Ντες Γκρίφφιν, στο βιβλίο του <<Κάθαρος προς τη Σκλαβιά>>: <<Υπολογίζεται πως ελέγχουν τον μισό πλούτο του κόσμου. Η Τράπεζα Ομοσπονδιακού Αποθεματικού της Νέας Υόρκης ελέγχεται από πέντε τράπεζες που κατέχουν το 53% των αποθεμάτων της. Αυτές οι πέντε τράπεζες ελέγχονται από τον Νατάν Μ. Ρότσιλντ και τους γιους του, του Λονδίνου. Ο έλεγχος του Παγκόσμιου χρήματος δείχνει την τεράστια δύναμη των Ρότσιλντς. Μια άλλη επιχείρηση που ελέγχουν είναι η Φέντεραλ Εξπρές. Συνηθίζουν να χρησιμοποιούν τη λέξη <<ομοσπονδιακό>> (Φέντεραλ) κι αυτό το επιβάλλουν μέσω της μυστικής υπηρεσίας της Βρετανίας της ΜΙ 6, η οποία δίνει εντολές στη CIA, που με τη σειρά της καθοδηγεί την Αμερικανική κυβέρνηση.
   Στις 24 Ιουνίου του 1814, ο Ντέηβιντσον έγραψε μια επιστολή στο Νατάλ Ρότσιλντ που έλεγε: <<Όσο ένας οίκος είναι σαν τον δικό σας και όσο εργάζεστε μαζί με τους αδελφούς σας, ούτε ένας οίκος στον κόσμο δεν θα μπορέσει να σας ανταγωνιστεί, να σας προκαλέσει κακό ή να σας εκμεταλλευτεί, διότι ενωμένοι μπορείτε να αναλάβετε και να πραγματοποιήσετε περισσότερα από οποιονδήποτε οίκο στον κόσμο>>. Οι στενές σχέσεις των μελών της οικογενείας αυτής επιβεβαιώνονται από μαι επιστολή που είχε στείλει ο Σολομών Ρότσιλντ στον αδελφό του Νατάν στις 28 Φεβρουαρίου του 1815: <<Είμαστε σαν τον μηχανισμό ενός ρολογιού: κάθε μέρος του είναι ουσιαστικό>>.
   Η στενότης αυτή των σχέσεων φαίνεται από το γεγονός πως από τους 18 γάμους που έκαναν τα εγγόνια του Μάγιερ Άμσελ Ρότσιλντ οι 16 ήταν ανάμεσα σε ξαδέλφια.
   Στις αρχές του 19ου αιώνα οι Ρότσιλντς κατάφεραν να δανείσουν χρήματα στην Παπική Εκκλησία που τότε είχε μεγάλα προβλήματα. Με τον τρόπο αυτό διείσδυσαν στον απέραντο πλούτο του Βατικανού. Χρηματοδότησαν όλες τις επιχειρηματικές ενέργειες της Καθολικής Εκκλησίας σ΄ ολόκληρο τον κόσμο στα 1823. Σήμερα οι τράπεζες και οι επιχειρήσεις της Καθολικής Εκκλησίας σχετίζονται με τους Ρότσιλντς, αλλά και τους υπόλοιπους διεθνείς τραπεζίτες.
   Ο πλούτος των Ρώσων Τσάρων πέρασε στους Ρότσιλντς. 35 εκατομμύρια δολλάρια στην τράπεζα των Ρότσιλντ στην Αγγλία και 80 εκατομμύρια δολλάρια στους Ρότσιλντς του Παρισιού.
   Οι Ρότσιλντς χρηματοδότησαν την Ρωσική Επανάσταση και με την επιτυχία της κατέσχεσαν μεγάλα τμήματα του Πλούτου της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ρωσίας. Κατάφεραν να αποτρέψουν, με την εξουσία τους του νόμιμους κληρονόμους της περιουσίας των Τσάρων, και έτσι δεν απέσυραν ούτε μια δεκάρα από τα εκατομμύρια που ήταν τοποθετημένα σε διάφορες δικές τους τράπεζες. Οι Μάουντμπάντεν που σχετίζονται με τους Ρότσιλντς διεξήγαγαν τις μάχες στο κοινοβούλιο για να αποτρέψουν τους κληρονόμους να αποκτήσουν την περιουσία τους. Τα χρήματα που επένδυσαν στην Ρωσική Επανάσταση όχι μόνο τα πήραν πίσω μέσω των Μπολσεβίκων σε μορφή εκατομμυρίων δολαρίων σε χρυσό, αλλά και άρπαξαν σε τεράστια αποθέματα του πλούτου των Τσάρων που σήμερα φθάνουν τα 50 εκατομμύρια δολλάρια.
   Σύμφωνα με τον Αμερικανό συγγραφέα Χάουαρντ Πίτμαν, η οικογένεια Ρότσιλντ έστειλε στην Αμερική ένα αδελφό του Μάγιερ Άμσελ, ο οποίος πήρε το όνομα Ροκφέλλερ. Επειδή η οικογένεια Ροκφέλλερ δεν θέλει να γνωρίζει ο κόσμος τις οικογενειακές ρίζες, αποκρύπτει την καταγωγή της. Στην εγκυκλοπαίδεια Μπριτάνικα στην έκδοση του 1974 θα διαβάσουμε πως ο Τζων Ντ. Ροκφέλλερ γεννήθηκε στο Ρίτσφορντ στην περιοχή Τιόγκα στη Νέα Υόρκη στα 1839. Δεν αναφέρει όμως λεπτομέρειες για τους γονείς του, ούτε από που ήλθαν. Το ίδιο ισχύει και για την έκδοση του 1940 αλλά και την ηλεκτρονική έκδοση του 2000 που λειτουργεί σε υπολογιστή.
   Η Σουηδική εγκυκλοπαίδεια <> του 1953 στο ίδιο άρθρο αναφέρει την γενεαλογία από τον εξαιρετικό λόγιο Δρ. Μάλκομ Στερν που αποκαλύπτει την καταγωγή των Ροκφέλερ, στο άρθρο του με τίτλο <<Αμερικανοί Εβραϊκής Καταγωγής>>.

Συνεχίζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες