Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ(8) - Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΛΛΙΝΣ

Μέρος 8ον



ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΟΛΛΙΝΣ


   Η οικογένεια αυτή βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διότι έχει μεγαλύτερη αποκρυφιστική εξουσία από τους Ρότσιλντς ή τους Ροκφέλλερς. Για να κερδίσουν χρήματα κάνουν κάτι χρηματιστηριακό, όπως συμφωνίες ανταλλαγής χρημάτων.
   Πολυάριθμοι Κόλλινς είναι ειδικοί σε ασφαλιστικές εταιρείες οι οποίες σχετίζονται με την Ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.
   Η μεγάλη Μητέρα Κόλλινς, ντυμένη στα μαύρα, κάθεται σ΄ έναν θρόνο που έχει το σχήμα του φεγγαριού και είναι φτιαγμένος από έβενο και χρυσό. Πίσω της κάθεται το Μεγάλο Συμβούλιο με 13 μέλη. Στα 1955 όλα τα μέλη ήταν άντρες. Στα 1978 υπήρχαν αρκετά που ήταν γυναίκες.
   Αυτοί που ερευνούν τους Ιλλουμινάτι, ανακαλύπτουν πως ελέγχουν τον Τύπο. Μια οργάνωση των Ιλλουμινάτι, που βρίσκεται αρκετά ψηλά, είναι η Ροδοσταυρική Εταιρεία που σχετίζεται με το Ο.Τ.Ο., την Χρυσή Αυγή και την Στέλλα Ματουτίνα.
   Ο Τζαίημς Φ. Κόλλινς ήταν αξιωματούχος του Α' Υψηλού Συμβουλίου της Ροδοσταυρικής Εταιρείας στην Αμερική το οποίο επιβλέπει όλα τα Ροδοσταυρικά κολέγια (στοές) στην Αμερική.
   Η Υβόν Κόλλινς συμμετείχε στο Μεγάλο Δρυΐδικό Συμβούλιο. Ήταν παραδοσιακή, που σημαίνει πως πίστευε πως μόνον αυτοί που γεννήθηκαν σε οικογένειες με αποκρυφιστική εξουσία μπορούν να είναι πραγματικοί μάγοι. Οι αποκρυφιστές πιστεύουν πως έχουν ξεχωριστό αίμα και οι επικεφαλής τους πιστεύουν πως είναι θεοί. Η Υβόν Κόλλινς δεν πιστεύει πως ένας μάγος μπορεί να γίνει με την εκπαίδευση και την πρακτική. Το αποκρυφιστικό όνομά της είναι Λετζένα, που σημαίνει <<Νύμφη του Εωσφόρου>>. Η Λετζένα, που ζούσε στη Βιρτζίνια λειτουργεί την Εκκλησία της κάτω από τις διαταγές των Ρότσιλντς.
   Οι Κόλλινς έχουν σαν κανόνα τους να χρησιμοποιούν κάποια επαγγέλματα σεβαστά ως κάλλυμα για τις απόκρυφες ζωές τους. Τις αποκρυφιστικές τελετές τους πάντα τις απομνημονεύουν. Εάν ερευνήσει κανείς τα σπίτια τους δεν θα βρει ενοχοποιητικά βιβλία ή αντικείμενα. Ο αποκρυφισμός είναι η πιο μυστική θρησκεία στον κόσμο. Το ιερατείο τους κυβερνά τον κόσμο με πολιτικούς ηγέτες που τοποθετούν στις θέσεις εξουσίας. Για να περιγράψουμε τις μεθόδους ασφαλείας που χρησιμοποιούν για να διατηρήσουν μυστικό τον αποκρυφισμό, θα χρειαζόμασταν ένα ολόκληρο βιβλίο. Οι άνθρωποι αυτοί ελέγχουν τον Τύπο και τα Μέσα Ενημέρωσης, τη CIA και το FBI. Το FBI έχει πράκτορες που ανήκουν στον αποκρυφισμό, αλλά στον αποκρυφισμό ανήκουν άτομα εξαιρετικά υψηλόβαθμα, όπως ο Έντγκαρ Χούβερ, που ήταν ομοφυλόφιλος και εργαζόταν για τους Ιλλουμινάτι.
   Οι αποκρυφιστικές οικογένειες έχουν σχεδόν την ίδια οργάνωση με τις οικογένειες της Μαφίας, της Κόζα Νόστρα και της Μορία. Τα μεγάλα αφεντικά έχουν διάφορα επαγγέλματα για κάλυψη και δίνουν τις εντολές τους προφορικά.
   Οι δραστηριότητές τους είναι πολύ μυστικές. Στα υψηλά επίπεδα πιστεύουν πως η δύναμη πρέπει να εξισορροπείται από τις καλές πράξεις και τις κακές, γι΄ αυτό κάποιοι απο τους μεγαλύτερους φιλανθρώπους είναι αποκρυφιστές. Η οικογένεια Κόλλινς δεν ελκεί την προσοχή. Ένα από τα μέλη της οικογενείας είναι η Τζόαν Κόλλινς, η ηθοποιός. Είχε φίλους της τον Σάμυ Νταίηβις Τζούνιορ και την Τζαίην Μάνσφιλντ, που είναι γνωστοί Σατανιστές. Είχε στενές σχέσεις με τον Χένρυ Κίσσινγκερ, όπως και με το Νιάρχο και τον Αριστοτέλη Ωνάση. Σχετίζεται με πολλούς υψηλόβαθμους Ιλλουμινάτι, όπως ο Έντγκρα Μπρόνθμαν.
   Ένας άλλος διάσημος είναι ο Μάΐκλ Κόλλινς, που ήταν ο ένας από τους τρεις αστροναύτες στον Απόλλωνα 11. Ο άνδρας αυτός ανήκει στο Συμβούλιο Διευθυντών της εταιρείας Ραντ, που συνεργάζεται με το Ινστιτούτο Τάβιστοκ.
   Η οικογένεια Κόλλινς είναι μια παλιά οικογένεια της Αγγλίας. Τα πρώτα της μέλη ήταν ο Φράνσις, ο Έντουαρτ και ο Τζων. Όπως οι περισσότερες οικογένειες των Ιλλουμινάτι, οι Κόλλινς επεκτάθηκαν σ΄ όλο τον κόσμο. Μέρος της οικογένειας σχετίζεται ταυτόχρονα με την αριστοκρατία και την μαγεία. Κατά τον 17* αιώνα οι περισσότεροι Βρεττανοί άποικοι ήταν κυρίως Πουριτανοί. Στα 1640 στη Μασαχουσέτη ένας Κόλλινς κατηγορήθηκε για μαγεία, όπως και η Τζαίην Κόλλινς στα 1653. Μια οικογένεια Κόλλινς ζούσε στο Σάλεμ της Μασαχουσέτης όπου στα 1650 πραγματοποιήθηκαν οι δίκες για τη μαγεία. Γείτονες της οικογενείας αυτής κατηγορήθηκαν στη Μασαχουσέτη για μαγεία. Είναι ενδιαφέρον πως ανάμεσα σ΄ αυτούς που κατηγορήθηκαν στη Μασαχουσέτη για μαγεία συμπεριλαμβάνονται και ονόματα όπως Γιουνγκ, Μπέΐλι, Κάρινγκτον, Γκόντφρεΰ, Χολ, Μπράουν και Κλίντον. Βλέπουμε πως τα επίθετα αυτά χρησιμοποιούνται και σήμερα και σχετίζονται με την Ιεραρχία των Ιλλουμινάτι.
   Ένα πρώην μέλος των Ιλλουμινάτι που ανήκε στην οικογένεια Κόλλινς, ανέφερε πως η οικογένεια Κόλλινς έφερα τη μαγεία από την Αγγλία στην Αμερική.
   Η οικογένεια Κόλλινς έδωσε τον Τζων Κόλλινς, τρίτο κυβερνήτη του Ρόου Άΐλαντ, ο οποίος έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης. Πρότεινε την έκδοση χάρτινου νομίσματος και μια ισχυρή κεντρική κυβέρνηση που μείωσε την δημοτικότητα του στις αγροτικές περιοχές του Ρόουντ Άΐλαντ.
   Ο Κλίφτον Κόλλινς ήταν ένας από τους πρώτους Κομμουνιστές στις αρχές του 19* αιώνος και έγραψε ένα βιβλίο για τον Σαιν Σιμόν.
   Ο Ντεβίτ Κλίντον Κόλλινς εργάστηκε για τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, το Υπουργείο Οικονομικών και υπήρξε αξιωματούχος της Γραμματείας των Ηνωμένων Εθνών.
   Ο Τζιν Κόλλινς έγραψε στα 1886 και 1908, δύο βιβλία για τον Βολταίρο. Σχετίζεται με τον αποκριφισμό.
   Η οικογένεια Κόλλινς είναι μια από τις πιο ισχυρές οικογένειες στον κόσμο, είναι ικανή όμως να κρύβει την ισχύ και τον πλούτο της. Σχετίζεται με την οικογένεια Μπάουερ, που άλλαξε το όνομά της σε Μπόουερ. Το ίδιο έκαναν και οι συγγενείς των Ρότσιλντ που ονμάζονταν Μπάουερ. Στην Ιρλανδία οι Κόλλινς ονομάζονταν Ο' Κόλλινς. Δύο σημαντικοί Κόλλινς ήταν η Σάρα Άΐν Κόλλινς και ο μεγαλύτερος αδελφός της ο οποίος ήταν μέλος αποκρυφιστικής ομάδος που ονομαζόταν Hell Fire Club (Λέσχη στης φωτιάς της Κολάσεως).
   Το Hell Fire Club ήταν μια νυστική αποκρυφιστική λατρεία που σχετιζόταν με τον πρώτο Ελευθεροτεκτονισμό. Στη Λέσχη αυτή ανήκαν ο Βενιαμίν Φραγκλίνος και ο Τόμας Τζέφερσον. Η Σάρα Κόλλινς ασχολήθηκε βαθιά με τον αποκρυφισμό. Πήγε στη Σκωτία για να μάθει τον αποκρυφισμό κι έγινε αρχηγός της πιο παλαιάς μοεφής της Γουΐκα. Μετά την Αμερικανική Επανάσταση άφησε τη Σκωτία ικανή πλέον στις αποκρυφιστικές δυνάμεις και επέστρεψε στις ΗΠΑ όπου δημιούργησε την πρώτη ομάδα της Γουΐκα.
   Η πρώτη οικογένεια Κλίντον, του Ντεβίτ Κλίντον ήταν μια οικογένεια Ιλλουμινάτι. Το αίμα των Κόλλινς διείσδυσε στους Γουΐτνεΰ και στους Χάρριμαν. Η Πάμ Χάρριμαν ήταν το άτομο πίσω από τον Μπιλ Κλίντον. Οι Χάρριμαν επίσης βοήθησαν την οικογένεια Μπους στα 1920, όταν ο Πρέσκοτ Μπους, πατέρας του Τζωρζ Μπους, έχασε όλα του τα χρήματα στην κατάρρευση του χρηματιστηρίου. Οι Χάριμμαν βοήθησαν οικονομικά τον Πρέσκοτ Μπους, ο Φριτζ Τίσεν και ο Φρίντιχ Φλικ δημιούργησαν αρκετές εταιρείες για να βοηθήσουν οικονομικά τον Χίτλερ να παράγει τα όπλα που χρειαζόταν για τον Β'  Παγκόσμιο Πόλεμο. Μια από τις εταιρείες αυτές ήταν η Vereinigte Stahlwerke.
   Υπάρχει η άποψη πως ο Χίτλερ ήταν απόγονος των Ρότσιλντς. Δεν είναι τυχαίο που η σχέση Χίτλερ - Ρότσιλτ είναι κρυφή. Είναι κοινή πρακτική στις οικογένειες αυτές να αποκτούν παιδιά μυστικά και να τα δίνουν για υιοθεσία σε άλλες οικογένειες.Το παιδί τότε παίρνει ένα άλλο όνομα, κρύβεται η γενεαλογία του, παρουσιάζονται οι μη βιολογικοί γονείς ως γνήσιοι και πραγματοποιούνται οι αποκρυφιστικές τελετουργίες. Πολλά από τα παιδιά των Ιλλουμινάτι είναι υιοθετημένα, όπως για παράδειγμα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον καθώς και η Μαίριλιν Μονρόε (Τζιν Μπέηκερ).
   Η δύναμη πίσω από τον Αδόλφο Χίτλερ ήταν ο οίκος των Ρότσιλντς. Σύμφωνα με το βιβλίο ενός ψυχαναλιτή, του Γουώλτερ Λάνγκερ, με τίτλο <<Το μυαλό του Χίτλερ>>, ο Χίτλερ δεν υποστηρίχθηκε απλά από τους Ρότσιλτς, ήταν ο ίδιος ένας Ρότσιλντ. Υποστηρίχθηκε επίσης από την Βρεττανική Βασιλική Οικογένεια, τον οίκο των Ουΐντσορ, που στην πραγματικότητα είναι ο Γερμανικός οίκος του Σαξ - Κόμπουργκ - Γκόθα.
   Ο Λάνγκερ γράφει: <<ο πατέρας του Αδόλφου, Αλόΐς Χίτλερ, ήταν ο παράνομος γιος της Μαρία Άννα Σίκλγκρούμπερ. Γενικώς, θεωρούσαν πως ο πατέρας του Αλόΐς Χίτλερ ήταν ο Γιόχαν Γκεόργκ Χίντλερ. Υπάρχουν ορισμένοι που αμφιβάλλουν έντονα πως ο Γιόχαν Γκέοργκ Χίντλερ ήταν πατέρας του Αλόΐς ... (ένα Αυστριακό έγγραφο) αποδείκνυε πως η Μαρία Άννα Σίκλγκρούμπερ ζούσε στη Βιέννη την εποχή που συνέλαβε. Την εποχή αυτή εργαζόταν ως υπηρέτρια στο σπίτι του Βαρώνου Ρότσιλντ. Μόλις η οικογένεια ανακάλυψε την εγκυμοσύνη την έστειλε στο σπίτι της.. όπου και γεννήθηκε ο Άλόΐς>>.
   Οι πληροφορίες του Λάνκερ προέρχονται από ένα βιβλίο με τίτλο <<Μέσα στην Γκεστάμπο>> που δημοσιεύτηκε στα 1940 με συγγραφέα τον Χανς Γιούγκεν Κέχλερ, υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Γκεστάμπο. Στο βιβλίο αυτό γράφει για τις έρευνες που έγιναν για το παρελθόν του Χίτλερ από τον Αυστριακό Καγκελάριο Ντόλφους στα οικογενειακά αρχεία του Χίτλερ.
   Ο Κέχλερ είδε ένα αντίγραφο των αρχείων του Ντόλφους, τα οποία του έδωσε ο Χάΐντριχ, διοικητής της μυστικής υπηρεσίας των Ναζί. Τα αρχεία αυτά, έγραψε, του προκάλεσαν τέτοια έκπληξη που κανένα άλλο αρχείο δεν του είχε προκαλέσει πριν. Στο βιβλίο του απεκάλυπτε πως ο Αυστριακός Καγκελάριος λόγω της θέσης του μπορούσε να ερευνήσει τα προσωπικά αρχεία του Χίτλερ που είχε γεννηθεί σε Αυστριακό έδαφος... Μέσω των γνήσιων πιστοποιητικών γέννησης, των αρχείων της αστυνομίας των πρωτοκόλλων, κλπ., που όλα περιέχονται στον αυθεντικό φάκελο, κατάφερε να συλλέξει όλα τα μέρη του γρίφου και να δημιουργήσει μια λίγο - πολύ λογική ενότητα...
   Μια μικρή υπηρέτρια (η μητέρα του Χίτλερ) ήλθε στην Βιέννη και έγινε οικόσιτη υπηρέτρια σε μάλλον πλούσιες οικογένειες. Ήταν όμως άτυχη. Αποπλανήθηκε και βρέθηκε στο σημείο να φέρει στον κόσμο ένα παιδί. Πήγε στο σπίτι της στο χωριό της, για να γεννήση. Που δούλευε η μικρή υπηρέτρια στη Βιέννη; Αυτό δεν ήταν πολύ δύσκολο πρόβλημα. Από πολύ νωρίς η Βιέννη είχε εγκαθιδρύσει ένα σύστημα αναγκαστικών αρχείων της αστυνομίας. Οι υπηρέτες και οι εργοδότες πλήρωναν βαριά πρόστιμα αν παρέβλεπαν το καθήκον αυτό. Ο καγκελάριος Ντόλφους κατάφερε να ανακαλύψει την κάρτα εγγραφές. Η μικρή αθώα υπηρέτρια υπήρξε υπηρέτρια στον Οίκο των Ρότσιλντ και ο άγνωστος παππούς του Χίτλερ πρέπει να κατοικούσε σ΄ εκείνο το τεράστιο σπίτι. Τα αρχεία του Ντόλφους σταματούσαν σ΄ αυτήν την δήλωση.
   Ένας άλλος συγγραφέας που ερεύνησε εκτεταμένα το θέμα αυτό, έγραψε: <<Φαίνεται πως ο Χίτλερ γνώριζε τη σχέση του αυτή πριν γίνει καγκελάριος. Όπως και ο πατέρας του πριν από αυτόν. Ο πατέρας του Χίτλερ άφησε το χωριό του πολύ νωρίς για αναζητήσει την τύχη του στη Βιέννη. Όταν ο Χίτλερ έμεινε ορφανός, μετά το θάνατο της μητέρας του στα 1907 έφυγε για την Βιέννη, αμέσως σχεδόν μετά την κηδεία. Εκεί έμεινε για δέκα μήνες. Τι συνέβη κατά την δεκάμηνη παραμονή του στη Βιέννη; Είναι ένα απόλυτο μυστήριο, στο οποίο η Ιστορία δεν ρίχνει φως. Το μόνο που μπορεί να δώσει κάποιο νόημα είναι πως εγκαταστάθηκε στον οίκο των Ρότσιλντς, γνώρισε τα εξαδέλφια του και η οικογένεια φρόντισε για την άνοδό του>>.
   Οι μεγάλες οικογένειες. όπως οι Ρότσιλντς, έχουν μυστικά προγράμματα γεννήσεων και τα παιδιά αυτά, όπως ο Μπιλ Κλίντον που κατά πάσα πιθανότατα είναι ένας Ροκφέλλερ, φαίνονται να είναι κοινά παιδιά που γεννήθηκαν σ΄ ένα κοινό περιβάλλον. Παρ΄ όλα αυτά είναι ιδιαίτερα επιτυχημένα στους τομείς που διαλέγουν.
   Είναι πιθανόν ο Χίτλερ να είχε ανεπίσημα παιδιά για να διατηρήσει το αίμα του και ίσως να υπάρχουν άνθρωποι σήμερα που να είναι απόγονοί του.
   Ο πατέρας του, Αλόΐς Χίτλερ γεννήθηκε στα 1837 σε μια περίοδο που στο παλάτι της Βιέννης ζούσε μόνον ο Σόλομον Μάγιερ. Η σύζυγός του δεν ζούσε εκεί διότι ο γάμος τους απέτυχε κι εκείνη παρέμενα στην Φρανκφούρτη. Ο γιος του Άμσελμ Σόλομον Μάγιερ ζούσε εργαζόμενος ανάμεσα στο Παρίσι και τη Φρανκφούρτη, μακριά από τη Βιέννη και τον πατέρα του.
   Ο Χέρμαν Φον Γκόλντσμίτ, γιος ενός από τους υψηλόβαθμους υπαλλήλους του Σόλομον Μάγιερ, έγραψε ένα βιβλίο που εξεδόθη στα 1917 και έλεγε για τον Σόλομον: <<... Από το 1840 είχε αναπτύξει έναν ασυγκράτητο ενθουσιασμό για τα νεαρά κορίτσια>> και <<είχε ένα ασελγές πάθος για πολύ νεαρά κορίτσια ώστε οι περιπέτειές του έπρεπε να σταματήσουν με παρέμβαση της Αστυνομίας>>.
   Γνωρίζουμε πως οι Ιλλουμινάτοι έχουν το πάθος να τοποθετούν άτομα που ανήκουν στο αίμα τους στην εξουσία και στις δύο πλευρές μιας σύγκρουσης. Είναι πιθανόν οι Ρότσιλντς που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ για να γίνει Καγκελάριος της Γερμανίας και ν΄ αρχίσει τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο που αποτελούσε ζωτικό στοιχείο στο πρόγραμμα των Ρότσιλντς, να χρηματοδοτούσαν τον εγγονό του Σόλομον Μάγιερ.
   Εάν κατανοήσουμε τις οικογένειες αυτές που κυβερνούν τον κόσμο και τις μεθόδους που χρησιμοποιούν, τότε θα κατανοήσουμε την Ιστορία. Οι οικογένειες αυτές κρύβουν την γενεαλογία κάποιων παιδιών ώστε να μπορούν να τα βοηθήσουν να διεισδύσουν σε εχθρικά στρατόπεδα. Το παιδί μπορεί να έχει ένα εντελώς διαφορετικό επίθετο από τον πατέρα του. Το επίθετο δεν είναι το κριτήριο αλλά το αίμα, διότι για μια αποκρυφιστική οικογένεια η μαγική δύναμη βρίσκεται στο αίμα. Για τον λόγο αυτόν και η πλειονότητα των ανθρώπων δεν μπορεί να ανήκει στις οικογένειες αυτές.
   Ο Ισαάκ Μπόνεβιτς έγραψε ένα βιβλίο, που στην πραγματικότητα είναι μια σειρά από άρθρα στο περιοδικό <<Γκριν Έγκ με τίτλο Μαγεία>>. Μπόνεβιτς συμμετέχει στο Μεγάλο Συμβούλιο των Δρυΐδών. Αποκαλεί τις πανίσχυρες οικογένειες <<Φαμ Τράστς>>, που σημαίνει πως οι πολύ ισχυρές οικογένειες περνούν την Μαγεία από τη μια γενιά στην επόμενη. Ο Μπόνεβιτς ισχυρίζεται πως το μόνο συνεκτικό στοιχείο στη Μαγεία είναι η γραμμή αίματος των πανίσχυρων οικογενειών. Γράφει: <<Υπάρχει μια πλειάδα στοιχείων για τις αρχαίες παγανιστικές παραδόσεις που επιβιώνουν κάτω από Χριστιανικό κάλυμμα σε απομονωμένα σημεία της χριστιανοσύνης, δεν υπάρχει όμως τίποτε λογικό που να υποστηρίζει πως οι άνθρωποι που ηγούνται σ΄ αυτές τις παραδόσεις, βρίσκονται σε επαφή ο ένας με τον άλλον ... Τα περισσότερα μέλη των Φαμ Τράστς καταβάλλουν προσπάθειες να κρύψουν τις <<δεισιδαίμονες>> πεποιθήσεις τους και τα παγανιστικά μαγικά συστήματά τους ... Όλα αυτά τα κινήματα θεωρούνται πολύ πιο σεβαστά από τη Μαγεία και επιτρέπουν στις Φαμ Τράντς να εφαρμόζουν αποκρυφιστικές τέχνες ...>>.
   Καθώς τα χρόνια περνούσαν, τα μέλη των Φαμ Τράντς απορροφήθηκαν από μη παγανιστικές μαγικές ομάδες και παρέδιδαν τις πληροφορίες τους σε κάθε γενιά απρόσεκτα, αφήνοντας τους απογόνους να σκέπτονται πως τα μάγια των ροδόσταυρών ή ο αλχημικός διαλογισμός, αποτελούν νόμιμο μέρος της παγανιστικής του κληρονομιάς. Έτσι ακόμη και σήμερα έχουμε μάγους των Φαμ Τράντς που είναι πιο στενά συνδεδεμένοι με τους θεοσοφιστές ή τους Πνευματιστές, παρά να είναι κλασσικοί ή νεοκλασικοί μάγοι>>.
   Στα 1770 ο Τζων Κόλλινς έγινε Περιφερειακός Μεγάλος Διδάσκαλος του Κεμπέκ. Ο Τζων Κόλλινς αποτελεί παράδειγμα ισχυρού αποκρυφιστή του 18ου αιώνα που ανήκει στην Ιλλουμινατική οικογένεια των Κόλλινς.
   Είναι πιθανόν κάποιοι από τους Ροκφέλλερς να εισήλθαν στην Λούσις Τράστ που αποτελεί επέκταση της θεοσοφίας, αλλά να εισήλθαν και μέλη της οικογενείας Χολο, όπως ο διάσημος Μάνλυ Π. Χολ, που η σύζυγός του ήταν μια Μπάουερ, που πολύ πιθανόν να είχε αίμα Ρότσιλντ. Η οικογένεια Κόλλινς απέκτησε ένα παρακλάδι στα 1800, την οικογένεια Τοντ, που αποτελεί σημαντικό τμήμα των Ιλλουμινάτι. Μία Τοντ, η Θέλμα, έγινε ηθοποιός και έπαιξε σε έξι ταινίες με τον Λώρελ και τον Χάρντυ (Χονδρός και Λιγνός). Ανάμεσά τους το <<Επτά Πατημασιές του Σατανά>>, <<Το Στοιχειωμένο Σπίτι>> και <<Ο Αδελφός του Διαβόλου>>.
   Σχετιζόταν με τη Μαφία και με ανθρώπους όπως ο Λάκυ Λουτσιάνο που κέρδιζε χρήματα  από τα ναρκωτικά, την πορνεία και το χαρτοπαίγνιο.


Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΑΝΤΥ


   Οι οικογένειες που ελέγχουν την Ελβετία, έχουν την καταγωγή τους στη Βενετία. Κάποιες από τις οικογένειες των Φαναριωτών του Βυζαντίου έχουν αποκτήσει πανίσχυρες γραμμές αίματος, όπως και οι εμπορικές οικογένειες των Βενετών και των Γενοβέζων τραπεζιτών. Οι οικογένειες αυτές έχουν κλίση προς τον Γνωστικισμό, όπως ο Ντάριους Σοσίνους της Βενετίας, ο παλιός τραπεζίτης της Βενετίας Άμπρααμ Ντελ Μπάνκο, που αποτελεί πρόγονο των Βάρμπουργκς και έχει στενές σχέσεις με τους Ρότσιλντς. Οι Βάρμπουργκς με τη σειρά τους σχετίζονται με τους Ρόζενμπεργκς του Κιέβου στη Ρωσία. Κάποιες από τις παλιές αριστοκρατικές Ρωσικές αποκρυφιστικές οικογένειες ήταν από τις πρώτες που χρηματοδότησαν το Ναζιστικό Κόμμα του Χίτλερ.
   Κάποιες από τις οικογένειες αυτές μπορούμε να τις αναγνωρίσουμε από το επίθετό τους. Ανάμεσα τους η οικογένεια Κάμποτ, που προέρχεται από τον Τζιοβάνι Καμπότο, που υπήρξε μέλος ισχυρής οικογένειας της Γένοβας. Σήμερα η οικογένεια Κάμποτ είναι ενεργή στην πολιτική και τις Μυστικές Υπηρεσίες για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
   Οι κυβερνώσες οικογένειες στη Δυτική Ευρώπη σχετίζονται με τον Γουλιέλμο της Οράγγης και στις σχέσεις της οικογένειας αυτής με τους Ναϊτες Ιππότες δημιουργήθηκαν γενεαλογίες που έχουν σχέση με Άραβες όπως ο Σιρντάρ Ικμπάλ Αλί Σαχ ο οποίος έγραψε περίπου 70 βιβλία για τη μαγεία και τον αποκρυφισμό.
   Η ιστορία των οικογενειών αυτών αποτελεί το κλειδί για να κατανοήσουμε την ίδια την ιστορία. Πολλές φορές κάποιες οικογένειες φαίνονται να συμμαχούν μεταξύ τους. Αυτό ίσως οφείλεται στο γεγονός ότι οι οικογένειες αυτές σχετίζονται γενεαλογικά. Να γιατί τα Ιστορικά βιβλία ασχολούνται τόσο πολύ με τις βασιλικές οικογένειες.
   Στα 1980 ένας από τους πιο διάσημους εγκληματίες και κατά σειράν δολοφόνους ήταν ο Θεόδωρος Ρ. Μπάντυ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι έκανε τις δολοφονίες ωθούμενος από κάποια δύναμη και εξομολογήθηκε: <<Η δύναμη δεν με ωθεί πια. Δεν το καταλαβαίνω. Η δύναμη απλά θα με καταναλώσει>>. Η δύναμη είναι ένας όρος που χρησιμοποιούν οι υψηλόβαθμοι αποκρυφιστές για να περιγράψουν τον θεό που  πιστεύουν. Η σειρά των ταινιών <<Πόλεμος των Άστρων>> χρησιμοποίησε ανοιχτά τον όρο αυτόν: <<Η Δύναμη>>, έναν όρο που μέχρι τότε παρέμενε σε εσωτερική χρήση του Ιλλουμινισμού και του Αποκρυφισμού. Αυτό αποτελεί μέρος του σχεδίου, ώστε το κοινό να δεχθεί τον τρόπο σκέψης και τους στόχους του Ιλλουμινισμού και του Αποκρυφισμού. Έτσι θα έχουμε μια <<ανοιχτή συνωμοσία>> και το κοινό θα οδηγείται προς τη μαγεία και την παγκόσμια θρησκεία.
   Είναι πιθανόν ο δολοφόνος Τεντ Μπάντυ να σχετίζεται με οικογένεια Μπάντυ και οι δολοφονίες του να έχουν σχέση με αποκρυφιστικές δραστηριότητες τις οποίες η Αστυνομία, οι εφημερίδες και η οικογένειά του να κρατήσαν μυστικές. Βιβλία σαν τον <<Τεντ Μπάντυ: Συζητήσεις μέ έναν Δολοφόνο>> του Στέφεν Μιχό θεωρούνται <<κλεμμένα>> τόσο από την κεντρική βιβλιοθήκη του Πόρτλαντ όσο και από τις βιβλιοθήκες του Πανεπιστημίου της Πολιτείας Ουάσινγκτον. Υπάρχει μια ολόκληρη κατηγορία βιβλίων που ασχολούνται με ευαίσθητα ζητήματα του Αποκρυφισμού και του Ελευθεροτεκτονισμού, που θεωρούνται "κλεμμένα".
   Για παράδειγμα το βιβλίο <<Η Σατανική Βίβλος>> του Άντον Λα Βέΐ, ενώ το σύστημα βιβλιοθηκών της Ουάσινγκτον εμφανίζει πως υπάρχουν 18 αντίγραφα, τα 14 έχουν χαθεί, ένα βρέθηκε, ενώ τα τρία θεωρούνται <<δανεισμένα>>.
   Ο θεόδωρας Μπάντυ σπούδασε νομικά. Η απόδοσή του ήταν παρά πολύ χαμηλή, αυτό όμως αποτέλεσε φραγμό στην πολιτική του επιτυχία, με αποτέλεσμα να συμμετάσχει στα 1968 στην εκστρατεία του Νέλσον Ροκφέλλερ. Στα 1973 αποτελούσε μέλος της Ρεπουμπλικανικής Πολιτειακής Επιτροπής.
   Όπως όλοι οι κατά σειρά δολοφόνοι είχε σχέσεις με τον Σατανισμό, ο Τσαρλ Μάνσον, για παράδειγμα, που ανήκε στο Ο.Τ.Ο., ο Σαμ Μπέργκοβιτς, ο Τζακ ο Αντεροβγάλτης, ο Χένρυ Λη Λούκας. Έιχε εισέλθει στην Εκκλησία των Μορμόνων και ενδιαφερόταν για την αστρολογία. Η για πολλά χρόνια φίλη του, Ελίζαμπεθ Κένταλ συγγραφέας του βιβλίου <<Ο Πρίγκιπας Φάντασμα - Η ζωή μου με τον Τεντ Μπάντυ>>. δεν γνώριζε γιατί σκότωσε τόσες πολλές γυναίκες. Το μυαλό του Τεντ παρέμενε γι΄ αυτήν μυστήριο. Ήταν ικανός για τα μεγαλύτερα ψέματα ενώ τον περισσότερο χρόνο της ζωής του ήταν απόλυτα έντιμος.
   Η πρώτη οικογένεια Μπάντυ  πήγε στο Νέο Κόσμο στη Βοστώνη στα 1635. Εμφανίστηκαν δημόσια κατά τον 20ο αιώνα. Δύο από τα μέλη της οικογένειες υπήρξαν ηγέτες της Εταιρείας <<Σκοπιά>>. Ανάμεσα  στους Μπάντυ που ξεχώρισαν είναι ο Έρικ Μπάντυ που σχετίζεται με τον Ωνάση στην υπόθεση της φυλάκισης του Χάουαρντ Χιουγκς. Ο Φρειδερίκος Μακ Γκρέγκορ Μπάντυ, ο Χάριετ Λόουελ Μπάντυ και ο Χάρβεΰ Χόλλιστερ Μπάντυ, όπως και ο Γουΐλλιαμ Πούτναμ Μπάντυ ανήκουν στην Εταιρεία Skull and Bones.

Συνεχίζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες