Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ(5) - ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ

Μέρος πέμπτον

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ
 

ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΕΣ
ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ


  Η πλειοψηφία των ανθρώπων σ΄όλο τον κόσμο δεν γνωρίζει τι σημαίνει ο όρος Μαύρες Επιχειρήσεις και Μαύρες Επιστήμες ούτε τον τρόπο με τον οποίο αυτές χρησιμοποιούνται. Οι Μαύρες Επιχειρήσεις αναπτύχθηκαν μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, άγγιξαν όμως την ακμή τους μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και κατά την διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. Η Γερουσία ενέκρινε πιστώσεις προς το Πεντάγωνο, τη CIA και άλλα τμήματα του Υπουργείου Αμύνης για να γίνουν οι ΗΠΑ στρατιωτικά ισχυρές όσο το δυνατόν, κάποια όμως σχέδια ήταν πιο μυστικά απ΄ότι άλλα. Τα πιο μυστικά σχέδια χρηματοδοτούντο από τον ιδιωτικό τομέα πρώτα και από εργολάβους του Υπουργείου Αμύνης.
  Καθώς ο χρόνος περνούσε ο ιδιωτικός τομέας αναπτύχθηκε σε μια ομάδα εξειδικευμένων εταιρειών και επιλεγμένων ατόμων που ανακάλυπταν οι κυνηγοί ταλέντων. Μια νέα υποκουλτούρα γεννήθηκε μ΄ένα νέο σύστημα πεποιθήσεων και νέες προσωπικότητες που ξεχώρισαν από τον μέσο Αμερικανό.
  Η προηγμένη τεχνολογία, όπως τα αεροπλάνα Στέλθ, το αόρατο Χόβκραφτ, οι εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες ελέγχου του νου, ο έλεγχος του καιρού και οι κλώνοι, έγιναν μυστικές επιστήμες. Η Νέα Τεχνολογία δεν βρισκόταν και συνεχίζει να μην βρίσκεται στον συμβατικό στρατό, τη Γερουσία και τα πανεπιστήμια. Τα πιο μυστικά από τα μυστικά βρίσκονταν στα χέρια λίγων που διψούσαν για εξουσία και συνδέοντο με την Παγκόσμια Τράπεζα για την χρηματοδότηση των σχεδίων τους. Ανέπτυξαν ομάδες σκέψης όπως στο Στάνφορντ και στο Τάβιστοκ για να παραπλανήσουν τις μάζες.
  Η εξαπάτηση αναπτύχθηκε σαν ένας καρκίνος σε κάθε τομέα της βιομηχανοποιημένης κοινωνίας. Εντοπιζόταν σε κάθε τομέα, από τη Μαφία έως το Χάρβαρντ και το Διεθνές Τραπεζικό Σύστημα. Έμαθαν πως να ελέγχουν τα μέσα ενημέρωσης και έτσι έλεγξαν την τηλεόραση, το Χόλιγουντ, κάθε εφημερίδα, κάθε εκπαιδευτικό ίδρυμα και το μυαλό κάθε ανθρώπου τουλάχιστον μέχρι κάποιο σημείο.
  Στα 1977 η Γερουσία ερεύνησε κατηγορίες για απάνθρωπες πράξεις και κακομεταχείριση από τη CIA και το FBI. Χρησιμοποιούσαν τη δικαιολογία της <<εθνικής ασφαλείας>> για κάθε έγκλημα που διέπρατταν. μέχρι το 1977 δεν έγινε καμία έρευνα για τις έντονα παράνομες δραστηριότητες τους, διότι ήταν καλυμμένες κάτω από το πέπλο της <<εθνικής ασφάλειας>>. Η Γερουσία, ο Πρόεδρος και το Ανώτατο Δικαστήριο ήταν στην πραγματικότητα τρομοκρατημένοι από αυτούς. Ένα βουνό από αποδείξεις απεκάλυπτε πως δολοφόνησαν χιλιάδες πολίτες, στελέχη εταιρειών και πολιτικούς όπως ο Κέννεντι. Έτσι θεωρήθηκαν πως είναι <<η Αόρατη Κυβέρνηση>>.
  Η Αόρατη κυβέρνηση χρειάζεται ένα όνομα και αυτό το πήρε από την ταινία του 1960 για μια τέτοια συνωμοσία, όπου και ονομαζόταν <<Η Αδελφότητα της Καμπάνας>>.
  Η Αόρατη Κυβέρνηση έγινε μια διεθνώς χρηματοδοτούμενη και λειτουργούσα οργάνωση που ανέπτυξε τις ολοκληρωτικές της τακτικές για να ελέγξει ολόκληρο τον κόσμο, οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά. Η Αόρατη Κυβέρνηση μας οδήγησε να πιστέψουμε πως η μισή υδρόγειος ήταν θρησκευόμενη και καπιταλιστική και προστατευόμενη από την CIA και η άλλη μισή ήταν άθεη, κομμουνιστική και προστατευόμενη από την KGB.
  Στην πραγματικότητα οι Διεθνείς Τραπεζίτες και οι αρχαίες εσωτερικές μυστικές εταιρείες μ΄ένα δίκτυο από υπηρεσίες πληροφοριών έλεγχαν ολόκληρη τη γη από την εποχή ακόμη των δύο Παγκοσμίων Πολέμων. Όποιοι αποφάσιζαν να μπουν στις επιχειρήσεις μόνοι τους και να σπάσουν το μονοπωλιακό σύστημα, θα αντιμετώπιζαν έναν παγκόσμιο πόλεμο. Το ίδιο ισχύει και σήμερα. Γι΄αυτό μην τα βάζετε με τους Παγκόσμιους Τραπεζίτες.
  Ο ψυχρός πόλεμος τελείωσε εξ αιτίας της παγκόσμιας επιθυμίας για ειρήνη. Το παλαιό παιχνίδι των βιομηχάνων και των τραπεζιτών της δημιουργίας πολέμου για το βιομηχανικό - στρατιωτικό σύμπλεγμα γινόταν όλο και πιο δύσκολο. Οι ομάδες μελέτης έπρεπε να βρουν μια νέα στρατηγική για να υποτάξουν την ιδεολογία της Νέας Αριστεράς. Ο χρόνος επίσης είχε αλλάξει την τεχνολογία κι έτσι οι τραπεζίτες και οι βιομηχάνοι δεν χρειαζόταν πλέον μεγάλους πληθυσμούς για τις αγροτικές εργασίες, τα εργοστάσια και το παιχνίδι της μηχανής πολέμου. Οι προηγμένοι υπολογιστές, τα ρομπότ και η τεχνητή νοημοσύνη, τα βιοηλεκτρονικά και οι κλώνοι μείωναν την ανάγκη για όλα αυτά τα άχρηστα στόματα. Αυστηρά μυστικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν από τα 1960 και ανεπτύχθησαν ανάλογες στρατηγικές, όπως για παράδειγμα, <<Η Αναφορά από το Σιδηρούν Όρος>>.

  Η <<Νέα Αριστερά>> με όλες τις αλτρουιστικές και ανθρωπιστικές αντιλήψεις θα γινόταν ο Δούρειος Ίππος που θα έφερνε την πιο μεγάλη <<σκιά θανάτου>> πάνω στην ανθρωπότητα και στην γραπτή ιστορία της πάνω στη γη. Στα βιβλία της παγκοσμιοποίησης, στις αναφορές τους στα Ηνωμένα Έθνη, τα αγάλματά τους και στην τέχνη, στα νέα τεκτονικά αεροδρόμια, στους βωμούς τους, όπως ο <> κάνουν έκκληση για μαζική μείωση του πληθυσμού της γης. Απαιτούν επίσης την μείωση της δημοκρατίας και του πολιτισμού κάτω από το κάλυμμα μιας νέας ομάδας σκέψης που εφηύρε την διεθνή θρησκεία και την κυβέρνηση.
  Από την άλλη πλευρά κάποιες οργανώσεις της Νέας Δεξιάς, τις οποίες χειρίζονται προβοκάτορες - πράκτορες των μαύρων επιχειρήσεων εμφανίζονται εχθρικές προς τις μάζες μέσα από τα ελεγχόμενα μέσα ενημέρωσης. Η αλήθεια είναι πως οι ομάδες αυτές γνωρίζουν κάποιες πλευρές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης δεν μπορούν όμως να δουν πως χρησιμοποιούνται ως αποδιοπομπαίοι τράγοι στο σαμποτάζ των μαύρων επιχειρήσεων. Η <<Αόρατη Κυβέρνηση>> χρησιμοποιεί πάντα κάποιο είδος χάους το οποίο η ίδια δημιουργεί για να ζητήσει το κοινό αλλαγές, όπως για παράδειγμα τον έλεγχο των όπλων. Το παιχνίδι τους έχει τη ρίζα του στο παλιό τεκτονικό όρο <>. Δημιουργούν μυστικά το πρόβλημα και οι πολιτικοί τους έρχονται για να προσφέρουν ανοιχτά μια νέα λύση - Τάξη από το Χάος.
  Η <<εθνική ασφάλεια>> υπήρξε η παλιά δικαιολογία της Αόρατης Κυβέρνησης για τις ωμότητες της απέναντι στην ανθρωπότητα. Σήμερα προσφέρει μια σειρά από δικαιολογίες όπως: <<να σώσουμε τα παιδιά>> ή <<να σώσουμε τη Φύση>> (σημερινή δικαιολογία η <<πράσινη ενέργεια - ανάπτυξη>>). Η αλήθεια είναι πως η Αόρατη Κυβέρνηση καταστρέφει την φύση με τα άκρως απόρρητα σχέδιά της, όπως η πυρηνική βόμβα, ο χημικός και βιολογικός πόλεμος και το H.A.A.R.P., το ερευνητικό πρόγραμμα ενεργών υψηλών συχνοτήτων της ατμόσφαιρας, που εμείς, τα άχρηστα στόματα δεν μπορούμε να φανταστούμε.
  Όταν έπεσε το τοίχος του Βερολίνου, οι μαύρες επιχειρήσεις της Ανατολής συγχωνεύτηκαν με αυτές της Δύσης. Οι ομάδες μελέτης σήμερα συμπεριλαμβάνουν Σοβιετικούς και Κινέζους. Ανέμειξαν τις ιδέες τους για μια Παγκόσμια Τάξη καθώς και τις στρατιωτικές ειδικές δυνάμεις σ΄ ένα σχέδιο για να εκτελέσουν το καθάρισμα ή τα δολοφονικά τοπία.
  Αυτοί οι τύποι του <<Θαυμαστού Καινούργιου Κόσμου>> δεν γνωρίζουν πως για μια ακόμη φορά χρησιμοποιούνται για να ικανοποιήσουν τις άπληστες ορέξεις μιας πανίσχυρης Ελίτ. Αυτοί που είναι αναμεμιγμένοι στη συνωμοσία γνωρίζουν πως μια εταιρεία, ένας αιθερικός πολιτισμός που είναι αόρατος, ελέγχει το μυαλό και την ψυχή τους. Τιμούν αυτούς τους ανώτερους διδασκάλους ή θεούς με αιματηρές θυσίες, όπως πάντα συνέβαινε στην ιστορία με τους μαύρους ευγενείς και τον αποκρυφισμό των Μαύρων Τεχνών.
  Ο <<Μαύρος Προϋπολογισμός>> άρχισε τότε να χρησιμοποιείται για τις μαύρες τέχνες που έγινα γνωστές ως <<Μαύρες Επιστήμες>>. Τα πρώτα σχέδια ξεκίνησαν πριν τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ενώ τα πιο γνωστά γύρω στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο αμερικανικός στρατός ήταν υπεύθυνος για την δημιουργία της βόμβας υδρογόνου, της ατομικής βόμβας στο σχέδιο Μανχάταν και το Αμερικάνικο ναυτικό ήταν υπεύθυνο για την δημιουργία του Στέλθ και του Πειράματος της Φιλαδέλφειας.
  Μετά τον πόλεμο οι επιστήμονες και των δύο σχεδίων συνεργάστηκαν με Ναζί επιστήμονες από τη Γερμανία κι έτσι δημιουργήθηκε η NASA και η NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφαλείας). Προγενέστερα πειράματα όπως το Babalon Working και το σχέδιο Montauk χρησιμοποίησαν Ναζί αποκρυφιστές και επιστήμονες για να επικοινωνήσουν με όντα άλλων διαστάσεων και να τα υλοποιήσουν. Ξεκίνησαν επίσης να εργάζονται σε ταξίδια χρόνου σε άλλες διαστάσεις, στην ευγονική και τον κλονισμό. Έτσι γεννήθηκαν οι Μαύρες Επιστήμες  που είναι οι πιο μυστικές από όλες τις μυστικές επιστήμες και φυλάσσονται από ειδικά εκπαιδευμένους στρατιώτες των μαύρων επιχειρήσεων. Στόχος τους είναι να αναμείξουν τον ορατό κόσμο με τον αόρατο. Στόχος τους είναι να εξασφαλίσουν την <<μοναδικότητα του νου>> και πνευματικά είναι εναρμονισμένοι με μια συχνότητα, που θα το φέρει αυτό εις πέρας. Οι Ανώτεροι Διδάσκαλοι τους διέταξαν να εξαφανίσουν τον <<παλαιό κόσμο>> με όλες τις παλαιές ιδέες και τους παλαιούς ανθρώπους. Μια νέα γενιά με μια <<νέα παγκόσμια όραση>> είναι το σχέδιο των ημερών.
  Να γιαυτό οι παλαιές θρησκείες εξοντώθηκαν και οι πιστοί τους ονομάστηκαν παλαιοί άνθρωποι.
  Να γιατί πολλοί συντηρητικοί σήμερα και αναβιωτές του παλαιού Ελληνικού κόσμου βρίσκονται σε καταλόγους εξόντωσης και παρακολουθούνται στενά. Να γιατί αυτοί που γνωρίζουν από κάθε είδους πολιτική ιδεολογία ανησυχούν.
  Οι Μαύρες Επιχειρήσεις λειτουργούν για τις Μαύρες Επιστήμες που λατρεύουν τις Μαύρες Αποκρυφιστικές Θρησκείες της Αόρατης Κυβέρνησης.


Συνεχίζετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ!!!

ΠΕΡΙΕΓΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ BLOG ~)Ι(~ ΕΛ-ΛΗΝΩΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ~)Ι(~ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ. ΒΡΕΙΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Σελίδες

Αναγνώστες